Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
el fogja kurni ezzel a sok europai arab faszágal nekem az alap silk is jó... csak legyenek benne min 500-s szintek 😄 még min 15combo 😛 és 50fegyo másmás kinézetel😊

Kavácska
tedd már be a linket a arab kairs videóhoz pls

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Maala
mi van??? arab karakterek is lesznek, tudtommal. vagy nem? arabokhoz nem kell játékosbázis, mindenki imádja az arab kultúra "varázsát"...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
már 4%-n áll az ÁPDÉT! koreai silk 4 eve 😄 benézek hozzájuk éppen updatel 😊

shaime01
már 4%-n áll az ÁPDÉT! koreai silk 4 eve 😄 benézek hozzájuk éppen updatel 😊

akkor segítssünk rajta 😄 (rímelt 😛)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Loller. Azért a topic elég szépen tartja magát 2 napja <#vigyor2>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

arabok nem is játszanak vele 😄 akkor meg minek ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

itt egy botter és nincs nálam protector 😞

gameplusz
Hatvankilences felsõ, hatvannyolcas gatya, hatvanhetes sityak.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
bazzzzzzz... te lol vagy. 😊 most hogy mondod, eszembe jutott, hogy Hotanban is van 2 ferry. 😊 :bow:

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nem 😄
hmm, nem a Data Bank/Multimediában láttam. akkor vajon hol az istenben?

co.kr esen vagy .net esene ? 😄

figyu simán 😄 mondkuk a folyon le lehente halyozni 😄

Maala
és miben lenne szted? éxer: 42-44-46, fegyó: 64, ruha: 62-67... 😊
Cat, és Hotanból hogy oldják meg a lemenetelt Indiába? sztem ott lesznek majd az arab karakterek... 😊 jah, télleg, láttátok a videót a hivatalos oldalon az arab karakterrõl? 😄 nézzétek meg... downloads/videos talán.

68 as az emberke.... (gondolom erre rájöttök magatok is 😄)

gameplusz
68-as sos nincs (legalábbis fegyverben biztosan ^^)

megjegyzés: 64 es Glaivel semmit sem ér egy 68as SOS speares ellen ....

alibá a mezőrűl
áááááááááá de fasza lesz a kurva életbe rakják már bele 😄DD

és azt se neki adod ...

gameplusz
csak 10 van bocsi.

shaime01
nekem egy 90-100millát plz kölcsönözn valaki sosem fogom visszadni venice-n vagyok és plz.. :o

Lord Nomak
Beszélgettem ezzel a sráccal egy kicsit, amikor megnyílt Aege azóta játszik, de mondta hogy a botosokkal már neki is kivan a f*sza.. 1 hónap alatt elérnek arra a szintre amire õ fél év alatt ért el.. Mellékessen pedig játszottam vele kicsit 😄 Párszor darabokra tépett engem strong bowal 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

figfy pont kijön 😄
Consatninápoly = Jangajn / Chan' an
Bagdad = Tunhunag / DH
Teheran = Hotan

és úgy tudod a 80 as szörnyek is hegyne vannak és alul pont van egy hegy szal a legerõsebb szörnykecskék Himaláján és altatt leszenk 😄

Milkmannan van 38+3 asszem 😄 (de lheet hogy az Glavie de 38 as bowja van 😄)
MSN: [email protected] 😄

Lord Nomak
Valakinek nincs Aegen 38-as ijja.. sima.. Nem kell semmi extra, vagyis kell csak nincs rá pénz 😄 Kihalt a piac sehol sem találok semmit.. beszarás 38-as bow kihalt vége..

Kavácska
eriggymá Maalanak szólt <#hawaii>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
eriggymá 😊

Aege a mesterek szervere

egyébként meg ha bnõd akar jáccni akkor sztem legyetek egy szerveren, h segíteni tuggy neki, kinõtt fegyók stb...

Maala
ATHENS ATHENS ATHENS <3<3<3<3<3<3<3

Lord Nomak
Most hogy mondod, akinek van Venice szerveren karaktere és szeretné hogy támogassam kicsit pénzügyileg az szóljon. Van kb 400k-m, meg sos cuccok stb.. +2,+3 tárgyak..

Kavácska
mingyá megnézem menniy tok adni pontosan aztán priviben megírom

Kavácska
jaaa látom a régi karid is Aegés !!!! értelek !

ok mindenképp segítek én, lelkiismeretre bízom... <#lookaround>

Kavácska
errõl már beszéltem... magyarok kis közösségben jól összetartanak

Na majd keress meg engem is akkor Kava__HUN két lépték van nem egy erre figyelj <#zavart2>

de nem neked tolja ki a sok jó kis SoS SOM cuccot a sok mob?

