82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Darkspell #64837 nekem a tank annyit jelent, hogy lemegyek vele meduhoz, beülök valahova a terem közepére, felnyomom Metére a dmg share-t, aztán csá. -
akkor marad a 4:26 :D -
Balázs2 #64835 Mit gondoltok erről a vírusos cuccról?A hivatalos oldalonfentvan.. néztétek már? -
Cat 02 #64834 Warrior annyit csinál h felrakja a dam sharet, meg néha benyomja a magára húzos cuccot, a pap meg 15 mp ként felrakja healing orbitot és kész :) -
30 pont, 3-27 az 1:9, 5-25 meg már 1:5. kb. -
hm, csak annyit akarok kérdezni főleg wufrazselic től hogy ha 80 ason 1:7 es leszek, akkor 80tól 90 ig hogy rakjak intet meg str ? :O hogy megmaradjon az 1:7 kb. -
donatus13 #64831 Warrior + cleric ennél jobb tank nem sok van 2 h el is bőven lehet -
Mitttomén #64830 2h warrior tankra? elég nyamvadt egy tank lesz 
1h/s ha tank kell, de legjobbgan a pure str cleric-el lehet tankolni, már persze akkor ha a saját seggét akarja menteni az ember és nem quota-val másét. -
kenny00 #64829 aha a futás az nem lényeg:) és ezek közöl meik a legjob xD ja és egy dolog miaz hogy grindelés? xD -
Wiz/lock felejtős, se hp, se futás se semmi extrát nem kapsz ha wizardal grindelsz.. Wiz/cleric, lock/cleric, wiz/bard, lock/bard aminek van értelme. -
kenny00 #64827 sziasztok
egy wizard/warlock karaktaert akarnék csinálni jól kifarmolva medig érdemes falmolni hogy kb elég spm legyen és egyáltalán jó karit választottam e? -
Darkspell #64826 A helyedben csekkolnám a fontokat, hátha valamelyik felül van írva a dőlt betűs verziójával... Vagy ha nem, hát írd felül egy nem dőlt betűs verzióval...
Bár még soha nem láttam ilyet, de másra nem igazán tudok gondolni.
VV
2h warrit húzunk 0-1es gapben, hogy medunál legyen tank :) -
Hát ha van stabil 8as pt-t biztos, de én 4 szintel alacsonyabb mobokon grindelek és napi 50%ot szedek össze ticket nélkül taklában szal..
Gyorsan menne ez ha 24/7 lenne gold prém plusszal. 80-81et megléptem volna nem pedig 77 lennék. -
úgylátom 80 ról 90 re , a rock mountain ban jobban lehet fejlődni mint annó taklába 70 ről 80 ra.
wulfra gg!
-
gg -
De, általában sunos íjászok. Néha 1-2 eu-s warrior is, ők persze megfelelő háttértámogatással... -
Kryon #64821 kellemetlen -
eh mondtam már hogy a ctrl + "+" nem ér semmit mivel az oldalt is nagyitja nem csak a szöveget. és mint irtam 13-14es alapból a beállitás tűzrókában, és sro-ban is ugyanilyen, szóval.. -
donatus13 #64819 Pl ha nagyobbbat akarsz lenyomod a ctrl és megforgatod a görgődet amugy meg eszközök beállítások és tartalom -
Kenworth W900L #64818 Köszi a segítséget. :)) -
hát azért hivtak, mert van force-om? =/ -
Cat 02 #64816 lol, az is ritka h kínait hívnak resselni :D force ftw =) -
Cat 02 #64815 Nem íjásszal tolod ? -
wee wee weee. hajnali 1 óta élt, egy 8as party ölte végig, 6kor hivtak hogy kéne res stb, 20%hp-nál kezdtem ölni. de csak ez a pty volt végig szóval... keméyn menet volt :D utolsó spawnja kb 2%hp-nál volt, a komplett party kihalt :D
-
micsinájjak hogy helyreálljon? baszott idegesitő, jelnleg kb 8as betűméret amit látok firefoxban, az is dőlt, hiába van 13-14 beállitva... és ha ctrl +-al nagyitom akkor meg a text nő, de az oldal is egyúttal, és elég érdekesen néz ki... szal vmi megoldást plýz man ok lwl kaç -
Joymax kikapcsolta a traffic utáni dcztetést a legutolsó kliensben.
Bár meg kell vallani néha elég bugos szegényke, C7, C10-et néha kiírkál és utána dc-t azért megkapod, illetve néha random is az első pár próbálkozás után.
De hát ne várjunk semmi tökéleteset JM-től... -
Darkspell #64811 van egy sanda gyanúm, hogy valamelyik sysfont felül lett írva nálad a dőlt betűs változatával :)
warrikám holnap 52 :P -
Kenworth W900L #64810 Egy kérdés.Titeketsem dc-z ki mikor az elején be akartok lépni,de teli van a szerver??
Nállam olyan mintha no dc lenne fent,de biztos hogy nincsen fent.:)) -
Full int nuker -
köszönöm ezt mér megkaptam lentebb :D :)
Megyek is vissza tower-ezni :))))
-
Isten hozott a silkroad csodálatos világában. -
Folyamatosan azt irja ki bármelyik szerverre mennék, hogy : cannot connect due to server traffic :( -
ThedarkmanHUN #64805 Wepless kari ultimate nude ruciban ... persze vörös mobokon mert ugyis mindegy neki omg ... -
Hali all!
Valaki megtusná nekem mondani, hogy melyik a legjobb goldminer kari? -
Sry, de ezt Mi honnan tudjuk? -
Cat 02 #64802 Ma voltam anyám munkahelyén és néztem a vendégkönyvet és valami parály beleírt törökül :S -
Kryon #64801 Üdvözöllek a Silkroad csodálatos világában!
-
Hát ez egyenlöre egy FOS.
Hol megjelenik a play gomb hol nem. Ha megjelenik hibüzenettel leáll.
Ha megjelenik a login képernyö vagy failed connect vagy cannot connect due to server traffic. -
Balázs2 #64799 Ez a művészet, bentvok a városba nagyba stallozok, adogatom a stonét elementet, írok all-ba, egyszercsak hirtelen dc-t kapok, és utána ugye 3-szor kiírjah inspi van, elindítom 2 perc múlva már írtam be kódot, és kiírja ha bevannak lépbe az accra, dc-t kapok és bevannak lépve, pont amikor dc-t kapok, és egésznap probálkozott és várta h dc-t kapjak vagy miO.oNemtudják az accomat...Megkértem gyik régi guild társam h írjon rám, és cannont find, nem vok elérhető,de ne mtok belépniO.o -
az én kezemben sem állna rosszul egy sun bow, de előre tudom, hogy nem lesz akkora szerencsém, de a köcsög törökök meg gyűjtenek vagy 50et és elraktározzák maguknak aztán joymax kiveszi szépen mikor már a törökök felszerelkeztek...