Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.silkroadonline.net/itemmall/silkitem.asp?ShopType1=AVATAR&ShopType2=HAT

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

1. ott amúgy sincs lagg (sztem ha ien high lvl ke 😄)
2. kínai nevektõl ne foksz be hülyünli ? 😄

tpisti24
amit elõbb beraktam sapkát.....ez...milyen sapka???

tpisti24
ez Item Mailes

hmmm 😄 4 fire ös strong bow 1szerre ? 😄

Lord Nomak
Azért lesz az jó mert amikor õk alszanak én akkor játszom muhaha, NO LAGGGG

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

tpisti24

Kavácska
mazo

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Lord Nomak
Na, éppen a koreai silket csinálom, kipróbálom a szerverüket.. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

shaime01
nem glavie-val nukeolni... -.- olvasd ell.. ^^

1db glavie-s és blade-s npc thief sincs.. vagyis az "str" fajtából 😊
egyébként meg ha már pl max csillagot visz az ember akkor azok a thiefek igenis nukeoljanak ! és a bowosok nyomjanak strong és bers arrowot 😊

shaime01
wáh kezdem nagyon élvezni ezt a karit 😊) nincs is jobb mint kimenni és high lvl karikat felrugni jangan elött 😄

tpisti24
pill, mindjá beteszem a képet...

Kavácska
indultam volna városból chakjikhoz, csak lecseréltem a fegyót meg pajzsot, mert megléptem 21 es, és edig 18 as blade meg 18+1 shieldem volt, most lett egy 21+3 as blade, 21+5 shield 😄, csak eddig havernál volt, és már a kapun se naon talál ki az ember, mert türelmetlen és mindig kattint egyet pluszba, hátha nem vette be az elõzõ katttot, de bevette, így irányítsd 😄 lol <#falbav>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

tpisti24
Sziasztok! Ma Downhangban jártam és láttam egy árust, akin ilyen sapka van: (ez milyen? még nem láttam)

hol vagy ? (mien szörnyeknél ?)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kavácska
felesleges ez a vita

kiléptem Aegérõl, miután fél percig nem mozdult a kari, télleg nem értem mért vették le a korlátozást...

de te nem hogy nem xD

inkább le a laggla le a laggal 😄 avagy ne énekeljük a lagroadot 😄 by kbill in Aege 😄

Maala
viszont nem tudod bizonyítani, hogy te kapásból erre gondoltál, úgyhogy csönd. 😊
thiefes kérdés: hát persze, glaive-vel nuke-ljon? azz nem intesek szoktak? másik meg, hogy mindig nagyobb fegyóval baxnak meg, akkor a nuke-juk is legyen akkora? 😄
jó ez így...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shamine van 😄

alibá a mezőrűl
LE A FERENCCEL ! LE A FERENCCEL ! LE A FERENCCEL !

( jah, vagy olyan nincs köztünk? :S 😄 )

shaime01
LE A VIKTORAL ! LE A VIKTORAL ! LE A VIKTORAL !

( csak semmi politika 😊

nem fölényeskedek 😉

Kavácska
igazi noook vagyunk igazad van, hogy nem tudjuk kibogozni mit akar a srác, és nem 1-2 ember, nézd meg voltunk páran, senki nem értette, persze ha TE lettél volna...
Nemértem mire a fölényeskedésed, egyébként se rendeltem még item mallból semmit...

mert nem ovlastam vissza ? 😄
1ébként összességében nuboztam 😄 hogy iet nem tudtok ...

Kavácska
nem értem mit n00bolsz le, kicsit már lejárt a noobozás...

ha elolvastad volna én is azt írtam le, csak kicsit körülményesebben, ráadásul minek válaszolsz olyanra amit már fél napja megválaszoltunk?

circa
Az aegen a karim neve:
Gothax

shaime01
mit a játékot? ^^ nem hiszem max +40-50 sor:_P

mert soká tartna megírni úgy :S

shaime01
én az elsõ bétanál kezdtem hehe 😊

a másik pedig 2 kérdés ami még foglalkoztat

NPC thiefkenél mért nincs glavie-s? és blade-s?
mért nem használnak imbue-n kivül más skill-t? szerintem izgibb lenne ha nukeolnának a spearesek és etc..

én 1.5 el játszottam csak botok ellen 😄 az elsõ kettõ meg minden nap nyomja neten 😄 (a 4. is 😄)

alibá a mezőrűl
csak harmadik? :/

majomtól lop 😄
és thiefmaser 67+ 😄

shaime01
még mindig nem tudja senki mire lesz jó?

n00b 😄 táska sztem arra gondol hogy az inventoryban több hely legyen 😄 és van olyan és még táska a kis ikonaj is 😄

1-töl négyig Lanon CS 1.6 oztunk 32 es szerveren 😄 egyik info teremben a CT-k másikban a Teroristák és 3. lettem 😄 lehet CS pályafutásomban több babér termne 😉

nézd meg a kóreia képeket ahol a tékép mellet egy majom és egy farkas rész van ...

alibá a mezőrűl
nem lehet valahogy billentyûzet nélkül bejelentkezni? 😄
csak monitorbillem van most azzal nemmegy :p

Kavácska
piknikezni akarod hívni? Vigyél almát, azt olvastam azt szereti

Maala
lol, persze hogy van, midenn skillnek már az animja, ha nem így lenne,a népeknek felkoncolnák maxi bácsit.
farkas+majom lehet 1xre, 1 állatból lehet 1 max. 😊
a képet én nem nagyon értem, mi benne nagy szám.
Fire-bõl intes is min2. skillt visz, az imbuet és a nuke-t, de még viheti a mag dmg csökkentõt is. vagy swordosként a status csökkentõt, de ha "úgyse sebzik meg, akkor minek?"
fire imbue már 1. szinten is többet sebez, mint 1. szintû light imube...
más: unalmas Uruchira várni, remélem el tudom csalogatni vmi nyugis helyre... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
és hogy hívják a karidat az Aegén?

shaime01
az egyiknél powerful piercing attackot a másiknál sima piercing attackot add 😊

WuFraZselic
kérdés: van LÁTSZÓLAGOS különbség a flying dragon-fly és ennek a 2. könyvében elérhetõ flying dragon-flow közt? nagyonbbat üt, ok... de máshogy is néz ki? 😊 boccsa f*sz kérdést 😄

Ui: Azta G+, belehuztál látom, micsoda szinten vagy 😛 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
ha tovább nézitek a képeket ott van..

shaime01
nemtom... mondjuk azt hozzá kell tenni hogy ezen a képen a nuker az 5 szintel nagyobb mint a bow-s és sosun van nála , de szerintem az str jobb. bár ez is csak egyedfüggö 😊

gameplusz
Szal azért mondom, hogyha fire ennyit tolt rá, akkormennyit a lightnin? (mert ugye az nagyobbat sebez ^^) Szal nagyobb szinten mindenképp jobb 😊 Persze át kell állni 52+-on sword-re, de nemizgat 😊 Az 52-es sword úgyis szebb, mint a spear 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

circa
Az Aege serveren vok

shaime01
melyik szerveren vagy?

egyébként lassan összegyülik annyi felesleges goldom hogy megalapítsam saját 1 személyes clánomat😊😊

circa
Hahaha, akkor én inkább str-es leszek mer van hozzá pofám<#nevetes1>