Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kavácska
teccik ahogy kiállsz magadért. Teccik ez a " de igenis buzi vagyok!!!" hozáállás 😄😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

gameplusz
Irány a körtefa, kötélt vigyek, vagy van? <#hehe>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

sweech
"Rák : Jún. 22. - Júl. 22.

Együttérzõ és megértõ vagy mások problémáival, s ettõl igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengõdni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban..."

thx 😄

FaszFejHuN
jah.. mérleg vagyok^^ <#zavart1>

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

gameplusz
Mérleg vagy.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

FaszFejHuN
<#crazya><#crazya>najó csak vicc😄😄D😄

FaszFejHuN
de tudom mer már... csináltam^^ buzi vok!!!!

Szaruman
Te 11 éves vagy, és azt sem tudod, h mi az^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kavácska
Vízöntõ : Jan. 20. - Feb. 18.

"Te vagy az egyetlen itt a sok hülye közt, akibe szorult egy kis értelem, Te rád vár hogy átvedd a világuralmat!"

megfogadom...<#worship>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Carmang
Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.

"Úttörõ típus vagy és a legtöbb emberrõl azt gondolod, hogy köcsög."

Na igen...<#nyes>

IfjuSkywalker
Passz, egy cimborám küldte emailben.....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

WuFraZselic
hát ez vmi betegesen LOL 😄
"Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban"
"A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban"

EZ KURVA NAGY 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

FaszFejHuN
lol.. én mérleg vok.. és télleg buzi vok...😄

datango
OFFTOPIC:

"
Rák : Jún. 22. - Júl. 22.

Együttérzõ és megértõ vagy mások problémáival, s ettõl igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengõdni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban...
"
Most tényleg a segélyemet várom már csak 2 hét és megjön a zsé ! (1)
Dutyi is sincs mesze 😄 (2)
--
honnan vetted ezeket a horoszkópokat ?

IfjuSkywalker
Ezt senki ne vegye magára....<#vigyor4><#banplz>

IfjuSkywalker
OFFTOPIC:

Vízöntõ : Jan. 20. - Feb. 18.

Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

Halak : Feb. 19. - Márc. 20.

Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerõseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erõfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.

Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.

Úttörõ típus vagy és a legtöbb emberrõl azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval...

Bika : Ápr. 20. - Máj. 20.

Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol - a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.

Ikrek : Máj. 21. - Jún. 21.

Jó eszû és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszõt... Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban.

Rák : Jún. 22. - Júl. 22.

Együttérzõ és megértõ vagy mások problémáival, s ettõl igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengõdni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban...

Oroszlán : Júl. 23. - Aug. 22.

Úgy gondolod, hogy született vezetõ vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erõszakos kötekedõ. Hiú vagy és nem bírod elviselni az õszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

Szûz : Aug. 23. - Szep. 22.

Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevõséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szûzekbol jó politikusok és kerítõk lesznek.

Mérleg : Szep. 23. - Okt. 22.

Te vagy a mûvész-típus - mert nem tudsz megbírkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között... A legtöbb Mérleg nõ kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.

Skorpió : Okt. 23. - Nov. 21.

Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

Nyilas : Nov. 22. - Dec. 21.

Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok döntõ többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.

Bak : Dec 22 - Jan 19.

Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetõen egy értéktelen, ügyeskedõ kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is...

datango
hehe ! egyenlõre még csak gyõri kapui gyerekek vagyunk benne 😊

Maala
tegnap óta játszom 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Husimoto
Megint nyomod én nem voltam vagy 2 hete?

Maala
loller... éjszaka elmentem aludni, gondolom poénból kirakom a tegnap készített 52+3 crit10 bladem 6millában... HÁT NEM MEGVETTÉK, VAZZE??? most nincs bladem, nyivákolok, hogy van-e valakinek egy 52+5ös-e. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Petruska
Shaime,drága..kössünk már valami egyességet! Én utánaolvastam az össz városnak és helynek ami a silkroad-ban benne van (az eredetirõl természetesen) szal van sok infóm, angol, de pikk-pakk lefordítom a lényeget ha kell! Tõled pedig kérnék hintet hasznos infókat, mert a guildem ki van éhezve az újdonságokra😊
Ha gondolod vegyél fel msn-re most 7végén html tudás frissítés és fordítás van nálam mûsorom😊)

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Petruska
Szép jó reggelt uraim😊

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Maala
Diósgyõri Acélmûvek? 😄

gertrud
Ah, kira, köszi! :-)

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Carmang
Nem vásároltam még mallban, de logikus, hogy a Silkroad reg, meg a paypal reg az két külön dolog. Csak a Silkroad-on azzal a reg-gel lépj be akinek a silket akarod venni. Utána a paypal reg tökmindegy kié. Bejelentkezel vele oszt jónapot...

datango
Troy Serveren Új Guild alakult!!! "DA" Klán ! Többnyire miskolci játékosokkal... aki szeretne csatlakozni Priv Rám! Thx! Várjuk jelentkezését Kezdötõl a Haladókig !

Kavácska
Mit szólto az új Bug Report-hoz??? <#eplus2>

gertrud
Hali!
Én azt kérdezném item mallosoktól, hogy ha neki van egy paypalos regije és vesz magának silket az acc.jára, akkor azt lehet-e, hogy a silk-oldalon mondjuk én acc.-ommal és jelszavammal jelentkezik be és a saját paypalos regjével amivel saját acc.jára már vett silket nekem is vesz silket? Vagy ha már egyszer vett magának saját acc.-jára silket akkor másnak ugyanazzal a paypal reggel nem tud? Remélem érthetõ, várom a válaszokat :-)

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

45 ig folyamatosan ? 😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
nekem 45ig nem esett sos... azóta sem. 😄

Blinkye
Egyik ismerõsöm lvl 40 ig nem látott SOS cuccot az inventoryában.. vagyis nem droppoltak neki. tök gáz nem? Másik havernek meg lvl 26 ig weapon elix sem esett.. Ki kell fogni..

3Ds MAX :)

Tegnap este, hihetetlen milyen jó köröm volt 😄 kb. 22kor kezdtem a gamet, és mivel még nem voltam kész a 150 Ghost bug egges questtel, (és pont annyi EXP kellet, amennyit az ad ha megcsinálom-gondoltam befejezem). Mivel 27es vok eléggé furcsán néztem ki a ghost bug, és chakjik által határolt terepen 😄 vertem a Devil / ghost bugokat, egészen jól adták a quest itemet, de akkor lepõdtem meg a legjobban, amikor nekem jött egy chakji, levertem, és dobott egy weapon elixirt. 😄 Mondom király. 😄 (Reggel tradeltem, szal az is jó volt már 😛 😄) A Többiek már azt hitték, hogy szórakozom, hiszen ez eészen rövid idõn belül a 4ik weaponelixirem volt 😄 nyomtam nyomta a gamet, esett egy protector elixir 😄 (Meg közbe õár pluszos meg kék cumó 😄 ) nah nyomom tovább a gamet, látom 4 quest item hiányzik. 😄 Mondom ezt meghúzom, meg kell lennie. Erre esett egy ghostbugból még 1 db Weapon elixir 😄 összeszedtem a maradt quest itemeket, leadtam szintet léptem 😄 Szóval tegnap 1,5 óra alatt (fél 12kor hagytam abba) nagyon zsír kört mentem 😄 Csak ezt tök jó megosztani másokkal is 😊

Jagi
deg 10 garment 😊

2 milka ? 😮

ja ja bár úgy tudom 11 még számít

Blinkye
9 fölött már mindegy?

shaime01
11 és 9 között nincs különbség

Blinkye
Ha elérem a lvl 16 ot akkor 11 es farmom lesz 😊 Idõm van... vetteme gy +5 ös bowot azal el lszek. csak egyet toltam fire skillre meg bowra...

Blinkye
Ha elérem a lvl 16 ot akkor 11 es farmom lesz 😊 Idõm van... vetteme gy +5 ös bowot azal el lszek. csak egyet toltam fire skillre meg bowra...

Jagi
jó, én harmolok a str-es karimmal mert -3-ban vagyok 😊
most járok olyan 1,7k spnél, és még van 10% a lvlupig 😊

shaime01
3xx sp kell intesnek lv70-ig 😊

Blinkye
Most csinálom full intessel én is a farmolást ameddig birom 😊
Látatm olyan képet csákó lvl 16 és 260K XP ennek nem is kell farmolnia többet.. 😊

shaime01
shaime01
MÉG VALAMI NEM TUDOM KI MONDTA EZT AZ EGETVERÕ FASZSÁGOT.. ^^

DE

hybrid kariról hogy
azért kell neki bow mert ( ugyebár glavie blade hi phy dmg - spear sword hi mag dmg , bow 2 között "tehét fegyoban hybrid" )
és azért PROTECTOR mert az is a "köztes" ruci fajta.. mindenhol ezt láttom
ha hybrid vagy legyél bowos és viselj protit.. WÁÁÁH már idegsít.. 😛
u.i lv 90-en hybrid kari 15k-15k ^^

shaime01
hmm.. ^^ egyébként hyungokat legkönyebb bowal irtani ha intes volt a csávesz mert beáll a legdélibb sarokba és áll 1 helyben ha van majma.. akkor meg krva gazdag lesz.. u.i én is venni fogok majmot mwhaha 😊

Jagi
nálam ez ennyire nem durva 😊
nekem megfelelõ ez az állapot:
hét végén egész nap(kisebb megszakitásokkal: csajom, haverok stb.)
hét közben 17:00-02:00-ig kb...

Jagi
mindenkinek annyi, mert jól hajítják és visznylag sokan vannak ezért keveset is kell rohangálni 😊

én most a robber archerekkel/bowmanokkal szivatom magam(5x100 exp. jewel)
sok az...

Maala
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22492

nobazz, császtok, találtam még 1 okot, amiért elmegyek Amszterdamba repülni egyet... vagyis repülök egyet Amszterdamba...
Stein, mindjárt megdumáljuk ingame. 😄

HencStein
Full int 2ora / 200flag

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
maala ful intnek mikor kell átálnia garmentre vagy mikor tanácsos?

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer