82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    de, ez az első alkalom, és fox érte kapni x napot.
  • BB7
    "ne legyete már ilyenek."
    Ne legyünk ienek? Hmm... vesz az ember 300Silkért egy prémiumot.. mennyi is az átszámolva.. több mint 5k!
    Miért ad ki ennyit? Azért, h. elsőre felengedjen! ... Erre pont et cseszik el! ÉS... ami a vicc (bár sirni lehetne rajta) Nem ez az első alkalom!
    JM
  • Maala
    gyerekek, ne legyete már ilyenek.

eddig Silver (és gold? valak) premiummal volt ez a bug, 2nappal a vége előtt nem tudtál bejelentkezni. most ezt javították, kaptak 2-3napot akiknek nem műxött.

és igen, úgy tűnik, h most a prem+ van elbaszva ugyanígy.

nyiss 2 clienst és gyorsan beenged.
  • Lord Nomak
    Én is hármat kaptam még pluszba. Bár ez lófasz se annak akinek 1 hétig nem volt normális login lehetőség prémiumal.
  • Demila
    hát nemtudom mi a fasz van neem egész mostanáig fasza volt a prémiumom . Erre mos mikor javitottak (egyolyan hibát ami nálam nem is jelentkezett) hát nem DC belépésnél , és megint és megint és megint DCDCDCDCDC tiszta ideg vagyok , most ez hogy megy valakiknek javitották és akiknek müködött az most szop ?! WTF ?

.....sry h a túl szokimondó voltam ,de úúúúúúúúúúúúúúúú de ideges vagyok ........... basszák +++++
  • IfjuSkywalker
    Én meg még mindig nem tudok belépni....fél 1 óta....és 93%-on...már rég felvehettem volna a 87es csimmát....
  • WuFraZselic
    érdekes, nekem még mindig 11 nap van hátra akárcsak ma reggel -.-"
  • Maala
    mi van? én kaptam 3 napot prémiumomhoz... mind2 karin.
    Kapsz majd kárpótlást tuti.
    Kb kitörölheted majd vele, csak nézd meg CTF eventet...
    Lenyomsz 4-5 kört, elszórsz pár millát potikra, javíttatásra és mit kapsz? Na mit?
    Vigor mana potit. Hogy megérje...
  • Balázs2
    + annyi prém időt amennyit nem müködött*
  • Balázs2
    Mocskos féreg banda, wazze ember vesz péremet, h bejusson elősre és ne lássa 100-szor a server trafficot ,erre mivan van pérm de nem lehet belépni, ekkora nyomorékokat, remélem kapunk valami kárpotlást mondjuk mindenki + 7 pérm, kis naív vok nem lesz itt semmi, csak mégtöbb bug >.<
  • JackyBoy
    lol ez most ugye csak vicc, hogy csináltak egy 1-2 órás inspit és nem javították ki a ló meg npc bugokat?:D úristen.. ez már szint... látszik, hogy így akarják kihúzni a pénzt a zsebünkből:)
  • Destyni
    Sro csodálatos világa, én már láttam pár ilyet, ironclade a legjobb :F
  • BB7
    Ha goldminert akarsz csinálni... akk. K@pd be! ... am. meg, sztem Garment.. szvsz!

Destyni: Hmm.. idáig miért nem taliztam iennel?
  • jack0101
    Milyen ruhába jó a glaviés goldminernek????????????????????????????????
    Valki elárulja?
  • Destyni
    Shadow -> árnyék lvl 30 as ló, hm bug mint megszoktuk már....
  • BB7
    ööö! Nem akarok nooboskodni!
    De... mik ezek a "SzellemLovak" ?
    Arra gondolok mikor szembe fut velem egy sárgával kiírt "Shadow Horse" .. PC nem ül rajta! NeeeM! /V nem volt bekapcsolva!
  • Balázs2
    Gondolom 85-88 moob dropolta neki..
  • Balázs2
    Milyen jó h a a gamét most testosteronén keresztül kell indítani >.<
  • jack0101
    A glaviés milyen ruhában jó goldminer? És úgy , hogy fejlődjön is.
  • Balázs2
    Ez az inspecion mire volt jó?Hogy prém+-al ne engedjen be?XD
  • THeArrow
    te flesh srááác [erő] :D:D:D
  • WuFraZselic
    jaja, végülis a Seal of Sun-t tényleg belehet flesselni moonnak. kthx
  • Saxo17
    naon jó! nekem nem volt problémám azzal h prem +al nemtudtam belépni múlt héten! most h csináltak vmit egyszeree cannot coonect to ... anyád kb 3 hét premiumom van még @@@
  • Maala
    azért feltételezzük már, hogy a másik tud olvasni, plz ^^
  • draxler12345
    Azt írják hogy kijavították a premiumos bugot , ahoz képest azóta cannot connect et kapok pedig van premiumom , szép volt joymax a jó ..........
  • Destyni
    De ha oda van írva hogy sosun , abba asszem nem kötök bele... józan ész
  • Cochise
    Som, som, csak nem egyről beszéltünk.
  • Cochise
    Még jó, hogy két különböző dologról beszélünk. :)
  • Cochise
    Mivel nem válaszként írta Destyni, amit írt, így talán joggal feltételezhettem, hogy a 65270-re reagált, ami TheArrow sun dropjáról szólt.
    Ha Nomak belinkelt képére gondolt, arra előtte senki nem mondta, hogy sun. Ez meg Téged ne zavarjon...
  • Destyni
    Fuck greg én akartam a sun glaviet belinkelni :DD
    Cochise , Te vagy a leggyengébb láncszem! mondtam hogy som dehát.... tom okosabbnak kell lenni :D
  • WuFraZselic
    meh, korrekt glavie =/
    amugy csináltam reggel 85+5 crit 13 mag 80% swordot. roar :) asszem leváltom mostanit, csak kéne kékzeni :F
  • Maala
    engem már letiltott, addig baszogattam ingame. xD
    nem bírja a kritikát...
  • Maala
    a 1h swordre gondolt.

ha én is ott vok a stallban elhiszed, h láttam?

+2 nap silver premiumomhoz, NYAMIIIII!

pedig várnak 1 napot még a fixxel, veszek prem+t és ahhoz ad6ták volna... T_T
  • WuFraZselic
    ha a belinket 1h swordről beszéltek, akkor hát te tévedsz, de na zavarjon.
    az egy som+5 1h sword, mmosite contesten nyerte. 1 szerveren vagyok vele, msn-en szoktunk dumálni, szal csak tudom :)
  • Lord Nomak
    Legszebb mondat:

"Some part of the problem has been fixed, we wiil fix the problem as soon as possible."

Mennyire érdekes hogy hetek kellenek egy bug javításához. Ez olyasmi mint amikor nem volt 9D a networkben és valaki megcsinálta pk2-ben. Lassan itt tartanak az emberek hogy érdemes saját magának megcsinálni a játék hibáit mint Joymaxra bízni. -.-"
  • THeArrow
    ez mekkora gay lol -.- fkin joymax? hell yes :DD
  • Zaylka
    Én ehhez nem vaok hozzászokva, az én törékeny lelkem nem birja a traffic dcket..
  • Lord Nomak
    Tehát összegezzük, megcsinálták a prémium bugot, köszönjük szép volt. 1 hét kellett hozzá, de a ló bug még mindig megvan. <3 JM
  • Zaylka
    Huhh ez súlyos, premium plusom van és nem tudok belépni traffic miatt! xDDDD Akkor miért is vettem? :P Vagy lemaradtam vmiről...