Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Megkapták már az érintettek a nyereményüket a czibáló eventbõl?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

shaime01
Egy véleményen a Questekel kapcsolatban.

itt most nem a reward és a több exp kapásrol fogok beszélni.

lv34-n bejön az a Quest ,hogy ölj meg 3x1000 virágot ugyi, nah az ember 1000 virágot bõ 1-1,5 óra alatt lenyom.. szvsz.. de kérdem ÉN
ha lv38-39 0s gapel 1347 mob megölését jelenti akkor mért van az ,hogy ott leölni 1xxx növényt több mint 4-5 óráig tart az embereknek?
kezdek rájönni ,hogy az a kis kiirás ott felül ennyire befolyásolja az emberi elmét..

nah egyébként ma nem mentem suliba wáháháá
mostkeltem tiszta ébre vagyok ma-szombat folyamatos grind.. bele kéne huznom le vagyok maradva jópárszázszintel 😞

HencStein
A 3*1700 eg warior is jo··

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

DAcafat
hát a bunwangoknál annyi botter van 😊 verekedni kell a mobokért 😊

QuickHUN
Halika

Eddig nem laggolt nekem se, egyáltalán az Aege,kivéve tegnap 5-10 mp is volt.
Valhogy nem lehetne kibaszni a sok botterrel?
PL: eddig velem õlt a majmoknál PLDADY ijjász botter,ott hagyja a tabletet,elementhez szükséges cumókat is,azóta már olyan jól fejlõdik
hogy már az ujigiknál van fent, Karaokam fele!
De sok már az olyan botter is aki már klánt csinált magának hogy ne legyen olyan feltünõ,mert ez:
-nem beszél
-sosincs partyban
-nincs klánban,
-nem ks-el ,amit te már elkezdtél ölni.
-gyors mint a villám (IJJÁSZ megöli messzirõl, még ki se esett a lóvé de õ már ott van és fel is vette ,LOOL

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

DAcafat
ha ölsz valamit már mindegy hogy fel is kell szedni valamit nem ? 😄
csak ha a mob alig ad exp-et meg sp-t akkor már szarügy 😞

Blinkye
Jahh.. legalább látod,h mennyi van hátra 😊 Meg ott nem gyaksz linkre 😊

3Ds MAX :)

gertrud
Hozzátartozik, h x mobot megölni még mindig jobb, mint gyûjteni valamiket...

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

gertrud
Hát 5x1500 power EG is királyság XD

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

Sir Quno Jedi
Én meg megcsináltam az 5 darab Black Robber Archer-es küldit, meglett mind az 5x100 expensive jewel! Nem mondom, hogy nem õrûltem bele fullra a végére...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gameplusz
En is.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ÁÁÁ ez a szín, mindig is tudtam h gay vagy....

LeonSilver
Miért??
Asszem 3* csinálom.200 bizbaszt kell összeszedni ami ugye lesz vagy 400 mert nem mindegyik jó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

aha. kössz. sok értékes információval gazdagítottál

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

az egyik koreai, a másik közismert.

datango
persze, szinte mindig full mikor uj servert nyitnak mert hirtelen átozonlik a jónép :S

semmi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mi a különbség a koreai és a közismert Silkroad között?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Blinkye
Nekem a velem ey szintû... Kutya + lion shot devil arrow és 2 es combo és kész.... A 2 szinttel kissebb csak devil és kombo

Van valaki akinek az 1 milla aprópénz vagy nem kell neki a farkasa/kutyája (ha van ilyen egyáltalán), és a Venice serveren van ez a karija, PLS ÉRTESÍTSEN PRIVÁTBA

hmm lvl 25 óta így tolom ^^
van kb 1/8 ad élete akkor váltok és addig vagy kutya befejezi vagy berzi bow

Blinkye
Nahh.. Speares vagyok full int light+fire... CSak ami nem autoatakkos mob azt fos spearrel gyakni.. pl huangho ghostos questet negyed annyi idõ alatt megcsináltam egy sima bowwal amin csak +3 int +2 str volt... Nahh én errõl beszélek.. ,h gyorsabban tudok gyakni mint spearrel..

Blinkye
Nahh.. Speares vagyok full int light+fire... CSak ami nem autoatakkos mob azt fos spearrel gyakni.. pl huangho ghostos questet negyed annyi idõ alatt megcsináltam egy sima bowwal amin csak +3 int +2 str volt... Nahh én errõl beszélek.. ,h gyorsabban tudok gyakni mint spearrel..

shaime01
jutt eszembe saját vélemény.. nkm8 mit használtok de ha már bowal grindeltek akkor
anti devil - arrow combo - bers arrow UJ MOB!!ra ráclickelni a másikat hagyni ,hogy üssön anti devil+Arrow combo + bers arrow és igy tovább
pl én most ugy grindelek evil cut - 5-s combo - evil cut uj mobra - 5s combo - evil cut - 5s combo - és soul blade.. ^^ legegyszerübb... és farmhoz is jó mivel 3sp ^^ és 90dmg-tõl nem fogok meghalni.. 😊

shaime01
mint irtam ha strongbowal nyomod.. akkor nem

Csak .. példa képpen
Bunwangoknál most
melletem kezdte el felhuzni a strongbowját egy bowos kari én bladerként ( legkisebb dmg etc etc )
nah elkezdte huzni én addig evil cut + 5s combo + 4es combol( 2 hit ) mire õ kilötte a strongbowot.. szóval mire én megöltem egy mobot õ ellött durván 1 skillt..

shaime01
1 combo ?😄D
>.>

azt csinálsz amit akarsz nem az én karim... én bowert nem javasalom...
blader - glavier ha STR
ha int akkor meg spear vagy sword+shield.. ( ez a legujkimélöbb 3 skillt kell nyomogatni grindelesnél )

Blinkye
Jaja,de hallottam olyat,h dupla annyi + jár mint garmentnél.. 40 speed -40 manahasználat.. akkor az kamu?

Blinkye
Húzzam fel a bowskillt? akkor meg csomó sajt mire visszafejlesztem 😞 2 szintel kissebb mobokat jó gyakni vele.. sztem egy alaptól nem rossz SOSal elvileg a velem egyszintû egy combo és kész...

Hulyeség -.-'' nekem semmi bajom nemvolt anno 1strong bow+1anti+1 3 arrow és megfekudt kozben hozzám sem ért mert ugyebár coldos voltam...

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

shaime01
kivéve ha Strongbowal nyomod ( de azt nem ajánlom 😞 )

Már vagy 30X el lett mondva semmi + ha full sos-ban viritasz, legfeljebb orulsz magadnak ^^ me tobb ien ugyse lesz😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

shaime01
tudnod kell a bowrol ,hogy az utolso anti devilig és 4-s arrow comboig amig nem veled egyszintü és nincs uj fegyod (32,35,38,42,45,48 etc) addig lefog törni az ujjad 😄

Blinkye
Hát hallod nekem van egy 27es és egy 28 as karim és most volt a lovaknál egy SOS droppom elõszõr,de el sem tudom adni 😊 LVL 29+1 SOS garment chest... 800K ért sem viszik el 😊 Jobb lett volna egy 29 es SPear

Blinkye
Az lesz.. Beszerzek egy SOS bowot oszt gyakok.. még megvannak a farmos skillek LVL 7 en 😊 Kipróbáltam egy LVL 26-os sima bowot spear helyett és egész jól gyakom vele a velem egyszintû(28as) mobokat.. Pont mire odaér hozzám legyakom... Lenne egy kérdésem.. Minden cuccom SOS kivéve a chest.. Vane gy LVL 13 SOS chestem érdemes azt berakni,h Full SOS szettben nyomjam? Vagy nem jár semmi extra a SOS szetthez?

Bad Charm 32-n ?😮

LeonSilver
Hát gatula Néked.Viszont én "már" 32-es vagyok de még semmi ilyen sos cucc nemesett.És tegnap óta még sima cucc is alig-alig.A bad charm kvesztet csinálom meg a big wint.Engem tökre elkeserít ez a antiszerencse... 😞

Ehez a vanlag nincslag dologhoz meg csak annyit fûznék hozzá, hogy ez sajnos a szólgáltatótól is nagyban függ.Nagyon sokszor elõfordult lineage2-ben, IL2-ben vagy LockOn-ban, hogy nekem nagyon szar volt a pingem (t-onlány) míg másnak semmi baja nemvolt (chello,datanet,stb).

HencStein

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

DAcafat
szép gondolatok 😊 de amióta jönnek az új szerverek egyre nagyobb a lag 😞 néha a régi szervereket kéne javitani, ma nyilt a Rome és már full 😊

shaime01
farmolj 30-tol? farmolni bármikor lehet ~.~

Blinkye
Most van kb 3K SP-m LVL 28 vagyok 0GAP.. Nem akarok magas szinten farmolni.... Te mit javasolsz? 😊 Meguntam a farmot,mert nem volt idõm de most van...

csak a zseton van másik karirol😛

törölt hozzászólás

trident
Jaja, nagyon töketlen vagyok.😄

Volt egy jópofa íjászom, de elcsesztem, mindent akartam, aztán össze vissza szórtam a pontot, lett egy idételen hibrid.

A bicheon tetszik, csak néha egyszerûen nincs kedvem megcsinálni mindazt, amit már egyszer megtettem.

A glavie egyértelmûen a legerõsebb, de én olyat szeretnék, ami nem tucatkarakter (elnézést mindenkitõl, nem bántás).

Szvsz az eddigi tapasztalatok alapján a SRO nagyon jól kitalált játék, de optimailzálni kell. (kasztok, skillek, lag=stall rendszer megreformálásával).

Én a Joymax helyébe megoldanám, hogy a stallozáshoz ne kelljen online lenned, balanszíroznám a kasztokat és megpróbálnék több ötletet bevezetni, hogy a játékmenet szórakoztatóbb legyen, például ne csak mob/trade legyen, amihez kezdhetsz a SRO világán belül.
Érdemes lenne az item mailben is több csábító dolgot bevetni, a bejött pénzbõl meg lehet szervereket finanszírozni például.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

shaime01
gondolom nukeal akarsz farmolni lv16.-nnn HAHAHAHAHAHHH
csak pár..dolog mielött überfarmed karit csinálnál..~.~

ahoz hogy olyan sp-t kapj strongholdba ami jó is a skilleket vissza kell venned lv7-re ^^ (-500káá)
aztán lv16-28-t quest nélkül... wáháhá gondolom végig fogod grindelni ( erre fog jönni az válasznak ,ogy akkor már 0s gapel megyek wáháhá )
és még soroljam? ^^

Blinkye
Telerakom +str el meg manával a cuccaimat hátha zsír úgy 😊

miért ne lehetene ? csak legyen elég manad ^^

Blinkye
Király 😊 CSak gondolom használni nem lehet 😊.. lehet delevelezek 16 ig 😊

megmaradnak

Blinkye
Hali.. Ha most LVL 28 vagyok 0 GAppal és murderer leszek és legyaknak annyiszor,h visszaesek LVL 16 ig akkor a Masteryk elvesznek? Megmarad? VAgy visszakkapom az SP-k X százalékát?