Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
mi értelme van arról beszélgetni ki mikor köt bele a máskba.. töröltem mert OFF volt.. ami a témához kapcsolódott meghagytam, mert az való ide, a többi az OFFtopicba

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Punker
Már megint törölve lettek hozzászólások! mi a franc bajotok van? ha képtelenek vagytok normálisan fórumozni megy az egész a gumiba!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

na és a Dárdás ? 😄 az tényleg dobja 😄
kell majd reklamálni hogy ijjas jól pofán üthesse az õt támadót 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Holdpro
ez szerinted nem OFF ? ennek ott a másik OFF topic, ha jön egy új majd ezt olvassa ahelyett mirõl szól a játék.. folytasd csak nyugodtan

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Maala
no, válaszolok.
a nagyobbak biztos azért küldtek el, mert swordre kérdeztél, holott blade volt náluk, mert az a full str fegyvere. (hehe, érzékenyek is vagyunk az ilyenre, nehogy holmi full intessel tésvesszenek össze 😊😊😊)
technikailag a Soul Cut blade, az Evil Cut blade, és sztem a 3. (Devil Cut blade(?)) sem dobja el a pengét/kardot, csak suhint egyet, és ebbõl egy energianyaláb keletkezik, ami eltalálja az ellent. (csak hogy ne kelljen a fegyó után mászkálni. 😊) Amúgy piros-világoskék-narancs2x a színe a cuccnak. És hogy miért dobálják harc elõtt? ~800as sebzés, ha bejön a critical dupla, amitõl fexik a 40es full int (jó, persze nem, de utána kap a nyakába még), utána sword dance megint, és akkor jönnek az igazi skillek, a potit meg ugye már lenyomta...
és ezek az 'igazi skillek'. mindenki másra esküszik, én a kombókra. 4-5 ütés critical nélkül is szépen sebez, mire elnyomod mind3at, pont lemegy imbue is...
a knockdownos dologhoz nem szólnék hozzá, Carmang mester elég jól elmagyarázta, talán annyit, hogy én 1 pontot raktam rá, mert elõfeltétele a 2. skilljének, ami hamarosan meglesz remélem, és kíváncsian várom, mit tud. 😊 AMINT FEL LEHET MENNI A SZERVERRE. 😊

jah, amúgy én a dobálást inkább tradeknél az idegesítõ mobeltakarításra használom, janganban mindenki fexik már 1tõl...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

1. megkérdezték mit kell tenni ->töröted (igaz hogy tényleg ott a FAQ)
2. belinketem egy oldalt ami a jövõbeli játékteret írja le ( nem volt félre vezetés)
3. OFF között beszélgettünk egy odlalt erre törlöd xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Punker
azért ezek a szabályok finoman szólva inkább gátolják mint segítik egy topic közösség kialakulását.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Holdpro
Rendszer a FAQban olvasható

Punker
jó lenne ha a topic-ot látogatók és a házigazda megbeszélnék a topic rendjét a viták elkerülése érdekében!

Carmang
A kardos is képes eldobni a kardját azzal a skillel, de hogy ez vizuálisan csak egy piros ívként jelenik meg... hát ilyen apróságokon ne akadj már ki <#beka3>. Egyébként arra való, hogy a kardosnak (közelharc) is legyen valamilyen távolbalövõ képessége.
A másik skillnél, hogy felrúg az a skill szintjétõl függ, pl ha 27-esre fejleszted, akkor 50% az esélye, hogy egy 27-es karaktert felrúg. Ha az ellenfél ekkor 27-nél kisebb szintû akkor nagyobb eséllyel dobódik fel, ha 27-nél nagyobb szintû akkor kisebb eséllyel.
Bocs Maala, hogy helyetted válaszoltam <#buck>

az se rossz:-))

