Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
stres kari jellemzése : magass hp közepes sebzés
intes kari elönye : gyorsan fejlödik , pvp-ben ha több vs több van nagyon király egyedül már nem akkora a szája😊, távolsági skillek
stres kari elönye : jó 1 v 1-ben , jó több vs több-ben mint tank , egyedül is nagy a szája😊, közelharci skillek de a távolságiak is jók lásd flying dragon
legalábbis szerintem
Hülye kérdés, de úgy lenne logikus, hogy a str-es kari sebez nagyobbat, nem?
Vagy az intes kari a forceos támadások miatt sebez nagyot?
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
van még kérdés? <#banplz>#banplz>
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
ez a glavie-s is kezd tetszeni szerintetek melyik a jobb a blade str vagy a glavie str? (nem akarok uj karit kezdeni csak érdeklödök )
azért mondjuk jobb lenne ha a majom is áttudna fejlödni gorillává a mokus valami génkezelt pitbullá a farkas meg egy nagy darab vérfarkasá ^^
de ez nem lesz egyébként rossz? valaki felnyomja a farkasát nagyon magas szintre aztán elnyom egy harmony-t beleül reggel felkell és meglépte a szintet mivel a farkas nem engedi õt meghalni
egéybként a mokus szerintem arra lesz hoogy nemtom.. 😄 nem tudok koreaiúl.
이름 서원 소환주문서 가격 55필 수량 1
설명 영수, 서원을 4주간 소환할 수 있는 주문서. 서원은 신들이 살고 있는 염주(炎州😉지역에서만 서식하는 영수로 다람쥐와 동일하게 생겼으나 사람 이상의 지능을 가지고 있으며, 성격은 매우 온순하다.
또한 정(精😉을 매우 중요시하여, 자신과 친분을 맺은 인간이 도움이 필요할 때는 신비한 능력을 통해 큰 도움을 준다.
방법 주문서를 사용하는 순간부터 시간이 적용되고 5레벨 이상일 때만 사용이 가능합니다.
조건 다른 기능 펫과 동시에 소환할 수 없습니다.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Biztos ráugrik az ellenség fejére és befogja a szemét, és csak egy nagy sötétséget látsz a képernyõn, vagy megharapja a kezét és elejti a fegyót 😄
Na majd ekkor befizetek 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Intes lényege hogy kurva nagyot sebez😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
még valami ezt találtam a hivatalos koreai oldalon
ez se nem farkas se nem majom ez inkább mokus ^^ hmhmhmmmm
beszéltem angelblade-el irta hogy 3226hpja van..és 9k mannája nah ez nem túl kevés mármint a hp?? õszintén..elnéztem a pvp videokat és ott 2-3kat vágtak rá szegény intes karikra a glavie-sok ^^ nem nagyon értem én ezt😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
semmi gond
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
mire megírtam a hosszú leírást elkéstem, sebaj 😄
megtaláltam a táskát srácok !!!!!!!!
megpróbáltam megint értelmezni Rolly-t (de jó arc vagyok, pedig nem sokat segít..)
SZÓVAL: Arról a táskáról beszél, ami az item mallban van az inventory mellett jobbra. Nekem a felsõre azt írja "32 spaces" másik kettõ halvány, gondolom ezt kérdezi Rolly, hogy ebbõl lehet e több is nem halovány!!! (Bár szerintem erre van alatta az "Extend slots" feliratú gomb) de én nem tudhatom, mert noob vagyok item mall témában, esetleg aki használt már, vagy nálam sokkal nagyobb tudású !!!
Átadom a labdát a srácoknak, bár ezzel ha nem is neked közvetlenül segítettem, de a többieknek megadtam az esélyt hogy tudjanak válaszolni, mert kérdéseidbõl nehéz rájönni problémáidra, PLS Foglamazz érthetõbben ,vagy írd le nekünk butusoknak mire gondolsz mint pl én <#email>#email>
mert az jelenleg 4*8, azaz 32, ami tényleg elég kicsi. makival ez +21, viszont majd a távoli jövõben lesz lehetõség az Item Mall-on keresztül (hol máshol) ennek a bõvítésére, természetesen. 😊 perpill nincs rá más lehetõseg, csak maki. 😊
MIKOR JÖN MÁR A FARKAS??? (c) Piroska
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Köszike! <#worship>#worship>
nagyobb pojén lenne akkor már egy magyar zászlót szúrni a stallba. Megcsinálnák az összes oriét, biztos vinnék mint a cukrot. <#wink>#wink>
Meg ha bedobnának más pet-eket is! Pl asszem farkas van koreában, változatosabb lenne, meg sokoldalúbb 😄 kis harapós farkas
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
amúgy nem mellesleg megjegyzem, hogy már csak 2 nap van hátra a Visa-kártyás fizetés lehetséges visszaállításáig, a "biztonságosság felmérésére" ezt a határidõt adták meg... mmint, h akkor fejezik be. 😊
na most ez pontosan mire is jó? mindegy milyen szintû cuccra vagy hogy?
btw, jelenleg csak Paypallel tudod mind2t venni (ha még mindig nem jöttél volna rá a linkbõl), bár az az 1000dbos cucc eléggé megéri. 😊
majomból télleg csak 1et éri meg venni, meg vagy 5-11 órát, és akkor fél-1évig lesz majmod, ha ellövöd rá. 😊 utána már csak 12 4hetes duplaXP scroll kell, és te lehetsz az isten. 😊 bár nekem inkább egy Combined Stall-ra fáj a fogam. 😄
Ha egyszerûen azt akartad kérdezni lehet e nálad több majomscrol, akkor a válasz: igen, de nehogy többet vegyél! elég 1 majom meg óra hozzá, azzal eg tudod hosszabbítani életét, és az nem 88 hanem 48 silk...
Szóljatok, ha nagy hülyeségeket írok ide <#banplz>#banplz>
de ember, mien táskákra gondolsz? tényleg segíteni akarunk, ha normálisan kérdezel, de így nem tudunk, ha nem tudjuk, mire gondolsz.
meik szerveren vagy?