Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
asszem Maala is ott volt 😄 1üt nyomultak GamePlussal 😄 azok a régi szép idõk
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Keztem glavie+lightning. Lejjebb olvastam, minél több a manád annál nagyobbat sebzel... csakhogy én a statokat többnyire 2-1 arányban osztottam a str javára.
A különbség még nem nagy. Pakoljam a 2 a manár a az 1 et meg a str-re és olyat üt majd mint állat?
vid meg képet linkelek
egyébként kárhogy amikor a silkben elkezd esni az esõ akkor nem kezdi el vezetni az áramot és minden szörny egyszere meghal az egész silkben és az összes exp-t én kapom meg!<#ravasz1>#ravasz1>
<#wow2>#wow2>
elõ a wolf's bigyot és akkor LÖVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS 😄
egyébként ma én oasisra kb 40-50percet vártam mire be tudtam menni közben még maala válaszára is vártam! háá hja... i <3 maala 😄
egyébként már lvl 7-en járok bleeee 😛 jó tudom ti 30 akárvalahány... könnyebb lightal sp farmolni 😊
egyébkéknt ugy néz ki lvl 9re meglesz a 109sp az jó sztek?😛
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ÉN MEG NEM TUDOK BEJUTNI A SZERVERRE!!! 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én soha nem értettem, hogy a lightning miért jobb, kb. ugyanannyit sebzek mindkettõvel. Sõt, talán a tûzzel kicsit többet.
szóval akkor pontosan melyiket is maxxoljam? elsõ Series-t szerintem tuti
és a wolf és a tiger's thunderboltot?
pancheonbol tudom miket kell maxolni 😊
strongbow , berserker 1 ponyt , és devil és asszem az autnum vagy mi az😊
G+ azt kihagyta, h a 31as lightning skill, az 3 mobra hat... 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ja és Pure Str + Blade vok.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Na most az a gond, hogy nem tudom eldönteni hogy az Str-t feljebb húzzam-e mert ugye elég kevés a hp-m. de lehet ha azt felhúznám akkor a mag.attackom rovására menne, vagyis gyengécske hp középszintû sebzéssel...
vagy nem így lenne? :S
Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem érthetõ. Most már én is bánom a jeges és str választást, de ha 60-as leszek, akkor újrakezdem...
<#eljen>#eljen><#mf2>#mf2>
mivel én mondtam hogy 2 karit fejlesztek egyszere.. blee 😛
az egyik egy archer amit szépen is el basztam 😄 szóval ahelyet kezdek egy ujat a másik egy fire/glavie-s mind2vel szpen haladok glavie-s már 15-s!😄
szóval most jön az archer nahmármost
pvp-ben nem jobb az ha sok hp-ja van az embernek? :/
vagy plz maala plz ird már hogy érted ezt hogy a legjobb a full int lightning bow -s archer ! és hogy lighton belül miket kell maxxolni plz .. ! LÉCIII 😄
Tanácsot szeretnék kérni,valaki nagytudasu pro-tol,hogy fire+glavie hez ha str es akarok lenni,akkor 3-0 aranyba vagy 2-1 aranyba pakoljam a pontokat,illetve ha ijász akarok lenni,ahhoz mi a leg ideálisabb összeállítás?!
Elõre is köszi =)
Afrika lvl3 ^Xian powa^
Hogy miért??? Mert 43as szintû vok,és inkább Urut kellene ölnöm...😊 ,de ez már kötelezõ volt😊 Most jön urubácsi....
ui.: köszönöm a gratulációkat
Csipesz
LvL43 fire glév&protector forever😊
Afrika lvl3 ^Xian powa^
lvl 13.
jöttem
láttam
ütöttem
megdöglöttem
.
😊
én nem mesélem el a Tiger Girlis sztorimat, mert szégyellem magam...
szóval lehet benne vmi...
Tegnapi karavánon télleg szinte teljesen tökéletes volt a tracelés.. 😊
Demi én csináltam pár képet még, majd megkereslek!
Kava_HUN
HUNION Guild
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Köszönöm mindenkinek😊
Afrika lvl3 ^Xian powa^
Három órás játékkal kb 300 sp-t szereztem, és 10% szinthaladást mobonként 0.03%-kal. Most már valahogy kihúzom így lvl 30-ig, de utána kell a 30-as Bicheon skill<#wow1>#wow1>
egyébként egy a lvl20-s quest hogy is van? hogy megy ennek a folyamata ez a skill point visszaszivó 😄 vagy mi , vki plz irja le nkm részletesen😊