Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
hmm, ez nem "international only" event volt? vagy a karácsonyi. (fingom sincs, azért kérdem)
amúgy SoSekrõl. ne sajnáljátok. én nekem inkább essen egy SoS/SoM/SuS (utóbbi SoSun) FEGYVER (vagy shield) 1x Athenson játékban, mint 5 más... (Aegen 3karakterrel 2 ilyen tárgy esett) ezek árából ugyanis legalább 2 majmot vehetek, ha szabad párhuzamokkal élni. 😊 (de inkább 3at) a múltkor vettem egy 28as SoSt, mert 200k volt, és eladtam 500ért. annyi plusszt sztem nem érnek, mert úgyis csak 10 szinten át használod jobb esetben, annak a 3 cuccnak az ára max 250K, az SoSé meg minimum duplája. és a többletpoti árával (kisebb védelem miatti nagyobb sebzés) sincs akkora elõnyöd, mint egyébként. viszont a fegyverek és a pajzsok... no jó, azok megérik az árukat... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bucser
Hát a 20 koreai server nem errõl árulkodik😊 (mert ugye nem csak International server van^^)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gameplusz
Azt elfelejted, hogy a játékot 90%-ban nem koreaiak játszák, a fejlesztõk pedig remélem értünk dolgoznak<#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Bucser
Mekkora lenne majom helyett nyuszi lenne😄

BTW: Koreában nem hagyomány ünnepelni úgyhogy nem hiszem hogy lesz húsvéti event..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Demila
Szerintetek lessz húsvéti event ? , vagy valami ? , már nagyon hiányolom <#vigyor5>

X-bow Apollo

Darkness mit von el ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Carmang
Huhh, az a Isuyuteru-t (vagy ki a franc az) közelrõl mutató kép nagyon állat...<#wow1>

A Seal of Star az kb. +7-es cuccnak felel meg, a Seal of Sun kb. +15-ösnek, a Seal of Moon pedig a kettõ között valahol.

Egyébként pedig a lvl 60 limit remélem hamar nem lesz aktuális, mert majd adagolják szépen az újabb skilleket, lvl limitet, szörnyeket, helyszíneket.
Csak vagy arra várnak, hogy több 60-as szinthez közeli karakter legyen.
De ez az én véleményem...

Borg87
a SOS és a som os itemek azok mit jelentenek és miért olyan extrák?

..::Borg::..

Holdpro
fertõzést, vérzést vesz le

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Borg87
hi 1 lökött kérdés megint tõlem XD Force cure-Poison ez a skil pontosan mit csinál?

..::Borg::..

Roon
sziasztok!
ez már csak ilyen! (SOS &SOM cuccok)
múltkor örültem magamnak, mert 2-3óra alatt 10-12 cucc esett! lvl26-29 között! havar ott oltja mellettem neki meg semmi! röhögtem rajta, hogy mekkora lúzer rá 10percre esett neki egy lvl26os SOM protector csizma! na ogndoltam is hogy most meg cseszhetem a 10cuccomat, mert kb azért az 1ért többet tud akatszani, ha v.k megveszi tõle! <#mf3><#mf3>

[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5

Demila
nekem sem esett még pedig mióta játszok már<#shakehead>

X-bow Apollo

belépek a silkbe megkéremd "van vkinek 29 es bowja" "ja pont msot dobott egy szörny" picit jobb volt mitn az elõzõ fegyóm + inygen kaptam szal 😄 a crititcje 4 el kevesebb volt de nem baj. kb 10 perc múlva "add vissza msot dobotak egy jobbat 3 as crittcel 😄" megnéztem 84 es atack rating a havernak 32+ fegyóján volt 82 es 😄

Elkerült a szerencse.
Akárcsak engem :o

datango
sose kaptam meg sos tárgyat ! miert? elkerült a szerencse vagy azt nem lehet "kiverni" a szörnyekbõl vagy hogy muxik ez?

Maala
az órás a helyes megoldás, úgyhogy kezdheted is gyûjteni a 2,5Mát, amibe kb. kerülni fog...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bucser
Arra hogy amit írsz mindenki latja a serveren.

Husimoto
A majommal kapcsoltban még egy kérdés, ha letelik az egy hónap, a majom eltünik az inventoriból vagy megmarad és ha veszel egy órût, akkor megint aktiválódik 1 hónapra?

Husimoto
A globál chetting mire jó azon kivül, hogy sárgával irsz majd?

datango
xp skrollnak örülök hogy egyre csak lejjeb megy az ára legutóbb 800k volt ! .)remelem megy még lejjeb! Global chatting 100k remelem megy lejjeba az is akkor irok egy "sárgát" 😄

Demila
3 Milláért ,de én 2,5ért +1 weapon & 1protector elixírért vettem <#vigyor2>

X-bow Apollo

datango
Troy: 2.8-3.5- körul!

inter15
Az sajna csak akkor , ha már az ellenfélen egyet kattintottál.

