82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #65597 van egy olyan progi h testosteron, amibe tartalmazza a no dc-t, amulticlientet, és millió egy funkciót, na ha jólemlékszem abban van a mesztelen karater lehetőség:D -
Balázs2 #65596 +7 emberek, mennyi remény van h sikerül?>.<Annyian rohangálnak +7el meg annyi +7 fegyó volt 8d-be is, nekem bohauristenért nem akar sikerülni még +6 se lucky stonéval>.< akkor +9 meg 10 belesem merek gondolni,volt aki csak immorttala felvitte +9-re, mert +4 ha van prém 1.re 2-ikra megy
Megfigyeltem, volr mikor 1 kb. 5-ször egymás után felment 1.re +4-re utána 4-szer már a +2 sül,t szal elkel kapni egy jó periódust?!XD -
donatus13 #65595 Crystal wall al lehet mozogni? -
de úy gondolom, hogy az az alp 1 d- s garmentnél krémzínűbb se legyen rajta :)
úgy hogy lehet?
(\_/)
(^.^)
(')(')
-
csupasz? azaz? Hát kipakolod a ruháit! XD -
Azt holgya lehet megcsinálni, hogy a karakter csupasz legyen, valaki elmondaná nekem?? -
donatus13 #65591 Heaksualból utolsó 5 sort viszem akkor átviszem coldra ha szerintetek az sokkal hasznosabb és életképesebb maradok :) -
"spear/ligth/cold de akkor meg csak lightal löhetek mert a cold sebzése = a 0 val :)"
Ha Heuksalt nem használsz minek húzod ? Ha használod minek panaszkodsz ? Egyik mondattal ölöd a másikat. -
donatus13 #65589 Van egy 45 ös warrior clericem eusba de nem rajongok érte nekem kedvenc karim a spear os ezért olyat csinálok mivel nem nagyon húztam rajta semmit még tudok változtatni cold ra de akkor meg spear/light/fire helyett -->
spear/ligth/cold de akkor meg csak lightal löhetek mert a cold sebzése = a 0 val :) -
Balázs2 #65588 *Már mint rég óta modogatták h az eus karik sebzését gyengíteni, védelmüket erősiteni fogják, de én ezt nem tapasztaltam.. -
Balázs2 #65587 Csináj wiz/clerikvagy rouge/cleriket azzokal szerintem jobban járnálmint egy kínai nukerrel annyni van belőle mint a piszok:DSunos karikat eu-sal lehet alázni, hiába hal gyorsan az eu, akkor is szerintem jobb mint a kínai, főleg most h eu-ba is bekerültek sun itemet, ma is láttam a networkba 2 sun heavy armort, csak kár h szinte senki nem hord, viszont 2h swordos sun itembe nem lehet gyengeO.o
Mindenki tök örült állitólag a 9d beköszöntével eu-s karik sebzését gyengítették, erősitették védelmüket, ezt terjesztették.. lényeg hogy az eus karikon gyengíteni kell mert nem reális a sebzésük, ahoz képest nem hogy gyengítették de a sunal mégjobban erősitették őket, szal érdekesO.o -
donatus13 #65586 Amugy még nem nagyon huztam rajta a cuccokat mert folyamatosan pwrlvlezzük meg sp farmolunk neki de szerinted cold mennyen inkább és light imbueval és fire-t ne is vigyem? De sztem coldal sok minden nem tok csinálni mert a
nukok gyengég mint a harmat... -
donatus13 #65585 Nuker karival miért ne tudnék mobozni? -
rofl. heuksal fire light? nemhogy jobban 1 ütés leszel, de még mobozni sem tudsz +-2 szinttel lévő mobokon. és 1:2nél szerinted nem kell a + mag def? az alap skill fireből. -
Darkspell #65583 Még szép, hogy láttam. Szabadidőmben herkulesre járok, hogy nézzem ahogy a törökök sunt +oznak. xD
donatus
Csak sp kérdése. ha van bőven spd, persze hogy megéri. -
amatőrök....:) -
donatus13 #65581 Hi szerintetek egy 1:2 es intes spearen a firenél megéri tolni a Mag DEf skilleket? -
Cat 02 #65580 A rohatt -.-' Téged még így is pownollak :P -
hoppsz
-
http://youtube.com/watch?v=hYfLOWzWSX8
-
Láttad? Vagy csak mese? -
Darkspell #65576 csak nekem új vagy már régi történet:
herkulesen a csávó sun +5 2h swordot bepróbálta +6ra és failed, destroyed? -
Meg máskor hanyagold a több 1000 pontot meg zárójelt, mert fenét se lehet belőle érteni. Legelőször azt hittem kódolva irod...
