Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és köszi ^^
asd
Am heuksal, ha csak must have, akkor: 2,3,4,5,7 + passzív
fire: 1,2,3,4+fire wall+passzív
forcet azt meg tudod ^^
heuksal 2 könyvébõl, a mag def növelõ elég
7dik könyv meg mobot gyüjteni, illetve 98tól a 2*180% phy atk elég ütõs 😉
Többi sztem egyértelmû.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
asszem ennyi, kösz ha válaszoltok 😄
asd
Az az elsõ és utolsó xbowosom amit a merkurin csináltam 😛 És igen. Csak az xbowot vittem és a bard-ból a futást. Taxizni tökéletes. Arra készült. Másra ebben a felálásban nem is igen jó.De amúgy arra sem volt elég 0-áson az sp.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Új szerveren nem volt lehetõségem ongra berakni kiskarit 😊 De amikor a bowosom 90-es lett gyorsan felhúztam egy vizardot vele és most azzal farmolok.
De alapjában véve arra gondoltam amikor írtam hogy 66-os karit hol lehetne delevelezni... Meg arra már kellene egy nagyobb kari is a reshez. Nekem most egy 20-as kínai kari delevelezik. Gyors és nem ha behal véletlen / nem szokott / egy tp és már vissza is vittem.
Zayra: Akkor már inkább 0-ás gap. 1-2-esnek sok értelme nincs szerintem. Vagy 0 vagy 9-es farm. Úgy még gyorsabban 100-lesz. De amúgy igazság amit írsz. Engem sem tart vissza pl a hunterkedéstõl a 9-es gap. De mégis csak egy 90-es karival megyek. 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Én is már elõre rosszul vagyok, hogy mennyit kell szerencsétlenkedni a bowosommal 100-on majd 9-es farmba hogy ff-legyen. Gondolom amig a bowos 100-on kifarmolja magát addig 2M-sp meglesz ongokon a kis csicska karimnak is.
Azon a szinen már amit kérdeztél nem egy gyors és egyszerû delevelezni. Bár még soha nem próbáltam 😄 De a két lehetõség közül inkább én a cavesat választanám. Feltéve hogy húzzák a karit és úgy farmol.
(Igen, okos kérdésre okos válasz 😉)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Kivéve Babel az mindig fullos..
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
akármikor próbálkozom kb 1 óra mire bejutok, és ezt értsed éjjel 3-4 között és reggel 6-7 között is...
back from the past.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Mert gondolkoztam egy three nukerban de az gyorsabban behal mint a spear nuker mert annak valamennyivel mégis több hp-ja van ^^
Ahelyett h áthúznád a pempõdet Athensra...<#duhos2>#duhos2>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
asd