82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Hay #80808
    O.K., köszönöm Neked is! :-)
  • at16
    sziasztok!
    már nagyon rég gameltem ezzel.
    látom youtuben videókat hogy majdnem mindenkinek ez a seal of nova wepje van.
    az milyen fegyver?
  • frzoz
    Igazábol ha wizz/barot csinált akkor a bard az csak másodlagon, nem azzal öl , ott pár dance kell(3. és utolsósorbol amit gondolsz) meg futás noise és még mana töltés , ennyi sztem a többi felesleges , magas szinten ha sok sp-d lesz kihuzhatod a támadásokat is de nemsok értelme van max powerlvl, powerfarm...
    remélem tudtam segiteni :)
  • Hay #80805
    Hááát, más még nem válaszolt eddig :-) A kérdés persze nyitott.
  • Holborn
    nagyon szivesen, de kérdezz meg mást is hátha van itt valaki akinek jobb ötlete van.
  • Hay #80803
    Oksa, KÖSZÖNÖM!
  • Holborn
    bardnál a 4. sorban vannak az effektek meg az efekteket levevő skillek.(Az efektek igazábol efektet adnak bénítás meg minden "hüleség", de nem lessz rá süksége amugy is 1-2 skill lessz a 1 mob meg gondolom wizardként szeretne "gyakni" és úgy nem lenne kellemes cserélgetni a weppet meg bl bla bla) Cure melodi meg a cure musicot kihúzhatja(de azt sem muszály) a többi meg felesleges SZERINTEM!
    jah meg a tuning noise-t meg a tuning soundot se huzza ki nem lessz rá szüksége.
  • Hay #80801
    Igen, sokat, de mik az effektek?
  • Holborn
    szia! ha wizz/bard akkor full int és akkor nem árt ha kihúzza a támadásokat a passzívakat, guard és mana tambour, hit march, mana wind, mana orbit, legalul a táncok nagyon jól jönnek pt-ben, szerintem majdnem mindent ki kell húzni kivéve az efekteket. remélem segítettem!
  • Hay #80799
    Szia-tok!
    Haverom kisfia wizard-bard-ot generált. A wizardot megtaláltam a cyklon oldalon, hogy mit kell belőle fejleszteni, de a bárd-ot nem. Valaki segítene, hogy mit érdemes a Moving March-on kívül (gyorsfutás) fejleszteni a bárd-nál?
    Kösz előre is.
  • ZsiCu
    Éppen Invitelre akartam váltani, de így lehet nem fogok ^^
  • surr3al
    nekem 30megás digi sose szakad
    Általában ADSL ilyen ;)
    Veszel a rudad mellé egy prémet, és bepipálod az auto relogint...
    Szal megoldható, mindössze 2perc/24óra időt vesztesz :)
  • Dobronski
    t-home-om van, sose megy el a netem.
  • Doomista
    T-online is iszonyat úristen...hetente szakad össze vissza, ahogy gondolja...
  • Gubberx
    UPC is ezt csinálja napokig ha rájön az 5 perc, éjfél után megszakad ilyen 2 percre a netkapcsolat....
  • Cat 02 #80792
    Nah srácok, az Invitel net nem használható botolásra, mert 24 óránként direkté szakad :( /közérdekű információ
  • Mantastic
    szia, premium:)
  • skrimer
    sziasztok. hogy lehet legkönnyebben bejutni valamelyik serverre is?
    Az dícséretes valóban :)
  • jack0101
    Sziasztok, valaki tudna segíteni, windows 7-em van és hogy honnan tudom letölteni a kSRO klientjét meg hogy hol tudok regelni?
  • iLoveSmileyz
    Aki LvL 95 körül van...azt tanácsolom ne farmoljon. Gyors fel 105re.
