82377
Silkroad Online (iSRO)
  • donatus13
    Húzó kari nélkül ? Senki nem segít ? Nem sp farmolt ?52 es kari help nélkül sehogy nem raksz össze 2-3 nap alatt farmolva...
  • doxadmin
    Nálam is. rev6 0%-ot ír a szerverekre, szóval megint az van mint múltkor.

#76918 ki más venné meg.
  • Morphin
    ,,Best Armor set" ez tetszett a legjobban...52es kari 1-2-3nap alatt megvan,foglalkozni is kár az eladásával,kivéve ha van vmi majom haverod veszi meg...

btw,tegnap este csináltam még 1 +5staffot...(ez 12elix-ből ment fel 5re^^) összesítve 24db elixirem ment el...72,76,80as staff +5...nagyon meglepődtem h ennyire megy ez.(meg persze kaptam egy módszert,és ezekszerint bejött)
  • at16
    pmre válaszolj pls Arrow.

vennék EU 90 ff karit. üresen(!) + jó lenne némi sp rajta.
    pm me
  • THeArrow
    hát én most toltam egy géprestartot... és nemtok logolni mert c7-et ad instant... remélem nemcsak nálam van ez -.-
  • doxadmin
    nem vagy vele egyedül. nekem óránként van vagy 2-3 dc, most már be se léptem. Majd este ránézek változott e valamit.

#76913 glavis O.o azért nem fogsz sokat kapni. . .
  • ThedarkmanHUN
    Csak engem áldott meg a sors igy hétvégére egy jó nagy adag laggal? Vagy más is kapott ilyen szép kis meglepit?
    Merthogy nekem kb 1 perces laggjaim vannak, netem rendben semmi változás pl csütörtökhöz v péntekhez képest ...
  • asdelado
    Abba hagyom a Silkroadot ezért eladom karimat qrva olcsón :)
    Lv 54 Full Str Glavie ,Server: Venie: Kezdet_Phia
    Pingvin, Heloween dress,majom, 10 mill gold Fullfarmed 48ig. 6 os gap.
    Best Armor set, 52+5 galvie, pw váltóval, csak forintért csere nem érdekel me köcsög scammer mindegyik. ha valakit érdekel: msn: [email protected] Csak komoly érdeklődőket várok olcso a kari.. és remélem vigyáztok rá..
  • foxpal
    Gondolod?:)
  • Destyni
    Áhhhááááá , szóval te voltál az
  • foxpal
    Gondolom kapta az accot és nemvolt jelszó váltó..
    vagy volt de az email címet nemirta át mert akkor ha pw-t vált elküldik emailba a pw-t
    vagy nem ?^^
  • Cat 02 #76909
    Hja, jogos, bár én kb 2 éve nem váltottam pass-t ^^ 012345 biztonságos :p
    Fav mondjuk Sigfried, nyert ugye anno sos +8-at (mert som még nincs a gameben :DD), azt másnapra kipakolták ^^
  • gameplusz
    Naponta kell pass-t váltani, azt heló.
  • WuFraZselic
    hmm?
  • Rabbit20
    legább kardját nemfogják tudni ellopni :D
  • Cat 02 #76905
    WuFra-it is feltörik előbb utóbb, szerverek százain megy az md5 visszafejtő cucc, szal nincs sok ideje már :(
  • Destyni
    De azt te is látod , hogy ez nem ér !!!!
  • WuFraZselic
    úúú, fell törték? az nemjó
  • Destyni
    13-14 éves kisgyerekek így próbálják népszerűsíteni magukat , biztos máshogy nem tudják máshogy , vagy más topicocat is telelinkelnek fals címekkel ... na dehát ők megpróbálták !! csak ne itt pls
  • THeArrow
    takarodjatokmár innen az ien kibaszott fasznoob linkekkel
  • gameplusz
    Következőért járni fog a BANán!
  • THeArrow
    énmax eladni lv100 ff nuker, 92 ff wizard, 90ff warrior, 92ff bower
  • valkoadam
    valaki tudna adni egy karit fell törték a karakteremet:(:(:(:(:( 95-ös volt áááá valaki úgy fell törte hogy még a pw-jét is meg változtatta :(:(:( ez nem ér ha valaki tudna adni egy karit annak örülnék
  • matter
    én tőrre tippelek:) Köszi a segítséget be is tartom:)

• doxadmin
    1 spammer is elég 1 nap :)

#76891 full! Mi az a "dirk"? De most komolyan!
  • donatus13
    1 crossbow vagy DAGGER
    2 csak is full str lehet más nem
  • matter
    hy!

Kis szintü rogue (dirk) str vagy int? Hibrid vagy full legyen?:D nem nagyon ismerem ezt a fajtát:D Crossbov vagy dirk?

• gameplusz
    Jó nyaralást!
  • THeArrow
  • gameplusz
    Rendben, többet viszont ne reklámozd, elég volt a spamodból.
  • doxadmin
    ilyen jó áron veszik az unfarmed 71es karit. Asszem farmolok párat akor :D 70+ 500k sp és adhatom 20ért is ^^ Jó kis havi fizu lenne belőle
  • THeArrow
    pedig oan szépen kérte :'(
    óemgé, hova züllesztik ezt a fórumot egyes újonnan jött noname arcok.
  • jack0101
    A ctit 7 az szerintetek jó egy 64+5 glaivébe,ami fullblue, nagyonjó statokksl, vagy kéne próbálni többet 0%-os kövekkel??
  • WuFraZselic
    4x tört +7en már... most feltettem +6ra, rádobtam egy lucky stonet, és hagyom 1 jó hónapig, pácolódik egy kicsit :DD
  • kenny00
    ha már kari eladogatás meg ilyenek a téma... valaki nem tudna egy oldalt mondani ahol a karikat árulják v ha esetleg tud valaki az eldoraldón?
  • Murakawa
    ha egy pop carddal nyert sun-t törnék be destroyal, biztos tökön szúrnám magam:)
    Bár szerintem meg fogja próbálni, csak lehet nincs pénz immortalra jelenleg:)
  • foxpal
    neméri meg kockáztatni :)
  • Cat 02 #76877
    +6 karddal ? H bírod ki h ne próbáld be ? :D
  • Morphin
    nuker karin minek van 85+5staff^^ lehet találta... igen sztem kérj egy autót(de tudod minden annyit ér,amennyiért megveszik)valakinek ez ér valamit,és jól át is kúrja a saját fejét vele...ez van

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    írt PM-et a srác...11ért adta el :S,jah meg megköszönte a törődést^^