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

eldobja a swordját ??? 😄 glaviet lehet csak dobni
kardnál csak ilyne piros izét lõ meg 31 esenk másfaja piros izét D:

sztem attól függ mien erõs vagy sde szinte mindig ffle tudnak ütni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

datango
küldtem nekik mailt , ugyhogy szerintem fekete listára tettek 😄😄😄
szidtam õket , hogy laggol és jáchatatlan 😄 valamint azt is hogy nagyon nehez a bejutás a játékba ...
😄

hja még valami az mitõl függ hogy valaki felrug engem pvp-ben? elég idegesitõ amikor már 3jára fekszek le a földre napozni õ meg odajön és belémszur 😛P
azt tudom melyik skill ez de ez attól füg hogy hányasra fejleszti? mert pl egy kardos engem felrugot 3xor egymás után aztán egy másik meg 1xersem hmhm.. def-el lehet ellene védekezni vagy vmivel?
hja és utálom a kardos coldosokat mert tényleg nagyon idegesitõek hogy 5mp-ként pillezhetek😛PP de mondjuk elég funny ahogy ott ugrálni fel alá nah ennyi voltam megyek vissza gyakni lassan 25😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Maala ha jól tudom te swordos vagy.. nah tegnap néztem a nagyobb lvl-ü karik csatáját elég élvezetes volt és pár kérdés amit a swordosoknál észrevettem pontosabban inkább csak kérdések😊
áltában melyik skill-t szoktál maxolni? mert kéreztem öket de csak annyit mondtak hogy full str and stfu.. 😛
te melyik skilleket maxoltad? és sok embernél láttam azt a skillt amikor "eldobja" a swordját szerintem pvp-ben nem olyan hasznos mégis sokan használják de mért?😊
kb ennyi kérdés. egyébként alakul a glaviseom és megvolt az elsõ **-s trade utam😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Maala
Madmano, hétvége van. nagyon nehéz bejutni ilyenkor 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
mert az a pdef, mdef. és ha azt felveszed, az meglátszik. sztem ez valahogy úgy mûxik, hogy a sebzés kiszámításában van szerepe a pdef-mdefnek, viszont a pabs-mabs az egyenesen levonódik a bekapott sebzésbõl... de szépen küldesz egy emilt a készítõknek, és elkezdesz imádkozni, hogy válaszoljanak. 😊 de akkor legalább talán kapsz egy pontos választ. 😊

datango
ha páncélt akkor igen!

Ha megnézem a szerverlistát,mindegyik mellé azt írja ki"Crowded",pirossal.Meg "Disconnected to server"!Hát mi van itt?

Hello.Egyszerüen nem enged fel az Athens-re!<#shakehead>

ha páncélt felrakod több lesz ? (de komolyan mert én ne mtom 😄 )

datango
nah joh de ha felrakom nem lesz tobb se a phy defence se a mag defence!

ott van a szám hogy mennyit véd
én 30 ason szereztme ékeszeret addig arany votl rajtam 😄

datango
igen az ékszerekre, ahm ok de az gyakorlatilag hogy nézki ? kapok egy utést ha nincs rajtam a gyuru akkor mennyivel tobbet sebezhet? sokat számit?

Maala
sztem az a bekapott sebzés elnyelése... gondolom az éxerekre gondolsz. 😊

😄 van oan hogy Gázok abszobációjaé s az könnyû ennyit tudok 😄

datango
te thief vagy? silent hunter 3 ban en is izgultam mikor bombáznak / törik meg a hajó 😄😄:d
---
laggol nagyon (troy) 2 halál köszönhetõ idáig neki...😞
---
tudja már vki mi az az abszorció? (elnyelés?)

😄 nekünk is tegnap mikro 1etlen 42+ osunk a red skorpiókkal harcolt mi meg 20 ott áltuk és csak nézni tudtuk 😄 a szopacsak az ovlt hogy kb 5 jeges thief (npc) támadta 😄 (akiknek ugye percekig jég a van a kezüknél)

Atisz
1-es csillag mi? Gyávák... <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez így van...amikor betámadunk egy karavánt elönt az adrenalin. Én még egy játékban sem izgultam ennyire (talán SH 3, de az inkább félelem volt<#vigyor3>)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

datango
jaja engem is kergettek 😄 mert leutotték a 1* os puput utána már támadhato vagyok 😊😊 de szerencsére elszaladtam 😄

Helosztok harcosok.Gondoltam megírom hogy nem hagytam abba a silkroadott csak hát mivel bejáros vagyok a sulimba igy elégé fáradt vagyok amikor hazaérek és nem mindig van idom még játszani is de azért megyek és harcolok amikor idom engedi.most is megyek fel.és minél többet probálok majd fent lenni.