    105ön lehetöség nyilik a Templomba menni, Job cave. Egy 3-4 fös ptvel is óránként 8-10k sp jön össze ( hála a küldetéseknek ). 101 FF voltam warrior/cleric mikor elöször mentem oda kb 280k sp-vel. 2-2.5 hétig jártam oda, érettségi felkészülés miatt bot megy. De az idö alatt jött annyi sp hogy huha. 101 FF + 280k sp---> 106FF + 435k sp. Ez az sp mennyiség elég 109FF-re warrior/cleric, ezen felül 110re is van kb 90k sp. Tehát aki teheti, ideje van rá mennyen gyors 105. az sp hipp-hopp összesjön ott. (Amint meglesz sp 110re warrior(2h)/cleric fullra, 640k sp kell 1h-ra huzom ki azt is.) Napi szinten a rekord ami jött közel 100k sp. Az átlag napi 60k sp.
  • Cat 02 #80786
    Silkroad Online
    Mivel SP-t nem írtál, ezért feltételezem, hogy nem sok van neki, tehát farmolós kari.
    Nem hiszem, hogy sokan szeretnének farmolni nagy szinten, de sok sikert!
  • valkoadam
    Sziasztok van egy 73lvl full str glavie karim 70%-on van. Skiljei 70 a heuksaj 69 a fire 65 a lighting. Van 12m goldja +cucok elicirek scrol stb.... van 2 avatar dresje volt rávéve egy csómó premi erős kari mert a 76-sokat 2 skilből veri:D igaz a glavija 72+3FB mert +6-rőól le ment.... de van 69sos+6 felsője 68+5FB gatyája 67sos+4 siska 66sos+4 cipő a töbi +3Fb elégé erős most farmolni kell vele de nem sokat mert amiket az előb le irtam skileket azok addig maxosak szeretném elcserélném mert unom és egy új kasztot szeretném elcserélném várom a jelentkezéseket!!!!! Eladorado szerveren van Csilagfeny a neve rev6-on nézétek meg
  • VinAdam
    Köszi szépen a válaszokat! Ezek szerint meg éri majd gyűjteni :)
  • Holborn
    nem hinném hogy valaki is erőltetné a cserét de irj még egykét adatot róla lehet lessz jelentkező! build, silkes cuccok ha van sp mennyi van rajta stb. stb.
  • Holborn
    én is csak nagyvonalakban bróbáltam kifejteni, de igazából lövésem sincs az egészről... :) (de egykét dolgot eltaláltam...-.-")
  • valkoadam
    Sziasztok valaki elcserélné a 73FF glavis karimat egy másik kari köszönöm előre is a válaszókat!
  • iLoveSmileyz
    Uniqueok dobnak coint.
    Pharaoh's Tomb ott ritkán esik max 1-2, de nem jellemzö.
    Temple esik mint örült =) 1 unqiue 4-5 de csak Selket és Neith dobja öket...Eddig csak Silver esett gold nagyon ritka.

Ezeket a coinokat lehet beváltani Set itemre illetve Npc Sonra^^
    Ezek az itemek külön adnak védelmet és ütést attól függ meiket veszed mert 2 fajta van belölük. Tovább én sem tudom pontosan hogy van ezért hüyleséget nem irok. =)
  • Easy Killer
    nincs bronz én úgy tudom.... és minden ruhának más az ára....
  • Holborn
    megpróbálom de nem vagyok teljesen biztos benne!
    templeben ölitek a junikokat azok adnak coint(bronz,silver,gold) 12 coin 1 ruha darab vagy 1 sett nem tudom pontosan és gold coinért kapod a legerősebbet silverért a közepeset bronzért pedig a leggyengébbet, de mindeggyik erősebb az alap nova cuccoknál. lényegében ennyi.
    javítsatok ki ha nem jól írtam!
  • iLoveSmileyz
    Sziasztok Roc uniqueról kéne info, belépési szint, hp. Elöre is kösz =)
  • VinAdam
    Sziasztok! Valaki letudja nekem írni hogy, hogy is működik pontosan a "coin-os" ruhavásárlás? Megegyezik-e a Nova erősségével, vagy azon felül + ruhát jelent? Köszönöm szépen előre! :)
    Vagy kis reggeli torna ^^
  • Cat 02 #80773
    Ma még nem
  • Hay #80772
    Bocs, hogy megint írok:
    Vagy Titanic lovon :-)
  • Hay #80771
    Ilyen bugot láttatok már?
    Cirque du Soleil
  • Doomista
    Ezt, mint tetkót, a hátadra!
  • Cat 02 #80769