Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és hogy mennyire is szûnik?! két hete vok 40es, és hnap sem lesz meg a 41 😊 ez már nem az a játék, mint 1-2 hónapja
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
és ez 80%-osan a lagnak a számlájára írható <#shakehead>#shakehead>
(például Aege szövetségünkbõl (ez még nem 100% "csak" 90) egy egész klán el fog (vagy már el is ) költözik/költözött , ha jól tudom a Venicére <#gonosz3>#gonosz3> .
A rohadt LAGGG miatt 😞
X-bow Apollo
éppen bejutotam a servere és pont egy str bow vs int nuker csatába keveredtem vagyis mellé mind2-en lv 60-sok voltak nah a következõ történt
az nuker nyomot egy snow raint vagy mi az a str-s kari frostbite-t kapot UNPILL-t nem használt , rá ugy 5mp-re kapot egy meteort amitõl burnt kapot de a frostbite rögtön eltünt , és a 2 között nem telt el annyi idõ hogy magától elmuljon a frostbite és a cuccai között sem volt 20%frb reduce legalábbis elmondása szerint , akkor ez most ugy van hogyha mondjuk cold -ra kap valaki egy fire-t akkor a fire semlegesíti a cold effectet? mm? ^^
a, hétvégén van a legtöbb ideje az embernek általában játszani (valakinek máskor is monnyuk, ugye Maala?😄)... ekkor pedig nem lehet, mivel vagy belehalsz a laggba rendszeresen, vagy egyszerûen be sem jutsz a szerverre
b, hétköznap nem laggol annyira, lehetne is fejlõdni, csak ekkor nincs idõ mivel edzés suli meg iesmi elfoglaltsága van az embernek...
UGYHOGY FASZA!

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
(ui.: nekem is volt olyan hogy DH falát nézték de elvileg minek mennének DH ba ???)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
X-bow Apollo
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
egy full INT 1-2 cobo volt neki 😛
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vettem majmot meg expes cuccot. Mindjart jobb az egesz 😊
A majom az minden forintot meger, sokkal elvezetesebb a jatek igy.
Tyzack-Oasis
IceGoddes : gameplus ez nem a te nagy nuker haverod? 😊
arabiansoul : KIS CSIRA GECI.. mindig beállt 60-s szintjével meg a kis ironclade horse-val hogy szivassa a tradereket.. azátn emg csak "noob" ozott MOST MEGKAPTAD TE KIS SZAR ENNYI VAGY... BYBY FOREVER!
Bazz egyszer az életben nem tudnál valami normális helyrte feltölteni ehelyett a békás szar helyett??
iaro.srv.hu
sgtagok.srv.hu
SG GALÉRIA

Én meg ezt vettem most 100 millijójé a Silkroad feketekereskedelembe.... lvl 280 sosmonstargold +532874932
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Arra verte hogy mindenkit lezúzott lvl 40-45 között, vajh' miért?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
persze ez is VV miatt van😄
még öccá szörny van hátra de midnig befagyasztanak 😛
http://www.sg.hu/galeria/11432056891148052741.JPG
nos, <a href="http://www.sg.hu/galeria/11432056891148052741.JPG">EZ</a> hogy tetszik? 😄
szerintetek melyik a legdrágább kari?
szerintem ha sorrendet kéne állitani sp/money arányban (indokal) akkor
1. sword+shield int nuker : mivel kevés hpja van ezért magasabb szinten ha tényleg nagyon életképes akar lenni a sos item feltétel hogy jóval kevesebbet sebezenek bele, a sword + shield sos változata védelem+min speares kari dmg-t megközelitõ dmg is krva drága mivel egység árvan olyan mintha 2 sos speart vennél😊jó nuker min 2-3nuket alklamaz vagyis sok sp kell hozzá, sok hp és mp poti kell hozzá
2. Spear : sos items , sok sp ,sok hp és mp poti kell hozzá
3. str blade : nem kellenek neki sos itemek vagyis jól jöhetnek de nem létszükséglet mivel igy is krva nagy a defje , sos fegyo jól jön mivel alap boltival a blade-s nem éppen a legjobb 😞 vagy min +3-4 , sp-ben ha jót akarunk sokat kell farmolni min 40k+ , hp potibol közepes mennyiség és mp potibol elég 1 szintel alacsonyabb is mondjuk large helyet medium tehát kevesbb költség
4. str glavier : véleményem szerint a legkevesebb sp kell hozzá mivel elég 2 ágat fejleszteni vagyis akár max masteryvel is mehetsz sp-d mindig lesz.. 😊 , sos itemek nem kellenek hozzá legalábbis szerintem mondjuk itt is jól jönnek dmg-ben alap bolti fegyoval is nagyon szépen sebez de +3-4-el vagy sosal nagyon brutálisan ergo glaviesnak elég egy sos fegyo 😛 hp potibol közepes mennyiség és mp potibol elég 1 szintel alacsonyabb is mondjuk large helyet medium tehát kevesbb költség
5. bow.. hátnemtom ienem még nem volt😄
vélemény? szerintek melyik a legdrágább kari?