Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2. kínai nevektõl ne foksz be hülyünli ? 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
1db glavie-s és blade-s npc thief sincs.. vagyis az "str" fajtából 😊
egyébként meg ha már pl max csillagot visz az ember akkor azok a thiefek igenis nukeoljanak ! és a bowosok nyomjanak strong és bers arrowot 😊
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
kiléptem Aegérõl, miután fél percig nem mozdult a kari, télleg nem értem mért vették le a korlátozást...
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
thiefes kérdés: hát persze, glaive-vel nuke-ljon? azz nem intesek szoktak? másik meg, hogy mindig nagyobb fegyóval baxnak meg, akkor a nuke-juk is legyen akkora? 😄
jó ez így...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nemértem mire a fölényeskedésed, egyébként se rendeltem még item mallból semmit...
1ébként összességében nuboztam 😄 hogy iet nem tudtok ...
ha elolvastad volna én is azt írtam le, csak kicsit körülményesebben, ráadásul minek válaszolsz olyanra amit már fél napja megválaszoltunk?
a másik pedig 2 kérdés ami még foglalkoztat
NPC thiefkenél mért nincs glavie-s? és blade-s?
mért nem használnak imbue-n kivül más skill-t? szerintem izgibb lenne ha nukeolnának a spearesek és etc..
és thiefmaser 67+ 😄
csak monitorbillem van most azzal nemmegy :p
farkas+majom lehet 1xre, 1 állatból lehet 1 max. 😊
a képet én nem nagyon értem, mi benne nagy szám.
Fire-bõl intes is min2. skillt visz, az imbuet és a nuke-t, de még viheti a mag dmg csökkentõt is. vagy swordosként a status csökkentõt, de ha "úgyse sebzik meg, akkor minek?"
fire imbue már 1. szinten is többet sebez, mint 1. szintû light imube...
más: unalmas Uruchira várni, remélem el tudom csalogatni vmi nyugis helyre... 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ui: Azta G+, belehuztál látom, micsoda szinten vagy 😛 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
egyébként lassan összegyülik annyi felesleges goldom hogy megalapítsam saját 1 személyes clánomat😊😊