Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kéne 1 kis gyors segítség
olyan gáz van hogy amikor indítom a silket ezt írja ki:
"Runtime error!
Program: C:/download/silkorad/silkorad.exe
abnormal program termination"
mit kéne csinálni??
help plz
elõre is köszi
pl. ha egy VN (vietnámi) fel akar jönni, akkor ugye proxyt fog használni. -> lag... lásd még: PvP, job/guildwar
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
egyik sor: "Maga, kedves uram, kapcsolódhat (Connect) a falloszomhoz és elkezdhet tölteni! (Downloading 😊)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
át alakrok menni ferry-n és kírja hogy Cannoct connect due server traffic 😊^^ Disconect from the server
jót röhögtem ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
3Ds MAX :)
mért ne
összeszedtem hamar egy 4 csillagot gondoltam összeszedek akkor már maxot
vártam álltam
odajön hozzám a kedvenc unios ellenségünk a felkiállójeles banda
szóval kb 5-10 lv70-s hivjuk csak "felkállitójeles" odajön hozzám nézegetnek.. beszélgetnek majd mindegyik felvesz egy hunter rucit.. mondom jaj de jó.. ott állok várok.. szemezek a halálal.. unios tag pont akkor ment el csicsikálni, én ott várok nézem mi van nyomja-e a ret scrollt ne menekeljük-e vagy ne ^^ erre láttok egy nagy bocit közeledni felém... ráviszem az egerem hát ki lenne más mint a felkiállitójeles.. brühühü aztán lecsaptak és átpakoltak fire oxba.. brüühühü.. akkor is be fogok vinni több csilit ezen a servern ha addig élek is ! 😊
nah ilyen még nem volt ,hogy 5-10 hunterel nézek farkasszemet.. 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kben thx Dark ^^
hentys, én ma csináltam meg a 4. killt, illene behoznod 67en 😛
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
ikszdé XD

mondjuk véletlen eladtam 1700x3 wind2-t.. meg anno véletlen bedobtam npchez egy 38+3 c9 glavajt.. ^^
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
de ez jópofa hogy 2 napja vitatkoztam malával laggról erre zselic második képén " laggos faszom 😞 " =)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
1ébként de gáz csak 150k d van xD
55% kell ,hogy ujra legyen 5-6millám ebbõl elköltök max 2.2millát.. addig MEG KELL POTI érted?
LEHUZTÁL szemét vagy! 😞
ugy sem fog neked összejönni a +7-s sword SOSEEEEE ^^
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
egyébként mondtam, +7re gyûjtök, majd ha az megvan adok zsét 😄
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
egyébként nem, van +5 armor kesztyûm, és nagyon kell(ett) a zsé, 12m, 14m-es offerek után beirtak egy 25m-et, rögtön eladtam 😊))) most gyûtök +7 swordre 😛
part1
part2