Husimoto
Demila láttam a képen a majmodat, mennyibe volt neked? Az Aege-n mennyiért adják õket?

datango
az az action menun belul található "autó atack" az hogy muxik? mert nekem sehogy sem akar (jobbklik!)

Demila
Díjnyertes Isyuteru képek 😉 <#hawaii>

Hát ezt azért még kihagynám <#buck>

X-bow Apollo

Husimoto
A majommal kapcsolatban én is ezt tudom mondani, tegnap, mentem éjfélkor SimonX-ele gy oda-vissza Jangan-DowHang-t és ez alatt pluszban hozott 25 aranyat. Egy negyvenperces játéknál nem is olyan rossz. tényleg idegesithetõ lehet, hogy amikor a karavánnal mentünk el egy éppen Giant ellen küzdõ emberkét, a majmóc odarohan és összeszed mindent, amig szegénykém a maradék ellen küzd.. Tényleg idegesítõ lehet, dehát én is voltam igy mig nem volt majmócám!

Demila
Dejó már 2-es sp farmon vagyok <#hehe> szupi
Valaki kérdezte ,h hol látja azt a +x% bónusz sebzést , hát én +5% nál vagyok és észre lehet venni <#eljen> , mellesleg igazán akkor üt a cucc , amikor Berserkben vagy <#hawaii><#violent>

Ui: -Vegyetek majmot ,mert megéri <#eljen> , Karavánok alatt hunterkedek ,de mióta van majmom , karavánonként egy-két elixír és cucc simán jön <#eljen> , és mellesleg sokkal jobban lehet koncentrálni az írtásra<#vigyor5><#smile>

X-bow Apollo

Jagi
Pha! Nekem mikor lesz 50+ a karim... =(most lvl17)=
<#guluszem1>

Maala
ebbõl a Taoistot el lehet húzni 32ig, és a másodiknál is lehet úgy csinálni, hogy csak 44nél ne legyen quested...

inter15
Semmivel nem tart tovább magasabb szinteken sem a szintlépés. kivételt képez talán a lvl30-31 a lvl 41-45 és a lvl53-58 , ahol nincsenek questek.

Szaruman
Kb 3-4 nap alatt lépett 52-rõl 54-re (akkor viszont egész nap volt).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Jagi
Akkor minden nap jászik legalább 6-7 órát 😄DDDDD

Jagi
én összesen 100-150 000-re gondoltam

Jagi
köszi...

Más? Tippet?

Szaruman
Nálunk 54-es a legnagyobb guildtag, de elég inaktív mostanában (mikor 1 hónapja beléptem, 52 volt).

inter15
Szerverenként szerintem 5000-10000 nagyságrendû.

inter15
Sebaj majd lvl60-on felzárkózunk hozzájuk.

Az eddigi legnagyobb magyar karakter , (akivel én találkoztam) az derce mégpedig 55-56 lehet most.

Jagi
Valaki sacc/kb meg tudja mondani, hogy mennyien lehetnek összesen a játékosok?

Szaruman
Xianon is, csak nem 1-2😊 Sok...

inter15
A babel-en sajna már van 1-2 ilyen karakter.<#merges2>

Atisz
Értem. Köszi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nem kell szintet veszítened...
60-as szinten vagy, és van 99.99% exp-ed, tehát majdnem lvl 61, amit nem érhetsz el.
meghalsz lesz 97.99%-od és kapsz SP-t amíg megint 99.99%-od nem lesz, asszem ez így van.

Atisz
Uh, ez igaz? Tehát folyamatosan meg kell majd halnom újra meg újra hogy szintet veszítsek és újra kapjak skill xp-t? Ezt azért jobban is meg lehetett volna oldani...<#szomoru1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Asszem onnantól nem jön több Spxp, ahol elérnéd a 61-es szintet. Tehát meg kell halnod, hogy újra kapj Spt. Ennyi.
úgy tudom jól 😄 házal Lezuzlak berserkjének 😄
Demi átment másik odlal egész csapat várakozott a másik odlal vol egy 52+ Thief és amint eltûnt Demi szólt hogy go go 😄

vaaa
Union Trade hogy sikerült?

hi

Atisz
A másik a lightning-nál a magic damage növelõ buff nem bugos egy picit. Mert én pl. marhára nem érzem azt a +4 %-ot és ki sem írja...

Atisz
Mivel nem kaptam rá választ, fussunk neki még1x:
Ha elérem a maximális szintet, utána is kapok skillpontot? Mert akkor így elvileg ha vki elég kitartó elõbb-utóbb mindent kimaxolhat max 5 mastery-ben...

Holdpro
Errõl talán majd Demila tud mondani valamit

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..