Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti jol berugtak a rizszabálok,aztán valami perverz gondolattol fogantatva kihuzgálták a szerverkábeleket és egymást püfölik vele

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

hmmm miérT ?😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

felesleges ez a legjobb 😊
én is próbáltam TurfleBattlestz vagy mit de az SUCK 😄 (hupszasza va n4 játék az asztalon abbol egy Online (GunZ) elleszek én itt mint a befõtt 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Biztos éjjel majd nekiállnak nagy Europai updatét csinálni.....

WuFraZselic
figy, 42tõl átállok glaviera, és elkezdek mindent str-re pakkerolni, elviselhetõ egy glavie+light szentetek? 😊 mert én tüzet nem fejlesztem ki az tuti 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kezdek körülnézni más mmorg után mindjárt....<#ejnye1>

alibá a mezőrűl
Már majdnem 3

alibá a mezőrűl
Hátha nagy európa update van!!!! 😄DD

kb már vagy 2 órája nincs silk......

HencStein
és mikora lesz kész?

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Rolly
nem

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

HencStein
mit udatelnek nemtudni?

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

én is 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kiváncsi vagyok mikor lesz kész az uppdate.....

Elma multiba ? 😄 xD
nekünk a csúcspont a suliban volt CS 1.6 😄 (mien gépek vannak a koliban ? 😄 UT )

VN = Vietam ? 😄
a vietnamiak nincsenek blokkolva ? 😄 mert Aege 1ik leghighabb klánja VietNameS 😄

Atisz
tehát nem tudok mászkálni <#smile>
ölni tudok, azzal nincs gond csak hát az életben maradás...ezért mondtam hogy lvl 50

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Gubberx
Tényleg létezik offline mod?<#conf>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Maala
nemnem... mászkálni most is tudsz arrafelé. csak ölni nem tudsz semmit ott, és meghalsz mindentõl, ami 1nél többet üt beléd. 😊 ez a fájó igazság. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Nekem 1805 hp-m van 44-es szinten, de 50-es szinten azért már nekem is lehet arrafelé mászkálni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

sweech
én meg fejlõdök még 14,5 szintet s megnézem akkor ^^

shaime01
37-s leszek 10% mulva...de.. nekem kell az a mod.. 😛

Maala
áh, nem kell az... biztonság? egyszer élünk... rohadt game, menjen már... bár úgyis mingyá warom van. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Gubberx
Ez engem is naon érdekel!<#wow1>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Atisz
Hehe, az még kevés a biztonságos utazás érdekében ajánlott a 40+

Maala
www.silkroadonline.net 😊 aztán ott leszeded a klienst, megvárod, míg elindul ez a szar, felnyomod magad full str+lv30ra, és szétnézhetsz 😄

shaime01
én akárhogy keressem nem találom azt a modot... ha már a google sem segít 😞

Maala
nagyon szép!!! hát még a léghajó!!! 😄

tpisti24
GamePlus !!! engem érdekelne az az OFFLINE-os Silkroad !!! kíváncsi vagyok Karakoramra😛P

Rolly
és hogylehet klánt csinálni v vmi ilyesmi inkább valaki aggya meg az msn címét és mondja el ezeket 😄

Atisz
Hát nem tudom:

1) inkább in-game pénzt, mint valódit
2) az nem lenne kidobás, mindenki a csodájára járna a névnek és minden vietnámi player le akarna pk-zni 😊

Rolly
itt ki van a troy szerveren és hanyas levelû a karitok?

WuFraZselic
500k-t dobjak ki ablakon EZEK miatt? ááh, nem éri meg... monitorból viszont van 3 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
Ne...hozz létre te is egy klánt, pl. Fuck_VN

WuFraZselic
én is remélem, h értelmes dologért updatelnek... uj item mallos cuccok v vmi hasonló lesz akkor lerugom a monitort 😄

Rolly
más játék nincs is a gépen a cod 2 n kívül halálra unom magam mire megcsinálják 😞

Atisz
Nagyon vicces...offline is meg lehet ölni Ureuchit?

sweech
hehe én még a tg-t se láttam nemhogy uru-t vagy isyutareu-t 😛

Maala
ne idegesíts még te is, inkább msnt lökjed. 😄

shaime lol... it's a sha(i)me, hogy még nem láttad TG-t (szégyen, hogy még...)

2 nap mulva...

Rolly
én még egyiket sem láttam de sztetek mikor fejezik be az updatelést?

shaime01
én azt egy karinak néztem😄
jóvan még csak uricsot láttam meg iysut 😊

Maala, kiléptél fórumozni? Azért jó volt ám uru, Ubul meghalt 1x, de tudtam rezzelni. Drop sajna nem volt, csak 1 sos blade 42. 😄 Nagyon fasza volt, sajnálhatod, hogy kihagytad😄

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

Maala
te ugye csak viccelsz? 😄 aki a tigris felett ugrik, és TIGRISMINTÁS ruhája alatt tigrismintás bugyin tigrismintás szivecskéket visel, az szerinted ki? 😄
de kiba... mérges vok... Lotyos, ha olvasod ezt, elküldhetnéd az MSNed, vagy valami. 😄 most pl jól jött volna. 😄

shaime01
ELITE MAGYANG ?😄

Atisz
Lol, ne csináld már. Ott van a lány a tetején, õ varázsol...

Atisz
Ez nem a támadása...ez a tigris elite-eket és giant-eket idézõ spellje, amit ha nem szakítassz meg egy masszív fagykárosodás okozó jégsebzéssel, akkor bizony kegyetlenül végre is hajt. 10-20 nagyra nõtt extra tigris bújik elõ a földbõl...alacsonyabb szinten halálos.

shaime01
azért kérdeztem .. mert én ezen egy db grlt nem láttok xD

egyébként nah amit gameplus mondot hogy be lehet járni annak a linkjét plz vki😊

shaime01
az addig oké... DE ezen nincs tigergirl ^^ nézd meg jobban... :o

sweech
lál aszittem az ember csinálja 😄