Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem erre gondoltam mindjárt belinkelem

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Jagi
hááát... egyenlõre kihagyom a lvl9-emmel...

próbáltuk GamePlussal 😄 de én kb kaptam 10 XP-t a szörnyét de ha õ öli meg kb kap 100 -at szal...
asszem Maala is ott volt 😄 1üt nyomultak GamePlussal 😄 azok a régi szép idõk

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

erre a kis cukorra gondolsz ? 😄

Jagi
Engem kb 20-adjára enged be...
Keztem glavie+lightning. Lejjebb olvastam, minél több a manád annál nagyobbat sebzel... csakhogy én a statokat többnyire 2-1 arányban osztottam a str javára.
A különbség még nem nagy. Pakoljam a 2 a manár a az 1 et meg a str-re és olyat üt majd mint állat?

de egyébként ezt szerintem meg lehetne csinálni elviszed a kis karidat egy olyan szörnyhöz aki nagy lvlü a másik karidal lenyomod mig a kiskarinak betted a trace-t party-ba mész ahol exp megosztás van és kész.. 😛

sokat 😄

elvileg 75 % lighting és 100 % fire és Full STR <- ezt még SirMoon kérdezte a yomaytól asszem de lehet õ találta ki XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

egyébként ha mondjuk megkapnám urichért járó összes exp-t lvl 1-en akkor kb hány szintet lépnék? egyébként van koreaiknál egy uj nagy unique monster lvl 80-as ha érdekel valakit 😊)

vid meg képet linkelek

hát ezt tényleg nagy kár, pedig mekkora valóságtartalma lenne.

egyébként bocsi a sok smile-ért de smile mániás vagyok <#vigyor2>
egyébként kárhogy amikor a silkben elkezd esni az esõ akkor nem kezdi el vezetni az áramot és minden szörny egyszere meghal az egész silkben és az összes exp-t én kapom meg!<#ravasz1>

<#wow2>

na nyomok akkor pár szintet a lightning imbue-ra, és csekkolom azt a shockolást =)

nah ez oké szóval akkor 30-s szintõl

elõ a wolf's bigyot és akkor LÖVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS 😄

egyébként ma én oasisra kb 40-50percet vártam mire be tudtam menni közben még maala válaszára is vártam! háá hja... i <3 maala 😄

egyébként már lvl 7-en járok bleeee 😛 jó tudom ti 30 akárvalahány... könnyebb lightal sp farmolni 😊
egyébkéknt ugy néz ki lvl 9re meglesz a 109sp az jó sztek?😛

Bucser
Tudtommal van egy olyan sor a leírásában, hogy effect radius. De régen volt elindítva a game nem emlékszem pontosan😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

vaaa
Háromnegyed órája próbálok meg belépni az Aege szerverre, ez kataszrófa. grr -

hi

Maala
az a gáz, hogy (emlékeim szerint) nincs megadva a transfer hatóköre, vagy tévedek?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bucser
NEm beszélve arról, hogyha elég közel áll 2 mobegymáshoz akkor már az alap inbue is sebzi mindkettõt😄 igaz nem ugyanolyan mértékben de hasznos, hogy a második mobra elég már Lionshout vagy épp a mannazabáló Thunderbolt kell hozzá😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Maala
tûzzel tuti többet sebzel, mert ott a burn, ill.. szóval a Lightning az leviszi az ellenfél Parry Ratio-ját, ami miatt a fegyvered mágikus min. és max. sebzése közül a maximum felé fog tolódni a sebzésed, így többet sebzel. viszont a Lightninggal többet is sebzel.
ÉN MEG NEM TUDOK BEJUTNI A SZERVERRE!!! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bucser
Lightning azert jobb mert ha shocked statust kap a mob akkor egyre nagyobbat fogsz bele sebezni minden támadással mivel csökkenti az ellenfél parryjét. Ez pvp-ben lehet hasznos.

