82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #77001
    Rég sro-ztam, de a dura,crit, phy attack, nem alacsony ? :D
    Jah a színe szép lesz...
  • frzoz

Mai termés :) , szép x-bowja lex PetoSznak, HÁLA nekem :P :D
  • at16
    akkor inkább hagyom isro-t

nyárra jön privi szeró euval, mindennel. inkább oda húzok.
    köszi az infót
  • Kryon
    igazából semmi élvezet a fejlődés/farm részében, úgyhogy akinek van esze az botra bízza...
    nem rakják ki őket, mert jm tudja, hogy nyugati ember bot nélkül nem szenvedne a csodálatos játékával
    azt meg, hogy goldbotot mennyire lehet megkülönböztetni nemtom, adatcsomagokból biztos szűrhető lenne, de már goldbotra is vesznek silket...
    kb 1 éve, egyik utolsó élményem sro csodálatos világából, mikor 8 goldbotot raktak mellém, és mindegyiken prémium volt :S
  • at16
    azt gondoltam hogy a palyerek botolnak. de goldbotokkal van teli a szeró vagy playerekkel?
  • donatus13
    Mindenki botol, mert nem függök , goldbot az meg van volt,lesz is.
  • at16
    :S és gaymax nem akarja kibaszni őket?
    gondolom még mindíg goldbotok. vagy tévedek?
  • donatus13
    Tök mind 1 ,hogy jön e vagy sem , az is teli lesz botokkal tegnap adtam vissza egy fegyot a haveromnak 3 kliensel próbálkoztam egyszerre belépni,45 percen keresztül és nem engedett be, utána még este 11 tájt felugrottam és úgy is még 30 perc volt a 3 kliensel szóval.............
  • at16
    még nodc-vel is nehéz bejutni?

új szerverről tudtok valamit? hogy mikor jön vagy hogy lesz e egyáltalán
  • donatus13
    Egyikre se lehet gyorsan belépni. Tök mind 1 hova mész van magyar mindenhol.
  • qwer2000
    Sziasztok!
    nis most akarom elkezdeni a játékot. Melyik serverre érdemes menni?
    Melyikre lehet fellépni legkönnyebben,mert ma még egyikre se sikerült,mert mind full XD
    Köszi előre is!
  • foxpal
    Nemszeretem a wow-t és nempróbáltam még ki de nem is fogom ^^
  • Kryon
    "Már kezd nehéz lenni"
    próbálnál egy wow arénát... :D
    sro pvp kb.: target ellenfél, állsz vele szemben, és megfelelő sorrendben nyomkodsz 3-4 gombot, skillesebbek 5-6-ot :)
  • Kryon
    amelyikkel tudsz játszani
    és amelyiken több a sosun :)
  • MadeInHell
    hali most szedem a game-t,melyik kari a legjobb pvp ben és melyik serveren tudok csatlakozni 1 magyar band-ba? kösz
  • Messi6502
    Attól még, hogy 100ra kihúzza a coldot +phy def miatt, nem valószínű, hogy 60%os ms-t is kihúz, ha igen akkor megérdemli, de nem valószínű.

Tehát 100as cold, str karinak is bőven megéri 3rd forcenak, főleg szvsz glaivernek, bladernek force, bowosnak meg embertől függ, van aki csak azér viszi lighot, mert: "a csúszás bowosnak kötelező". De van olyan aki forcera esküdik, de cold talán nekik kell legkevésbé.

De 1-2 hónap és úgyis okosabbak leszünk, több tapasztalat miatt, addig amíg normális szettes karik sincsenek nem igazán van értelme ezen vitázni.
  • donatus13
    eus meg állandóan crit-el ha nem ,akkor a defed veszi le ,ha az sem akkor akkora dmg t ad ,hogy 1 lövéssel meg vagy.
  • foxpal
    Bladerek ellen nemlehe pvp-zni mindig fellöknek ..
    Bowosokkal sem mert azok is csak 1 skillt nyomnak
    Glaviesok is lökdösnek meg stunnolnak:D
    Már kezd nehéz lenni^^
  • Murakawa
    Bug? Hát buggerek ellen is csodajó a pvp:) ennyi erővel már jóhogy nem vmi cheat:D
    Én értlmes pvp-re gondoltam, nem lófasz turkök ellen:)
    Csak nukeból semmit nem ér egy nuker ezt Te is tudod. :)
    mire legyurmázza, 3x fent van egy fire castle(najó, nem épp, de bőven kihúzod alatta)
    BTW én nem mondtam h snow kell, mert 100on szinte csak inteseknek lesz, tehát értelmesebb full str kari esetében nincs miről beszélni(fegyó, fire mindenkinek adott, és lehet választani force/light/cold, amiből force messze a legjobb 100on) Ugye most mondhatod, h van aki a coldot viszi phy def miatt 3.nak, de mi ugyebár full int elleni pvp-ről beszélgettünk:) aki meg feltesz 60%os snowot full str ként, megérdemli hogy elpusztul:)

Egy szónak is 100 a vége, str kari snowban az esetek többségében többet árt magának mint amennyit használ:)
  • Messi6502
    Uniquen bow-al (pacheonnal), míg partyba s/s nuker volt(bicheon nélkül)
    Meg ő nem is full int.

