Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmi frissítés van vagy csak nekem rosszalkodik megint azzal az üzivel,h "th server is undergoing....blablabal ?

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Blinkye
Persze,h Babelen vagyok...

3Ds MAX :)

IfjuSkywalker
közbe ablakot váltottam 😊

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Nem tûnt fel neked? 😄 Az se lol! <#taps><#taps>

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

IfjuSkywalker
wházz, privátot akartam és válaszra katt véletlen :-)<#banplz><#banplz>

Mi ez a szia Stani? 😊 SilkroadTavern-en és Silkroadforum.com-on. Fable maga bevallotta mit csinált,és hogy miért.

IfjuSkywalker
szia Stani, hol olvasátl ennyire utána a dolgoknak? mert a hivatalos oldal forumán elég kirakósjáték mire kihámozom mi is lehetett.....

IfjuSkywalker
igen, észrevehettétek, hogy a Babelen mostanság rengeteg inspection volt...eddig én sem vágtam,h miért...remélem nálunk nem nyomnak rollbacket..

Lord Nomak
Hogy megmutassák ki a fõnök és velük nem lehet szórakozni kb =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Még nem biztos hogy lesz.ÉS ha lesz is,akkor is lehet, hogy "csak" Babelen(ezt tartom valószinûbbnek), mivel ott történt az eset. Az egész attól függ, hogy vissza tudják-e állítani az eseményeket a dupe-olás elõttre(azoknál akiknél történt,és akik érintettek,pl: akiktõl vásároltak,etc...), és ha sikerül nem lesz rollback, ha nem, akkor lesz.

Blinkye
NAhh mind1 addig tolok egy kis GTI Rácsingot

LeonSilver
Tiszta linegae feeling.Ott divat a rollbekkk a free szervereken.
A guta megis üt asszem a rollbekktõl. <#falbav>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Blinkye
Aztakurva 😞 Power lvl ezek.. 😞 aLig vártam,h 29 legyek... és lóvét is csináltam.. 😞 DE ez mi a picsáért van? Valaki csalt? De ha csak azért volt,h észrevegyék a hibát és nem nyultak semmibe akkor faszért kell rollback?

Pontosan. Rollback = visszaforgatják az idõt. Minden ez idõ alatt item ilyenkor elveszik, ahogy a pénz,és az XP is.

Lord Nomak
rollback az annyit tesz, hogy X idõre visszatolják az adatokat és mindent buksz, pl. ha léptél 80%-ot 2 nap alatt, és õk 3-4 napos rollbacket csinálnak akkor buksz 140-160%ot ha szép ütemben játszottál

Blinkye
Jahh,de az,hogy van? Visszaállitják a szervert X idõvel ?

IfjuSkywalker
de adja ég, hogy ne bukjam😊

IfjuSkywalker
rollback....

Blinkye
miért buknád?

IfjuSkywalker
vágom, most olvastam:-)

De értem. Akkor így mondom. 1 példa: Bejön Takla Makán.LvL 80 a max. A 9. degree fegyver 76-on kezdõdne, a ruhák pedig felette. De a gatya 80-on,a chest meg 81-en jönne be. És mivel nem tudnak 1 teljes új degree-t kirakni, ezért a legnagyobb fegyver nem a 9. degree-s lesz, hanem a 8-as degree utolso eleme a 72-es. Így a ruháknál is. A lényeg, mivel nincs meg a 8-as degree 2. sorának mind1-ik eleme(nem lehet mind kirakni a szintek miatt), ezért nem is teszik be.

Blinkye
FAszom megint kaptam SRO botot... LOÁLLL:: Miért kapom mindig?

IfjuSkywalker
asszem abuktam a hajnalban kinkeservvel összekapart 21%omat a rollback miatt 😞

Dupe-oltak goldot Babelen,méghozzá a Fable.Ez köztudott már,csak az téves,hogy hack. Program bug-ot használtak ki, semmit nem piszkáltak bele. 😊 Azért csinálták, hogy megfigyeljenek valamit(ez 1 régi bug), épp ezért több milliárdot dupe-oltak. És ez be is bizonyitotta, hogy Joymax képes követni a gold útját. És azért csinálták, hogy velük akik "szabályosan" csinálták, õket miért bannolják, de a CCF-ereket meg miért nem, amikor követni tudják a goldot. Semmit nem vettek a pénzen, nem borították fel a piacot, csak meg akarták mutatni.

IfjuSkywalker
Hát errõl kérdezdd a fejlesztõket szerintem...

