Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ismét hangsúlyozom: ahogy problémát okoz a fejlõdés gyorsaságában, abbahagyom vagy mérséklem.
Silkroad Online [Aege] - Svindler [FeketeSereg] - [Lvl40 Bow-Light/Force[/Cold] Pure INT]
Aki nem Diablózott annak bizonyára hiányzik az életébõl, én inkább élvezem a világ nyútotta lehetõségeket... és lassabban de élménydúsabban fejlõdöm. Ez választottam.
Illetve a következõ hirben ha jól értelmeztem gyengusz angolommal a Phatchel levették a lvl Cap-t, tehát 60 felé is lehet fejlõdni, persze ha rosszúl értelmeztem sorry!
Lvl 5-ig semmi skill (ott nem is kell még), ott meg szintre hoztam a coldot és a bow-t (csakhogy tudjak jéggel sebezni), azóta pedig nem nyúltam hozzá... most lvl14 40% vagyok, gond nélkül ölöm a tigriseket/banditeket (valszeg a pureINT is sokat segít ebben), és van kb. 800 skill pontom.
Amíg nem okoz nehézséget így ölni, miért is ne hagyjam így a karit? Jelenleg (9es farmon) 30XP és 180SP egy yeoha - ez asszem elég számottevõ különbség. Aztán ha jönnek a nehézdéget, folyamatosan csökkentem, de sztem 2-3 szint különbséget mindíg hagyok rajta.
A lvl30as karim egyébként már naaagyon küzdött a skill pontokért, szintlépésnél épphogy ki tudtam osztani a két masteryre meg egy plussz skillre - ezért is hagytam õt abba.
Silkroad Online [Aege] - Svindler [FeketeSereg] - [Lvl40 Bow-Light/Force[/Cold] Pure INT]
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
egyébként 2 dolog nem értek az odáig oké hogy a sp farm igy ugy de mért van akkor az hogy egy jól sp farmolt karakter áltában erõsebb mint egy nem sp farmolt karakter?
a másik meg hogy én csak lvl 20-ig fogok sp farmolni addigra egy 50k-t megprobálok összegyüjteni (most 20k-nál tartok ) min az meg elég lesz 30-32-s szintig legalábbis remélem 😊
Na csak hogy konkrét értékekkel szolgáljak:
29-es szinten 6 szintkülönbségû farmolással kb. 390 xp-t és 190 sp-t kaptam egy kõszoborért. Most 30-as szinten farm nélkül ez több mint 900 xp és kb 90 sp. Továbbá 10% szinthaladást farmmal 3 óra alatt értem el, farm nélkül bõven nincs 1 óra.
Érthetõ?
Bocs ha körülményesen fogalmaztam.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
lvl 16 <-> most jön az igazi FARMolás i <3 bandits 😄
Szal szerintem, ne Sp-farmoljon csak olyan, aki 3 ágon akar fejleszteni..
Aminek én nem látom túl sok értelmét =)
másrészrõl az elején nekem is az volt a véleményem az sp farmolrol hogy hülyeség meg hogy játékkedvet vesz el de aztán most a karimal sp farmal megyek tegnap kezdtem ma már 15-s vagyok nem sokal tartott tovább
lassan tapasztalt játékos leszek 😛
Miért van az , hogy bármit szállítok Jangjan és Downhang között , csak a felét éri a vételárnak ???
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Szegény srác tuti lehagyott egy nullát a stallozásnál 😊
hehe, vanilyen
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
olyan buildot kaptam amitõl befogtok kaksizni ! 😄
szóval ijá ijá ijó :o
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
egyébként alapigazság hogy elsõ karit áltában mindenki elkurja egy kicsit de a szívéhez nõ és setén sután is szeretni fogja😊
+ mért baj az ha valaki 2 hónap alatt jutt el lvl 29-re?😄 | én bevallom õszintén elbasztam idáig kb 15karit 😄😄 most egy 9s sp farmolos glavie-som van csak hogy örüljön mindenki FULL str és nem int ... dehá ezvan <#vigyor2>#vigyor2><#banplz>#banplz>
na ja 😄 én 3 hónap alatt csináltam egy 29-eset õ meg egy 30 asat egy 36 ost meg még1 36 ost 😄
GamePlus: én csak szórakozgatok most is inkább megtanlom Ice-t mind arrow combo-t + nekem suliba is kell járnom 😉
SirMoon meg külön regény 😄 van egy kicsi egoista beütése de 1ébként biztos normális
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
1ébként sztem is kardos messze a legjobb de nekem csak a Combo skill kön be
lándszávval meg faszább meghallni mint ijjal 😄
és sztem már megbocsásss de lehet te megmozdulni se tudnál vele mert annyir balfék vagy de én viszonylag jól nyomom vele. Ez az eksõ karim és nem a 3.