Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Akkor ajánlom koreai barátaink(?) figyelmébe az angol-koreai szótárat... <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

shaime01
én 700k-ért adtam el az enyémet zombie hour 3% és lv 16 sos ^^
mondjuk volt rajta +3 int 😄

shaime01
hidd ell nyugodtan . videot is néz meg rola vagy néz pár képet ^^

shaime01
ez a garment már divat lesz én csak azért hordom a garmnetet mert 40+tõl krva jól nézk i 😄

meg utálok sokáig futni.. ^^

de a legjobb ha van nálad armor is meg garment is ^^

Atisz
Majd meglátjuk... item mall: "cannot be summoned simultaneously with other silk pets" <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
10%-kal kevesebb ideig lesz rajtad, tehát jelentõs pénzt spórolhatsz meg, mivel 1 large uni pill leszedi rólad a káros kondíciót, viszont ilyenkor amikor elnyomod még marad rajtad egy kicsi. Ilyenkor tehát még1 pill-t el kell nyomnod. Ha azonban van ilyen gyûrûd, a kapott kondi hatása kisebb lesz, ezért elég csak 1 pill-t elnyomni. Tehát hamarabb, olcsóbban jön le rólad a cucc.

A gyûrû statjai azonban fontosabbak, phys absorb mindenek felett (persze azért jól jön ha van rajta +str). Az ilyen kondi leszedõs 16% felett éri meg, mert annak még látni is fogod a hatását <#vigyor3>

Mindig röhögök amikor árulják több 100,000-ért a kék gyûrûket ilyenekkel hogy 2% zombie...na loál

shaime01
ops

shaime01
.. te em értesz engem.. 1XERE lehet MEGIDÉZVE A MAJOM IS ÉS A FARKAS IS.

egyébként a bow csak a critje miatt volt 1 gold.. mind1 nekem megérte... BALFÉK árus.. 😄

inter15
Gondolom Atl+Shift

Atisz
Nem az 5-6 az ami már kinéz valahogy...

A 6 a 12 (max crit) fele, az 5 majdnem a fele. A 3 a max crit negyede, a 4 a harmada...ezeknek fontos lélektani hatásuk van <#nevetes1>

ha mondjuk egy gyûrû ad 10% fagyasztás csökkentést vagy mi a tökömet akkor az mit takar? 10%-kal rövidebb ideig tart rajtam a fagyasztás? mert akkor az semmit nem ér. vagy annyi %-kal kevesebb az esélye hogy rámnyomják pl. a fagyasztást?

Atisz
Még vmi: olvasgatom itt a kérdéseket, ehhez 1 vmit fûznék csak hozzá. Ebben a játékban nincs "balanced" kari, itt úgy hívják hogy "hybrid", ami annyit tesz félúton a szar és a használhatatlan között...

Vert már le engem ilyen kari, de magasabb szinten meghal, mert nem lesz sebzése (amúgy utólag kiderült hogy a gyerek magasabb szintû volt mint amilyennek beállítota magát) <#vigyor3>

sweech
nem mindegy hogy 4 vagy 5? 😊

Atisz
Az int-esnek nem a +hp miatt kell lándzsa, hanem a magic reinforce képesség miatt, ami a spell-ek sebzését jelentõs mértékben befolyásolja...

Int-es karinak is jó a garment, nem éri meg az armor. Néhányan hordják a kinézete miatt, de a high lvl koreai emberkék mind garment-et hordanak...

meg 1 hülye kerdes.. 😊 igy tuti nem jart senki.. Vmiert atallitodott a billentyüzetem a silkroadba es nemmtok ekezetet.. hogy lehet visszaallitani?
Szaruman
Xianon sztem 100 fölött lenne.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Gyönyörû darab...a crit-je a gyenge pont, legalább 5-6 az eladható kategória <#szomoru1>

De azért 40-50 milka körül ez is megvan <#vigyor3>

Atisz
Látom nem érted...persze hogy lehet nálad akár 10-10 mind a 2-bõl. DE megidézve csak 1, vagyis egyszerre csak 1 lehet aktív. Értjük egymást? <#smile>

Szaruman
Xar a critje😄 Min 12. És sosun legyen. +9.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

shaime01
ja igen viktovectornak .. 😄

A Babel szerveren vagyok.. Az a legstabilabb allitolag... Mind1. HUN_Spirit Guild.. Sorry,h itt baszkodok a lama kerdeseimmel.. 😊 FAQ elolvasva! 😊 Csak intre gyurok sztem ezentul..
shaime01
^^ mi is tudunk potizni mármint az str-esek

egyébként te elnyomsz egy nuke-t addig én rádnyomok egy coldos combot ^^ vagy egy glavies rádnyom egy soul spear második könyv és mondjuk egy 47-s chargingot ^^
lényeg a szint.. intes akkor jobb ha egyedül van ha nagyobb szintü mmert gyorsabban fejlödik ezért nagyobbat sebez a karin.. ^^

shaime01
nem érti.. 😄

õ str-esnek indult és tett 20 pontot az intre... nahmármost

egy pure str-nek nagyobbb a phy balance 6x-es 98-99% ezért joval nagyobbat sebez mitn egy azonos szintü de csak 8x%-al rendelkezõ pure str-es kari

ugyanez van az intesnek karinál csak ott a mag balance számit.

HencStein
g+ de nem embert meg is kell ütni ha garment be van mert a nuke+ shok lionok nem ülik meg ha mellete potizik is akkor pedig a spear skilllek addnak akkora löketett hogy feküdjön az illetö nem?
de a mobokra meg csak elég a nuke tapasztalataim szerint

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Jagi
Sztem a a fizikai dmg-em majd kiegyensúlyozza a magicbõl elvesztettet..

