Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap megvolt az elsõ unio trade azuj serveren legalábis szerintem az volt 😄 én csak odalopoztam és igy 21-s szinten sikerült egy 3 csillagosat is bevinnem...😊
bandits és a nem tudom melyik clan között volt
képek
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade

ja és egy kis bug😊

bug

bocsi a proffeszionalis képekért de nem vagyok fotos😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

bucser már készül a honlap a Questek mellé teszek képet az npcrol akiktõl fel kell venni sztem 2-3nap

lvl 33 Lvl quest: lost ring
kit kell ölni? ill.mit kell csinálni?

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

WuFraZselic
tegnap nekem is szerencsenapom volt... egymásutáni 2 mobból esett két 30as lábvédõ, ezután jött két 29es blade, majd koronázásnak egy 26+2es gyûrû, 3 weapon elixir, és egy protector elixir 😊 mindez alig 1 óra leforgása alatt taoistoknál 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lvl 25 female 1str 3lucky steal of star protector shoulder .. :/

nkm 2 nap alatt 2 estt kb 4-5ora eltérésel😊

Kavácska
basszus , sztem nekem sos t SOSe fog dobni !!!! <#falbav>
pedig megoldaná a pénzügyi problémákat...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Maala
nem lesz piros a neved, mert egy okos ember csak pótkarit használ csak iylesmire, ami 1es szintû...
Carmang: petal spear dance, 19es skill... amúgy én csak a soulc speart és azt használom a full inttel Heuksai-ból (meg passive-t)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Intes karinak valahogy jobban dobál, nekem is feltûnt az, hogy pl tegnap volt vagy 50-60!! drop... mai nap is valami 30-40 volt minimum, köztük sos, nah byez, jó8 mindenkinek

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

lvl 1-en szinte ugyanannyit sebeznek de a ghost többet egyszere nincsi s jobb mint pl white tiger skint csinalsz mar csak 5db kell es ramozdulsz 5re kozelcsalod es nyomsz rajuk 1-2 ghost spear-t es fekszik mind😊

Kavácska
nekem az összes karim bugos akkor...<#confused>

mert nekem szinte sose dobnak semmit, de már elõzõ karimmal is ue volt... engem utál a játék, vagymi? <#nemtudom>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Carmang
Aege-n csak egy rövd idõszakban volt ma lag, egyébként sima játékmenet. Csodálkoztam is mert, az elmúlt hetekben minden szombaton 5-10 mp-s lagok voltak egész nap!
A tegnapi pvp közbeni disconnect csúnyán megviselte a leki világom, úgyhogy kezdtem egy új karit<#buck>. A Heuksal második oszlopának skillje (ami az elõttem levõket kaszálja) + lightning naggyon bünteeet <#nyes>. De 17-es szinten is bejön valami hasonló skill (valami Petal), arra azt írja, hogy a közelben mindenkit kaszál. Nagy különbség van köztük?
A Carmang karakterem meg bug-os volt vagy mifene. Csodálkoztam mindig, hogy ti milyen sok cuccot összeszedtek a moboktól, én meg semmit. Hát ma az új karaktemnek olyan sok és jó kis cuccokat dobtak 1 nap alatt, amit Carmanggal kb. 3 heti játékomban dobtak volna <#wilting>

Kavácska
én is gondolkodtam már ezen.. de nem tuom... lehet hiányozna az addigi, mert azért addig is gyûlik pár ezer.. <#nemtudom>

szerintetek az jó sp farm hogyha max mastery-vel megyek lvl 29-ig utana ott lejjebb viszem 9-el amennyi sp kell osszefarmolom majd ujra felnyomom?

Kavácska
de akár el is lehet cseszni vele a cuccot, hogy többet használni sem tudod...

<#confused>

ja és sztem csak 30 as szint felett van vmi értelem, mert addig úgyis gyorsan ugrálod a szinteket, addig vagy gyûjtsd õket ha dobják a mobok, vagy add el

Kavácska

cuccok plusszolására használják õket, ez vagy sikerül vagy nem, kell hozzá a cucc, az elixír, és érdemes lucky powdert is beszerezni hozzá (ez segíti a sikerességet)
Alchemyben kell összerakni õket, majd "Fuse" gombot megnyomva imádkozni 😊

Hello.Egy kérdés:az intensifing elixír pontosan mire is jó?

Kavácska
Vigyázzatok, új csalás!

Az az új, h ezeket az ezres poti meg mana bag-eket és a 10ezres íjjakat árulják nevetségesen alacsony(kb 25-35k) áron, így mindenki rögtön megveszi!!!

Csakhogy az a gáz, h NÉZZÉTEK MEG A QUANTITY-t !!! mert annak is 1000nek kell lennie!!! Általában ezen az áron a Quantity az csak 1 ! így ha kiszámolod összesen 25-35 milláért adja el... Fene se gondolná h azt a szart is szét lehet szedni!!!!! Na az ilyen szarháziaktól lesz piros a nevem az tuti!

tehát vigyázzatok srácok!!!!!
Jelszó Quantity !

...............................
közérdekû közleményünket olvashatták

ja ja 😄 ezért is jó 😛 tök faxa hogy alig fogy a mana-m

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kavácska
a full proti az +10 % -10% mana, és csak ha full, a full Garment ( nem is lehet máshogy hordani ) + 20 % speed -20% manahasználás

http://www.silkroad.extra.hu itt van Quest leírás 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gameplusz
A mai nap dropja: egy 26-os sos fülbevaló minden földi jóval 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

datango
ez már borzasztó amugy ez a laggozás , en most ugydöntöttem ismét hogy kilepek, mert annyila laggol hogy elrontja a játékélményemet..😞
tudom hogy ez nemérdekel senkit így nem is mondom tovább 😊
--
csak ha full protektorba vagyok akkor ervenyes eza +20% speed? vagy ha vegyesbe akkor is valamilyen szinten ?

Jagi
lefizettél mindenkit? 😄DDD
Grat 😊

20-s szinten sikerült egy 2 csillagos trade run 😊)

Jagi
Na zsír délelõtt (csillagidõ szerint 11.46-kor), trade közepén desktop és nem engedett vissza! A sz*r is megfagyott bennem ...

Bucser
Nem mert van lehetõséged a játékban megvenni játékostól. Idõvel beállnak majd az árak. Akkor lennének egyenlõtlenek a viszonyok ha nem lennének tradelhetõek ezek az itemek.

MÁsik megoldás a játék fenntartására az lenne ha fizetõs lenne. Akkor meg az lenne a bajod szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szaruman
Mindegyik szar😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Lord Nomak
Már nem azért, de tényleg ennyire szar laggos az összes szerver ? Mert oasis az eléggé durva, legdurvább, Venice szerverre átmentem az is kezdi a hülyeségeit. Szóval vagy a szerverek szarok, vagy a gépem szopott be valami durvát, vagy a netem haldoklik 2 hete..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

gameplusz
Nem gondolod, hogy így egyenlõtlenek a viszonyok?

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

bucser nkm küld át én csinálok neki honylapot csak ien eccerüt mert megtehetem 😄

Bucser
Moon törölte. Amint lesz némi idõm átalakítom és felpakolom valahova vagy pedig el is küldhetem egy vállalkozókedvû ifjúnak^^ Vállalkozók?😊 PM me az e-mailcímmel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hova tünt a quest leirás???

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

wee megint esett egy sos !! 😄D

protector male lvl 20
steal of star
2str es lucky-val 😊

Kavácska
jah hát sajna nem lehet kifizetni a fejlesztõket meg a servereket abból, h
"Grat, de tök jó a játékotok!"

<#taps>

Bucser
Az item mall nem basz szét semmit csak akinek pénze van gyorsabb fejlõdést enged meg napi 3 órára. ÉS ez egy free to play játékban még a legkevesebb...

gameplusz
A mai nap elég érdekesen alakult. Azért megjegyzem, hogy a pénzes n00bok a legjobbak a szerveren, én 2 szinttel le vagyok maradva. Tök jó, hogy az itemmal szétbassza a játékot. Grat fejlesztõk.

Bobber
hiho all
meg akartam nézni a játékot de valahogy nem akar funi a gépemen
amikor inditom akkor visszavág valami hülye hibaüzenetet amit nem lehet megérteni mert kurta sok kérdüjel van csak benne szal nem tudom mi lehet a baj ha van valakinek valami tippe akkor pls help
irja a gépemet hogy milyen de minden más heleny csak kérdõjel van szal nem tudom mi lehet a gond
amugy a config egy P4 3GHz
ati 9800Pro
giga ram
de ezt a progi is szépen irja
elõre is köszi a segitséget

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Maala
lol 😄
panaszkodjak én is? mai napom ebbõl állt: Giant, lag, halál, Giant, lag, halál, Giant lag halál... eddig 20-30x haltam meg a mai napon...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
Hát, én a mai reggel 4x haltam meg taoistok közt... nem azért, mert tul erõsek lettek volna, csak 3x lagg, egy helyben állok, nem tudok semmit csinálni, bezzeg a mob meg üt... jellemzõ... 1x pedig az auto-poti bekrepált és bemondta az unalmast... ugyhogy már 65%on lennék... szal Athens-ból mostanság naon elegem van, irtó nagy laggok :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Carmang
Ez hihhetetlen... Fontos események közben dob ki a szerver!<#violent>
Épp pvp-zek egy thief-fel trader-ként, tök móka az egész, erre "disconnected to server" <#falbav><#violent><#mf3>

HencStein
csá csá
Kéne 1 kis help a haveromnak anno volt a faq utólsó sorába 1 parancs arra az esetre ha nem indulna el a silk ez a parancs kéne nekem valaki tudna nekem segiteni

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

athens

datango
melyik serveren jáccik az a "feltörekvõ mókus?"

Ki tud valami klánt,amibe beléphet egy feltörekvö mókus?

Bucser
A silver scroll +50 % XP-t ad a gold scroll pedig 100-at. 3 órán át naponta számít mikor ölöd a mobokat.

Bucser
Elõször fogalmazz magyarul érthetõen pls. Aztán nézd meg a hivatalos oldalon az item mallt. ott le van írva, hogy melyik scroll meddig használható és mi módon.

hali az a bigyo amit ugyhivnak hogy 1 week migyo azt má tom hogy egy hétig naponta 3 ora de azt még nem hogy menyivel lesz gyorsabb a fejlödés...
Hali.Ez az "Auto potion"pontosan mire is jó?