82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #77794 Végülis a bot lassan 100%-osan összefonódik a SRO-val, meg a mindenféle cheat... -
Holborn #77793 okok és bocsi, csak valaki elkezdte és gondoltam újonc létemre segítek kicsit :) -
#77792 Lehet befejezni ezt a szarságot srácok.
Rakat új emberke szarja tele a fórumot olyannal ami nem ide való.
Priviben intézzétek a dolgokat, ne itt.
Jah és mindenki saját felelősségére fogadjon el/töltögessen le mindenféle fost.
A következő ilyen jellegű post banánnal lesz jutalmazva. -
Murakawa #77791 miez? botforum? lol -
szeki87 #77790 LÉCCI NEKEM IS KÜLDJETEK AUTO LIGINOS LINKET PLZ HOLBORN -
#77789 Tényleg jó ez az autologin, beengedte mind2 karimat 2 órán belül... ienre rég nem volt példa :D:P
EGyébkétn ugye nem kell rá silket rendelnem, hogy ne legyek bannolva? -
#77788 vagy minden egyéb fost.. -
wleihtmab #77787 Hali! Holborn nekem is elküldöd légyszi :) előre is köszi :) -
#77786 olyan mint a lottó, veszel, használod nyerhetsz sun-t. -
Holborn #77785 elküldtem priviben itt ha nem gond. nagyon szivesen! -
bucee20 #77784 én nemrég szerencsére tudtam venni prémiumot ugyhogy végre ismét játszhatok:)..valaki megtudja mondani mire jo az a Magic POP vagy mi?? -
SilkroadKing #77783 Szisztok! Holborn nekem is el tudnád ezt küldeni??? Nekem is a loginnal vannak gondok órákat szoktam b. Előre is köcce !! ^^
E-mail cím : [email protected] -
Holborn #77782 nagyon szivesen :D sok szerencsét -
#77781 Köszönöm :) majd írok h h vált be -
Holborn #77780 ezt hogy érted? már megint csak 1 van -
#77779 mióta új a loging rendszer nem voltam fönt. Amíg ilyen marad nem is megyek. -
Holborn #77778 jó neked én ma már a 4. DC-met kaptam... és nem a nettel van gond... -
Metts #77777 Én nem panaszkodom. max 30 perc alatt mindig benn vagyok:)
-
Holborn #77776 ezt nem lehet abbahagyni :) hiába nehéz a bejutás nem tudsz tőle szabadulni :) -
Holborn #77775 elküldve priviben az autologin. :) -
#77774 Rossz döntés. Te visszajössz, a többség meg abbahagyja ha nem fog változni. -
#77773 ööhhm és ezt az ecsro-t át tod küldeni vhogy vagy vmi iesmi? mer elég gyanús oldalakat dobál a google :)
írj privit lécci vagy dobj itt egy linket :) KÖSZÖNÖM -
Rabbit20 #77772 hja változó...
am Arba tökmindegy h hajnali vagy délután 1-kor próbálkozol :D -
Holborn #77771 én autologinnal hamar fent szoktam lenni, általában 10-20 perc igaz van olyan is hogy órákig nem enged fel -
Arba #77770 Olyan elhatározásra jutottam a mai nap, hogy visszatérek a játékhoz, de sajna semmi se változott....majd hajnali 1 körül megpróbálok belépni.... -
Holborn #77769 enterpress progi = ird be google-ba hogy keypresser és töltsd le az a lényege hogy beállítod hogy hány msec enként nyomjon entert az ideális hogy ott legyen a karid az 300msec azaz 5 másodperc :) de ameddig ez dolgozik te semmit sem tudsz csinálni...
az ecSRO autologin teljesen biztonságos, mivel elindítod az sro-t loaderrel vagy sroking bottal vagy amivel szoktad majd az autologint ott kiválasztod a klienst és rákattintasz hogy autoenter és vársz :) közben msn-ezel stb ez csak sroban nyomogatja az entert -
dragonbaby #77768 surr3al kösz most már végre nemkell órákig itt ülni és az entert nyomogatni
-
at16 #77767 Lama of the year!
eleged lett, és telib@sztad az oldaladat vírussal? grt :D -
inv #77766 Az, csak annyit csinál hogy a beállított gombot a megadott időközönként nyomogatja -
dragonbaby #77765 és az biztonságos?
-
surr3al #77764 Keress rá a keypresserre -
dragonbaby #77763 Te tudsz vmi megbízható autologin progit ha igen pls írj
-
#77762 köszi, és ezt hgol találom mer google nem dobja ki. -
dragonbaby #77761 és ez a enterpress milyen progi vmi kifejezett sro-s mert rékerestem a neten de semmi
-
Holborn #77760 vagy csak tölts le egy autologint ecsro-hoz és azt tudod isrohoz is használni -
freeman49 #77759 próbáld meg az "EnterPress" nevű progit.... -
at16 #77758 hát ha nem akasztanád ki az entert akkor beengedne :D
keress más módszert, csak ennyit mondok.
amugy lehet hogy ez nem is bug, hanem pont az ilyen próbálkozások ellen van az hogy nem látod a karit. -
#77757 Hali!
Bocsi biztos, hogy volt már erről szó, de valaki tud mondani arra valamit, hogy 5-ből 4-szer amikor felengedi a karim olympusra, akkor egyszerűen nem látom a karit... nemt udok vele mit csinálni, csak próbálkozom megin és egyszer csak 2 nap próbálkozás után feljutok kb.
Üdv: Fundy -
at16 #77756 rev6-on miez a login server #1 #2 #3 #4 ?? -
dragonbaby #77755 SZtem úgy csinálta mivel a titan nem olyan régi szeró amikor megnyitották több ezer low lvl kari neki ment és ezt a gyereket adta ki