Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Lol miért lenne kevesebb a lag? A nemrég indult Oasis-on is nagy a lag, ha elég sok játékos van fenn és ez minden szerverrek igaz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

vagy talán vki túl jó xD 😄
1ébkétn most full INT vagy ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

igazából a pvp-nek nem az a lényege hogy ki tud gyorsabban unpill/hp potizni hanem hogy azonos szinten kinek sikerült jobban a karija kinek van több tapasztalta etc.. ne arról szoljon már egy pvp hogy nyomogatom a 9-s gombot és iszo ma large potikat...:/

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Holdpro
Ezek szerint 32 között is sok a láma 😛

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

hahh PvP ben ölöm a 32 esket 😄 kész endorfin túltengés 😄

Carmang
Még hogy nem etikus? Azért van az unipill, hogy használd. Meg aztán miféle elõny akkor ez a bow-os számára, hogy "oda se ér hozzám oszt megölöm, mer lefagyasztom". Mint ahogy írta valaki, hogy pvp-zett és megkérték, hogy ne használjon jeget, mert nem tetszett az ellenfelének, hogy állandóan fagyasztva van. LOL. Azért van jég meg unipill meg minden más, hogy használd. Itt "úriemberkedésnek" nincs helye.

😄 remélem így lesz mert most ruháztam be 160k-t full 29 es Garmentre 😄 és már megvan keményke 75 xD

folyamatosan lõnek jéggel megnézem azt az uni pill-t 😄
+ sztem uni pill se etikus 😄

vazze DW elõtt 2 60-as PvP zett 😄 annyi volt az egész hogy nyomták egymásra meteort mega jégesõtt meg sajna a villámot is 😄 42 es csak úgy dõletk meleltük xD

Ha valaki a taoista küldinél(2*100,+200) nem hagyja abba a játékot,az tuti sokáig játszik késöbb:-)))))

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Holdpro
Uni pill és folytatódik minden..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

PvP ben mért lenne genygus ??? megfagyasztodd és mozdulni se tud xD

gameplusz
Nem gyenge az ice+bow, csak tudni kell hasnyálni..

30-án új szerver indul, remélhetõleg kevesebb lesz a lag és a paraszt. Ámen. Az új szerver neve: Venice (úgy látszik, hogyha pénz szagot éreznek a fejlesztõk, akkor nem is büdös nekik a munka <#hehe>)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
lehet, hogy eszköz, de ice+bownál nem nagyon ér oda a mob a karakterhez. az már más tésztea, hogy PvPben gyengus lesz, de ez van...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Ne is mondd. Lag alatt a potion fogyasztásom és ezzel együtt a halálozási rátám is drasztikusan megnõ...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Természetesen a pvp-re, mint mindig. A mob nem ellenfél- hanem eszköz. <#vigyor>

datango
bocs

húú vazze nálatok is játszhatalunl laggol ??? csak ma 4 szer haltam meg 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Holdpro
félreolvastad én megcsináltam..

datango
pedig arra adja a jó summát! en azt megcsinaltam bár ugy mintha a fogam huznák , taoistbol hagytam ki 😄

Holdpro
60 db fekete tigris fog kimaradt a felsorolásból.. ejnye

Jagi
ja es a 200-as szériát most vettem fel 😊

sima, fekete, fehér, normál, champion, giant, elite mind meg volt kicsit ketdem unni a tigriseket (normális xp-t sem adnak mát)
Ja egyszer láttam a Tigerwoman-t és hozzá tudtam érni 😊 mielõtt kinyírt. természetesen 😊

Jagi
<#worship>
én a tigrisekkel sz*pok már asszem 3. napja.
Tigrisekkel álmodom... ez már beteges 😊

jajj de idegesítõ már ez a Taoist ölés 😄 narancssárga de vhogy mindig ott jukaodk ki és az ölöm ( meg Gun Powder-eket) és + ba mindig elfogy a HP potim 😄 1szer egy Giant közben másodszorra meg elfeldtem hogy területrwe ható varászlata is van és épp melletem öltke 2 Giantot 😄

Hát én ebben a játékban 1 fajta Q-t utálok.. amikor arra kell várni hogy végre mikor dobja már ki a cuccost.. wááh az életkedvem elmegy töle <#alien2>

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Holdpro
Tegnap nem értem rá játszani igy ma kezdtem el és ezeket a küldiket csináltam meg ma

100 White Tiger Skin
100 White Tiger Skin
200 White Tiger Skin
100 Chakji Eye
600 Chakji megölése
10 Ghost Bug Egg

Kis pihi kaja, fürcsi és folytatom 24es vagyok laza szûk 3 nap alatt

Holdpro
Ma volt a partymban 57es.. Aiko meg közel van a 60hoz.. mondjuk õ 100% botos

Maala
télleg, érdekes, de a mi szerverünkön még nem láttam olyan karit, aki 52es BLADE-l járkál... (a legnagyobb, akirõl tudok, most 50es, és dupla XPvel meglesz neki hamarosan 52😊) szóval akkor még csak a full intesek érték volna el a magas szinteket? :/

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
no még1x:
ehh, mivel láttam pár, ma már Uruchi-nyíró embert szervernyitás után pár órával órákig feküdni a földön... ezért érdekel a lista. meg így legalább tudom, hogy ez az egész dolog ér-e valamit, vagy sem.

Maala
ehh, mivel láttam pár ember Uruchi-nyíró szervernyitás után pár órával órákig feküdni a földön... ezért érdekel a lista.

😄 kiderülen Athene legmagasabbja BOT olt 😄
vagy DjLei vagy PinayPie vagy silveR

Maala
hmm, pl engem érdekelne, h volt-e magyar név a listán, meg hogy Athensról hány nagyobbacskát töröltek... (mivel sztem ezt nem csak 1 szerverrel csinálják, hanem az összesen párhuzamosan)

de vaj kit érdekel hogy ki BOT-olt ???

Maala
a lista majd "hamarosan elérhetõ" státuszban van perpill.

mein pajzsra gondolsz ? pajzs pajzsra vagy mágiksrA ?

engem nem 😄 lehet mert csak Auto-login-t használtam 😛

vaaa
de még mindig laggol..

hi

Jagi
nem lesz rövid sztem... hála az égnek kevesebb lag lesz... egy ideig.

Husimoto
mai napi ujabb hir, hogy a monitorozó programmal talált olyan játékosoknak, akiknél bot progit találtak, azoknak az accountját blokkolták, na végre ! A letiltottak listája is megtalálható valahol az oldalukon.

Jagi
Játszik valaki ezzel Win 98 alatt?

Maala
mármint PvPre gondolsz? mert mobok ellen a full int light mellett az egyik legjobb sztem.

Atisz
a bow csak akkor gyengus ha nem pure str-es vagy és nem a tûzmágiát maxoltad...

Atisz
Vannak itt olyan emberek akik a nemrég indul Oasis szerveren vannak? És tényleg mi vagyunk a magyarok közül az egyetlen thief klán?

Atisz
Ez így teljesen jó. Én az elején botor módon azt hittem hogy a mastery lvl passzívan erõsíti a skilleket ezért kimaxoltam õket mindig és most elég kevés SP-om van. Viszont most találtam egy SoM kardot és azt hiszem most farmolok egy kicsit a taoistoknál <#eplus2>

gameplusz
Most mentem egyik sráccal egy 4*-os trade-et, és jött egy 32+-os intes thief... mivel teve mögött voltam (direkt) lemaradva, ezért egyet lõttem, és már közelebb volt a nemes földhöz... 😊 És kerestem a körön 100k-t 😊 (hunter óradíj)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

szia
szerintem igen sok pénzbe kerül,szal nem hiszem hogy jó ötlet,de ha pvp-zni akarsz akkor kénytelen leszel

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

sweech
mikor meghalsz az xp-dbõl levon 2%-ot, de a 0-ból nem tud levonni tehát visszaléptél egy szintet

Nem ugy értem.Nemrég elértem a 16ost.Pár százalékot mentem is utána.Segítettem egy magyar karavánnak.Kétszer föltámasztottak.Aztán mikor ez nem ment vissza a városba.De a 15 szint végére rakott vissza!!!A 16osban vett fegyverek mindjárt kivörösödtek.

Holdpro
<#integet2> Én véleményemet már tudod 😊

sweech
nekem lvl36 sos garment gatya 250k-ért 😊