Na számolgattam, 80-100 között majdnem 1 mill sp kell...Gond van bázis, akar a halál ennyit farmolni FÁKK! xDD Vhogy termeszteni kéne vagy hackelni sro-t. -
Darkspell #65574 Ne törd már le, hadd legyen egy jó napja xD
BB7 (nagybetű, vazze xD)
Sorry, nem akartam lelkekbe gázolni. :)
ON
Ééééés, medu hal 1 percen belül. -
Ha már Codban nem... xD -
Cat 02 #65572 Oh jeee, valaki elismer xD -
OFF [De... napi 3event a törökkökkel után kijön]
Elhiszem h. jólesik! ... De... Te mondod h. kSRO így meg úgy! H. a sok g3[1 török... De... te úgyanígy viselkedsz! Sőt! Szegény Balázs provokáltad! Bár... Volt amiben sztem neked volt igazad! ^^ ...
Nem akarok igazságot tenni! SőőT! akarom, h. békesség legyen és ne OFF (jó-jó! Ez kivétel..esküh. az utolsó... ... [ma]) ... Am. meg nem akarok veled összekapni/veszni mert sztem teljesen jól állsz a dolgokhoz! És az oldalatok (Silkroad.uw.hu...bennem örökre igy marad meg! :) az tényleg valami! ViktorVector-t is teljességgel elismerem!)
Szal... Easy... Oan rossz hallgatzni/olvasni a vitázást (rövidtávon qva pojén... szinte már popcorn-t hozok.. de... pfff)
ON
[Istenem bocsáss meg, h. megint OFFoltam...de most nem néztél ide! Ugyeee?] -
Darkspell #65570 Sorry. de jól esik :)
na akkor befejezem. -
Figyeljetek! Gyerekek! Nem lehetne ezt egy Random gumiszobába vagy PM-be lerendezni? -
Darkspell #65568 Nem állítottam én semmi ilyet. Leszarom hogy botolsz, a hozzáállásod a szánalmas. Avi is botol, és bírom. (mert cuki xD). Az a Maala gyerek is botol, mégsincs vele semmi bajom.
de te... áhh. uhh. *hidegrázás* -
80as blade wohooo nekem 80+5 crt4 van muhahaha de tök8 ^^ még holnap talán belépek vele osztán bájbáj. Inkább olvass MÁS fórumot is mert :'( megy. -
Cat 02 #65566 Te se írod, mindjárt leölnek a forgatókönyvírók :S -
ez drámaibb, mint a lost, vagy a house! -
Balázs2 #65564 Akkora paraszt vagy, h gyermekorodba csak egy ló nézett ki az ablakodon >.<Mit kell kiérdemelni te szerencsétlen, már bocsánat, de szerintem tök alapvető dolog h másnak nevét nagybetüvel írom, nem kiérdemlés kérdése lol..
Másik meg mit kötekszel mit szologatsz be, kivagy te h megtehesd, egy istene eme nagyszerű fórumon?És ha botolok akkor mivan? ha 1. nap bot kelett mivan?Semmi közöd hozzá, nagyon szúrja a szemedet a botolás, csak nem tudom h mért, ha még isron lennél értenélek,de mivel ksro-n vagy, és nincsenek player botok,így nem tudom mért vazar>.< provokálj csak, ha ebben leled örömöd:-) -
Darkspell #65563 így is tudja mindenki kiről van szó :P a tiszteletet ki kell érdemelni. ;) -
Balázs2 #65562 Legalább annyival tisztej meg h nagybetüvel írod a nevem te Bauer;) -
Darkspell #65561 Miért, ki nyávog itt? Mármint balázson kívül? :)
relax, avi, relay. most nem szóltam be neked :P -
milyen goldbuy? gramm goldot nem vettem, mégis 2 karin mindenem +5 fb 87ig, már csak 2x 87 füles kell meg minden 88-90 stuff ^^ -
Nocsak találtam egy képet Maaláról 2 sör UTán xD
-
Na elég már a nyávogásból.
Egyikőtök húzzon vissza ksrozni és ott verje a répát, a másiknak meg esett egy 80-as blade, bár nem túl jó statokkal.