Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 25-30-as körüli trader múltkor is bekajálta hogy sweech-el 16+ -os fegyverrel thief cuccban beálltunk elé, és nagy hõsiesen elkezdett püfölni minket 😄

Jagi
bübübübübübü 😊
Nem lehet tudni kibe kötsz bele...
"emánajjas" 😊

sweech
valami tápság volt gyengébb fegyverrel...én is azt csináltam 😄

Jagi
de a fene sem tudja... kamuzott sztem.
Cuccut meg én is felvehetek lvl26-ost, de az nálam nem megy...

Jagi
Gondolkoztam egy kicsit...

Lehetséges az hogy lvl25-ön 1k felett sebezzen rajtam?
Bowwal volt én meg full str 2,5k-s hp-val

Vélemény?

Jah, azaz =)
Ugye nem a Strong Bow? Mer akkor még messze van pedig tecik :C

ja, már csak 960 keddet kell megérnünk 😄DD

tpisti24
Mit tudok azellen tenni, hogy ne lépjen ki többet a silkroadól, azzel a kérdõjeles hibaüzenettel??

Jagi
gyanakszom, hogy sokplusszos SOS nyila volt...

huhh az ciki 😄 engem is majdnem megölt egy 24+ 32 esene de 3 szor megöltem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sokáig kell húzni ? 😄 és ilyen sárga és geci erõset üt ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jagi
Pill amit én sem hordok.
Hétvégén megölt egy tíf (azt mondták lvl25 volt)
csak mert frostja volt (lvl31 vok)
Tiszta égés, ráadásul server reset is volt, úgyhogy disconnectelt is... de lehet ezért haltam...

Tegnap kisérgettem karavánt hunter szerkoban.Minden idiota thief nekem ugrott.Eztán álruhás hunter leszek!<#vigyor1>A thiefek fagyasztása,mikor átmegyek Keanu Reeves-be a Mátrix-ban sebességre.Szval van ellenszere neki?

Jagi
Hát ez kész! 😊 <#taps>

tpisti24
végre bementem..de nincs EVEEEENT!!!! és még van Egg-em<#rinya>

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

tpisti24
végülis ráérek..

tpisti24
demér pont akkor..pont akkor mikor ráérnék😊

tpisti24
30 perc? oké

WuFraZselic
izé koreaiaknál már megvan >konstantinápolyig< a map (asszem odáig tart hivatalaosan) ? mert láttam h 100as lvl-ig lehet fejlõdni, namár most még 2-3 várost akartak ha jól tom, de 100as szintig akkor csak 80-100 közti mobokat raknak be, tehát 2-3 városhoz akkor alig lesz mob, nem? (pl. oasis kingdomhoz 31-80ig ugyebár) vagy én tom rosszul? - ez elképzelhetõ h rosszul tudom, sõõt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
LASSAN ^^ 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
ja és már 1.040-s patchnél tartunk 😊😊😊😊

lassan beérjük a koreai 1.1-est :o

shaime01
egyébként még mindig nem értem hogy hogy lehet egy karit felhuzni lvl 60-ra 2 hét alatt :/
mind1 ez van 😞

inter15
Beb@szna

shaime01
még 36 percig

tpisti24
na szevasztok! mivanm nem mennek a serverek? meddig lesz servizelés kb?

sweech
tegnap egy csávó nekem is felajánlott cserét hogy elfogadom e..elfogadtam, kiikszelte :|

A tököm kivan már, mindenki botnak néz 😄D

Tegnapelõtt öltem a black robbereket, erre odajött valaki, nézett vagy fél percig, aztán elkezdett ordítozni: BOTTER, BOTTER, HERE'S A FUKING BOTTER!
Tegnap megint bámul egy kölyök, de vagy 2 percig, aztán írogatta ott elõttem, hogy gondolkodik hogy feljelentsen-e. Gondolom várta hogy válaszoljak, hogy biztos legyen benne hogy botolok -.-
Ma meg idejött egy 52+-os, szintén leste ahogy ölöm az archereket vagy fél percig, aztán gondolt egyet és elkezdett fagyasztgatni, elszórakozott velem egy darabig. Aztán amikor megszólaltam elcsodálkozott, és szólt hogy aszitte bot vagyok 😄

Ennyire robotikusan gyaknék? 😄DD flamewave, thunderbolt, szaladok, cuccot felvesz, flamewave, thunderbolt, szaladok, cuccot felvesz, stb. 😄D

Azokat a barna férgeket shakramnak hívják. 61-es szintûek és takla makan az élõhelyük. Volt az Animal Planeten is mûsor róluk. <#bohoc><#vigyor>
;DDDAS_D:_ASD:AS_d;Ðdd-d_S😄DDDDDDD;Ð?DDDDDDD😄😄DDDD

