Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
jutt eszembe

MSN RULZ😄D

ender mától nõi név.. aki nem érti..pmme 😊

shaime01
beatz
korai vietnámi vagy valamiylen forditohoz adjon valaki linket (angolra forditot =D) pls

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

WuFraZselic
😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

QuickHUN
Ha elindul és mi történt irjátok le létszi,mert dolgozom.
köszike

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

shaime01
pancheon után én már semmit nem tudok ..>.>

shaime01

WuFraZselic
te honnan veszed hogy tegnap 0ás farmba voltam ? -.- 57en van minden, kérdezd tugot, õ is használta már a karimat -.-

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
mármint mi a szopi? az hogy 99% dura reduce vagy hogy 9 lvl gap farm? 😄

sém, veled meg beszélnem kell -.- majd -.-

shaime01
szted ha most vett 28-ért +6-s kardot.. és lv66-n visszafejleszteni 150+++++++ szteeed?😄

ebbõl kell a poti pénz
1-2mill min.
repair penz
500k min
és az én fire2-met se vettem emg
mii??😄

Curse Hearth XD

shaime01
ne ,hogy neki tegnap még 0sal nyomta!

omg az szopi 😊

shaime01

WuFraZselic
az lesz, anyni baja hogy 99% dura reduce, de igy is 150+ a durája a swordnek... 30-40-et megér, eladom, jólesz a mostani +4em is... bár ahogy haladok, nem lesz egyhamaar 68 se meg (9lvl gap for life)

ezt mond meg Szabinak is 😄DD

annak mindenki 😊

WuFraZselic
sém, én mondtam hogy 65ön jön uj imbue, te asszontad hogy 66on 😛 ugyhoyg shush!

Cat, fogok egyet ha azon mulik 😛

shaime01
tudom, de azért jó lett volna 😊

egyébként én egy

500,000 sp-s eventnek örülnék ^^

IfjuSkywalker
WuFra, sztem add el a +6ot, még hirtelenjében, pár héten belül valszeg Takla, hacsak a mostani dolog nem köti le õket tulságosan....és Taklával jön mad 68 és 72 fegyó, 68+3 már elvileg jobb, mint a 64+6.....nem beszélve 68+5rõl.....de ez szvsz

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

shaime01
ÉN MINDENT elhiszek! én be vagyok fenyitve a HARCOSOK guildban 😞

senki sem szeret mindenki csak bánt 😞

IfjuSkywalker
Neked semmiféle gold duplázás ne lesz! :-)
Babelen valaki kihasznált egy bugot és megduplázta az aranyát meg hasonló jóságokat, ezzel felboritva mindent....olvass vissza Stanislav üzenetére és világos lesz

Rollbacket épp azért csinálnának, hogy akik e miatt a dolog miatt rosszul jártak, vagy esetleg nem megengetedd módon (cheat) extra jövedelemhez jutotak, azoktol elvegyék. De azt csak ugy tudják megcsinálni, ha mindenkinél rollbackelik az adatokat a 'hack' elé.
Hogy ez most csak a Babalet vagy összesz szervert érinti-e, meg hogy egyáltalán lesz-e, az kérdés. Nem tehetünk mást, mint várni hivatalos közleményt...

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

shaime01
itt most mit is kell nézni? CAT?😄
mit nem hittünk el WUnak?😄

1béként tuti lesz compestation event is.. márcsak a dupe miatt is! ERRE LEHET SZÁMITANI!

honnan van olyanod ?

WuFraZselic
mi az hoyg megduplázzák az aranyad?😄 lol, ienrõl még nem halottam 😄 tették volna 1.5 hónapja, akkor majdnem 120m-em lenne XD

WuFraZselic
igen Cat, igy jár, aki nem hisz zselicnek *pofonbassza sémet egy döglött afrikai harcsával*

rollback et ki találta ki ?

nekem 8 xD bibibí 😛PPP

fõleg ha visszaveszeik a % od 😄

shaime01
de ha most mindnekinek megduplázák a goldját legalábbis a NON-botter NON-ccfereknek
akkor lesz ~18millem xD

Tatyla
hazaérek a melóbol mondom szintlépés erre sehol semmi,most tényleg pipa vagyok...<#falbav><#boxer><#bdead>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bazd xD ne legyen ez a rollback vagy mi :S
50 % oda :S xD
de 200 % xp evente meg 100 % drop az jöhet xD

1ébként Szabi tegnap vett 64+7 gléveT 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
lvl 5- lvl 25 - lvl 45 - lvl 65
igy gyünnek az imbuek ujabb könyvei

WuFraZselic
65ön van uj imbue 😉 egyébként mi az hogy elveszik a +6 kardom??? akkor vágom faszukat tõböl

shaime01
nem a +6-s kardod fogják és elveszik helyete visszkapod a sos-d 😄

de ha tényleg rollbackolna.. én sz*jba bacok vkit
47+5 3str rucimat vki el meri tölem venni és megütöm!

shaime01
66-n jön be az uj imbu

WuFraZselic
miért lenne róllbekk? 😄 de azt a sos-t eladtam, van +6 kardom is meg más garm itemem ujak, akkor azok visszaszálln(án)ak? ugyanmááá 😄

HencStein
Most ha rollback lesz akkor te jol jársz mert sos vissza ^^

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

WuFraZselic
nyílik takla, takarodom halcsontvázat ölni 😊)) a cave meg leszophat, nem elég hogy tele van, de az "intelligens" botterek -legyen az lvl 70 is...- a yetiknél vannak, vagy a jegen, NYILT, NAGY TEREPEN, ezek a degenerált hulladékok meg a cavebe botolnak, esély sincs kulturált farmolásra :S egyébként tegnap este meglett a 13k sp, 18k a cél, utána póver lvl 70ig, 65ig kimaxolt skillekkel ^^

shaime01
nekem a Takla matán mindenképpen jó lenne, cave-ben tiszta jól ellenék
nem kéne 60-64-en yetiznem ( cave miatt ~.~ )
mehetnék kukacozni ^^

shaime01
u.i pm neked ¢ eladtam 1mill-ért a fire2-t szóval ne keres már rajtam,!
e6-om lesz kb ~200db ha érdekel pm me !
bocs hogy ide irom de.. érted CHECK van!

remélem gold ticketet adnak meg maki time-t ^^
jah meg +100% exp +200% drop +500% arany

shaime01
re!

nah mi a manó nincs silk apoooo 😄

pedig ma már 6th Degreee Shaime leszek ^^

WuFraZselic
na re! ^^ hazajövök, és ezt látom, sokat nem veszitettem akkor 😛 mármint más se játszott többet mint én ma 😄

egyébként vettem 64+6 full kék, és a kéken belül is minden 100%os kardot 28m-ért (a sos dropom ára el is ment) de gyanus nekem hogy ennyi volt, lehet hogy felmeek szerverre (ha valaha megnyitják õket ^^egyébként nem lehet hogy holnapig lesz update, és jön takla???? ) na szal felmeek szerverre és eladom a +6 kardot 30-40m-ért mert gyanus hogy rosszul járok igy vele, mivel takla pár héten belül imho... :S ötletek? ^^

beatz
aki nagyon nem birja ki takla makanig belehallgathat miylen lesz a hatterzene takla teruleten (elvileg)
taklamakan
;>

datango
<#lama><#lama><#lama><#eplus2>

frissítés van mert nekem is ezze szarakszik

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

datango
gyááá ez király lenne ez a rollback!!! :S tegnap gyilkos lettem egy gyik csavotol ... buktam kb 20% ot jolenne ha visszakapnam ... jippy remelem 1 naappal kb viszatoljak 😊

beatz
nem csak neked