Lord Nomak
Hm.. Háát ha így rendesek vagytok és tudtok adni zsét, lehet vissza tudom alakítani karakteremet normálisan. Meg így legalább tradelni is nagyobb erõvel indulhatok el és így rövidebb idõ alatt visszaszolgáltatom.. 😊

Lord Nomak
Ajj mennyi rendes ember 😊
Ma találkoztam jégkirálynõvel, vagy valahogy így volt a neve szerveren, kérdezte mi történt, elmeséltem neki, és mindent ami volt droppolt tárgya, meg pénze odaadta nekem ami nála vot inventoryba. Nagyon meglepõdtem, kb 100k körül voltak a tárgyak, meg 50k pénz..

Lord Nomak
Egyébként meg, ha jól mennek a dolgok, és ma minden meglesz, hogy normálisan elinduljak tradelni, szerdán visszadom a pénzt.

Kavácska
Ha arról van szó én is tudok tolni neked zsét... 800k-1 milla körül

Lord Nomak
Te még élsz ? Már ha az a Svindler vagy akivel régen FeketeSeregben voltam együtt.. jééé 😊
Én ma próbáltam írni Svindler névre, de az régebben úgy volt, hogy Svindler_HU vagy valami ilyesmi :S

Nomak!

Nem vagyok nagyon eleresztve zsével, de ha gondolod, egy olyan fél milla körül tudok neked hitelezni... este keress meg, Svindler a karim neve, olyan éjfél körül tuti leszek legkésõbb

Silkroad Online [Aege] - Svindler [FeketeSereg] - [Lvl40 Bow-Light/Force[/Cold] Pure INT]

Lord Nomak
Élvezem meg minden egyébként, hogy új karival vagyok, de az eredeti elsõ karakteremet szeretem, és már a szint sem kicsi neki.. 😞
Ha kell 2-3 hétig mangyangokat ölök, de muszáj valahogy pénzt szereznem, hogy elinduljak tradelni..

Lord Nomak
Nem nekem van szükségem új karakterre, hanem barátnõmnek. Megint van neki otthon net, és szeretne játszani ismét. Én meg meguntam Venice szervert meg az egésszet, nekem az a karakter kell amit feltörtek a lvl 39-esem.. Aegen most próbálok kölcsönt szerezni.. Hát ha találok valakit aki segítene, 20% kamattal visszafizetném neki még a héten a kölcsönt dehát ilyenkor alig van fent pár ember..

Kavácska
egyébként már megint minek akarsz új karit?

Sose akarsz 40+ os lenni? alsóbb szinten élvezed a játékot??? lol <#lama>

Kavácska
* Úgy írtam mintha a többi nem laggzana, dehogynem laggzanak azok is, csak a venice is hiába új - így értettem...

Kavácska
Persze h laggzik, az a legújjabb, mindenki arra ment át egy jobb laggmentes világ reményében. Ha jön újabb szerver (reméljük lassacskán jön már) akkor majd kicsit leveszi a terhelést a többirõl...

Bár a lagg ellen a megoldást még mindig a korlátozásban látom! Inkább ne engedjen fel mindig, de ha beenged, akkor viszont legyen élvezhetõ a játék! Ez az én álláspontom...

Jagi
Európai Karik?<#guluszem1>

Jagi
Ez az állandó Quest 😊

datango
sztem mindegyik szerver laggol mint atom , hozzá kell szokni , ez is egy szkill fejlesztõ dolog , 😄 hogy tudod tulélni laggban a támadásokat ! <#eplus2>

Lord Nomak
De egyébként.. Ha valaki tudna nekem mondani valamit arról, hogy melyik szerveren érdemes karaktert indítani annak örülnék. Tegnap is kérdeztem, de senki nem válaszolt rá 😞
Venice hiába új szerver, de már most reggel Crowded és néha laggzik :\

Lord Nomak
Annyira szar, hogy ha szerveren kezdek egy másik karaktert akkor a store-ban maradhat pénz és kivehetem, de másik szerverre nem vihetem át.. Ott van Aegen egy 39-es karakterem és kurvára nem érek vele semmit amióta feltörték accomat.. Nincs se pénze se fegyverei se semmi.. Venicen meg van már egy nagyobb keretem ami fedezni tudná annak az öltöztetését..

Maala
no, lehet fizetni Visa kártyával is. nyami. 😄

shaime01
mondjuk egyébként nekem a lvl 32 elégé szenvedés volt.. vagyis 29-ig onnantol jöttek a combok azelött meg nagyon lassan irtotam a szörnyeket most megvan 2comboból áltában , szóval kéne vmi olyan item mallos cuc hogy STAT changer lvl xx-ig intes lennék aztán vennék 1-et és hopsz máris str-s vagok😄