82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Darkspell
    nekem a tank annyit jelent, hogy lemegyek vele meduhoz, beülök valahova a terem közepére, felnyomom Metére a dmg share-t, aztán csá.
  • draxler12345
    akkor marad a 4:26 :D
  • Balázs2
    Mit gondoltok erről a vírusos cuccról?A hivatalos oldalonfentvan.. néztétek már?
  • Cat 02 #64834
    Warrior annyit csinál h felrakja a dam sharet, meg néha benyomja a magára húzos cuccot, a pap meg 15 mp ként felrakja healing orbitot és kész :)
  • Maala
    30 pont, 3-27 az 1:9, 5-25 meg már 1:5. kb.
  • draxler12345
    hm, csak annyit akarok kérdezni főleg wufrazselic től hogy ha 80 ason 1:7 es leszek, akkor 80tól 90 ig hogy rakjak intet meg str ? :O hogy megmaradjon az 1:7 kb.
  • donatus13
    Warrior + cleric ennél jobb tank nem sok van 2 h el is bőven lehet
  • Mitttomén
    2h warrior tankra? elég nyamvadt egy tank lesz
    1h/s ha tank kell, de legjobbgan a pure str cleric-el lehet tankolni, már persze akkor ha a saját seggét akarja menteni az ember és nem quota-val másét.
  • kenny00
    aha a futás az nem lényeg:) és ezek közöl meik a legjob xD ja és egy dolog miaz hogy grindelés? xD
  • Lord Nomak
    Wiz/lock felejtős, se hp, se futás se semmi extrát nem kapsz ha wizardal grindelsz.. Wiz/cleric, lock/cleric, wiz/bard, lock/bard aminek van értelme.
  • kenny00
    sziasztok
    egy wizard/warlock karaktaert akarnék csinálni jól kifarmolva medig érdemes falmolni hogy kb elég spm legyen és egyáltalán jó karit választottam e?
  • Darkspell
    A helyedben csekkolnám a fontokat, hátha valamelyik felül van írva a dőlt betűs verziójával... Vagy ha nem, hát írd felül egy nem dőlt betűs verzióval...
    Bár még soha nem láttam ilyet, de másra nem igazán tudok gondolni.

VV

2h warrit húzunk 0-1es gapben, hogy medunál legyen tank :)
  • Lord Nomak
    Hát ha van stabil 8as pt-t biztos, de én 4 szintel alacsonyabb mobokon grindelek és napi 50%ot szedek össze ticket nélkül taklában szal..
    Gyorsan menne ez ha 24/7 lenne gold prém plusszal. 80-81et megléptem volna nem pedig 77 lennék.
  • datango
    úgylátom 80 ról 90 re , a rock mountain ban jobban lehet fejlődni mint annó taklába 70 ről 80 ra.

wulfra gg!

• Maala
    gg
  • Atisz #64822
    De, általában sunos íjászok. Néha 1-2 eu-s warrior is, ők persze megfelelő háttértámogatással...
  • Kryon
    kellemetlen
  • WuFraZselic
    eh mondtam már hogy a ctrl + "+" nem ér semmit mivel az oldalt is nagyitja nem csak a szöveget. és mint irtam 13-14es alapból a beállitás tűzrókában, és sro-ban is ugyanilyen, szóval..
  • donatus13
    Pl ha nagyobbbat akarsz lenyomod a ctrl és megforgatod a görgődet amugy meg eszközök beállítások és tartalom
  • Kenworth W900L
    Köszi a segítséget. :))
  • WuFraZselic
    hát azért hivtak, mert van force-om? =/
  • Cat 02 #64816
    lol, az is ritka h kínait hívnak resselni :D force ftw =)
  • Cat 02 #64815
    Nem íjásszal tolod ?
  • WuFraZselic
    wee wee weee. hajnali 1 óta élt, egy 8as party ölte végig, 6kor hivtak hogy kéne res stb, 20%hp-nál kezdtem ölni. de csak ez a pty volt végig szóval... keméyn menet volt :D utolsó spawnja kb 2%hp-nál volt, a komplett party kihalt :D

• WuFraZselic
    micsinájjak hogy helyreálljon? baszott idegesitő, jelnleg kb 8as betűméret amit látok firefoxban, az is dőlt, hiába van 13-14 beállitva... és ha ctrl +-al nagyitom akkor meg a text nő, de az oldal is egyúttal, és elég érdekesen néz ki... szal vmi megoldást plýz man ok lwl kaç
    Joymax kikapcsolta a traffic utáni dcztetést a legutolsó kliensben.
    Bár meg kell vallani néha elég bugos szegényke, C7, C10-et néha kiírkál és utána dc-t azért megkapod, illetve néha random is az első pár próbálkozás után.
    De hát ne várjunk semmi tökéleteset JM-től...
  • Darkspell
    van egy sanda gyanúm, hogy valamelyik sysfont felül lett írva nálad a dőlt betűs változatával :)

warrikám holnap 52 :P
  • Kenworth W900L
    Egy kérdés.Titeketsem dc-z ki mikor az elején be akartok lépni,de teli van a szerver??
    Nállam olyan mintha no dc lenne fent,de biztos hogy nincsen fent.:))
    Full int nuker
  • cikasz
    köszönöm ezt mér megkaptam lentebb :D :)
    Megyek is vissza tower-ezni :))))
  • Lord Nomak
    Isten hozott a silkroad csodálatos világában.
  • cikasz
    Folyamatosan azt irja ki bármelyik szerverre mennék, hogy : cannot connect due to server traffic :(
  • ThedarkmanHUN
    Wepless kari ultimate nude ruciban ... persze vörös mobokon mert ugyis mindegy neki omg ...
  • jack0101
    Hali all!
    Valaki megtusná nekem mondani, hogy melyik a legjobb goldminer kari?
  • Super Saiyan
    Sry, de ezt Mi honnan tudjuk?
  • Cat 02 #64802
    Ma voltam anyám munkahelyén és néztem a vendégkönyvet és valami parály beleírt törökül :S
  • Kryon
    Üdvözöllek a Silkroad csodálatos világában!
  • cikasz
    Hát ez egyenlöre egy FOS.
    Hol megjelenik a play gomb hol nem. Ha megjelenik hibüzenettel leáll.
    Ha megjelenik a login képernyö vagy failed connect vagy cannot connect due to server traffic.
  • Balázs2
    Ez a művészet, bentvok a városba nagyba stallozok, adogatom a stonét elementet, írok all-ba, egyszercsak hirtelen dc-t kapok, és utána ugye 3-szor kiírjah inspi van, elindítom 2 perc múlva már írtam be kódot, és kiírja ha bevannak lépbe az accra, dc-t kapok és bevannak lépve, pont amikor dc-t kapok, és egésznap probálkozott és várta h dc-t kapjak vagy miO.oNemtudják az accomat...Megkértem gyik régi guild társam h írjon rám, és cannont find, nem vok elérhető,de ne mtok belépniO.o
  • JackyBoy
    az én kezemben sem állna rosszul egy sun bow, de előre tudom, hogy nem lesz akkora szerencsém, de a köcsög törökök meg gyűjtenek vagy 50et és elraktározzák maguknak aztán joymax kiveszi szépen mikor már a törökök felszerelkeztek...