Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuccut meg én is felvehetek lvl26-ost, de az nálam nem megy...
Lehetséges az hogy lvl25-ön 1k felett sebezzen rajtam?
Bowwal volt én meg full str 2,5k-s hp-val
Vélemény?
Ugye nem a Strong Bow? Mer akkor még messze van pedig tecik :C
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hétvégén megölt egy tíf (azt mondták lvl25 volt)
csak mert frostja volt (lvl31 vok)
Tiszta égés, ráadásul server reset is volt, úgyhogy disconnectelt is... de lehet ezért haltam...

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mind1 ez van 😞
Tegnapelõtt öltem a black robbereket, erre odajött valaki, nézett vagy fél percig, aztán elkezdett ordítozni: BOTTER, BOTTER, HERE'S A FUKING BOTTER!
Tegnap megint bámul egy kölyök, de vagy 2 percig, aztán írogatta ott elõttem, hogy gondolkodik hogy feljelentsen-e. Gondolom várta hogy válaszoljak, hogy biztos legyen benne hogy botolok -.-
Ma meg idejött egy 52+-os, szintén leste ahogy ölöm az archereket vagy fél percig, aztán gondolt egyet és elkezdett fagyasztgatni, elszórakozott velem egy darabig. Aztán amikor megszólaltam elcsodálkozott, és szólt hogy aszitte bot vagyok 😄
Ennyire robotikusan gyaknék? 😄DD flamewave, thunderbolt, szaladok, cuccot felvesz, flamewave, thunderbolt, szaladok, cuccot felvesz, stb. 😄D
Blade-el télleg faszábbul megy ^^
De az is lehet, hogy a nagyobbik karakterem spear-ról átpakolom Bow-ra, asszongyák az int light bow sebez a legjobban. 😮
goth, szerezz be +os vagy SoS bowokat 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
sztem tiszta fíling -.-
Elõbb nyomtam el egy scrollt, és alig pár másodpercem maradt az 5 percbõl mire nagynehezen sikerült begyaknom a strong black tigert.
De gondolom 31 után fog kiteljesedni az íjász, a strong bow-spirit miatt -.-
szerintem azok nem biztos h 1200at sebeztek, de ha mégis akkor nem voltak tul erõsek 😄 ... ha barna volt: lehetett akár stone cavees mob, strong black archer, vagy akár lvl 61es jelenleg még takla makánban található-ha majd megnyilik- kukac, az edinmu 😄 ezek közül válaszz, ezek lehetnek barnák 😄
vagy lehet h csak szimpla kõgólem, hyenongvheon, tudja a fene!
ma ishadékat meg penon warriorokat idéztek elõ, adtam is pát tippet thiefeknek:
6db 1*os caraván ment, mondom idézzen meg mobokat, megölik majd azok õket, õ meg felveszi az árut 😄 megidézett bumwangokat, elvégezték a melót helyette, és ezért 20k-t kaptam "ajándékba"😄 lol
másik ma ráfutottam berserkerben thiefként egy huntere én 28 õ 31 én nyertem odahivta a haverját a haverja bepirositotta a nevét a hülyéje.. arra járt egy moon glavie-s eldobta a flyingját õ meg kidobta az egyik sos ruháját.. amit sikerült nkm felvenni .. hehe 😛
ANNYIRA SZÉP EZ AZ ÉLET 😄
Jangan elõtt Athensen ma Penon Warriorok voltak 😄
más:
SRO "Silk Assistant"-ot keres:
"What is Silk Assistant ?
Organized users that help the GMs spontaneously for the development of Silkroad."
Végre rájöttek, hogy a felhasználókat kell megkérdezni mi a bajuk.
megint más:
kaptam egy 5 person Monster Scrollt a tojásért. Összegyûjtök még 4 embert, kinyitom a Scrollt erre 10 másodperc alatt bedarált az 5 Devil Bug mindannyiunkat <#wilting>#wilting>. Aztán szétszéledtek és a környéken levõket is bedarálták<#idiota>#idiota>.
Valami állat meg Jangan déli kapunál kinyitott szintén egy 5-ös Scrollt, csak annyit láttam, hogy valami barna óriás férgek aprítják a népet az 1200-as sebzésükkel<#bdead>#bdead>. Gyorsan vissza szaladtam a városba...
Jótszakát.
jah és Autumn Wind-et megéri fejleszteni?
Olyan szép a neve 😄DD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
De magasabb szintûek, szóljatok ha ez a különbség késõbb ki fog jönni 😄