Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a helpet. A ticket az mi es mire jo?kardozom es protektoros cuccok a jok. 😊 lighting es fire van upgradelve.
és még maygar is 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jagi
kecseg tíf<#idiota>, a moccckossz kisz tolvaj! 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DE lehet vazz azt már 5 ször elmondtuk !

Gubberx
Oks.köszi!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jagi
sztem igen... de ha hazamegyek majd meglátom

Gubberx
Ez azt jelenti hogy kivétel nélkül mindenkinek adnak? Az nao cool lenne<#hawaii>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jagi
Akik megérdemlik 😄DDD
Ha sokat játszottál laggban, akkor kapsz 😄

Gubberx
kik kapnak ticketet?

Maala
reggelt, no nézzük meg, kaptam-e ticketet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jagi
botozással kaphatsz egy 1 hónapos bannt : )
20. szinttõl segítséggel tradelhetsz, és lesz lóvéd. Addig questelj, szedegess, gyakj, fejlõdj...
A skillekrõl meg annyit, hogy elõbb döntened kell milyem fegyót használsz

Hali! Meg kezdo vagyok es kene egy kis help! 2 napja nyomom 16 lvl. Mire jo a bot? es ha van ertelme,h kell... Hogy lehet a legjobban lovet keresni ilyen szinten es mit erdemes fejleszteni?
Jagi
Tegnapi 4*-os trade:

Jang-dwh

Felcuccolunk, 4 trader, 3 hunter (lvl45-50). "Körbenézünk mehet-e"...
Addig mi a haverral egy lowlwvwl tífet szivattunk (ráálltunk a tevével), nem sokáig bírta a 4. akciónk után "leave me alone" "go away" ilyenek hagyták el a száját... 😊

Nem baj induljunk menjunk hosszabb úton biztonságosabb, és több a mob... a ferry-ig simán elértünk, nem volt gixer. A revine egy kicsikét elfoghyasztotta a pilleket, de ez sem gáz. Iszonyat hangulatos volt 6-7 NPC rohant le minket elég sûrûn, de hullottak mint a legyek 😊

DE, Donwhang elõtt úgy 50-100 m-rel eljött a nagy csapás egy 52+-os playerthief személyében... a 3 Hunter és egy trader(nem ült a tevén) feláldozta magát hármunkért, hogy bevigyuk a kis falunk félév alatt elkészített kézmûves munkáját és a piacon eladjuk, hogy tudjunk mibõl ruhát és szerszámokat venni 😊

Konkluzió: Rossz felé mentünk : )

Ja, a srác akár rajtaül a tevén akár nem vagy 3 ütésbõl kinyírta volna az állatot, csórikáim szát sem néztek miért hjal a társuk már õk is halotak voltak, nekünk meg iszonyat nagy mákunk volt...

megy a server, xp scroll pedig tleg jött. jójám<#wink>

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

Jagi
Az item mallos poti miatt nem fogok farkast venni CSAK! Amúgy vettem volna.
Ha nekem 150-200 fogykanyaronként (manából a több 😊 ) akkor neki mennyi kellene?
Azért pedig nem fogok állni a játékban, hogy esetleg a 0-ra fogyott potiját újravegyem... de ez sztem fullfasság nem?

Atisz
No, remélem délutánra megcsinálják...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
És nem dobtam ki a party-ból? Elég korrekt emberek, nálunk úgy kivágják a semmittevõket, mint a szél 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
és nem lehet egyszerre megidézve a majommal...tehát farkas vagy majom, majom vagy farkas...hmm, farkas 😄

ha farkashoz meg mall poti kell h gyógyuljon, akkor igencsak felejtõs lesz. kivéve, ha újra lehet stallolni a cuccokat. de jó lenne