Én amúgy azt mondom full str bladert 100on és 100ra kihúzva, azonos cuccokkal, nincs azaz intes kari ami leöli.
  • WuFraZselic
    van pár 99es warrior, csak egy van velem igazán partyban(pushMYbutton - 98+9 phy 100% crit 100% 2hand, 92+6 sos chest/legs, 98-99+6 itemek), de jobolás közben pl 99es rogue +7 daggerrel átmegy clericbe és tolja a glut / overhealt... =/ elég kiábránditó). persze skinnel kemény a warrior, 55% mana shielddel birható, 2x 6-7k dmg /daredevil az simán tankolható vigorral, csak néha csunya criteket kapok (9degree ékszerek FTW)
  • doxadmin
    igen, csak míg az intesnek lemegy a snow shield addíg rádnyom 10 nukot és bb full str. force ellen meg ott a "bug" 2-3 gyors katt és force nem ér semmit. (nem tudom javították e már)
  • Rabbit20
    sztem mer bow-al több esélye volt unique-ra ^^
  • Morphin
    DS bowos lett nem? szal s/s-t ő hanyagolta 100on sztem...(vajon miért)
  • Andr0
    nem azért de full str-nek annyit ér a snow mint full intnek a phy attack növelő(S/S) biztosan átgondoltad ezt? Amugy ha a phy attack növelőt használod ami leszívja shield-ed védelmét.. hát nem tudom. A full intnek (ha nem eu-s) akkor megvannak ugyanezek a combok+még nagyobb mag sebzése mint a te phy sebzésed+ snow (amit ő tud is használni^^)
  • Murakawa
    Én az ellenkezőjét tapasztalom pont, 100as capen.. szerintem blader sosem volt még ennyire vadállat mint most lesz.. főleg force-al.(ami 110en felejtő, de kit érdekel next cap)
    és pure intet a phy attack increase miatt illik ownolnia.. ha gondban van kd vagy fire castle.. snow shield lemegy, 1 jó kombó +kd+strikes és bb full int:) (és akkor forceot még nem is használta :D)
    ezt persze majd meglátjuk, majd dobálunk fel vidit, ha kialakultak a reális erőviszonyok.
    Darkspell tapasztalatai e téren viszont érdekelnének:)
    Na addig meg go grind, mert sosem leszek 100:)
    Ha jól értem akkor nem tudsz semmit ÉS rosszak az adatok is.
    Szerinted?
    Mert szerintem bukóág.
  • donatus13
    Ja és még azt akartam kérdezni warriort ,hogy bírod ?:D ha buffolja magát akkor gondolom futás van.
  • donatus13
    Én force al megyek ha az ideális debuff fölmegy akkor van esély bőven még ha a blader cucca valamivel gyengébb is:)
  • WuFraZselic
    mint te is irtad, a snow shield inkább a vesztüket okozza... 90en, 85+7 sworddel egy 90es sun+7 prot set/sun+9 glaives tagot büntettem (23% mana shieldem volt 90en), 53% mana shield + shieldet tett magára hogy ne haljon meg. 18k felett nukeoltam, 2-3ba lazán belehalt. természetesen bladerrel más a helyzet, mivel ott a shield + a phy att increase tökéletes int ellen. viszont 95ös pure int pvp-zett 100as bower guildmate ellen, és sajnos megverte, igaz hogy 90+5 sun shield / 92+5 sun armor chest (lame) van a nukeren, de haver is elismerte, "100 cap is again pure ints' " :):)
  • foxpal
    Athenson eladó 96ff warrior/cleric + 150k sp van még benne..
    +4+5-s cuccai vannak 9d-s sun+5-s 2handed swordje..
    Érdeklődni:[email protected]
  • Murakawa
    *sword nuker(nem int nuker sry, hosszú volt a napom) :D
  • Murakawa
    LoL?
    Hát nem tudom kikkel játszottál:) eleve egy jó izlésű full str nem tesz fel mana shieldet:) főleg nem intes ch kari ellen:) Felesleges:)És ciki is:)
    egy 100as bladert megnézem ahogy 2 nukeból kilősz, ha sett és fegyverek azonos szintn vannak kb. (értsd: +3mas npc szettes csávót a sunnal nem kaland leölni:)
    most pont jónak magyaráztad el amúgy, mert jelenleg 9D sun+7 blade van a kiskarimnál, és ugyanez fordítva is érvényes:) Nyilván én is snowwal együtt ownolom az akármilyen int karit.. De azonos feltételek mellett, azért nem egy int nuker lesz az a kari, ami 2nukeból kivégez egy full strenghtet:D
  • WuFraZselic
    pure str akkor is 2-3 nuke lesz mana shieldben, lol. szerinted hányszor játszottam el 90es capen?
  • Murakawa
    Szerintem full str kínainak snow shield sok esetben a halálát, és nem a menekülést jelenti.. Kap 1-2 imba nukeot, vagy épp crittet, és mozdulni nemtud.. még lehet h snow nélkül esetleg eltud nyomni egy kd, kb, stun skillt, amivel 3x többet ér :)
    Wufrazselic: sun sworddel nyilván annyi,most egy kari, a többségnek 9D van vagy 10D összegányolt rucik. kell még 1-2-3hónap mire hejreáll a rend.. Am neked az összehasonlítási alapod +6 sun 10D sett legyen majd, ha jóltudom a sword is annyi:)
    +6SUN szettes blader/archer karit megnézem mikor ütsz ki 2 nukeból:)
  • Rabbit20
    jaja ^^
  • Andr0
    ha jól tudom a snow csak addig véd amig van elegendő mp amiből levonhat.. btw 2 nuke
  • chemotox000000
    halii ! ha nemtom id-pw-t hogy tudom a pw-met hogy váltom meg? vmi email verfication-t ir ki de roszs eailt adtam meg an.. hogyan leht másitani az emailt? köszi :D
  • Rabbit20
    hát sztem 50es snow-val is betankol bármit ^^ de ha nemtudja addig megölni ellent akk vége sok esetben