82377
Silkroad Online (iSRO)
-
at16 #77042 na szóval nincs email verification-ja egy acc-nak. amit szeretnék megvenni.
pw váltó az van.
mire jó az a email verification? -
sanyx85 #77040 Itt máshogy fejlődik kis szinten a kari.
Csinálok nektek videót is ha kell.
Bebizonyítom hogy van bot és hogy 2 év alatt lehetséges az 1502 fő
levizsgáztatás.
Hát nem tudom mikor voltál fent utoljára de biztos hogy nagyon rég mert igen is van bot. Koreaiaknak csak. -
inv #77039 írjátok fel a buzikat -
Cat 02 #77038 kSRO-ban nincs bot, ott mást bérelnek fel h játszanak a kariddal :D -
#77037 gondolom bot nélkül 1500+ gradu :D énmeg szüzmária vagyok vagy w.e lol -
Cat 02 #77036 Ez már új sg -> nem régi. De a az a logo nagyon pöpec :p -
#77035 Áhh, régi szép idők...
-
sanyx85 #77034 Rabbit20 +1 csak is arról!
Teszem hozzá bot nélkül nyomják, bár van aki használ botot. -
Rabbit20 #77033 de sztem ő ksro-ról beszél ^^ azér olyan sok -
sanyx85 #77032 Lényegében Heroes azt mondod hogy csak akkor van buff ha fent vagy a listán -
#77031 bocsi a dupla postért de am sok ismerösöm használ sro kinget és eddig csak jo véleményyel vanak rola... :D én maradok isro-botnál mivel aza biztos nah de ha nem lenne fizetösre pénzem akkor énis valoszinü srokingel nyomnám -
#77030 jézus isten.. nálunk ien 260 a max asszem, és az utcsónak ien 40körül.. nekem 86al van gold bufffom :) de nem egyxerű megtartani -
#77029 nah kicsit értelmetlenül irtam le: szal Tudom az id-met meg a answert. amit nemtudok: pw és az emailnak vmi szart adtam meg anno és most arra küldi a emailverficationos hülyeséget..szal csak emailt kéne megváltoztatom ennyi lenne :) hol tehetem? thx -
#77028 Annak... sokféle. Főként keylogger, account ban, és egyéb finomságok. Továbbiakban az ilyen témákról kéretik az OFF-ban kérdezni. -
Kikoki #77027 Rendben értem:)...És a sroking nek mi baja lehet? -
#77026 Semmit. Ami ingyenes azért járhat bann, ha fizetsz érte akkor kisebb az esély rá. -
Kikoki #77025 És akkor mit lehetne javasolni ilyen ingyenes dologból?
Sroking -et akakrok használni mert azzal nem dob ki Cska kedden lesik az iylen dolgokat de ezt írja ki hibaüziként:Please intsallyour SroKing under the patch without special characters(non-English characters)..:( -
Darkspell #77024 Gold ticket és sp ticket nélkül, gap 0-án, 7/8as partyval, kb. 100 másik emberrel voltam Rockon.
1600 sp. 40 perc alatt. WTF?! -
#77023 Ha a prém nem kell, akkor "ingyenes" dolgok amik "nem veszélyesek" nincsenek.
Fizetsz, vagy repül(het)sz.
Ilyen egyszerű a dolog. -
Kikoki #77022 Hello Mindnekinek!Csöppet idegesítő hogy elég sokáig kellene probálkozni a bejutásért.Ugye ez a probléma orvosolható lenne Loaderrel de azért bannolnak:/...Nincsen oylan program amiért elvileg nem bannolnak de nemkell állandóan ujra elinditani a silkroadot és annyiszor probálkozok kilépés nélkül ahányszor akakrok?...És nem premiumra gondolok mert az nem kell.:) -
sanyx85 #77021 Hát akkor nekem soha nem lesz olyan.
A top 50-ben
az elsőnek 1502 vizsgáztatása van.
Az utolsónak 189.
Amúgy már ksro-t is elérte a török szenvedély, csak itt durvább.
LoLxD:1 MILLION PLZ! -
matter #77020 amúgy mi ez a academy-s izé bigyula? -
Rabbit20 #77019 mer ott írja ^^ h kinek hány vizsgázottja van és milyen academy buffja,
am nálunk king buffhoz kell olyan 180 graduate mindd lv1-től. -
sanyx85 #77018 Annak mi köze van az achademy buffhoz?
-
Cat 02 #77017 Elmész a storage guyhoz és megnézed a toplistát. -
sanyx85 #77016 Az achademy buffokhoz hány embert kell levizsgáztatni?
Valaki tudja?
-
Kryon #77015 Üdvözöllek a Silkroad csodálatos világában! xD -
Richardix #77014 Miért érzem azt h ez vmiért szemétség? -
Kryon #77013 mindenért járhat bann, ami nem az eredeti klienshez tartozik
ajánlatos silket venni, ha ilyet használsz, a $ engedékenyebbé teszi őket... -
Richardix #77012 Sziasztok! Új vagyok még és lenne egy-két kérdésem Loaderrel kapcsolatban:
- Jár érte ban vagy vmi más bünti?
- a NODC funkció vhogy nemmüködik nálam, első próba után nemtok bejelentkezni meg szervert váltani csak kilépni. ez normális? -
matter #77011 ok sikerült kiléptem vissza metnem 4 óra mulva és a 2. dög droppolt:S:D
Am cerberus ra hajtok (tekercsesre) Valami ötletek ellene?
-
matter #77010 Capturing seirenes 2 Questnél vagyok és a quest azt írja hogy Nemeai lionokat kell őlni míg ki nem dob egy Harp-ot. Nos nem tekercsesre gondolt? van egyáltalán tekercses? Mert már baromi rég óta ütöm őket, és nem droppolja a quest item-et:S
-
#77009 asszony nemjön :( így marad a disco =( -
#77008 off
este White Sensation töki :DDD faszé nemjösz :) -
DonCol #77007 helyesbítek, Kínai = General (lv100) -
DonCol #77006 Knight-ot és Captain-t láthatál csak, elvétve egy-egy Baronet-et vagy Lord-ot (bocsi, ha tévedek, nálunk még nincs 100as kinai).
Eu-s kari = Knight(95+), Baronet(100)
Kinai kari= Captain(95+), Lord(100)
Más.
Tegnap este átéltem az első medu-killt a guildben. Nagyon nooob a szerverünk, szinte alig jönnek ki medura. Egy-két elvetemült guild van csak (köztük a miénk is), amely próbálkozik, kisebb-nagyobb sikerrel. -
#77005 eu vagy ch eu = knight , baronet ch = captain, general <3 -
freeman49 #77004 Van egy küldi amit ha megcsinálsz(95 asszem)akkor egy titulust kapsz a neved elé. Az mitől függ h melyiket írja? Többször láttam már Knightot, Kinget, Championt, Baronetet meg ilyet. -
#77003 Még ilyenkor sem enged fel...
Pedig 2 kliensel próbálom.. -
#77002 Nem az enyém :D de PetoSz már csinálja =) ha kész rakok fel képet