Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kell majd reklamálni hogy ijjas jól pofán üthesse az õt támadót 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
a nagyobbak biztos azért küldtek el, mert swordre kérdeztél, holott blade volt náluk, mert az a full str fegyvere. (hehe, érzékenyek is vagyunk az ilyenre, nehogy holmi full intessel tésvesszenek össze 😊😊😊)
technikailag a Soul Cut blade, az Evil Cut blade, és sztem a 3. (Devil Cut blade(?)) sem dobja el a pengét/kardot, csak suhint egyet, és ebbõl egy energianyaláb keletkezik, ami eltalálja az ellent. (csak hogy ne kelljen a fegyó után mászkálni. 😊) Amúgy piros-világoskék-narancs2x a színe a cuccnak. És hogy miért dobálják harc elõtt? ~800as sebzés, ha bejön a critical dupla, amitõl fexik a 40es full int (jó, persze nem, de utána kap a nyakába még), utána sword dance megint, és akkor jönnek az igazi skillek, a potit meg ugye már lenyomta...
és ezek az 'igazi skillek'. mindenki másra esküszik, én a kombókra. 4-5 ütés critical nélkül is szépen sebez, mire elnyomod mind3at, pont lemegy imbue is...
a knockdownos dologhoz nem szólnék hozzá, Carmang mester elég jól elmagyarázta, talán annyit, hogy én 1 pontot raktam rá, mert elõfeltétele a 2. skilljének, ami hamarosan meglesz remélem, és kíváncsian várom, mit tud. 😊 AMINT FEL LEHET MENNI A SZERVERRE. 😊
jah, amúgy én a dobálást inkább tradeknél az idegesítõ mobeltakarításra használom, janganban mindenki fexik már 1tõl...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
2. belinketem egy oldalt ami a jövõbeli játékteret írja le ( nem volt félre vezetés)
3. OFF között beszélgettünk egy odlalt erre törlöd xD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A másik skillnél, hogy felrúg az a skill szintjétõl függ, pl ha 27-esre fejleszted, akkor 50% az esélye, hogy egy 27-es karaktert felrúg. Ha az ellenfél ekkor 27-nél kisebb szintû akkor nagyobb eséllyel dobódik fel, ha 27-nél nagyobb szintû akkor kisebb eséllyel.
Bocs Maala, hogy helyetted válaszoltam <#buck>#buck>
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
kardnál csak ilyne piros izét lõ meg 31 esenk másfaja piros izét D:
sztem attól függ mien erõs vagy sde szinte mindig ffle tudnak ütni 😄
szidtam õket , hogy laggol és jáchatatlan 😄 valamint azt is hogy nagyon nehez a bejutás a játékba ...
😄
azt tudom melyik skill ez de ez attól füg hogy hányasra fejleszti? mert pl egy kardos engem felrugot 3xor egymás után aztán egy másik meg 1xersem hmhm.. def-el lehet ellene védekezni vagy vmivel?
hja és utálom a kardos coldosokat mert tényleg nagyon idegesitõek hogy 5mp-ként pillezhetek😛PP de mondjuk elég funny ahogy ott ugrálni fel alá nah ennyi voltam megyek vissza gyakni lassan 25😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
áltában melyik skill-t szoktál maxolni? mert kéreztem öket de csak annyit mondtak hogy full str and stfu.. 😛
te melyik skilleket maxoltad? és sok embernél láttam azt a skillt amikor "eldobja" a swordját szerintem pvp-ben nem olyan hasznos mégis sokan használják de mért?😊
kb ennyi kérdés. egyébként alakul a glaviseom és megvolt az elsõ **-s trade utam😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
én 30 ason szereztme ékeszeret addig arany votl rajtam 😄
---
laggol nagyon (troy) 2 halál köszönhetõ idáig neki...😞
---
tudja már vki mi az az abszorció? (elnyelés?)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Vadóc Athens Lvl 29+ :)
Thiefhegyek! Megyünk az egyes karavánnal, ezek meg... sorfal... Jobbhíjján a két hunterünket üldözték meg egy kicsit 😄DDD
ha "atom" thief jön rám lehajolok elötte , ha esetleg látok egy hunter vs thief atomok harcát akkor leulok és tanulok a mesterekol ha ez a letszam nõ , akkor már szinte "mozi" film ként harcolnak a hunterek es a thiefek , körulottuk mindenki remeg ... ennyi. .)
én akkor is tartom magam ahhoz a nézetemhez, hogy Cape-nél hüjeség használni potikat, mert csak megy vele a pénzed. amikor van tétje, pl elveszik a te vagy a haverod áruja, akkor már van értelme potizni... (mondom, ez csak az én véleményem)
(labdák (jég,tûz,villám)+ a fegyók utcsó skiljje van csak nem ?)
Ha elég nagy a damage-ed akkor nem tudják kihealelni.