Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy SoSekrõl. ne sajnáljátok. én nekem inkább essen egy SoS/SoM/SuS (utóbbi SoSun) FEGYVER (vagy shield) 1x Athenson játékban, mint 5 más... (Aegen 3karakterrel 2 ilyen tárgy esett) ezek árából ugyanis legalább 2 majmot vehetek, ha szabad párhuzamokkal élni. 😊 (de inkább 3at) a múltkor vettem egy 28as SoSt, mert 200k volt, és eladtam 500ért. annyi plusszt sztem nem érnek, mert úgyis csak 10 szinten át használod jobb esetben, annak a 3 cuccnak az ára max 250K, az SoSé meg minimum duplája. és a többletpoti árával (kisebb védelem miatti nagyobb sebzés) sincs akkora elõnyöd, mint egyébként. viszont a fegyverek és a pajzsok... no jó, azok megérik az árukat... 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
BTW: Koreában nem hagyomány ünnepelni úgyhogy nem hiszem hogy lesz húsvéti event..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
X-bow Apollo
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Seal of Star az kb. +7-es cuccnak felel meg, a Seal of Sun kb. +15-ösnek, a Seal of Moon pedig a kettõ között valahol.
Egyébként pedig a lvl 60 limit remélem hamar nem lesz aktuális, mert majd adagolják szépen az újabb skilleket, lvl limitet, szörnyeket, helyszíneket.
Csak vagy arra várnak, hogy több 60-as szinthez közeli karakter legyen.
De ez az én véleményem...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
..::Borg::..
ez már csak ilyen! (SOS &SOM cuccok)
múltkor örültem magamnak, mert 2-3óra alatt 10-12 cucc esett! lvl26-29 között! havar ott oltja mellettem neki meg semmi! röhögtem rajta, hogy mekkora lúzer rá 10percre esett neki egy lvl26os SOM protector csizma! na ogndoltam is hogy most meg cseszhetem a 10cuccomat, mert kb azért az 1ért többet tud akatszani, ha v.k megveszi tõle! <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5
Akárcsak engem :o
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
X-bow Apollo
X-bow Apollo
Valaki kérdezte ,h hol látja azt a +x% bónusz sebzést , hát én +5% nál vagyok és észre lehet venni <#eljen>#eljen> , mellesleg igazán akkor üt a cucc , amikor Berserkben vagy <#hawaii>#hawaii><#violent>#violent>
Ui: -Vegyetek majmot ,mert megéri <#eljen>#eljen> , Karavánok alatt hunterkedek ,de mióta van majmom , karavánonként egy-két elixír és cucc simán jön <#eljen>#eljen> , és mellesleg sokkal jobban lehet koncentrálni az írtásra<#vigyor5>#vigyor5><#smile>#smile>
X-bow Apollo
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az eddigi legnagyobb magyar karakter , (akivel én találkoztam) az derce mégpedig 55-56 lehet most.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
60-as szinten vagy, és van 99.99% exp-ed, tehát majdnem lvl 61, amit nem érhetsz el.
meghalsz lesz 97.99%-od és kapsz SP-t amíg megint 99.99%-od nem lesz, asszem ez így van.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Demi átment másik odlal egész csapat várakozott a másik odlal vol egy 52+ Thief és amint eltûnt Demi szólt hogy go go 😄
Ha elérem a maximális szintet, utána is kapok skillpontot? Mert akkor így elvileg ha vki elég kitartó elõbb-utóbb mindent kimaxolhat max 5 mastery-ben...