Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem nem 😄 mert van Mobra jó kari meg PVP re jó 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Már nem vagyok, és ehhez mi közöd van? Eddig voltam, nem volt idõm játszani... és nem 33, hanem 35, de majdnem ugyanaz...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nem tom Aege pl.: Demila rohadt soskzotr láttam már Downhang elõtt Hunter ruhában harcolni 😄 (Thiefkkel és nem Eath Ghostokkla) de mindenki maga dönti el 😄

shaime01
viktor tényleg te szoktál fejlödni?😊

shaime01
nekem mindenap van idõm pvp-ni is de szerintem akkor derül ki hogy jó-e az ember karija ha pvp-zik ^^ egyébként venice-n 33-s karival nem vagy a topban akármilyen gyorsan is fejlödsz😛

gameplusz
IGEN, van olyan hülye, aki hacsak teheti, és tud játszani, akkor fejlõdéssel tölti az idejét... BAJ? Persze ha nincs pénzem megyek 1*-ot ^^ de ennyi.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Minden magyart ennyire bezsongat ez a PVP? Látom, ezért nincs egy nagyobb se közülünk ^^ Gondolom mindenki egész nap kimegy a gyepre aztán cape fel, és hajrá... Jah, és: pvp-ben sosincsenek egyszintû ellenfelek, vagy 100-ból egyszer (jobbesetben)....

Téma befejezve, megyek játszani ^^

Hunter VS Thief ?
vagy egész nap cask ölsz hogy erõsebbe legyél ?

shaime01
és mond te azt élvezd hogy 42-s szinten odamész egy 24eshez? még szép hogy erõsnek érzed magad de én itt teljesen másról beszéltem ha már pvp akkor velem azonos szintü legyen ne pedig 50 szintel nagyobb bár ha te azt élvezed hogy 24-esek ölsz 1 öléssel akkor hajrá.. csak el ne felejsd a végén beirni hogy "pwnd"

gameplusz
PVP PVP PVP... értelmetlen idõpocsákolás... ^^^(speares vagyok, ODABAX)

ez megint száj iz 😄 PvP ben 1értelmû sztem a pajzs de mobok ellen meg spear és aki farmol az meg tudja mind2 fejleszteni 😄 és ami tetszik neki 😉
na mind1 legyél ijjász azt akkor nem kell ezzel foglalkozin 😄

gameplusz
Nahmost, ha azt mondom, hogy semmire sem megyek egy 35-ös emberke ellen, akkor mit mondasz? Ez ÍGY VAN. a szint sokat számít, ha nemhiszed, csinálj egy 41-es akrit, és próbálj leölni egy 42-est, elõre szólok: NEM FOG MENNI. a cuccok között pedig igenis nagy különbség van (alapból lol) mert vess öessze egy 24-es speart egy 42-es? NINCS KÜLBSÉG? AKKOR TE NEM VAGY MAGADNÁL ^^

shaime01
mármint mind1ik kari jó csak szeresd és élvezd vele a game-t😊

shaime01
kérdezem én milyen gyorsan fejlödik bármilyen kari? amilyen sokat a gazdája öl lehet hogy az intes meglépi 32-36-t 1 nap alatt de ugyanugy bármelyik is meg tudja hú most 1 órával többet kell ölnie..
2 passival ha csak lvl 20-s mastery-ig csinálod a heuskalt ha jól tudom (passive lvl 2 )2xx hp-t kapsz most ezt nem commentálom😊
a cuccok pedig ebben a játékban kiegyenlitettek mondjuk egyébként mire egy int speares elnyom egy soul spear move-t odamegy hozzá egy kardos elnyom rajta egy combot ami 5-t üt hát igen kellemetlen aztán kapsz egy olyat hogy BLOCK mondjuk ugy kampec😄
végülis szerintem mind1ik kari csak én mostanában a shieldet részesitem elönyben 16-17s block ratioval már elég szépeket blockolok

gameplusz
Ezzel nem cáfoltál meg ^^ LOL A weapon skillekre: nincs kimaxolva, de a passzív szkill 10 szintenként van, vagy nem? 52-nél csak a hülyék váltanak kardra, mert dungeonban kezdõdnek a keményebb mondszták, és a tavernon is az összes kari spearrel van ott^^

tessék : ugyebár a full INT nek általába nicns kimaxolva a Weapon skilleji 😄 tehát 52 -nátvál Kardra és kész 😄 és a legtöbb full INT pvp ben kardos

Bucser
Amíg nincs meg a chainspear addig használok ghostspeart de elvileg ugyanaz mindkettõnek a lényege. gyorsan üt körbe több mobot. Igaz hosszú a cooldownja. amint chainspear megvan a ghostspeart dobom😊 (bár még gondolkodom, hogy melyiket húzzam mert a ghostspear körbetámad a chain meg csak az elõttem lévõket.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gameplusz
Nah most pípölz, amit írok az nem hülyeség...

Milyen gyorsan fejlõdik egy int+spear+kutyafasza? nagyon gyorsan?
és egy ugyanilyen kardos? lassabban, több befektetéssel (sok ütés, több poti, mert több skill kell egy mob megöléséhez.) Nahés? speares ha gyorsabban fejlõdik, akkor lehagyja a kardosat, ezáltlal jobb skilleket fejleszhet ki, mert nagyobb szintû, jobb fegyvere lehet, meret nagyobb szintû, jobb cuccai lehetnek, mert nagyobb szintû... (több hp-ja lesz, mert nagyobb szintû,

Kérdezem én: ha nagyobb szintû vagy, és így a kisebbnek nekimész, nem tök mindegy, hogy az elsõ nuke-ot blokkolja, a másodikba úgyis belehal (másrész a kisebb úgyis alig üt rá valamit)^^ Szvsz kardos értelmetlen ^^

ÚGY GONDOLTAM VÉGETVETEK A VITÁNAK, HA VALAKI ENNEK ELLENKEZÕJÉT BIZONYÍTANI TUDJA, AKKOR NYUGODTAN LEGYÉL KARDOS, HA NEM, VÁLASZD A MÁSIKAT, RÉSZEMRÕL TÉMA LEZÁRVA ^^

U.i.: a játék újra megy, egy formatálás megoldotta a gondokat...

én tegnap 31 esene PvP zte mmagyar full INT ellen az én szerényke köztessemmel ( 1900 1700) és ha a 2 lövésem (kék nyíl ás berserke arrow) betalál nyertem

+laggos volt és folyamatosan kék nyílos voltma 😄

Atisz
A ghost spear-t nem használod?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ja igen, az alap 😉

Atisz
Ühüm. Alszom még rá párat. Lehet hogy maradok a kardon, lehet hogy váltok. A kardból gyakorlatilag az 5-ös kombót használom, snake sword dance-t meg a passzívot.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Bucser
ugfyanez😊 én még hozzácsaptam a passive-ot a heuksalban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

akinek pajzsa van az általában blade fájter, legalábbis én úgy tapasztalom =)

De tényleg mindenki döntse el maga hogy akar-e váltani. én kétszer is váltottam, meg egyszer elsõdleges force mastery-t is váltottam, és mégsincsenek igazán SP gondjaim.
Tényleg csak azokat fejlesztem, amivel megyek valamire.

Atisz
Nem azt mondtam hogy hülye...de nézdd meg hány int-es lándzsásra jut 1 int-es kardos.

nem igazán fejlesztem a lándzsaskilleket, legfeljebb magát a mastery-t, +attack rating-et ad asszem.
Mivel csak a két nagy nuke-ot használom jóformán meg a lion shoutot, így csak két lándzsaskillem van: a chain spear mert gyors, meg a soul spear mert erõs.

Jagi
Ne hallgass rá 😊
Tetszik így a kari, akkor játsz vele így.
Én alapból glavie-vel kezdtem és akár jobb lenne vagy rosszabb lenne másik fegyver nem váltanék semmi pénzért. Mert azért kezdtem azzal mert azt választottam az tetszik...
Szóval hajrá, swordosok elõre!

Maala
szóval az a sok lv 60 emberke sword+pajzssal mind "hüje". 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bucser
nálam nagyon sokszor elõfordult hogy bár megölhettem volna a mobot 1 hittel valamennyi HP-ja maradt ami már nem látszódott a csíkon és csak egy sima ütésa kell neki. A 3-4 . ilyen plusz ütés a spearrel eléggé sok idõt elvesz azért.. ha mondjuk 4-5 mob vesz körül. könnyen holtan végzed ha nincs mi blokkoljon.

Atisz
De én nem védekezni szeretnék, mert attól nem fog senki sem meghalni. Viszont ha egybõl leblastolom a konzervdobozt...

Atisz
Igen errõl beszéltem, magasabb szinten az a + sebzés döntõ lehet. Ráadásul a spear miatt a hp-m is magasabb lesz, szóval nem biztos hogy annyival rosszabb a pajzsnál...
Mondtam én hogy az a sok lvl 60-as emberke mind lándzsával csak nem lehet hülye...

shaime01
nah - lvl csak simán block ratio 17 😛

shaime01
én ugy vettem észre hogy lvl 17-s blocku shieldel hehe 😛P
minden 3-at blockolom vagy 4-iket fene se nézi szóval ez ien wáháhá 😊
régebben én is 2 kezes mániás voltam de shield szerintem nagyon sokszor jól jön pve és pvp-ben is ^^

Atisz
Neeee, pedig már pont lenyugodtam. Még azt írd le nekem hogy milyen skilleket ajánlassz a spear mastery alatt.

Ja igen, ez leginkább pvp-re vonatkozik, de pve-ben is hatásosabb mert ennyi erõvel ha bízol benne hogy a pajzs blokkja fog megmenteni, az is megmenthet hogy pont a lándzsa 10-20%-os plusz sebzése fogja az ellent megölni mielõtt neked mehetne.

Mindenképpen lándzsa intesnek! NE bízd a véletlenre.
Ha bajzsot használsz, a véletlenre bízod. kb. egy a tízhez az esély hogy éppen akkor blokkolni fogsz amikor rádsüt egy nuke-ot.
A plusz sebzés ennél a kis százaléknál lényegesen többet ér.
Én lándzsával kezdtem, aztán rájöttem hogy gyenge a védekezésem, váltottam kardra.
Mondom mostmár minden fasza. Aztán eljutottam a 30-as skillekig, és egyre inkább rájöttem hogy kicsi a sebzésem... Vissza lándzsára, ez marad. Blocknak, szerintem közelharcban van igazán jelentõsége, mert ott gyakrabban záporoznak az ütések és több ütésbõl több az esély hogy a lehetõ legtöbb sebzést leblokkolj.
Szal, ha taktikus távoli harctechnikát akarsz kialakítani, akkor sebzésre menj --> lándzsa, és lightningra --> 10 méteres teleportálás, ha közel az str =)

Maala
lol 😄 rühellek farmolni, perpill 1es farmot csinálok, és 44esen lesz belõle 2es. 😄 wee, elnéztem, 200al kevesebb kell 😊
de elõbb megcsinálom azt a 3 questet, ami maradt... 😊 (pff, és itt is lesz a 44 :-/)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bucser
1 szint alatt megvan... 4es farmal..

Maala
wow, most tudtam meg, hogyha 45tõl power lvlzni akarok, akkor 4,5k SP kell. 😊 kicsit letaglózott. 😊

Atisz
Neked...hanyas szintû vagy és hanyas szintû skillt és mastery-t vettél vissza? Mert nem mindegy ám... <#hehe>

Atisz
Tényleg, más szervereken mennyi volt az ára az utsó pillanatokban a 4 hetes jegyeknek? Én az elsõt még 1.4-ért, a másodikat 1.5-ért szerváltam, de már akkor volt olyan köcsög aki az anarchiát kihasználva 3 milkáért adta darabját...

shaime01
egyébként csak 26k a skill levevés ^^

Atisz
Ja és még a force-ról is vissza kell vennem, mert kb. 2 hete tudtam meg hogy a ressurection lvl 1-en csak lvl 27 vagy az alatti egyéneket tud feltámasztani...
Szóval jelenleg ez van kilátásba helyezve, mármint ha lesz pénzem mert mind elment 2 db 4 hetes gold ticketre...

shaime01
azért szerintem jól jön + jól néz ki amikor a jégkockák repkednek körültem😊 inkább biztosra megyek mert ki tudja hogy lvl 70-100-n mennyit fog az még segiteni ha max lesz a legnagyobb

Atisz
Na látod...akkor már tudod mirõl beszélek 32 mastery + 20 skill = 52 poti

Jagi
Hééééj az annyát!
50k/skillpont! <#wilting>
össz-vissz 600k-m van...

Atisz
Azonkívül hogy 50 k-ba kerül darabját leszedni (ez még alacsony szinten volt) és hogy csak 80%-át kapod vissza a skillpontoknak tulajdonképpen semmi.

Nem a skillpont fáj, hanem a skillek és mastery-k...

Jagi
mibe fáj anyagilag egy skill pont?

Atisz
Jó ok mostmár maradok kardos (már csak azért is mert nincs tõkém a sok skill visszarendezésre), majd meglátjuk mennyire lesz ez zavaró magasabb szinten...
Remélem magasabb szinten is fogják dobni a mobok a 18%-os block-os pajzsokat <#vigyor3>