Vadóc Athens Lvl 29+ :)

Jagi
De ezt már tudod 😄D

Jagi
Jajajajaaj! ...volt a easternnél?
Thiefhegyek! Megyünk az egyes karavánnal, ezek meg... sorfal... Jobbhíjján a két hunterünket üldözték meg egy kicsit 😄DDD

datango
nekem jött most egy piros thief, megolt a player thief megnezte a pusztulásomat , fekve a foldon modtam a player thiefnek hogy kelcsen fel es cserebe viheti a motyoimat , igy is volt , majdnem janganal elopta a cuccom cserebe elorepitettem egy baackt camelt es felpakoltam tehat az odautat buktam , viszaut bejöttt, ez ám a pvp .) vigyázzatok ha bukjátok az 1* os camelt akkor a thief zaszlo vonza a 52+ os thief karikat! 😞 😄

Maala
ehh 😄 mind2 pvp technikailag. és jobb részt venni ezekben a csatákban imho, mint csak nézni... legalábbis volt már rá példa, hogy a magas HPm miatt odamentem "kistank"nak a full INThez, hogy lefoglaljam, és aki velem volt full intes, az lenyomta szépen, míg velem foglalkozott. 😊 és túl is éltem pár ilyen találkozást 😊

datango
a pvp az csak poénkodás ...! de a hunter, trader vs thief csaták na azok már élesek és használhatóak mindenféle tunningok !! ott eldõl az igazság!
ha "atom" thief jön rám lehajolok elötte , ha esetleg látok egy hunter vs thief atomok harcát akkor leulok és tanulok a mesterekol ha ez a letszam nõ , akkor már szinte "mozi" film ként harcolnak a hunterek es a thiefek , körulottuk mindenki remeg ... ennyi. .)

szedett vedett 30 as csapattal DW-Hotan több csillgal megcsinálva 😛

Maala
ehh, pl valakivel támad nézeteltérésed, és le akarjátok rendezni. más helyzetet nem tudok elképzelni... (esetleg megkér rá, h menjetek egy ilyen kört is)

de komolyan Cape-nél ki az a hülye aki Potizik ? 😄 én max akkor ha közben megtámad egy mob

Maala
"csak" 😄 ez vicces volt.
én akkor is tartom magam ahhoz a nézetemhez, hogy Cape-nél hüjeség használni potikat, mert csak megy vele a pénzed. amikor van tétje, pl elveszik a te vagy a haverod áruja, akkor már van értelme potizni... (mondom, ez csak az én véleményem)

aha értem 😄 lehet ....
(labdák (jég,tûz,villám)+ a fegyók utcsó skiljje van csak nem ?)

Atisz
Nem rád mondtam...hanem arra akit megöltél. Lehet hogy most szerez extra skillpontokat és ezért tudtad lenyomni. A 30-as szintû varázslatok/skillek brutálisak, ezért általában minimális esélyed van lvl 30 alatt egy lvl 30 felettit lenyomnod...

király i am lvl 30 😄 Union traden már Bactian camelem lesz 😄

mostanában amikor meghhalok nem vesztek XP-t 😄 se PK kor se máskor 😄

embereket 😄 1ébként 31 eske ölöm mobokat 😄 és 2 es különbséggel

Atisz
Késõi SP farm? <#buck>

Atisz
Pedig sajna errõl is szól. A múltkor az egyik haverom azért hagyta abba a harcot egy hunter ellen, mert már elment 50, hp, mp itala meg uni pill-je és nem akart többet elhasználni mert amúgy is szarul áll anyagilag.
Ha elég nagy a damage-ed akkor nem tudják kihealelni.

Atisz
Hehe, majd megtudod mi az igazság ha megkapod a skorpiós meg a növényes questeket...<#nevetes1>