Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert még ott sincs 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

HencStein
jah még 1 kérdés elvileg ez a koreai verzioban van ..
akkor mértnem töltjük le és nézük meg?

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

aha 😄 lejjeb említették ...

HencStein
Ti ezeket honnan tudjátok hogy mi lesz ? látatok valami videot vagy mi?

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

rákatolok a boter melelt szörnye közelbe zéró majom prot aktívizálás és csak nem Moneky a neve ? D:

alibá a mezőrűl
1: a kardos 74-esek nem tudnak áttérni duplakardra, mert a kardosok kínaiak, a duplakard meg európai fegyver, ergo nem tudják használni.
2: ha új neve van a skillnek és új animációja, akkor valszeg nem pont ugyanannyit fog sebezni a duplakard mint a sima, mert elég nagy faszság lenne, ha egy 20 kilós kard annyit üt mint egy kisebb. Ki lesz egyensúlyozva. Mert ha a mostani három ágazatot ki tudták egyensúlyozni, hogy mindegyiknek megvan az erõssége, akkor sztetek az új ágazatokat miért ne lehetne ugyanígy kiegyensúlyozni mint a régieket? bizonyos szempontból jobb lesz a kétkezes, mert erõsebb. És bizonyos szempontból rosszabb, mert lassú ls nem lehet mellé pajzsot fogni. Ugyanígy az íjpuska. Az íjpuskák természetesen lassúak, és erõsebbek a szimpla íjnál (távolra eléggé pontatlanok is, de silkroadban ez nem játszik szerepet 😄 )
Szóval azt mondjátok új neve és kinézete lesz a skilleknek. Ha a kinézete új akkor az idõzítése és a sebzése is új 😄 Nem fogy pont ugyanannyit sebezni mint a mostani fegyverek mert az oltárinagy faszság lenne. Szal nem értem ti hogyan gondoljátok. Ha új a neve és a kinézete, akkor az egy új skill 😄

mien lagmentes a gém 😄

Lord Nomak
Ez így durva.. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Kavácska
igen sajna mindig ez van.. meg se próbálok felmenni, ienkor élem kicsiny életemet...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
metál brutálk hosszú karaván

hozzátartozik a faszinak minden tíf kék, na de hogy is lenne másképp ez ekkora traden 😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

shaime01
nem ugyanezt montad teljesen máshogy irtad le! 😛

UGYANEZT mondtam !!! ugyanezek lesznek csak MÁS weapon forceba ezzel kiköszöbülve aztr hogy a mostnai karods 74 esek hirtelen áttérjenek dupla kardra

alibá a mezőrűl
Errõl beszéltem. Az európai sem fogja tudni felvenni a kínait, csak az újakat, ezért nyilvánvaló hogy külön lesz mastery az új fegyverekhez, Itt is 3-4.

És igen, mindenki európai lesz, legalább a kipróbálás erejéig 😄

shaime01
vedd le a pajzsod és nyomj el egy combot.

shaime01
másik minden fegyo alá oda van irva hogy chinese etc.. vagyis kinai kari nem tudja felvenni az europai fegyot :o vagyis viselni ^^

Lord Nomak
Látom ez a délután kettõ és este tíz közötti idõszak még mindig a gyilkos Aegen..

Lagg rulzz

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

sweech
"más név és animáció" <------ hát ez az

alibá a mezőrűl
de nemérted...
Van a bicheon, ott vannak a kombók... Szted tesznek egy választóvonalat a kardkombók között, hogy NA innentõl már kétkezes kard-kombók ami ezelõtt van az meg még egykezes? Mert nyilvánvaló hogy egy fajta kombó csak egy fegyvertípus mozgásrendszerével mûködik. Akkor meg az új fegyverhez tartozó új kombókat mi értelme lenne a régiek mellé berakni? Ha a Staff-ot berakod a lándzsa mellé, akkor ennyi erõvvel a kardot is be lehetne rakni a lándsza mellé, mert van hely... Két teljesen különbözõ fegyvertípus.

JAH, és még 1 nagyxon fontos dologra felhívnám a figyelmed 😄
Európa világa, európai emberek, latin nyelvcsalád. Mit keresne európában a heuksal a bicheon vagy akár a hwaryeonsingong mesterség? Ezek a keleti világ kifejezése a keleti stílusokra. Az európai világban, európai fegyverekkel, európai eredetû és ennek megfelelõen nevû masteryk lesznek. Eléggé lecseszné az összképet ha a skillek esetében lépten-nyomon heuksalmun meg pingroibigong szavakkal találkoznál, és ezt õk is tudják.

shaime01
nem tudom mit vártok annyira attól az europától... ha ott erõsebb skillek a mostaniak továbbfejlesztése és etc lesz akkor MINDENKI europai lesz... ami alapbol hülyeség.. ugyanazok a skillek csak más név és animáció ennyi.. sztem..

egyébként pedig lesz egy hely ahol vannak a lvl 90-100 szörnyek elötte 2 irányba csökken mint egy piramis ^^ 2 oldalrol lehet megmászni az utat

a másik pedig megnnzék egy TELJES silkroad turkey-jangan max csillagos trade-t 😊

hmmm de oad az elõzõk tovább fejlesztáése jön 😄 vagy felénél hirtelen újra lvl 5 lesz ? xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

shaime01
még egy csomo hely van csak néz körül... pl elsõ seriesnél még van 4 ha jól tudom
másodiknál 3-4..

sweech
úgylesz

alibá a mezőrűl
😄DDDD
és szted az új skilleket hova fogják rakni 😄 csináknak egy új fület ETC néven és vegyesen bezsúfolják? 😄
Nem mondtam hogy Európában több mastery lesz.
Európában is 3-4 mastery lesz sztem. És európában valszeg csak az új fegyverek lesznek, mert pl. balta, kétkezes kard, hárfa stb. tipikus Európai cucc, kína meg marad a régi, mert a keleti fantáziavilágba ezek nem illenek bele.

