82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Darkspell
    Ezért ksro-zunk :)
    Lehet, hogy nem tudok beszélni a partytaggal, de legalább tudom, hogy ember és nem script.
  • Balázs2
    Wizardként is faszán lehet müködni 85-87 mooboknál, 2 bardos, 4 sunos mind nuker, én recovery divisiont meg blest pakolom, meg még1 wizard, ennyi elvagy mint a hal a vízben de bardosok nélkül a recovery kevés lenneXD
  • Lord Nomak
    Hát, share pt bottal 24/7 antilopoknál kb ez megy update óta 3-4es csoportokban. Gondolhatod 90 felett sem lesz másként csak máshol nyomják be az inserted meg adják meg a koordinátát. Tök8 mikor és milyen szinten megy a bot, ha jól megnézed semmiről sem szól. Mert kb update:

80 99% -> 24/7 bot -> 90 99% -> buy gold -> buy items -> fuck turks -> etc.

Ez kezdődik előről, hol a fun ? Sehol kthxbai.
  • Darkspell
    lovacskáról lassan szokjatok le, én 90 óta egyáltalán nem használok. fölösleges. lassú. nagyon.

nomak

na azért figy. mennyi xp kell a 90hez? mert 100hoz 1,5 mrd :D
    jó, persze, bottal meglesz... csak nekem furcsa, mert nálunk csak party van.
  • WuFraZselic
    ugyanezt mondták 70-80 után, ami kb 1 hónapig tartott. 2 héttel update után nálunk már van 90es, nekem is inspectionig meglesz. pedig most még horse buggal is szivatnak minket, de még igy is gyors(abb) a dolog.
  • Lord Nomak
    Nem lesz gyors de a lényeg ua. Bot on szvsz. Aztán ha eléri a 100at kimegy dw elé és elkezdi alázni a 90-93asokat vagy jártatja a pofáját hogy mekkora pro mert felbotolta magát és vett 2 bil goldot neki az anyukája. Azért ahhoz is egy szint kell, hogy valaki a szüleitől kérjen pénzt sro-ra tavaly dec elején msn-en srác "karácsonyra kértem anyától 500 silket meg 2 botcardot" szép bzdmeg.
  • Darkspell
    xD

matek, angol, magyar, info 5
    töri 4

Morhpin

Azért sietnek, hogy utána megint egy évig csinálhassák a semmit.. Ne agagódj, 90-ről 100ra nem lesz ilyen gyors xD
  • Lord Nomak
    Akik 89-90 körül járnak 2 dolgot bizonyítanak, iszonyatosan nagy botterek és akkora kockák mint az állat.
  • Morphin
    ja Tail Peak...maradok is itt még egy ideig...egész jol jön az sp 4esben...1 hét lazán.tehát nem 24/7..65k SP, én ráérek...guild főnök 89es,nemtom hova sietnek az emberek
  • Cat 02 #65548
    Nekem még van 2 évem h leszokjak :D
  • Balázs2
    *magyar 2
    tényleg sokaz off:D
  • Balázs2
    Töri 3
    Matek 2
    Német 2
    Matek 2
    Infó 3
    Látszik h sokat tanultam a 4 év alatt, és készültem az érettségire:D
  • Maala
    wow ^^
    valszeg ha érettségikor is SRO/CoD függő lettem volna akkor nekem sem sikerült volna olyan jól, ahogy... bár amennyit tanultam rá, lehet, h mégis ^^
  • Andr0
    Matek 5
    Töri 5
    Angol 4
    Elméleti gazdaságtan 4
    Magyar 2^^