ja, jópofa volt, iten nyugosztalja. jó lenne ha havonta elszállna a data server😄

Gubberx
wáááh de jó volt ez az event😊 5 lvl 2 nap alatt<#beka2><#vigyor2>

látom nem unatkoztál tegnap maala, isy-ribit meg szépen betankoltad a lóról😄

majd megint bekéne próbálni elite spidert valamikor😄

update rullz

Maala
elõbb uruchi:
http://www.mxb.dk/upload/Revenge.jpg
aztán ilyen lett a pty, nem is csoda, hogy Isy beszívta. 😄
http://www.mxb.dk/upload/pty.jpg
és a gyõztes:
http://www.mxb.dk/upload/aiko.jpg
viszont most, mivel meghaltam, nem voltam ott a tárgymutogatásnál, így nem tudom, mik estek. 😄
viszont visszatért Revenge113, ez elég érdekes, mivelhogy abbahagyta. 😄 azt mondta, hogy azért tért vissza, mivel olyan pletykákat hallott, hogy május végén ismét lesz lvl cap emelés. de ez csak merõ PLETYKA... mindenki annyit hisz el belõle, amennyit akar. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
woww, gecccc... épp most vagyok egy ptyban, ami eddig Uruchit és Isyt is megölte... Uruchiból kivettem a részem, kb a 1/4ét lenyomtam, 150K XP, és vagy 12K SPXP (látatlanban, majd jön shoti), viszont Isynél CSAK A LOVON voltam, ott voltam, és kaptam 400+K XPt, meg 21K SPt. 😄 hát ez fasza. 😄 kis szépséghiba, hogy utána rossz felé indultam, és a ló is, meg én is megdöglöttem. 😊 de ez állat volt!!! 😄

Kavácska
Required Experience: 218254684

Required Skillpoints: 117785

Mastery Sum: 305/300

Required Skill Experience: 47114000

Experience / Skill XP: 4.63248045167

vmibõl le kell faragni 😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Lord Nomak
Tudom most értem haza, amint beenged ez a szutyok rádprivizek ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

shaime01
^^

kb 40 hunter indult el jangantól kb 5 perce a ferryk felé... EJJEJJ lesz itt tisztogatás.. végre megdöglenek a f*szopo noob suckerek... egyszerüen szánalmas ahogy védik a west meg east ferry-t... menjenek hotanhoz.. azt csá... most megkapják mwhahahaha 😄

Kavácska
Lord Nomak , azt mondtad 23, óra. Hát lassan annyi az idõ! Bent megtalálsz, meg itt is.

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

shaime01
ehh.... firebullt láttam ma meghalni :o

shaime01
egyébként viktorvector venices változata hybrid lesz és ugyanazo ka ksillek lesznek mint nkd 😄

szóval majd kérek screenshotot a skill tábládról..😄 majd ha lesz kedvem megcisnálom funbol😛

akkor érthetõ 😄

shaime01
ebben a vidben csákit ölt és a gazdi 90es volt a farkas meg teljesen kifejlet😄

shaime01
én sosem vettem , de fogok 4 weeket 50 felett egyébként nem.. ^^

hát azért a gazdi is high lv votl 😉
és olyan videókban 32 esek ölnek tigriseket szal ...

Egyre inkább az lesz hogy aki igazán játszani akar az már szinte havidíj-szerûen fogja fizetni az item mallt.

Ez nagy kibaszás az ingyenélõkkel :C

shaime01
laggban megvéd téged a farkas mivel õt támadják "minitank" egyébként láttam videot rola amikor harcol és 3k dmg-et nyomot ^^

Kavácska
nagy köcsögök! HP poti a farkasnak az Item Mall ból !!! <#mf3><#mf3><#mf3>

Lófaszt! MEgértem, meg teccik is h lesz farkas. DE ez már túlzás, vegyek ilyen potit ilyen laggban ! LOL, erre fordítanák inkább az idõt, minthogy azon gondolkodnak mennyibe kerüljön a poti <#levele>

shaime01
ja ^^

mér nem támadató a maki ? áés akkor nem futkározna összevissza

WuFraZselic
mókus transzportként??? ráülsz, vagy azzal tradeelsz? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mókus ?

aki 69 esen idézi meg annak is kölyök elsz ?

WuFraZselic
nem tom, szentem ez nem éri meg nekik : csak visa és paypal... ha lehetne más netes utaló "céggel" küldeni pénzt, meg nem csak visával, sokkal több bevételük lenne, de õk tudják... ha lehetne pl. moneybookers-szel, már az én kis 300 silkemmel is gazdagabb lenne a joymax ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shaime01
terveznek a koreaikanak egy olyan állatot ami transportként lehet használni szintén 55 silkért.

WuFraZselic
a farkas tömören: többet ér mint a majom, mármint más célra jó, ami lehet hogy hasznosabb, ám ezért mégtöbbet is kell fizetni (pl. hp poti farkasnak...) nemtom, örülnék ha tudnék silket venni, de megfontolnám mit is veszek 😄

shaime01
npc thief ölt meg és a 67-s ölt élesztet fel.. nem tudom mi nem érthetõ ^^

nem nekem kell 😄 láttam botzolok virágoknál lol