82377
Silkroad Online (iSRO)
-
at16 #65517 kínai karira gondoltam. kínai bow-osat -
15-20
igazából +5 után csak poénból beraktam elixirt, luckyt, aztán fuse majd gyorsan Y (alchemy ablak eltüntetve) aztán láttam, h +6 pff... -
Balázs2 #65515 Ha kurva erős karit szeretnél és a védelem nem számít csináj wizardot:D ha védelem számít jól akarod bírni akkor hozzá a clerik, vagy rouge clerik. -
at16 #65514 helósztok.
Full str bow os karit szeretnék megint csinálni(az előzőt elkurtam), de olyat hogy kurva erős legyen , védelem nem számít.
milyen skilleket fejlesszek h nagy sebzésem legyen? snowshield meg hasonló védelem skillek nem kellenének. -
Bázz ezt soha nem néztem, halvány lila foggalmam sincs xDD De sztem itt nincs uni pillnél cooldown, max többet kell elnyomnia, mivel nincs fire shield skill, hacsak nem cleric ugyebár. Tehár mire leszed egy 90es maxos fire égést sztem elmegy 2-3 pill... -
Balázs2 #65512 Ja még1 kérdés, ha +5-en van shield, és besül +6, akkor eltörhet fegyvert ha nincs rajta immortal?Vagy +7 esetébe muszály az immortal? -
Balázs2 #65511 Szép shield, nekem is van már 1 összes blue 100% br 17, már csak felkéne +olni, 4 immortal volt rajta alapból^^Tartok a +ozástol felment +5-re, 9d lucky rá stone rá, másik lucky ugye + prém szerencse, és szépen besült, ilyen az én szerencsém:(
Mennyi elixirből ment +6-ra? -
Balázs2 #65510 Venicén általába 3-4k, de van mikor eléri az 5k-t is:S -
úristen.
a ti szervereteken jobban meg tudnám szedni magamat. -
Balázs2 #65508 Ha egy fegyver vagy shield full blue, az nem játszik szerepet a +-ásban ugye?Azthalottam h mikor +7 már egy fegyver akkor nehezebb jó blut rátenni, sokat sül stb. -
Balázs2 #65507 IsmerősXDMikor egyfolytába invalid targetet, akkor lépj ki sro-ból és botból is, majd vissza és jólesz remélhetőleg.. -
Balázs2 #65506 Shit, kb 35-40k eart 7et dobtam már npcnek mert nem tudtam vele mit csinálni>.< -
water6 >8-10k /ROFL -.- earth meg 4-5k -
Darkspell #65504 eart 7ből készüljetek, nálunk az a legdrágább element.. meg a wind 5. -
pöcsöm a floodba, szal azt kérdezném, más szerókön mennyi a water6, earth6? csak 1 gyors felmérés, ha már tudok valamit. ^^ -
szal akkor uni pillre is 6 a 4mps késleltetés kínai kariknál, v csak HP/MP potikra? -
van vagy 40, bár remélem, hogy az eu shielddel is akkora makkom lesz, mint a chi-vel... Cp 3 -> 100; BR 10 -> 16 ^^ -
Toxin invasionnak túl sok hasznát nem fogod venni ha str-es vagy, a másik 2-t én spec kihuztam, habár a dullt nem sokszor használom, mert inkább nyomok neki shield crusht ami ugyanugy dull és még hátra is löki...
Összegezve ha sp-t akarsz spórolni ezekre nincs égető szükséged, ugyse fogod állandóan használni. -
Cortez Lovag #65499 Végülis amiért kérdeztem az az lenne hogy a Toxin invasion, Dark decayed,
Dark breath skillek megéri e fehuzni mert az elökövetelménynek csak a lock mastery van megjelölve... -
Darkspell #65498 Mi meg röhögünk xD -
és kurvára nem rád értettem az okoskodás cimszót bazdmeg, ha magadra veszed akkor meg a te bajod...
Bocs a stilusért de ha igy szólsz hozzám én is hasonló stilusba válaszolok... -
Az okoskodás részt kicsit félreértetted szerintem, amúgy debuffok, reflect , adv reflect, vampire skillek és trap kb, másra nincs szükséged. -
Cortez Lovag #65495 és kurvára nem okoskodtam hanem bazdmeg kérdeztem azért hogy majd a hülyének akitöl szar infot kapok majd okoskodhassak -
Cortez Lovag #65494 Kösz az info-t ... csak nem értem miert kell leharapni a fejem ... nem anyáztam... -
Figyelj! Már bocs de skillekről nincsenek mendemondák. Hülyeség is lenne, mert akkor minek skill leirás ugye? Szal minden skill szépen azt csinálja ami oda van irva hozzá, nem kell itt okoskodni, hogy jajj ez még ezt meg ezt is csinálja csak nincs odairva....
Diseasről meg annyit, hogy szted a lockos vidiken miért kezd a lock mindig a hp elszivással? Hm? Nem, nem poénból...Az ellen defjét meg egyáltalán nem csökkenti, hacsak ugy nem vesszük, hogy az átkok elleni defjét csökkenti...A 2 nem 1 és ugyanaz... -
Cortez Lovag #65492 csak gondoltam érdekesség hogy van olyan magyar barom aki pk val öl junikot ^^ -
Te menjél innen szerintem de gyorsan, amúgy is csak azt látom mindenhol gond van veled, járok eleget moder topicba meg a szar topicjaidba. -
Ez a videjó ez mijó ? 1 percig nézem ahogy lovagol, aztán elkezdi ölni a junikot aztán meghal, gondolom pk, és utána fél percig azt nézem hogy írkál chatbe, ezt 2 képből is megoldhatta volna és nem veszteget el senki az életéből 2 percet =D -
Sparta szerveren vagyok,16-os szintű. Vettem ruhát, új fegyvert, csak ninsc potim. Nem tudna valaki adni adni egy olyan 100ezer aranyat? Ugérem visszaadom, ha tradelek 20-as szinten. Na? Léccii -
Cortez Lovag #65488 Lassan megvan 500k SP a warrior+warlovkom-nak igy valaki esetleg nem tudna adni egy részletes leírást a debuff-okról? Nagy részét természtesen ismerem te némelyiköl csak mende-mondák keringenek pl.:Disease..az addig oká hogy leveszi az ellen def-jét de olyat is hallotam hogy nagyob esélyel megy rá a többi debuff ha azt mar elsönek feltettem vagy a másik hogy disease status allat nem lehet uni pill-t használni... ebböl valami igaz? vagy csak legenda?
Elöre is kösz!
és erröl mi a véleményetek?
http://youtube.com/watch?v=ZjrcCIcQbBQ&feature=related
AFX_HU a guild társam a srác akit lenyom meg egy barom török
-
Nekem mondod? Bemegy vesz potit, bepakol ládába, megy kovácshoz..A kelletenél is több arrowot vesz és még igy is marad helye+pénze, erre irkálja, hogy nincs elég arrow és nem tud kimenni. Hát fákjú...
De a kedvencem mikor kimegy grindelni, beáll 5 mob közé és irja invalid target, invalid target...Hogy mi a halált próbál kijelölni mikor 5 mob üti.... -
Szép, majd ha kell agility tab szólj, van pár meg szokott esni rendesen..
<3 sm, 8 órát áll városban felszerelkezve amikor semmi oka rá -
Egs hozzá! -
[URL=http://up.k10x.net/ofcfcdfqfzfzs/SRO%5B2008-06-05%2002-38-10%5D_05.jpg]az új pajzsom ^^[/URL] -
Hay #65483 Ok, így "rendben" lehet a dolog, bár 44-es voltam, és "klánfőnök-helyettes"... :-))) -
Kryon #65482 azért mikor uniban angolul/törökül/németül vegyesen tolják, azon jókat lehet röhögni :D -
Balázs2 #65481 Ingyenélő bandát kibaxák=) -
Balázs2 #65480 Vannak jófej törökök kevés de nem 1-et ismerem, pl. klábna is van 2. utáják az összes másik törököt, tök normálisak, nem is tudtam h törökök csak mikor megláttam astörököknél használt kis | betüt csak kicsibe, azzal elárutla magát:D -
normomo #65479 köszi:S -
De... sajnos igaz! Legalább vegyél 50Silket h. jól aludj!