Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
4-5 óra/ 200 flag full str-el... de lehet, hogy ez csak nekem...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

HencStein

June update information

Date : 6/7/2006

inquiry : 452

Hello. This is Silkroad Online.

There is a big update prepared in June, and the web page that introduces the update in advance is being prepared.

We ask for our users' interest in the following updates.

- Alchemy : System that will allow uses to make their own stronger, magic item
- Pet System : A pet that can grow together with the character
- UI Change : Improved interface, wider view
- Inventory, storage page expansion : Storage slots expanded

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
Én nem tom én most vaok 42 és 2 csillagal megyek deaden át 😄 délután 3-4 ig lehet
mert utána még az 1 csillagos is nehez mert jönek a very high thifek athenson ez a szokás 2 vietnámi 70 es beál és kész nem csinálnak semmit. de addig lehet nyomni fojamatosan 😄 jah és full int vaok

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Petruska
lol semmi gond😊Kössz az infót!

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Jagi
bocsi, de ezt már olvastam asszem...
szóval bocs, hogy megkérdeztem...
ketten könnyebb a DR de én kipróbálnám

<õrült állat módjára tradel mindenfelé>
😊

Petruska
Egy Feketesereg- taggal taliztam és õ mondta h lesz ilyesmi...Csak azért kérdezem mert belépnék😊

Petruska
hybrid str túltengéssel, ijjász+jég+proti

Jagi
szóval a többi kari is lehet túlélné...
lvl40-en én megpróbálnék egy egyest... és lesz ami lesz
én mát lvl3 trader vagyok majdnem 2 hete 😊

Jagi
Simán. lvl38-on voltam elõször, EGYEDÜL. Mondjuk behaltam a lagg miatt de város
visza, paci, DR-be be, cuccot fel és ki. Nem volt olyan gáz... csak ha hightífet
látok csak ennyit mondok: Oh, Fuuuck! Általában röhögnek rajta de azért kirabolnak^^
Milyen karival is nyomod? Mert én full str vok, az túléli, de a többi lehet, azokkal még nem próbáltam 😊

volt olyan tíf is aki elnézést kért, meg minden éscsak a munkáját végezte stb...
ezek a rendesek, de a kussolós, nem szólok senkihet high vietektõl feláll a szõr a hátamon!

Atisz
Gothic...õõõ, nem tudom mirõl beszélsz. Csináltunk egy klánt, Corleone a neve. A réginek HUNderground volt a neve...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Petruska
Csak mert van ott egy picuri Full str-es jeges ijjászom, Moana_HUN, és amig a babelen nincs xp srcollom, addig oda most nem szivesen járok, viszont õ elég jól fejlõdik, meg amúgyis...közel áll a gothic a szivemhez😊)

Petruska
Atisz, megcsináltátok a gothic_hun-t greece-en?

Atisz
Hát persze...én tudom magamról hogy a hyungo flag-eket nekem legalább 2 nap mire kidobja (mind a 400-at). Tudom van akinek mind dob, de szerintem ez nem általános. Ha meg nem tart vki gap-et akkor nem lesz skill pontja.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Petruska
egyébként a crowded és a populated státuszon kívül még más szerverállapotot nem láttam, sehol! xD

Petruska
Hell. Szokott valaki dead ravine-on keresztül hotanba menni? Csak mert multkor csekkoltam, gyalog lazán át lehet kelni még csirke 40 létemre is, de gondolom a teve meg a thiefek azért csak belassítanának...Nos? Tapasztalat?Valaki?😊

Jagi
Jó a csaj, nem adod kölcsön? Csak viszek vele pár 5*-ost <#hehe>

Blinkye
LOL Akkor fucker bottert láttam két napja DH-ban.. Babelen.. FEküdt DH ajtón belül ott stallozok és kb 10-15 perc alatt FEKVE lépett 4-5 szintet..

3Ds MAX :)

HencStein
nem vaok magyartanár szoval ez még elmegy tölem 😄 tdok is még szebbet😄 Na de szoval nics ötlete senkinek? Vagy válalkozo szelemü egyén?

Kavácska
Ejjj gye cép magyarikus mongyatot láthatunk itten e allatam e!

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

HencStein
Hi valaki nem tud nekem venni xp-scrolt valaki? Athens szerveren vaok és goldba tudnák fizetni.
vagy valmi sms dolog is jöhet

sweech
😄DDDDDSAD::AS

Kavácska
óh a crowded az nem baaaj
inspection után 5 percig populated csak a szerver 😄😄😄😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

gertrud
Köszönöm szépen a kimerítõ választ!

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

jáccanak 😄 nem si laggol annyira most

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

datango
😄😄😄😄 értem ,szal crowded az crowded nem erdemes ilyenkor jacani , de mit csinalnak azt lehet tudni ?

picit laggol 😄 5-6 mp ¢¢

datango
?? semmi ? hogyhogy semmi ?

már msot is lehet !!!
Crowed az semmi ...

datango
nemtudjátok mikor lehet már jáccani ? ??? a függõség megöl ! <#ticking>

gameplusz
Ezt érezni kell, és nem osztom meg veletek 😊 Egyik srác mondta, asszem AngelBlade 😛

Viktor: sirmoon-ról kb 2 hónapja nem tudok semmit. ÉS nem öcsém, hanem bátyám radiozone-os 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

HencStein
jah az ellen thief full str+tüz + glai

HencStein
és van 1.8k hp 4.5k mp 42+3 spear

HencStein
hmm.. sztem már 42 töl .. ma trédeltem 3 csillagal ravinén keresztül és 1 sokkal nagyobb thief beprobálkozot 😄 hadnemongyam zerk-zerk engem begütött 1 csapásnál 1400 hp minusz 😄 én megütöm 5k sebzés és fekszik 😄

Kavácska
halljuk a trükköt, hátha sokunkat érdekel ! <#pardon1>

shaime01
én is lehetnék lv 70-en ha server kezdésnél kezdtem volna.. ^^annyira mind1.. 😄

intes kari jó.. de csak 64+ felett.. akkor lesz már elfogadható hpja és jó defje.. ^^ meg erõsebb nukeja.. ^^

és GamePlus sajna INT es mi ? 😄

ui.: game+ öcséd Radiozoneos ? 😄 😮

shaime01
full intel megcsinálhatja , mondjuk az folyamatos ölést jelent , ha gold ticketet is használt akkor 90%-ban megcsinálta ^^ full STr-s kari nem fejlödik ien gyorsan de intes igen sajna.. 😛

sweech
58 de már rég nem láttam :/ nemtom mi van vele

mindig crowed a szerver

datango
valaki pls help! <- miert van "crowded" ? event lesz vagy mi ?

nem Athenson tolod ?

Maala
Venice elsõ napján 22 óra... sosem mondtam, hogy normális vagyok. (gép elõtt evés = nincs -idõ 😊; pisi = -idõ; a többi vágyam elfolytottam, persze pár sör lecsúszott...)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

😛
SirMoon-al mi lett ???

gameplusz
Hát figy Atisz barátom, én volt, hogy 37 órán át nyomtam, és élveztem. Rég volt már, azóta rég viríthatnék lvl70-en, no nem baj. Amúgy meg kb 24 óra alatt lehet csinálni 30-as karit scroll nélkül. Scrollal meg 35-ig el lehet húzni, van ennek a játéknak is egy trükkje. VISZONT: BAN VIETNÁMI IP-KET! ÉS ÉN VAGYOK A CSISZÁR 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Game+ ^^

Atisz
Az alább említett tényezõket is beleszámolva? Ne felejtsd el, hogy az alatt a kis könnyû 11 szint alatt több fegyó cserélésre is szükséged lesz (trade = idõ), új szerver nyomják mint az állat (lag = idõ), full int vigyázni az aggro-ra (halál -2% = idõ). A másik pedig hogy kizártnak tartom hogy vki 12 órán át nyomja egyfolytában (hacsak nincs benne 1 kis koreai/vietnámi beütés...) <#mf2>

Atisz
blocked forever - Srev / IJOJ / Gacna / hdjasdh / characte / PeterQuang / Heke / goodmou / Afng / hdajshj

Végre 1 Imperial-os is beszopta...a többi szinte mind goldminer-en tûnik

HencStein
ha full str akkor megértem hogy kiröhögnek 😄 de ha full int hát akkor mi a f*sznak 12 ora? kevesebböl is megvan 😄 (saját tapasztalat)

datango
nektek mennek a serverek ? nekem most "crowded " van, ha jól irom le...!