Blade-el télleg faszábbul megy ^^
De az is lehet, hogy a nagyobbik karakterem spear-ról átpakolom Bow-ra, asszongyák az int light bow sebez a legjobban. 😮

Maala
LOL 😄😄😄
goth, szerezz be +os vagy SoS bowokat 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
de hozád nem való .... a goth az olyan harcos név GOOTH A GRÁÁÁÁÁ HARCOS 😊

me, az íjász nem jó? 😄
sztem tiszta fíling -.-

shaime01
inkább kezdj uj karit 😄

Az íjász tényleg gyengén sebez, ha 7 másodperc alatt le tudok ölni egy banditot akkor már jó vagyok 😄
Elõbb nyomtam el egy scrollt, és alig pár másodpercem maradt az 5 percbõl mire nagynehezen sikerült begyaknom a strong black tigert.
De gondolom 31 után fog kiteljesedni az íjász, a strong bow-spirit miatt -.-

Az aláírásomban ^^

WuFraZselic
Goth, neked mi a neved Athenson?😄

szerintem azok nem biztos h 1200at sebeztek, de ha mégis akkor nem voltak tul erõsek 😄 ... ha barna volt: lehetett akár stone cavees mob, strong black archer, vagy akár lvl 61es jelenleg még takla makánban található-ha majd megnyilik- kukac, az edinmu 😄 ezek közül válaszz, ezek lehetnek barnák 😄
vagy lehet h csak szimpla kõgólem, hyenongvheon, tudja a fene!
ma ishadékat meg penon warriorokat idéztek elõ, adtam is pát tippet thiefeknek:
6db 1*os caraván ment, mondom idézzen meg mobokat, megölik majd azok õket, õ meg felveszi az árut 😄 megidézett bumwangokat, elvégezték a melót helyette, és ezért 20k-t kaptam "ajándékba"😄 lol

shaime01
ma a theempire szorakozot megidéztek 5db strong ishade-t ^^ hehe.... sebaj 1 ütésüket blockoltam!😄 már ez is valami

másik ma ráfutottam berserkerben thiefként egy huntere én 28 õ 31 én nyertem odahivta a haverját a haverja bepirositotta a nevét a hülyéje.. arra járt egy moon glavie-s eldobta a flyingját õ meg kidobta az egyik sos ruháját.. amit sikerült nkm felvenni .. hehe 😛
ANNYIRA SZÉP EZ AZ ÉLET 😄

azok a barnák yeowák lehettek (?) =)

Jangan elõtt Athensen ma Penon Warriorok voltak 😄

Carmang
Mi ez a lagymatagság gyerekek? Alig írtatok ma valamit a fórumba...<#buck>

más:
SRO "Silk Assistant"-ot keres:
"What is Silk Assistant ?
Organized users that help the GMs spontaneously for the development of Silkroad."
Végre rájöttek, hogy a felhasználókat kell megkérdezni mi a bajuk.

megint más:
kaptam egy 5 person Monster Scrollt a tojásért. Összegyûjtök még 4 embert, kinyitom a Scrollt erre 10 másodperc alatt bedarált az 5 Devil Bug mindannyiunkat <#wilting>. Aztán szétszéledtek és a környéken levõket is bedarálták<#idiota>.
Valami állat meg Jangan déli kapunál kinyitott szintén egy 5-ös Scrollt, csak annyit láttam, hogy valami barna óriás férgek aprítják a népet az 1200-as sebzésükkel<#bdead>. Gyorsan vissza szaladtam a városba...
Jótszakát.

melyik az a pacheon skill amit sokáig kell húzni?
jah és Autumn Wind-et megéri fejleszteni?
Olyan szép a neve 😄DD

gameplusz
Intes karinak megéri 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
azért van a poti. beállítod 30-40%ra, és elég lesz mindig.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jah és a force-ot megéri uppolni? már csak a mananövelõ skill miatt is, mert így elég kevés.

egész nap nem tudtam felmenni,disconnect állandóan

shaime01
hogy haladsz viktor? multkor láttalak téged jangan elött épp a hi lvl-ek pvpjét néztem

ijjászod pure volt vmiben ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az elején nem veszed észre pl ha felhuzod a imbukát lvl 9-re a lvl 1-esel is szinte azt sebzed de nagyobb szinten már érezni fogod hogy húú de jól jött ez a +10dmg ^^

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Ha nem válik be visszatérek a lándzsámhoz =)

Én azért gondolkodok jégben, mert mivel str-es vagyok, így elhanyagolható a force ágazatok közötti sebzéskülönbség. 50% körüli mag.balance-al egy már alapból kicsi sebzéstöbbletnek az alapból kicsi százalékát sebzem. Felhúztam 5-ösre mindkét imbue-t, és semmi különbséget nem tapasztaltam a kettõ között, azon kívül hogy mivel nem fagyasztottam így jobban sebeztek.
De magasabb szintûek, szóljatok ha ez a különbség késõbb ki fog jönni 😄