Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne törõdj ilyesmivel, húzzad az összeset mindig, a tower shieldet kivéve mert az szar. Aztán majd kitapasztalod, én a smasheset használom meg a kombókra erõsítek elsõsorban, soul cut blade meg jó csalogatásra, én pl. nem szeretek szaladgálni nyomok egy cut bladet és jönnek nekem 😄

Jagi
Meg kell csinálni az elõtte lévõ banditás küldiket...

hali
nem tuggya valaki hogy a (chulsan anger) nevezetû küldit mért nem lehet felvenni?
eddig eggyik karimmal sem sikerült
shaime01
hmm szóval akkor miket is maxoltál? mostmár össze vagyok zavarodva😛P
mert néztem koreai pvp videokat ott a blade-s csak ugy pattogot mint a nikkelbolha és hasonlo karit szeretnék mert az nagyon tetszet😊

Maala
hát a flowert csak azért használtam 1 pont erejéig, mert nem volt jobb a 4-5s kombóig. a 'mash-eket nem használtam, felhúztam a 2. könyv elejéig, hogy kipróbáljam, de túl kcisi a sebzése sztem...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
pl flowernel a második könyvet érdmes tanulni? meg strike'n'mash-nál a 2-ik 3-ik könyvet? igy értetem 😊

még midnignem tudom melyik skillre fogom maxolni bichbol de szerintem a flowert es a soul cut könyveket mindenképpen.

Maala
pedig írtam 😄 1 pontot tegyél rá szte mindenképp, mert az az elõfeltétele a következõ skillnek. amúgy nekem maga a skill annyira nem jött be, de távolra hat, úgyhogy azt az 1 õpotnot mindenképp megéri. a 2. kérdést meg nem értem. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
visszaolvastam a forumban 1 dologt nem láttam
snake swordot érdemes fejleszteni? és a bicheonál a második könyveket meg a harmadikakat?

Maala
én meg 1xre kettõre. 😄 de a mini nuke nem annyira ütõs (vagy ezt már mondtam? 😊)
új szerveren sehol sem találni eddig 21es speart, alig van pár...

datango
aham értem! igen , én a 2. nuke ra gyûjtök .)

inter15
Hello. This is Silkroad Online.

As we have posted last time, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, beginning today, we will be blocking bot users, like those below.

We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.

AznNaruto - 1 month block
    HelloMonkey - 1 month block
    elegante - 1 month block
    ViewSonic - 1 month block

Caligula - 1 month block
    TW_Tiger - 1 month block
    Pathos - 1 month block

TakeCare - 1 month block
    RampsU - 1 month block
    ChosenOne - 1 month block
    Tian_Shi - 1 month block
    LanNhi_san - 1 month block
    Dragon_Lee - 1 month block

DangDoet - 1 month block
    Atit_WoShi - 1 month block
    NightKidz - 1 month block
    Kaizen - 1 month block

7Seo - 1 month block
    bplease - 1 month block
    deeFX_ - 1 month block

DeejayTT - 1 month block
    BT - 1 month block

Lassan kiürül hotan <#nyes><#nyes><#nyes>

inter15
    Még legalább 10 <#nyes>

Zaylka
    Hát Athens-en sztem semmi nem változott...továbbra is sokszor elõfordul, hogy csak megáll a kari és nem csinál semmit! Fõleg igazából ugy este fele...

Egyébként jó volt nézni, hogy az uj szerver megnyitása után kb 10 perccel már 1-el több szerverhez volt írva hogy crowded, lol! Szerintetek mennyi szerver kéne összvissz, hogy ne legyenek igy telenyomva ezek?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

gameplusz
    Ma én is találkoztam TG-vel, 3x is... a harmadik alakalom már szerencsésnek mondható volt (elõtte hullottam), bár nem enyém lehett a cicuska..

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kavácska
    a Aege általában jó... bár most volt egy dc, de sztem csak a stallozókat akarták kidobni 😊
    érezhetõen jobb most ez a szerver, legalábbis mikor én vagyok...
    ma délután 3tól mondjuk játszhatatlan lett... nemtom meddig, annyira laggolt

ilyenkor kihasználom az idõt és talán már a szakdolgozatommal is tudok foglalkozni 😛

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Roon
    na ennyit a lagmentesedésrõl! ma a Xian kb 3-4szer halt meg 11 óta!
    buktam egy 3*os tradet, aztén meghaltam mert nem tutam reagláni semmit, a karcsim csak állt! most elindultam, hogy megölöm TG-t erre megint kidobott a szerver, arról már nem is beszélek, hogy egy skill erõsítésénél levolt 158sp-t, de a skill nem lett magasabb szintû! na most kicsit tele van a faszom a mai estével!!!<#mf3><#mf3><#mf3>

[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5

Maala
    emberek, amúgy beírhatnátok, hogy mi a charnicketek... a nagy grindelés közben unatkozom. 😊 (vicc volt)

Maala
    istenem, ez ESZMÉLETLEN jó szerver... eddig 2x voltam ott, amikor TG meghalt, nagoyn állat... (most The_Kong ölte meg) a változatosság kedvéért a soksok bénázás után, amit Stronghold mögött lemûveltünk (FEJENKÉNT -10 ember- 5x haltunk meg, míg sikerült ráveni õket, h csaljuk el... vajon ki kapta a megtsiztelõ feladatot? 😄)
    de felkaptama halála után egy 18as speart, 7es crittel, +1es... csak repair invalid. de sztem 21ig kibírja. 😊

shaime01
    lassan rángat az ideg... banditos Q minden oke meg fasza csak beleütök 1 archerbe rögtön jön 5-6 anti devil... :/

shaime01
    elég ha annyit mondok hogy 1 órája kb a falon probál átmeni? <#banplz>

hagy játsszon, biztosan tanult belõle =)

shaime01
    halljátok van a Cloud gyerek akit kitiltotak 2 hétre nah ez nem ugy van hogy 2 hétig nem tud bejelentkezni? mert uj serveren játszik éppen... <#rinya>

egyébként régi serverek laggmentesednek mán?😛

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Bucser
    Kemény kemény böjtölés hosszú ideig😄<#idiota><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

male garment +1 , 1str steal of star és footgear
    hehe en azert orulok neki elso nap sos mi lesz meg itt..😊

nem tudjatok mennyit erhet?

Maala
    hmm, nem bírtam ki. 😊 linken a reply. Ideges, legalább fegyver? 😄 mondd, mien? (16os spear lenne, "beh szép is lenne")

wee uj serveren most esett sos +1-s 😊)

Maala
    thx. végre van lion shoutom. annyira nem nagy szám, mint hittem :/ amúgy bocsénat, félrevezettelek titeket (véletlenül). én full int fire+spear vagyok, de a lightningom és a firem ugyanolyan szinten fejlesztem. a heuksait meg mindig úgy, ahogy jön az újabb skill. 😄 (1-2s farmmal, mikor hogy)

Carmang
    Maala
    linket plz...

Carmang
    SilkroadTavern-ben fent van TG elsõ jelenése:
    "TheChosen killed tiger girl right outside jangan south gate". Gratulálnak neki, stb, stb, azt persze nem tudják hogyan került Janganba<#nevetes1>

gertrud
    lol, de nekem valami véelemnövelõ kéne még!

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

sigfried mikor én kaptam egy buildet full int lighthoz az uj serverig megcsináltam de nem jött be igazán mert tényleg bazi nagyot ütöttek rám én lehet hogy crticialoztam meg nagyott sebeztem de mikor közelértek hozzám jópárszor pl thief vs hunter 1-iket lövöm jön még 2.. ^^
    rajtam is armor volt de azt mondják ghost walkal kell pvp-ni majd kiprobálom mert azt nem vágtam hogy az teleportal😊

huhh vaz 😄 akkor csak az elixirek lennének 1 millák 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gertrud
    Figy,sznte csak plusszos cuccai voltak! És mind elveszett!

hmm sztem klán össze tudott volna kaõprni 1 millát neki nem ? 😄

gertrud
    Csá Nomak!
    Kár, hogy elmentél, bár a példádon felbuzdulva azóta kis kerszteshadjáratba kezdtem: ha vki ks-el(nem egyszer, hanem sorozatosan) a közelembe majd megy és több szörny veszi körül, odamegyek és nyomok rá egy frost novát. Picit rozsíszín a nevem, de monszták ölik meg. Minusz 60k xp, én nem vok murderer, és õ is leszokik a ksrõl :-)
    Más: mondtam én, hogy csúcs a light+spear intes, geci erõs vagyok kezdetek óta, csak sajna egy bajom van vele: kurva nagyokat ütnem rajta mind a szörnyek mind a játékosok, hiába az armor! Most maxolom majd a jég def. pluszt, de ígyse nagyon akar csökkeni a sebzése az ellennek! 5letek/tippek? Egyébként sok sikert karidhoz! Kár hogy elhagytad közösségünket (tudom, rá voltál kényszerítve mivel ellopták cumódat), de van klánoldal: feketesereg.extra.hu, ha van kdevde nézz fel, más oldal is onnan szerzi az infóit :-)

Szaruman
    De, érezhetõen változik a sebzés (ezt egy intes mondta, aki lightot használ).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bucser
    Alpha idején nem volt még bent a dodge/parry (szerintem valójában még most sincs benne a dodge csak a parry). De hivatalos állásfoglalásról nem tudok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Új rucik és fegyók

Új skillek

Dunegon

Carmang
    Jó, hogy mondjátok, hogy még nincs beépítvbe a Steady a fegyverekbe. Kicsit óvatosabban alkímiázok akkor... Egyébként ismer valaki valami képletet, hogyan dõl el az alkímia sikere?
    Régebben olvastam, hogy a Dodge sem volt beépítve, most már van?

áá vazze cool ez a full INT 😛

Maala
    mert kisebb a sebzése a kardnak. minek válasszam, hogy 2-3 ütéssel hal meg kardtól, mikor megtudom ölni 1el is spearrel?

miért nem pajzs ? 😛

Maala
    hmm, nem értem, mi bajod, sztem jobb, ha kb azonos szinten vagyunk a klánban. de ez lehet, h csak szerintem van így...
    Goth, a full int annyira nem rossz... csak nem nagyon kell questet csinálni. 😊
    és full int fire+light, spearrel.

shaime01
    viktor 1-2 dolgot feltehetnétek még pl buildek / str vs int megvitatás etc etc.. 😛

shaime01
    spear

full int lightning az már tiszta sor, de spear vagy bow?
    még lvl 7 elõtt el kéne dönteni =)