nekem 18-20. van a szóbelim o.0

sok lesz az off
    gz morph a sos hoz^^ hol ölsz? o.0 78-80 madarak?
  • horitazi
    magyar:2
    matek:4
    töri:4
    angol:3
    eddig ennyi !júni 23-24. szóbeli
    info:5(tavaly csináltam..kocka vagyok tudom^^)
  • BB7
    No GFBz.. ---> More DroPz! :@
  • Morphin
    loál...alt+tab mondom megnézem srot...látom vmit épp akkor kapott fel a nyuszi...78 sos lábvédő
    ezis vmi XD farm miatt maradok még sokáig itt..remélem lesz más is..amúgy sincs dropp (fck gaymax feltolhatná vhogy...csak sox-okat ne)
  • Cat 02 #65540
    Nekem angolon kéne minimum 9 pont és akkor meglenne a 80 % :D
  • Balázs2
    Annyit tanulok mindegyikre h meglegyen a 2-es:D az az 10% német esetébe 33 pontból 4 pont, töriből 6 pont, infoból 3 pont, magyar nyelv és irodalom 5 pont ennyi^^
  • Balázs2
    Jó neked h emlékszel, én művekre novellákra, költők életét keverem mint állat, de tanár aztmondta h költöről nem sokat kell tudni, hol született, anyja apja neve, mikor született és halt meg, és mikor írta művet mi volt jelemző az életére kb. ennyi. Nyelvtantol tartok, töriből atlasz + források, infot megcsak összelehet hozni:D
  • Lord Nomak
    Na igen, csak pl ha valaki utazik mert olyan munkát talál ? Napi 6-700 km-t vezetni vagy elmenni prágába 3 napra tökre nem fog érdekelni a dolog. ^^
  • Morphin
    *előre
  • Morphin
    Hajrá és sok sikert előte is ;)
  • WuFraZselic
    off: irodalomra emléxem órákról, nem fogok rá tanulni. holnap töri emelt, az kellemes lesz, angol emelt kedden, onnantól meg végképp hawaii :)
  • Morphin
    nekem meg magyarra kéne pont :( abbol segghülye vagyok és xarok is az egész irodalomra...44 lett az írásbeli...(keci -15pont a vesszők miatt lol)
    törit atlaszbol simán fellehet mondani...angol- improvizálok vmit :D:D info meg elvileg nem nehéz...
  • WuFraZselic
    abba hogy reggel bekapcsolod (mondjuk inkább ki sem kapcsolod) és este mikor hazajösz ivászatból asszonyozásból akkor ránézel? :D nálam ez van/lesz, érettségi végéig legalább is, na jó talán jöv. hétvégén 90en pvp-zek kicsit, mer magyarra nem fogok tanulni :D
    Természetesen a "ránézést" meg lehet oldani távoli felügyelettel is, így akár mehetsz ahová akarsz netcafé-t csak találsz vhol :)
  • Andr0
    de az életkedvem is elmegy a géptől :S szerintem nagynehezen összehozom a 90 et és akkor helószia
  • WuFraZselic
    nem látom az összefüggést a jön a nyár és a fejlődés leállása közt ;> kb kedd délelőtt / délután (client updatetől függően) nyomni kell egy insertet, és napi 1-2x ránézni, azt heló.
  • Andr0
    hát igen jön a nyáááár majd szeptemberbe leszek 90 ugyis vagy 3 évig nem lesz update o.0
  • Cat 02 #65527
    Dolgozni xD
  • Maala
    LIFE!
  • Andr0
    miért mi jót fogsz csinálni??^^
  • Lord Nomak
    Nekem meg 260k kell, de mivel hétfőtől van új meló így sro kikerül a képből, legalábbis kevesebb aktivitást fogok mutatni még bottal is. ^^
  • BB7
    OFFolni csúnya dolog! :P Kivéve ha ien szép számokat küldesz!

Már csak 677K SP kell! ... és 90es FuLLy F4RMeD vagyok! xD
    OFF: Dj Shah - Who Will Find Me (Original Summer Sunrise Mix)
    ON:
    Maala nincs pénzük az embereknek a 2500-as pakkokra, de minden mást elkapkodtak.
  • BB7
    Pff... én tuti nem mertem volna... najó! Talán... FuN-ból! xD
  • Balázs2
    Szerintem meg agility stonéva baszakodni nagy hiba ha nincs mákod 60-80 stonéból sem lesz jóO.obr 18-at akartam csinálni de 13stonéból 5 sült a többbi 10->10 beláttam nincs értelme szarakodni, inkább vettem egy br17-eset az is több mint a semmi:D
  • Cat 02 #65519
    Egy br 18 as shielddel :P
    Immo nélkül +5 fölé menni nagy bátorságról tesz tanúbizonyságot ;)