shaime01
igen.. de gondolj bele... europába több mastery van itt meg csak 3... már megint csak hülyeség.. -.-
egy koreai szerint sem lesz uj mastery és sehol nem irták még hogy NEW MASTERY-s csak azt hogy "NEW SKILLS" "NEW CHAR SKIN'S" "NEW WEAPONS" ^^

alibá a mezőrűl
Még a vágottszemûek silkroadjában sincsen benne szal kurvára nem tudja ^^

shaime01
van koreai ismerõsõm ^^ msn rulz 😊
+sikerült regelnem koreai silkre ^^van megoldás rá hogy beird a sec codot !

shaime01
egyébként max uj skillek lesznek.. szerintem lv 100-ig még min 2-2 skil lesz mindegyik karinál bicheonál még min 2 combo szerintem egy 10-15s combonak örülnék😄

alibá a mezőrűl
wakker honnan veszed? 😄

shaime01
.... ÉS? nem lesznek uj masteryk..

alibá a mezőrűl
mondom, hogy a teljes neve heuksal spearmanship. vagyis heuksal "lándzsamesterség". Szerintem a mágus botja semmiképpen sem lándzsa 😛 És fúrcsán nézne ki, ha egy bottal szúrnáál vagy vágnál 😄DD
a 2H sword, mint mondtam, nézd meg a videókat, teljesen új mozgásrendszer, semmiképp nem egyeztethetõ össze a bicheon gyors egykezes rövid mozdulataival. A tõrös csaj is totál új skilleket csinált. Szal ezen felesleges is vitatkozni, mert logikus, és nyilvánvaló, KELL HOGY LEGYEN néhány új mastery.

gameplusz
Ja, de ezt már én is leírtam ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

shaime01
staff = HEUSKAL
sword axe = BICHEON
crossbow egyértelmü ^^
Harmoney szerintem ha ez bejön akkor lesznek végre healerek ezt hiányolom egyébként egy olyan dungeont ahol egyedül szinte nem is lehet érvényesülni csapat munka kell hozzá és akkor lesznek healerek is :o

alibá a mezőrűl
Legalább ezzel is csökented a tömegnyomort az új területen 😄

shaime01
ha europaiknak lesz itt is lesznek.. ^^ én maradok a kinainál jobban bejön 😛

alibá a mezőrűl
Fogadjunk hogy lesznek új masteryk =) Azért nem említik, mert teljesen egyértelmû 😄
pl. a Staff szerinted melyik mastery alá tartozna? Vagy a kétkezes kardos videóban is új a mozgása. Heuksal SPEARMANSHIP--> vagyis nem lesz alatta más, mert lándzsamûvészet. Bicheon swordsmanship--> ez alá a kétkezes kard nem tom hogy menne be, elég furcsán nézne ki vele a bicheon skillek nagyrésze. Egyedül az íjpuska az amit sztem beraknak majd pacheon alá, mert ott csak egyféle fegyver van, a többinél kettõ. Attól mert a két baltával való földrecsapás szimpla kardnál is megvan, nem jelenti azt hogy ugyanaz a skill mindkettõ. Hogyan végeznéd ki az ellenfeled baltával ha nem rácsapsz? =) Szal attól még egy ilyen Axe masteryben is meglehet egy ugyanolyan kivégzõskill.

😄 és annak hogy földre esnek és ott befagynak ? 😄 (és igen 3 at támad)

nézted a dupla kardos mien combókat csinált ? mág rúgott is benne 😄 + 2h is másoakt csinált ^·^

shaime01
még valami a sword dance petal is több karit támad egyszere? maala asszem neked már van.
gondolkoztam hogyha 3 embert támad mennyi esélye van annak hogy 1 lövésel 3 ember 5% freeze esélyel befagyasztok?😊

Kavácska

shaime01
BOO xD
nagyon tetszik ez az evil cut ^^ tök gizdán dobja el meg minden lowlvl szivato😊

Kavácska
mármint hogyan nem akar csatlakozni? mikor beírod a felhasználó nevet meg a passwordot, és connect akkor "Server Disconnected" -et ír ki? mert akkor egyszerûen teli a szerver és próbálkozni kell tovább beenged az.. van h fél óra is kell hozzá

Rolly
nincs ötletetek hogy mit csináljak akkor hogyha nem akar csatlakozni?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Kavácska
akkor nekiindulok keresni 😊

Maala
ha tudnám, hol láttam, már 1000 évve beraktam volna... :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
rotfl, eddig sem volt benne lv 52 +3 SoSu Kamikaze Vadászrepülõ...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

shaime01
1 nem lesznek uj skillek sehol nem irták.. 2. csak uj karik lesznek és más kinézetü fegyok de mondjuk ha megnézed amikor a 2 axe-al a földbe csap az egyenlõ blood-bladel... ^^

3. meg ha europai sémát követik akkor lassan fegyverük lesz a kariknak.. nagy raksivetõ etc ^^ már láttom is
WTB lvl 64 Sos/Som/SoSun +3 or higher Nuclear Rocket Launcher pm me if you have i pay well

alibá a mezőrűl
mert naaaaagyon brutálokfaszákkirályokistenek az új fegyók, rakás új mastery meg rakás különbözõ játékos jéhéééééééj! 😄 Meg az új karakterek, a hangulatos európa, stb. stb. =)

de meglepõdtem az Archer 444 es sebzésétõl 😄

shaime01
mért lenne olyan istenfasza? ^^

sweech
dehogy kurják el...istenfasza lesz