Bucser
A transfer 3 azt jelenti, hogy mekkora körben adódik tovább a sebzés. (minden lightning támadó skillnel van egy ilyen rész)

Maala
bah, tán Wolf's (?) Thunderbolt a neve... transfer: 3 egyik tulajdonsága, ez tuti. 😊 és lightningos. és az uccsó elõtti sorban van. 😊 így már megtalálod, akárhanyas szintû 😊

Elsõdlegesen tüzes vagyok, de lightningba is megvan a 30-as skill.
Én soha nem értettem, hogy a lightning miért jobb, kb. ugyanannyit sebzek mindkettõvel. Sõt, talán a tûzzel kicsit többet.

vagy mit értesz te 30-s skill és 31-s skill alatt?😛

hmhm elkezdtem ezt az int-es archer-t armor van rajta meg minden de akkor a lightingból mivel olyat hogy thunderbird nem találtam😛

szóval akkor pontosan melyiket is maxxoljam? elsõ Series-t szerintem tuti

és a wolf és a tiger's thunderboltot?

pancheonbol tudom miket kell maxolni 😊

strongbow , berserker 1 ponyt , és devil és asszem az autnum vagy mi az😊

Maala
kijelelölöd, akit követni akarsz, nyomsz egy A-t, és legfelsõ sor balról a 4. a trace. 😊 és követni fogja az emberkét mindenhová a karid. ha tevén vagy, akkor a tevével együtt követed. esetleg karakterhúzásra is jó dolog, bár... vannak hátrányai. 😊
G+ azt kihagyta, h a 31as lightning skill, az 3 mobra hat... 😊

gameplusz
Annyi, hogy követi a karid a másik karit... Kb semmit sem ér, (még exp. share partyban sem), mert ha meghalsz, akkor majdnem ott vagy, és ugyan ott vagy, mintha rendesen játszanál.. szvsz felejtõs.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Carmang
Srácok mi ez a "trace" dolog? Mármint tudom mit jelent ez az angol szó, és logikus, hogy mire való. De ezt hogyan kapcsoljátok be? Ha egyáltalán ez valami bekapcsolható "valami"?

Ja és Pure Str + Blade vok.

gameplusz
Ha nem lightningos vagy, akkor sztem buktad a karit...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Így lvl 34-en úgy állok, hogy 68 STR és 141 INT.
Na most az a gond, hogy nem tudom eldönteni hogy az Str-t feljebb húzzam-e mert ugye elég kevés a hp-m. de lehet ha azt felhúznám akkor a mag.attackom rovására menne, vagyis gyengécske hp középszintû sebzéssel...
vagy nem így lenne? :S

gameplusz
Nos, kezdem. Szóval, azért jó, mert minél több a mannád(amire pakolod a pontokat), annál nagyobbat sebzel. Namármost, ha lightningot választol, akkor a 30-as lvlig nem lesz egyszerû, utána viszont naponta 2 szint (5-6 óra játékkal)... Nos, miért? mert a 30-as skill egy buzi szar, amivel akkorát sebzel a szinteden lévõ mobokon, hogy 1 thunderbird = 1 mob, és így nem nehéz. Igaz, hogy kevesebb hp, de a mob oda se ér (vagy nem tud sebezni), mivel gyorsan kimúlik szegény pára. Szóval nem kell hp jóformán neki. Archer így azért jön a képbe, mert távolról (ha ligthninggal nem akar kimúlni) nem ér oda úgyszint, megint ott a pont... Pvpben ugyanez a helyzet... Ehhez a karihoz visziont egyértelmûen armor ajánlott.

Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem érthetõ. Most már én is bánom a jeges és str választást, de ha 60-as leszek, akkor újrakezdem...
<#eljen><#mf2>

egyébként az mért jobb ha valaki full int? márha archer

mivel én mondtam hogy 2 karit fejlesztek egyszere.. blee 😛
az egyik egy archer amit szépen is el basztam 😄 szóval ahelyet kezdek egy ujat a másik egy fire/glavie-s mind2vel szpen haladok glavie-s már 15-s!😄
szóval most jön az archer nahmármost

pvp-ben nem jobb az ha sok hp-ja van az embernek? :/
vagy plz maala plz ird már hogy érted ezt hogy a legjobb a full int lightning bow -s archer ! és hogy lighton belül miket kell maxxolni plz .. ! LÉCIII 😄

Maala
full int lightning bow. qrva sok türelem kell hozzá, de a legjobb kari állítólag a játékban...

A sry,csak batyam acca maradt bent,szóval ijásznak mi lenne a legjobb kombo? =)
Értem, és ijasznak mi lenne a legjobb kombinácio?

Maala
van, aki pure str-re (3-0) esküszik, van aki csak a sima 2-1re... én maradnék a 3-0nál, abbõl még mindig lehet 2-1st csinálni. 😊 és különben is, ha új karit csinálsz, akkor is 10. szinten még mindig str-re rax.

3-0 😛

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,valaki nagytudasu pro-tol,hogy fire+glavie hez ha str es akarok lenni,akkor 3-0 aranyba vagy 2-1 aranyba pakoljam a pontokat,illetve ha ijász akarok lenni,ahhoz mi a leg ideálisabb összeállítás?!
Elõre is köszi =)
Hi. Fegyverekbe a weapon elixirt tudod belenyomni,ami 200-300K körül mozog😞 Ha szerencsés vagy dobnak a szörnyek. A pajzsba a shield elixir , ruhába a protector elixir, tárgyakba az acessory elixir való. A shield ára olyan 25-35K, proté 70-90K, acessoryé 70-80K.

Afrika lvl3 ^Xian powa^

Attól függetlenül,hogy ma kinyirtam a csajszit eléggé le vok törve.
Hogy miért??? Mert 43as szintû vok,és inkább Urut kellene ölnöm...😊 ,de ez már kötelezõ volt😊 Most jön urubácsi....
ui.: köszönöm a gratulációkat

Csipesz Xian
LvL43 fire glév&protector forever😊

Afrika lvl3 ^Xian powa^

Hali.Nemrég kezdtem a gammát,de kurvára tetszik!!!Eddig inkább fps,sima stratégia volt mûsoron.Egy kérdés:alkímiát akarok csinálni a kolbász-szelõmön.Azt tudom,kéne vmi Elixír hozzá.Nézelõdtem árusoknál,de marha drága!200.000arany!Külön van fegyverekhez?

Maala
hehe, én 14esen találkoztam vele, aztán 16oson. elõször elfutottam, 16oson már hagytam, h megöljön. 😄

én tegnap találkoztam vele a rövid story

lvl 13.

jöttem
láttam
ütöttem
megdöglöttem
.
😊

Maala
gratula, de teljes képet akarok 😄
én nem mesélem el a Tiger Girlis sztorimat, mert szégyellem magam...

Kavácska
oké lehet van infláció, ma nekem is 207 utána vissza meg 380 vagy mennyi % volt...

szóval lehet benne vmi...

Tegnapi karavánon télleg szinte teljesen tökéletes volt a tracelés.. 😊

Demi én csináltam pár képet még, majd megkereslek!

.........................
Kava_HUN még mindig lvl 25 😞 😊
HUNION Guild

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Végre sikerült:

Köszönöm mindenkinek😊

Afrika lvl3 ^Xian powa^

Maala
gondolom nem full int lightning bow vagy 😄 (bicheon miatt) hehe...

Carmang
Én már egy ideje 7-es szintkülönbséggel farmolok, ma megnéztem konkrétan hogyan is alakul így az "életem".
Három órás játékkal kb 300 sp-t szereztem, és 10% szinthaladást mobonként 0.03%-kal. Most már valahogy kihúzom így lvl 30-ig, de utána kell a 30-as Bicheon skill<#wow1>

sweech
eddig 10 patkóért 13k körül kaptam, tegnap csak 7k volt :C

egyébként az jó hogyha én traderként kezdem utána átváltok thief-re? elöbb meggazdagszok aztán meg leölök mindenkit! 😄

jó azt idáig is tudtam hogy nagyobb lvl-en még kevesebb kapunk de... 12-s szinte ne röhögtessenek már.. 😛

egyébként egy a lvl20-s quest hogy is van? hogy megy ennek a folyamata ez a skill point visszaszivó 😄 vagy mi , vki plz irja le nkm részletesen😊