Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bandits és a nem tudom melyik clan között volt
képek
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
ja és egy kis bug😊
bug
bocsi a proffeszionalis képekért de nem vagyok fotos😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
kit kell ölni? ill.mit kell csinálni?
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
pedig megoldaná a pénzügyi problémákat...
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Carmang: petal spear dance, 19es skill... amúgy én csak a soulc speart és azt használom a full inttel Heuksai-ból (meg passive-t)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
mert nekem szinte sose dobnak semmit, de már elõzõ karimmal is ue volt... engem utál a játék, vagymi? <#nemtudom>#nemtudom>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
A tegnapi pvp közbeni disconnect csúnyán megviselte a leki világom, úgyhogy kezdtem egy új karit<#buck>#buck>. A Heuksal második oszlopának skillje (ami az elõttem levõket kaszálja) + lightning naggyon bünteeet <#nyes>#nyes>. De 17-es szinten is bejön valami hasonló skill (valami Petal), arra azt írja, hogy a közelben mindenkit kaszál. Nagy különbség van köztük?
A Carmang karakterem meg bug-os volt vagy mifene. Csodálkoztam mindig, hogy ti milyen sok cuccot összeszedtek a moboktól, én meg semmit. Hát ma az új karaktemnek olyan sok és jó kis cuccokat dobtak 1 nap alatt, amit Carmanggal kb. 3 heti játékomban dobtak volna <#wilting>#wilting>
<#confused>#confused>
ja és sztem csak 30 as szint felett van vmi értelem, mert addig úgyis gyorsan ugrálod a szinteket, addig vagy gyûjtsd õket ha dobják a mobok, vagy add el
cuccok plusszolására használják õket, ez vagy sikerül vagy nem, kell hozzá a cucc, az elixír, és érdemes lucky powdert is beszerezni hozzá (ez segíti a sikerességet)
Alchemyben kell összerakni õket, majd "Fuse" gombot megnyomva imádkozni 😊
Az az új, h ezeket az ezres poti meg mana bag-eket és a 10ezres íjjakat árulják nevetségesen alacsony(kb 25-35k) áron, így mindenki rögtön megveszi!!!
Csakhogy az a gáz, h NÉZZÉTEK MEG A QUANTITY-t !!! mert annak is 1000nek kell lennie!!! Általában ezen az áron a Quantity az csak 1 ! így ha kiszámolod összesen 25-35 milláért adja el... Fene se gondolná h azt a szart is szét lehet szedni!!!!! Na az ilyen szarháziaktól lesz piros a nevem az tuti!
tehát vigyázzatok srácok!!!!!
Jelszó Quantity !
közérdekû közleményünket olvashatták
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
tudom hogy ez nemérdekel senkit így nem is mondom tovább 😊
--
csak ha full protektorba vagyok akkor ervenyes eza +20% speed? vagy ha vegyesbe akkor is valamilyen szinten ?
MÁsik megoldás a játék fenntartására az lenne ha fizetõs lenne. Akkor meg az lenne a bajod szerintem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
protector male lvl 20
steal of star
2str es lucky-val 😊
"Grat, de tök jó a játékotok!"
<#taps>#taps>
meg akartam nézni a játékot de valahogy nem akar funi a gépemen
amikor inditom akkor visszavág valami hülye hibaüzenetet amit nem lehet megérteni mert kurta sok kérdüjel van csak benne szal nem tudom mi lehet a baj ha van valakinek valami tippe akkor pls help
irja a gépemet hogy milyen de minden más heleny csak kérdõjel van szal nem tudom mi lehet a gond
amugy a config egy P4 3GHz
ati 9800Pro
giga ram
de ezt a progi is szépen irja
elõre is köszi a segitséget
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
panaszkodjak én is? mai napom ebbõl állt: Giant, lag, halál, Giant, lag, halál, Giant lag halál... eddig 20-30x haltam meg a mai napon...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Épp pvp-zek egy thief-fel trader-ként, tök móka az egész, erre "disconnected to server" <#falbav>#falbav><#violent>#violent><#mf3>#mf3>
Kéne 1 kis help a haveromnak anno volt a faq utólsó sorába 1 parancs arra az esetre ha nem indulna el a silk ez a parancs kéne nekem valaki tudna nekem segiteni
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer