Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Egyrészt, unom, hogy így harcolok: flame-wave arrow, thunderbolt, flame-wave arrow, thunderbolt, flame-wave arrow, thunderbolt, minden küldetésben 1000+X szörnyön keresztül.
Másrészt meg nem kell annyira vigyánom az életemre, sokszor el sem érnek a jég miatt a mobok =) Na de majd nemsokára próbálok egy pvp-t és eldõl hogy folytatom-e :p
ma 2 funny dolgot is láttam mind2 thiefes dolog az egyik
east ferry felé menet az elején van egy fa körülte egy nagy bokor nah elöször én is alig vettem észre öket de aztán jobbna megnézve benne ült 3db thief egy 32+-s str glavie-s egy swordos kari és egy spears thief ruhában , én elötte követtem egy pár csillagos karavánt mondom ennyire high lvleket ugy sem láttok mindenap igy hát gyönyörködtem bennük amikor a bokor közelébe értek elég közel voltak hozzá annyit láttam hogy egy hunter összedöl😊) végül a thiefek nyertek a meglepetés ereje segitet nekik de ajánlom mindenkinek ezt a modszert 😊
a másik pedig egy 42+ -s thief ment egy karaván után volt ott 2-3 hunter mind 32+-sak voltak a thief megidézet egy 5-s monster summon-t és elkezdet a hunterek körül futni kapot egy soul speart lightal és a shock effektje eltalálta az egyik monster-t ami szépen rá is támadt a magasabb thief helyett. nagyon sok esélyük nem volt a nagy szörny ellen igy hát szépen mindegyik thief meghalt a strongtol majd a thief fogta megölte a trader-t aki nem lehetet több 27-nél és elvitte a zsákmányát. szerintem azért ez igy nem volt fair de mindenesetre 5letes 😊
Nektek is feltûnt, hogy mintha mostanában nem lenne lag?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
mert mondjuk egy strong-arrow maxra huzva egy sosun +3-s bow-bol kilõve igen azt megérzi az ember 😊
Manual Patch File <--- ez mire való?hivatalos honlapon
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
DFTBA ಠ_ಠ
most estt egyébként egy som +3-s bow 13 critel szerintetek ez mennyit kostál? 24-es
sosun +9-nek nem változik meg a színe ^^
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
mentem egy dw-jg 4 csillagosat ma majd ugy a homeland kornyékén látta megy archer-t akinél megis áltam.. nagyon ügyenesen csinálta letett egy harmoney therapy-t egy olyan helyre ahol elég sok szörny vna + spwnolnak is sokan beleállt majd fogta és egyesével lenyilazta öket 1xer nem ütötték meg a harmoney miatt õ meg kényelmesen fogta és lõt a harmoney therapyból... istenem.. azért ehez kellet egy kis isteni szikra, nah ennyit akartam 😊 elég ügyesen emgcsinálta
ha esetleg nyilna uj server lehet átmenék 😮
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ja és láttam egy nagyon szééép spear-t húúú nagyon bejön ilyen piros bigyo van a tetjén mintha tûz lenne és sárgán világitot szerintem ez is +7 vagy 8-s volt de nagyon megragadott
sharmie01: akkor a te készülékedben van a hiba <#mf1>#mf1>
mert van ami csak pl +2 ig birja aztan hiaba tuningolod , sose fog sikerulni ... hm?
ja és elég szépen pvp-nek a karik nagyobb szinteken de engem érdekelne hogy a full str-esnek 52-s szintre hány hpja lesz sacc/kb és mannája?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
egyébként +3as fegyót még sosem csináltam, mindig letörik +2után... ezért +2es szinte az összes fegyóm, bár most a 35ös +3as, de ezt is cseréltem szal nekem sose jön össze! 😞 :S
tegnapi questlésem hyungo zászlókat befejeztem meg a paci horse-ket 😞
5db wep elixir
2 shield
3 acc
lvl 24+3 bow 14 critical :o
ennyi volt, az elixirekbõl a tojás adott ezekbõl 3db wep-et 1 shieldet és 3 acc-t
sztárvársz kivétel ;D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az egyiknek a szeme elõtt vettem fel két egg-et de csak lesett tovább, azt mondta gyanús a mozgásom. Várta hogy írjak valamit, és követett vagy 5 percig.
Tiszta aranyos volt ^^
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF