Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Bizony <#nyes> Szopatnak is rendesen 😊

Maala
hogyhogy nem lehet?
full int bekerül 5 mob közé, kap 5 ütést mpnként, ebõl 1-2 mindig block... erre lehet építeni, mert a nuke ebbõl alacsony szinten 3at öl, magas szinten 5-t... spearrel 60on megcsap 5mob, meghalsz... 3at TALÁN túlélsz. amikor kararokamban voltam, ez volt: full int mindenki, szaladozott jobbra-balra, hogy az agro mobokból csak 1et szedjen ki (mmint, aki alacsony szintûen ment oda)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
és azt elmondjátok nekem, hogy azt a hatalmas sebzést hogy fogjátok bevinni a full int spearrel, ha meghaltok? mert soulc cut blade+ evil cut blade+ devil cut blade egymás után, fordított sorrendben, és fele HPtek oda... csak mire ez ez végetér, esetleg a snake dance is, kezdõdhet elölrõl, és akkor fél HP x2 = halál... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
A block tényleg jól jön nem mondom, sokszor megmentett már, de nem lehet rá alapozni...+20% dmg viszont fix ugyanúgy mint a +hp

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Sztem is maradok, csak marha rossz lesz amikor -20%-kal kisebbet tudok csak sebezni mint a lándzsás hülyegyerek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jagi
Az már jónak számít, : ) sztem ne válts át...

Atisz
Basszus mennyivel egyszerûbb lett volna full STR-re menni. Max alabár, max fire, aztán hadd szóljon...

Atisz
Lvl 35 és Oasis

Jagi
Hanyadik szintû vagy most? Melyik serveren nyomod (már bizos írtad, de bocs)

Atisz
Szoktam, a munkámmal jár... (lvl 2 thief)

Atisz
Hááát, ha rágyúrok a teleportra és jól megtanultom használni (vs LAG), akkor lehet hogy nem hülyeség ezen maradni. Csak az a gond hogy én full nuke-os szerettem volna lenni és ez a lehetõség elugrott, mert a +20% dmg az nagyon durva, magas szinten halálos. Azon múlik hogy egy hülye full STR-es konzervdoboz fut felém és sikerül-e õt kikapni mire közel ér avagy sem? Erre mindenképp a lándzsa a jobb...

Jagi
Ja a pvp választ ad mindenre 😊

42 re gondoltam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bucser
Ha megnézed a te skiljeid sokal gyorsabbak (lehet hogy a cooldown is rövidebb) és míg a lándzsás intes egy nagy elsöprõ támadásra gyúr addig a kardos sok kisebbre. Nézd meg a Soul Speart meddig tart felhúzni??? addig háromszor megfagyaszthatod a kardal ha közeljön és úgy akar kivégezni ha meg nuke-ol egyedül a lionshoutot tart azonnal elnyomni a WTB-t már nem. Azt is elég sokáig castolja. Mondjuk azt nem tudom, hogy nálad azt alkardos skillt amivel elhajít egy wave-t é s úgy sebez meddig tart castolni de ahogy tudom nem sokáig. ÉS a lightningnak nagy esélye van MEGSZAKÍTANI a támadást!!!!Az ilyen damage dealerek ellen én azt ajánlom, hogy a gyors támadásokat használd a lightning imbue-val közelrõl. mert közelre bõdületesen lassan támad. de ez csak SZVSZ okoskodás megint. cape-el próbáld ki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jagi
Blokk után fagyi és csókolom. Nem egyszer jegeltük a player thiefet és tüntünk már el a szeme elõl 😄DDD

Atisz
Csak az a gond hogy mi értelme csontig kimaxolva, minden buffal felnyomva lightning-ot hajigálni amikor odajön egy hülyegyerek és 20%-kal több damage-t leoszt mint én, csak azért mert neki egy rohadt lándzsa van a kezében. Sztem ez egy óriási hiba a játékban...

Atisz
Mondom külföldi fórumokon osztják ezt a hülyeséget, de magyaroktól is hallottam...persze azóta õk is spear-t használnak

Atisz
Az egyetlen érv ami a kard mellett szól az az, hogy a karddal sokat tudok ütni rövid idõ alatt és nagy az esély hogy befagyasztom. Az a gond mondjuk, hogy a spear-nél is van combo, szóval ez sem túl jó érv...
Nagyobb nuke sebzés, több hp kontra 22% blokk...
Na mindegy sztem hagyom, kár ezen keseregni, majd ha már nagyon zavar és 10-edjére halok meg emiatt akkor csere...ja és ha lesz hozzá zsetonom wáááááááá

Bucser
Egyébként én soha nem mondtam senkinek, hogy húzza mastery-ket kardra😊 ha Full int. Hanem 30 után vegyen pajzsot kardot hátha több esélye lesz PvP-ben😄 Én anno az ijjat is mastery nélkül használtam. Egyetlen fegyver mastery-t húztam a HeukSal-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Atisz
Alig látni kardos-pajzsost egyébként...