Jagi
azért van a fórum^^
ha van vmi örökérvényû építõ ötleted, ki vele! Ne tartsd magadban 😊

gameplusz
Mit össze nem gagyogtok ember ^^ Nah mind1, nem szólok bele ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jagi
a lightningra azt mondtamkemény, mert "ragadós" 😊

És 80% felett kevesebbet fogok sebezni? Mivel magiccal?
akkor megéri a str-es kari? Mert azért ütni is szeretnék...

HencStein
Üdv 1 full int karim van(lvl 39) 😄 na szoval az én tapasztalatom hogy magic emberke qrva erös , könyen lever más szintü embereket legyen az akkár full str s kari ..DE!! könyen is meghal mert ha megnézük a nagyobb karik mind garmentbe vannak azokra meg a magic attack keveset sebez, de ök rád nagyobbat sebeznek pl 1 ütésböl is meghalhacc de ez föleg 4-5 szintnyi külömbségnél jön elö.

Másik int karinál hülyeség a kard bármelyik legyen addig oké hogy ++ deff meg bloxk de a hp-dat nem növeli a intesnek a spear kell annélkül halot mert a fegyó skillt is kell növelni mert a legutólsó könyv már sok-sok +hp-t igy 1 kardos-speares külömbsége hp-ba 40-50 lvl re akkár 1500 is lehet
az meg már nem kicsi 1 nukenál

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

shaime01
akkor sem tudsz egy veled egyszintü str-es megölni 1 lövésel... kivéve ha bersben vagyok.. egyébként a fire nuke erõsebb ^^

shaime01
a phy meg mag balancoodn fog meglátszani olyan 8x %-n leszel joval kevesebbe fogsz sebezni.

Jagi
5 statpointtal rendelkezel amibõl a game automatikusan leoszt a karidnak 2-õt (1 int, 1 str) 3-mat pedig te osztassz.
Tehát a life-od is nõni fog csak nem úgy mint a manád...

Melyik szerveren vagy?

Jagi
azért kell a nuke, hogy ne is lássanak, hogy honnan öltél meg 3 karit... 😊
a lightning az nagyon kemény...
de ez még messze van 😊 gyüjtsd az sp-t szükséged lesz rá 😊

Köszönöm! Sokat segitettetek! Viszont ha int-re gyurok akkor a health-om marad. nem gyaknak le egy ütessel? vagy majd noni fog?
gameplusz
Farkas poti 10000 lesz egyben, valami 10 silk lesz az ára. Ha jól gazdálkodsz, akkor ez több, mint 1 hét. Nem nagy érvvágás. Nah, megyek, 1 hét után elõször megpróbálok újra játszani 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jagi
olyan 3-400 hp-t? 😊 De ha annyi kell, hogy elmeneküljek a (majd) a 70+-os tíf elõl?^^ (az elõl nem lehet menekülni 😄D)

Jagi
mozillát használsz?

nemtom mennyit érhet a 16os SoS gyûrû, de saját tapasztalatom az, hogy nem tudom eladni a lvl18 SoS male armor boots-omat meg a lvl17 SoS female armor vállapomat Aege-n hetek óta, pedig már 200, ill. 180 k az áruk...
...jahh, ha valakit érdekel, privizzen esténként Svindler névre 😊

Silkroad Online [Aege] - Svindler [FeketeSereg] - [Lvl40 Bow-Light/Force[/Cold] Pure INT]

shaime01
nagyon emgfog ^^

Jagi
nemtom, de nekem
str+1,
fire reduce 17%,
cold reduce 7%

esett tegnap. Ja és +1-es 😊

Jagi
Adj csak az int-re, és a magic attack lesz a jó
Adj csak a str-re és a physical lesz jó...
Tanács:
Én a helyedben eldönteném, hogy melyiket nyomatom, mert azt mondják a többiek, hogy a hibrid karik (str+int) nem élnek soká...

Szerencsérte én tudatosan str-es karit csinálok, de már így is adtam vagy 20 pontnyit az intre... meglátjuk mennyire látszik meg

Tipp: Int, nuke, armor

shaime01
ehh ez a nap is jól kezdödik... megyek egy trade-t rámjön egy csáki csámpion le combozom mert megtehetem 😄 erre kidob egy sos lv16 zombie reduce 3% ringet mit érhet? ^^

shaime01
máker?? te hülye vagy ez a thief neki narancssárga ebbõl le spawnol még mellé 6db fél percenként... sztem tuti meghalt.. ^^

én 1xer loptam egy max csillagos trade-t és rámjött krva sok velem egyszintü thief ebbõl 3 fagyasztos igen.. fagytam unpillt nyomtam fagytam közben messzirõl thiefek etcetc.. ^^
kb 1,5percig birtam :o

shaime01
farkas és majom is lehet nálad 1xere..

Es akkor nekem melyik attak kell? azt lattam,h a sword az jobb az elso=en asszem azert van az... hol tudom megnezni,h nekem mi jobb?
Bucser
ha megnézed a magic meg phys attackot meglátod hogy nem mindegy.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hy All!
Én még kezdõ vagyok annyira hogy most raktam fel a játékot és nem tudok beregelni mert nem tom miért és a szerverek melet is pirosan kiir valamit.Ilyenkor mit tegyek?<#nemtudom><#confused>
Swordom van,de volt blade-em is. az nem mindegy? int re többet adok mindig egyel.
Jagi
ja és melyik szeveren vagy?

Jagi
és mire adsz fõleg str vagy int?
Blade vagy sword?