Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tuggya valaki hogy a (chulsan anger) nevezetû küldit mért nem lehet felvenni?
eddig eggyik karimmal sem sikerült
mert néztem koreai pvp videokat ott a blade-s csak ugy pattogot mint a nikkelbolha és hasonlo karit szeretnék mert az nagyon tetszet😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
még midnignem tudom melyik skillre fogom maxolni bichbol de szerintem a flowert es a soul cut könyveket mindenképpen.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
snake swordot érdemes fejleszteni? és a bicheonál a második könyveket meg a harmadikakat?
új szerveren sehol sem találni eddig 21es speart, alig van pár...
As we have posted last time, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, beginning today, we will be blocking bot users, like those below.
We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.
AznNaruto - 1 month block
HelloMonkey - 1 month block
elegante - 1 month block
ViewSonic - 1 month block
Caligula - 1 month block
TW_Tiger - 1 month block
Pathos - 1 month block
TakeCare - 1 month block
RampsU - 1 month block
ChosenOne - 1 month block
Tian_Shi - 1 month block
LanNhi_san - 1 month block
Dragon_Lee - 1 month block
DangDoet - 1 month block
Atit_WoShi - 1 month block
NightKidz - 1 month block
Kaizen - 1 month block
7Seo - 1 month block
bplease - 1 month block
deeFX_ - 1 month block
DeejayTT - 1 month block
BT - 1 month block
Lassan kiürül hotan <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Egyébként jó volt nézni, hogy az uj szerver megnyitása után kb 10 perccel már 1-el több szerverhez volt írva hogy crowded, lol! Szerintetek mennyi szerver kéne összvissz, hogy ne legyenek igy telenyomva ezek?
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
érezhetõen jobb most ez a szerver, legalábbis mikor én vagyok...
ma délután 3tól mondjuk játszhatatlan lett... nemtom meddig, annyira laggolt
ilyenkor kihasználom az idõt és talán már a szakdolgozatommal is tudok foglalkozni 😛
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
buktam egy 3*os tradet, aztén meghaltam mert nem tutam reagláni semmit, a karcsim csak állt! most elindultam, hogy megölöm TG-t erre megint kidobott a szerver, arról már nem is beszélek, hogy egy skill erõsítésénél levolt 158sp-t, de a skill nem lett magasabb szintû! na most kicsit tele van a faszom a mai estével!!!<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5
de felkaptama halála után egy 18as speart, 7es crittel, +1es... csak repair invalid. de sztem 21ig kibírja. 😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hehe en azert orulok neki elso nap sos mi lesz meg itt..😊
"TheChosen killed tiger girl right outside jangan south gate". Gratulálnak neki, stb, stb, azt persze nem tudják hogyan került Janganba<#nevetes1>#nevetes1>
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
rajtam is armor volt de azt mondják ghost walkal kell pvp-ni majd kiprobálom mert azt nem vágtam hogy az teleportal😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kár, hogy elmentél, bár a példádon felbuzdulva azóta kis kerszteshadjáratba kezdtem: ha vki ks-el(nem egyszer, hanem sorozatosan) a közelembe majd megy és több szörny veszi körül, odamegyek és nyomok rá egy frost novát. Picit rozsíszín a nevem, de monszták ölik meg. Minusz 60k xp, én nem vok murderer, és õ is leszokik a ksrõl :-)
Más: mondtam én, hogy csúcs a light+spear intes, geci erõs vagyok kezdetek óta, csak sajna egy bajom van vele: kurva nagyokat ütnem rajta mind a szörnyek mind a játékosok, hiába az armor! Most maxolom majd a jég def. pluszt, de ígyse nagyon akar csökkeni a sebzése az ellennek! 5letek/tippek? Egyébként sok sikert karidhoz! Kár hogy elhagytad közösségünket (tudom, rá voltál kényszerítve mivel ellopták cumódat), de van klánoldal: feketesereg.extra.hu, ha van kdevde nézz fel, más oldal is onnan szerzi az infóit :-)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Új skillek
Dunegon

Régebben olvastam, hogy a Dodge sem volt beépítve, most már van?
Goth, a full int annyira nem rossz... csak nem nagyon kell questet csinálni. 😊
és full int fire+light, spearrel.
még lvl 7 elõtt el kéne dönteni =)