Atisz
Na igen de a hajamra kenhetem a blokkot amikor neki ottvan az extra HP, meg a nagyobb sebzés...

Atisz
Na ennyi. A külföldi fórumokon ott hülyítik a sok kezdõt (kezdõ nem egyenlõ noob), hogy full int -> sword & shield. Na persze azért van az hogy az összes magas szintû caster spear használ a magas nuke damage miatt...
Nem akarnak maguknak konkurenciát. Én is megszívtam. Többet nem teszek a kardra, majd ha milliomos leszek akkor leszedem azt a 32 mastery-t és 20 skillt... <#rinya>

Jagi
6-ból 2-õt

Jagi
Az mekkora nagy skill! 😄D<#eplus2><#eljen>

Jagi
Én tank vok 😊

Bucser
"Mert abban hogy van 22% esélyem kiblokkolni, nem igazán lehet bízni..."

Igen z azt jelenti, hogy kb minden ötödik ütést blokkolod... ha mázlid van az elsõt és a 6.at😄 (szinte minden glavies a Flying Dragonnal kezd😄)

Jagi
szerintem a pajzs+kard inkább intes szerkó, de ez csak az én véleményem. Bár több intes ember vált spearre magasabb szinten a nagy magic dmg miatt...

Bucser
Én is mindig úgy kezdem, jhogy szerény véleményem szerint😄 és mivel jól ki van egyensúlyozva a játék a lényeg hogy a te játékstílusodhoz alkalmazkodjon. Ha damage dealer akarsz lenni akkor spear + int + lightning szerintem nincs más választás. Ha meg tank akkor Str+glavie+fire. A többi meg köztes esetfüggõ megoldás😄

Jagi
Na példa:
Klántársammal pvpztünk. Én str fire glavie, õ int lightning kard + 20% pajzs.
%-bõl 2-õt védett... engem csapott a villám, õ meg égett. (egyenlõ szintüek voltunk) Meglepõen sokáig bírta. autopinak köszönhetõen kb 15-20 pot fogyott healingbõl fejenként... nem volt gyenge, egy jobb giantet vágok le ennyibõl 😞
Szóval lehet fogni a glavist pajzzsal rendesen... kicsit szidtam mikor blokkokta a hp-jének kb a felét sebzõ tökéletes ütésemet 😊

ha full srt. vagyok akkor a blade kell a kézbe ezekszerint,a pajzs mellé,és fire,cold skillek 20-lvl-ig

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Ehhe,amilyen egyszerünek tünt ez a játék az elején ....kezdem elveszteni a fonalat:-)))

Atisz
Profi 60+ -os, full INT-es játékosok garmentet és spear-t használnak és lövik a több ezres spelleket. Sztem a kard és a pajzs pont PVE-re jó, pvp-re pedig a minnél nagyobb azonnali sebzés miatt a lándzsa. Annak ellenére hogy sok gyógyegér a külföldi fórumokon ennek pont az ellenkezõjét vallja...persze ezek általában úgy kezdik hogy "I heard..." meg "I think..."

Maala
hidd el nekem, full str-rel annyira magas lesz a pdef-ed, hogy az a +10-15 pdef, amit a week guard és a passzív ad, meg sem fog érzõdni rajtad. én max 20ig vinném ice-t, ha most indítanék karit. és a fire-t is csak azért választanám, mert ott vannak a fizikai támadást erõsítõ dolgok. perpill épp asszem, h felviszem 20ra a fire-t... 😊

bucser, már hogyazistenbe ne blockkolná a pajzs a nuke-okat? miért lenne kivétel? pont ezért jó a pajzs, mert 3k-s sebzést is egyenlõvé tud tenni a 0val... 😊

Atisz
Na persze és akkor cserélgessem csata közben a fegyvereket, ugye? <#buck>

Atisz
Csak még1 mondom ez azért zavaró, mert ha 2 pure INT-es találkozik és egyszerre nyomják egymásra lightning-ot és ha már alap szinten ekkora sebzéskülönbség van a spell-jeink között csak azért mert õ 1 lándzsát használ ami feltápolja a mágikus sebzését távolra ható spelleknél is, akkor elég egyértelmû a csata kimenetele. Mert abban hogy van 22% esélyem kiblokkolni, nem igazán lehet bízni...

Bucser
ráadásul a reinforce a fegyvernél van. Ha a mastery-d nincs is felhúzva a fegyverhez lehet hogy kézbeveszel egy olyan fegyvert és akkor te is többet sebzel. ÉS akkor semmilyen mastery-t nem kell váltani.

Atisz
Pozitív. Spell-t is lehet blockolni. Nekem tegnap sikerült 1 hülye hunter lightning-ját blockolni...

Bucser
Igazából pontosan emiatt tettem fel régebben egy kérdést: Nuke-ot lehet -e blockolni. HA igen akkor érdemes a a pajzs kard. Ha nem lehet blockolni akkor meg spear kell a nuke-hoz is. A kérdés anno azért merült fel, mert egy NPC thief kard pajzsal blockolta a lionshoutomat. Ez változott-e nem tudom.

Jagi
Fire-glaviésnek milyen skilleket ajánlanátok?

Izem: Mindenki arra farmol amire akar, akár int-es(annak szinte kötelezõ^^) akár str-es

Atisz
Marha szar lesz 32 mastery és olyan 20 skillt visszaszedni potion-nel, jópár milkámba benne lesz... <#rinya>

Atisz
Úgy látszik nem volt világos amit írtam...
Nem a fegyver sebzésével van gondom, természetes hogy a lándzsa sokkal nagyobbat sóz, mint a kard. A gond azzal van, hogy annak akinek varázslásnál lándzsa van a kezében kard helyett (ugyanazon a szinten/mastery-n természetesen), annak a spelljei sokkal nagyobbat fognak szólni.
Próbáljátok meg hogy lightning bolt-ot sütögettek azt alábbi feltételek mellett:
1) ne legyen a kezetekben semmilyen fegyver - a sebzés nevetséges 1 számjegyû...LOL
2) betesztek egy íjat és azzal castoltok - a sebzés korrekt de érdekes módon minden azonos szintû más lightning-os nagyobbat fog lõni (gyenge az íj magic reingforce-a)
3) kard & pajzs a kézbe - jól jön a sok block, jóval erõsebb a lightning bolt sebzése (a kard mágikus sebzése nagyon jó)
4) lándzsa - iszonyatos, annál amikor a kard volt a kézben SOKKAL NAGYOBB sebzés a lightning bolttal (erre mondtam hogy már alacsony szinten is 300-400 lehet, belegondolni is szörnyû mi lesz ebbõl magasabb szinten) ráadásul odajön a sok +HP amit a lándzsa ad és erre lehet alapozni, mert ez MINDIG ott van, nem úgy mint a 20+ % blokk...

Tehát az aktuális, kezedben lévõ fegyver magic reinforce-a marhára megdobja az int-esek számára a varázslatok sebzését és még1x mondom itt most NEM az ütésekre gondolok, hanem a varázslatok sebzésére.

Ha megnézitek a magas szintû karikat, akik garmentben és lándzsákkal rohangálnak, nos ez nem lehet véletlen.

Várom azok véleményét, akik hasonlóan vélekednek esetleg tudnának még néhány érvet/ellenérvet egyik-másik mellett felsorolni...

ezt most nem értem,én most azért farmolok sp-t hogy az összes passziv skill meglegyen

Jagi
Nem nem érdemes, hanem minek...
Hát vmibõl húzni kell a skilleket 😊

Most olvasgatok vissza:full str-nek miért nem érdemes sp-t farmolni?

Bucser
Elvileg ViktorVektor csinálja de még nem hallottam hangját.. csak elkérte a leírást...

Nem tudom van-e már teljes quest leirás magyarul,esetleg skill leirás magyarul,mert angolom kicsit gyengusz:-((

Én most lvl 34 kard+pajzs+jég
160--62 az elosztásom
milyen skill-t toljak ami jo nekem? :-)))))
ezek mellé

Bucser
Hát a ja😊 De képzeld el mikor azt a +300-400 sebzést te anullálod a Pajzs blockjával😄 Õ meg csak kerek szemekkel nézhet mikor széttolod az arcát😊 nem beszélve arról, hogy a kard gyorsabban üt.

Bucser
PvE -re mindenféleképpen spear. egyébként pvp-re pajzs kard. a blockok miatt. pláne magasabb szinten

Atisz
Én is ezt hittem, de a srác ugyanolyan szintû volt mint én és 300-400-zal többet sebzett a villámmal mint én a lándzsa brutális magic reinforce-a miatt <#rinya>