Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
felejsd már el.... az a link amit én belinkeltem kb 2 hónapos... NEM lesz még europa...

HencStein
néluk már 28.a van

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

leállították a szervereket, mert "high lvl korosztály" dolgokat töltenek le nagyüzemben<#banplz><#bdead> le se kell fordítaniuk a koreai oldal híreit, én elõre megmondom h. mi áll ott <#circling><#nevetes1>

effe lv6 24254

alibá a mezőrűl
#8243 😄

a koreai oldalon sem látok semmi új hírt. Vagy náluk még Április 26 van? 😄

HencStein
sztem nem

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

alibá a mezőrűl
fasza! MINDENHOL európa update 😄DD

Carmang
High level korosztály? <#vigyor> A 18+ az mióta hgigh level?
(látom jól elárasztjuk majd OFF témákkal most ezt a fórumot<#vigyor4>)

HencStein
jah és a koreai oldalon le van irva mit csinálnak csak még nem forditoták le

HencStein
valamit naon elbaszhatak 😄 mert a korai szerverek is offline modban vannak

hmm Silkroad csinált bot progit keyloggerrel ami feljegyzi a szervert és ID-t 1010 an használták 😄 azért 1010 kari törlés nem rövid idõ 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

alibá a mezőrűl
nem lenne lag meg disconnect, jó sok embernek elmenne a kedve 😄

shaime01
nem kell untánozni 😛

shaime01
mondjuk az lenne a poén ha MINDEN egyes olyan embert akinek valaha is köze volt a bothoz lásd dreamZ kitiltanák örökre meg nyitanának még 2 server-t egyik shaime(HIGH only) a másik VictorVector(level limit 34) néven 😊
de tényleg jó lenne ha minden botos hopsz kirepülnie 1 géprõl 1 silk és minden ami szemszájnak ingere 😊

www.szanalmas.hu se rossz idõtöltés

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

HencStein
most olvastam hogy a sok botozás miatt törlik az összes karaktert és ujra rakják a szervereket

Az itt jelenlévö high lvl korosztálynak ajánlom a:www.goldengate.hu oldalt,kis kikapcsolodásra

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

az jó lenne !!!

szted nincs Pót áramforrás ? 😮

shaime01
minden serveren adatbázis törlés lesz... 😄

alibá a mezőrűl
Vagy idõközben kitört a harmadik világháború és atombombát dobtak koreára, csak még nem tudósítják a magyarokat 😄

Szerintem meg tutira az én verzióm fog bejönni,miszerint picsa részeg az egész banda ott....

Carmang
Azt a karit most abbahagytam, az alacsonyabbal tolom.

LOL, mire beírom hogy szerintm áramkimaradás stb, addigra 500 millió hsz-t írtok...

Carmang
Lehet, hogy nincs is semmilyen update, csak elment az áram Koreában, oszt annyi. Vagy meghaltak a szerverek, a szolgálatis csávó meg alszik <#ticking>

Atisz
Igen ez nem update, ez most már biztos. Áramkimaradás, feltörték a szervereket, elárasztották a rizsföldet, vagy hasonló kaliberû dolog lehet...

WuFraZselic: mióta kezdted el módosítani a karid? Mert kb. akkor szabtad el amikor elõször tettél str-pontokat az int helyett...vagy fordítva. Ha str-es vagy mindenképp ki kell maxolnod a tüzet, mert 2 olyan skillsor is van ami a fizikai sebzésedet passzívan növeli. Ehhez jön még a mágiavédelem és a tûz imbue, mint a legerõsebb imbue az összes közül...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

még mindig 30 vagy vagy csak nem írod át ? 😄

Carmang
Nem makró kell, hanem itt a lap fejlécén "fórum" gombon kattintani, majd "Beállítások" és "aláírás" -t kitöltöd.

oksa 😄

alibá a mezőrűl
magyar vagyok/magyar idõben gondolkodok.

kóreia / magyar idõ szerint ? 😄

alibá a mezőrűl
kb. 16-óta nem enged fel, és olyan 1-1.5 órája dobott le mindenkit...

alibá a mezőrűl
Nekem meg már ma meglenne a 40 :CCCCCccccc

Kavácska
mióta nincs is sr?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

kicsit már kezdek aggodni,ott a karim a robbereknél,igen jo helyet találtam,és már alig kell irtani balölük,erre meg sehol semmi...

alibá a mezőrűl
vótmá

Kavácska
itt ahova írsz olvasd el a makró gombra katt, ha leírom, akkor nem fogja megjeleníteni, csak a hatást látod 😄😄😄

én megyek inkáb berúgni, de jó h egész nap nem értem rá jáccni, biztos megenne a fene mint titeket 😛

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

alibá a mezőrűl
A #8231-es verzió jöjjön már szóba 😄
Egyszerûen qrvára várom Európát 😄

WuFraZselic
nem hybrid, mert most CSAK str-re tolnék az bõven str-es kari lenne... csak lightom 35ös, azt én le nem veszem/fel nem venném a tüzet (mivel nincs sok sp-m + sok pénzem sincs szivekkel downolni) legeleje óta lightot nyomok, azért raktam mellé speart... akkor lehet h elmeek int felé emiatt, de nemtom, light mellé/helyett tüzet esélyem sincs felhozni 30+ szintre

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lamer kérdés:
a szöveg alján a kisbetüs részt hogy kell odailleszteni?

HencStein
Wu én full intes vao jol tudod tudod hogy most azonos szinten vagyunk . Nekem van 3600 manna 1400 hp nekem ütés/mob . ne csinálj hibrid karit.. meg galive+light az nem nyerö ha lightot akkarsz akkor spear mert a glaivének a phy attackja az erösebb és ahhoz a tüzkell sztem a spear az meg alap light fegyo mert magas a mag attakja és igy bazi naokat lehet vele sebezni de ha glaive + lighttal akkarsz probálkozni nem fog összejönni .. De ha naon kiakkarod probálni szolj és dobok 1 speart (35+3 masat)

Szerintem mi is rugjunk be <#buck><#vigyor2><#finom>

a GM rugott be elöször,és most a takaritónövel(69 éves)sexel közben jót röhög rajtunk....

sztem ezek nem frissítenek semmit, csak elszálltak a szerverek vagy v.mi. bár #8238-as verzió is szóbajöhet<#zavart2><#hehe>
ha frissítés lenne, akkor írnának v.mi a honlapon, nem? eddig úgyvolt. meg a játékban is beírt a GM hogy lépjen ki mindenki, update lesz stb,stb

effe lv6 24254

Rolly
sztem a legjobb a fire és a glavie együtt

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

WuFraZselic
nem vok intes... 2900hp és 1900 mana... a speart csak azért erõltettem, mert lightot fejlesztettem alapból már

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

alibá a mezőrűl
Reménykedni azért lehet 😄

Én most 38 vagyok,kb 30 szintel ezelött csak str-re pakolok.
Blade+shield+fire+ice(+light,a sebesség miatt)
mastery most 34 mindenböl,elég ütös kis kari,igaz mana az kevés ,de van mana potion:-))

HencStein
wuuuuuuuuuuuuuuuu galaive + light ? SZAR

shaime01
kezd ujra mert hybrid lesz belöled..... ha intes voltál most átállsz SEMMI értelme.. elbaszod csak a karid

WuFraZselic
hát, mostanában str-re pakolok, lehet h 1 mob nem 2 nuke, de legalább mega-laggnál nem pusztulok el, nomeg 40+ ellehet nézni sok hp-val hotanon tul is 😊 meg a 42es glavei szentem a legszebb 😛