Lord Nomak
Felét sem érted ha ezt válaszoltad. A kérdésem még mindig az ha lvl 70 a max miért nincs lvl 70ig kategorizálva minden.

IfjuSkywalker
Hmmm....néha érdemes böngészni hivatalos forumot, érdekes dolgokat talál az ember...például az inspection okára:

"
--------------------------------------------------------------------------------

a guild made a hack to double gold and sro has to find and fix it

it could take awhile "

Feltéve, ha ez igaznak bizonyul....
Nos én fent voltam 5 órakor szerveren és igen sebtiben irták ki,h Server will shut down Please LOG OFF NOW. ezt kiirták 2x aztán le is dobott. Esély sem volt kilépni.

IfjuSkywalker
Nálunk Aege-n már kezdik elpasszolni a tápolt cuccokat....

IfjuSkywalker

--------------------------------------------------------------------------------

Hello. This is Silkroad Online.

We apologize for the long period of server inspection. We will post a notice as soon as we are ready to put our servers back into service.

Once again, we are sorry for the inconvenience.

Nekem 64+5 van,és olcson vettem...😊 Szal én is evvel elvagyok,de amint láto,hogy jön takla,eladom drágán,mielõtt lemenne az ára!😄

Már 7 órája off...már várom a rollback-et,meg az 1 napos tekit storage-ba.

IfjuSkywalker
Épp azért nem veszek 64+5 +6 +7 fegyvert, mert megérzésem azt sugja, hogy nemsokára Takla és akkor végre berakják 68 és 72 fegyvert és lesz mit tápolni.....:-)

IfjuSkywalker
még mindig off a cucc? Suliból ugrottam fel körülnézni....

De értem,te nem érted.Ruha nem független a fegyvertõl.Ugyanugy következnek. Ha arra gondolsz,hogy van 69-es chest,akkor miért ne lehetne 68-as fegyver. Azért,mert a degree elsõ eleme esik ki csak a mobokból. 64=kesztyû,gyûrûk,fegyver;65=vállvédõ;66=cipõ,fülbevaló;67=satyak;68=gatya,nyaklánc(kesztyû,gyûrûk,és fegyver lenne,de ez már a degree 2. eleme lenne);69=chest(és 69-es vállvédõ lenne).

Lord Nomak

Extra Server Inspection Notice

Date : 10/16/2006
inquiry : 16597

Hello. This is Silkroad Online.

Today at 12:10 Silkroad Standard Time, all servers will be undergoing extra inspection.

We will try to return this server to normal operation as soon as possible

Blinkye
REggelt all! Mi a fütyesz van, h nincs game?

Blinkye
REggelt all! Mi a fütyesz van, h nincs game?

Lord Nomak
Asszem nem eléggé érthetõ amit írok, mindegy.

Milyen minden degree végig?64-es = 8-as degrees fegyver. De ugyanakkor jön be a kesztyû, láttál te már 68-as kesztyût, vagy 69-es vállvédõt? Hát az sincs. Csak a degree elsõ elemei vannak benn.

Lord Nomak
Jó ezt én értem, nem ezzel van a gond. Csak ha ruhákban a degree végig van akkor fegyverben miért ne lehetne.. Ez az ami fura egy pöppet

A válasz egyszerû: 64-esnél nagyobb lvl fegyó még nincs berakva a gémbe. Magyarán mondva a 8th degree cuccok mindegyikének csak az elsõ fajtája van berakva.

Lord Nomak
Asszem f*sz kérdés, de lvl 70es mobok miért nem dobnak 68as fegyót ?

HencStein
on: Isy ölés redsean a 2.héten naon cool
Isy

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

LeonSilver
Ja.Elég rendesen ebasztak valamit mert oylan 1/2 6 körül lõtték le a szervereket és azóta áll mit a lófasz a hidegvízben.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Lekell adnod a questet a másik csak akkor fog menni.

HencStein
Off: Meghackelték az www.index.hu oldalt mindenki néze meg amig lehet naon fun

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne!
LVL 30as vok, és felvettem a good/bad charm questet, ahol a tûzdobálókat kell ölni.
Ezen kívül felvettem az inventory expansion questet is. Tökre megörültem, h egyszerre fogok futtatni két questet, de az expansion quest nem megy. Már rég összegyûjtöttem 100 charm-ot, de a másikból még 1et sem. Mi lehet a gond?
Elõre is thx
Már megint elb*sztak vmit... Nem kicsit, Nagyon! Ekkora böszmeséget :/

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

QuickHUN
Köszike

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild