Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
meg utálok sokáig futni.. ^^
de a legjobb ha van nálad armor is meg garment is ^^
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A gyûrû statjai azonban fontosabbak, phys absorb mindenek felett (persze azért jól jön ha van rajta +str). Az ilyen kondi leszedõs 16% felett éri meg, mert annak még látni is fogod a hatását <#vigyor3>#vigyor3>
Mindig röhögök amikor árulják több 100,000-ért a kék gyûrûket ilyenekkel hogy 2% zombie...na loál
egyébként a bow csak a critje miatt volt 1 gold.. mind1 nekem megérte... BALFÉK árus.. 😄
A 6 a 12 (max crit) fele, az 5 majdnem a fele. A 3 a max crit negyede, a 4 a harmada...ezeknek fontos lélektani hatásuk van <#nevetes1>#nevetes1>
Vert már le engem ilyen kari, de magasabb szinten meghal, mert nem lesz sebzése (amúgy utólag kiderült hogy a gyerek magasabb szintû volt mint amilyennek beállítota magát) <#vigyor3>#vigyor3>
Int-es karinak is jó a garment, nem éri meg az armor. Néhányan hordják a kinézete miatt, de a high lvl koreai emberkék mind garment-et hordanak...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
De azért 40-50 milka körül ez is megvan <#vigyor3>#vigyor3>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
egyébként te elnyomsz egy nuke-t addig én rádnyomok egy coldos combot ^^ vagy egy glavies rádnyom egy soul spear második könyv és mondjuk egy 47-s chargingot ^^
lényeg a szint.. intes akkor jobb ha egyedül van ha nagyobb szintü mmert gyorsabban fejlödik ezért nagyobbat sebez a karin.. ^^
õ str-esnek indult és tett 20 pontot az intre... nahmármost
egy pure str-nek nagyobbb a phy balance 6x-es 98-99% ezért joval nagyobbat sebez mitn egy azonos szintü de csak 8x%-al rendelkezõ pure str-es kari
ugyanez van az intesnek karinál csak ott a mag balance számit.
de a mobokra meg csak elég a nuke tapasztalataim szerint
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
És 80% felett kevesebbet fogok sebezni? Mivel magiccal?
akkor megéri a str-es kari? Mert azért ütni is szeretnék...
Másik int karinál hülyeség a kard bármelyik legyen addig oké hogy ++ deff meg bloxk de a hp-dat nem növeli a intesnek a spear kell annélkül halot mert a fegyó skillt is kell növelni mert a legutólsó könyv már sok-sok +hp-t igy 1 kardos-speares külömbsége hp-ba 40-50 lvl re akkár 1500 is lehet
az meg már nem kicsi 1 nukenál
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Tehát a life-od is nõni fog csak nem úgy mint a manád...
Melyik szerveren vagy?
a lightning az nagyon kemény...
de ez még messze van 😊 gyüjtsd az sp-t szükséged lesz rá 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
...jahh, ha valakit érdekel, privizzen esténként Svindler névre 😊
Silkroad Online [Aege] - Svindler [FeketeSereg] - [Lvl40 Bow-Light/Force[/Cold] Pure INT]
Adj csak a str-re és a physical lesz jó...
Tanács:
Én a helyedben eldönteném, hogy melyiket nyomatom, mert azt mondják a többiek, hogy a hibrid karik (str+int) nem élnek soká...
Szerencsérte én tudatosan str-es karit csinálok, de már így is adtam vagy 20 pontnyit az intre... meglátjuk mennyire látszik meg
Tipp: Int, nuke, armor
én 1xer loptam egy max csillagos trade-t és rámjött krva sok velem egyszintü thief ebbõl 3 fagyasztos igen.. fagytam unpillt nyomtam fagytam közben messzirõl thiefek etcetc.. ^^
kb 1,5percig birtam :o
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én még kezdõ vagyok annyira hogy most raktam fel a játékot és nem tudok beregelni mert nem tom miért és a szerverek melet is pirosan kiir valamit.Ilyenkor mit tegyek?<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>