82377
Silkroad Online (iSRO)
-
at16 #77834 de nagy gyíkok vannak Titanon uristen :D
magyarok közül van egy pár high lvl de egyik se farmolt....
az egyik 99-es Wizard! és a 62es partis szöcskét nem bírja egy tüzes skillből leölni :D:D
ha nem vagy farmolt, semmi értelme játszani...ugyis levernek ha sunba vagy ha nem... -
attila117 #77833 Cső
Most töltötemle vmien verziót és nem jó, újat kell letölteni.
A régit vhogy nem lehet frissiteni? -
#77832 ha nem ismerted korábban, akkor szerintem miután wikin elolvasod, majd a #77820 kommenttel összeveted, világossá válik :)
-
Murakawa #77831 OFF:
Vitázunk? :)
Nem tudom Te hol látsz itt vitát:) De azért látom a próbálkozás megvan, de bocs most nem:)
CSak bemásoltam amit viki kidobott..Mert érdekesnek találtam:)
ON -
#77830 sőt... óvoda 2. évfolyam -
szeki87 #77829 ja mivel általános iskola 7 osztály -
#77828 Off:
Most komolyan ezen vitázunk mi az a zenit? O.o -
Murakawa #77827 Zenit: egy földfelszíni pontba emelt függőlegesnek az éggömbbel való azon döféspontja, amely a horizont felett van. Az ellenkező irányú döféspont a nadír.
Ahha.. o_O
Na mostmár ezzel is okosabb lettem:D Bár gondolom Ti már ezt rég tudtátok :D:D -
#77826 Eddig is be lehetett menni a víz alá :D Igaz nem sok értelme volt ott, de ezentúl lesz. -
Rabbit20 #77825 szal halad a nadír felé? :D -
#77824 off:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Zenit
a többi megállapítés korrekt :)
on: -
Cat 02 #77823 Vagy csak beleraknak majd 1 vízalatti világot :p -
Murakawa #77822 * mondatot hehe:) sry :)
Én legalább tudok magyarul:) -
Murakawa #77821 Ezt a mondtaot valaki lefordítja nekem magyarra?
"Látjátok? mostmár egyértelmű, hogy a játék tuljutott a zenitjén"...
Biztosan műveletlen tuskó vagyok.. de mi az a zenit? és a túl mióta rövid u? a többi egybe ill. külön írási problémát inkább meg sem említeném.. azért köszi...
Kerestem a billentyűzeten mit üthetett mellé, nem tudok rájönni..
Valaki? -
#77820 OFF:
Látjátok? mostmár egyértelmű, hogy a játék tuljutott a zenitjén...
http://index.hu/tudomany/tortenelem/2009/06/25/megkozelithetetlenne_valhat_az_osi_selyemut/
ON: -
Cat 02 #77819 Ám hülye kérdés, de ha 60as acc-ra szerzek soulbound-os cuccot, akkor azt el lehet adni drágáért ? :D -
#77818 off:
szerintem tudják nagyon jól hogy ki mivel lép be, és mit használ.
On:
#77817 egyszerűbb venni egy premit, kedden inspi után belépni, és elnyomni, utána semmi gond :) -
ThedarkmanHUN #77817 Én meg azt mondom aki beakar jutni ne legyen lusta hajnali 5-6kor felkelni és Gingisolt rakni az enterre majd levenni ha elsötétül a kép ... :DDD
Én (Titanra igaz) elsőre szoktam belogolni aztán b*t megy egész nap és semmi probléma. -
Cat 02 #77816 Jah, Joymax pont ezt fogja tenni. Mondjuk attól, még h megy egy klikkelős progi, nem kapsz semmit, lehet h másra használod... Benyomod sro-t window módba és bármit futtathatsz mellette. -
#77815 Off:
SilkErrSender.exe
Hogy csak egy példát mondjak, szerinted mennyi idő írni egy szubrutint egy programba, ami listázza a futó folyamatokat?
Na ennyit erről, fejezzük már be ezt a dolgot, amúgy is büdös nekem ez a postháború amit nyomatsz... Vágod? Én vágom.
További kellemes bejutást mindenkinek.
On: -
Holborn #77814 hogyan bannolnának egy autologin miatt?? az vicces lenne... ráadásul ez nem is olyan korekt autologin csak annyit csinál hogy nyomogatja helyetted az entert ezt nem tudják sehogy sem kiszűrni!!! :D -
#77813 Nekik felesleges is. Őt túl kockák ahhoz, hogy bothoz nyúljanak. Inkább ül napi 32 órát a gép előtt és fejlődik 15%ot, vagy fizet valamely unatkozó kisgyereknek az utcák, hogy nyomja helyette :) -
#77812 Volt klántárs, amúgy nem is tudtam hogy vannak fent videói ^^ -
Cat 02 #77811 Szép critjei vannak. De pure int se rossz :o -
Cat 02 #77810 Egyetlen update ami előbb volt itt mint kSRO-ban :) -
#77809 Image kódot is a bot miatt hozták be, lett rá progi, most olyan mintha nem is lenne, erre kiszedték.
Honnan tudod hogy épp mit forgat Jm a fejében? Még ő maga se tudja, én már semmin se csodálkozok. -
#77808 nekem bannoltak már olyan accountot amire vettem már elég sok silket (100-300 körül) -
Murakawa #77807 Ezt a hozzászólást ugye te sem komolyan gondoltad?...
Ezek bannoljanak olyat aki fizet? :D
Akkor nem itt tartana a játék ahol most.. -
#77806 Vagy mégis. Sose lehet tudni mikor fordul egyet Jm agyában valami ovális, keréknek látszó tárgy, azt bannolnak mindenkit, még aki nincs regisztrálva azt is. :D -
Murakawa #77805 Ugyanúgy illegális progi, ergo megvan az esélyed a bannra..
vegyél 50 silket az accountra, el se kell költened.. akkor az életbe nem tiltanak le..
-
at16 #77804 ha nincs a kezemben 1h, akkor is ugyanolyan erőset tudok lökni a shield-el? -
Holborn #77803 ez nem bot, ez csak egy progi ami megkönyíti a bejutásod... -
#77802 adnak egy kis + melót G+nak :) -
SilkroadKing #77801 Nagyon Köszönöm Holborn!! Ezzel sokkal könnyebb tényleg -
#77800 bot?? :O omg, wtf is that?:) ti botoltok? -
miga #77799 Köszönöm, amire nekem kell, ez tökéletes! -
#77798 Hiába nyomod, topicszabályzatot neked is illene tudnod.
Én ezt vettem figyelembe. -
#77797 Szvsz pontosan nem lehet kiszámolni, van pár emberke, aki régen elkezdte, de pontos eredményt senki nem tudott adni (saját ismereteim alapján)
Van pár ami közel áll, de egyik se pontos ( megint csak saját ismeret alapján).
Amúgy ajánlom ezt a topicot, itt van pár képlet, főleg első 2-3 oldalon, link -
miga #77796 Helló!
Valaki nem tudja, hogyan számolja ki a rendszer a sebzést? (Kb. én is tudom, pontosan szeretném tudni) -
WorldTorrent #77795 Soha nem rakjak mar vissza a kepkodot??Mert igy kb 90%-al nehezebb bejutni ... Ha nem rakjak vissza en tuti nem veszek 1 silket se tobbet... vettem petet es karba megy mert soha nem enged fel ha meg beenged 1-2 ora utan dc vagy error