82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #65917
    PC-n ? Gondolom controllerrel :D
  • Lord Nomak
    Hja tisztaság fél egészség, nekem ha van időm keményen devil may cry vagy sims2 összes kiegészítővel =D De inkább asszony vagy pihi.
  • ThedarkmanHUN
    Megfontolandó tanács szal gyerekek hallgassatok Nomak bácsira bizony bizony, én már 1 hete ' tiszta ' vagyok és nem srozok, és bizony joooo érzés :P

De a mellékhatásokrol kérdezze kezelőorvosát, gyogyszerészét :)

Am szép kis sword Alex ;)
  • marciw
    kinek van elado karija vagy cserére karija a venuson vagy a pluton? csere: lvl 64 es full farmolt nuker jo osk golddal plusz 65 ös wiz cleric
  • IfjuSkywalker
    NEm lett meg, de nem is érdekel! Szétaláztuk a legiteket FW-n és ez a legszebb az egészben. Olyan gyalázás volt, hogy helyükbe törölném a karikat! Ami meg 90-et illeti, szép lassan bedöcögök hétvégéig. Nem rohanok mostmár...

és igen, ezek vagyunk mi: LINK

Kár, hogy nem konkrétan mienk lett a Fort, hanem csak union-é, de mi védtük a seggüket, amig ők kalapácsoltak.
  • mrspawn
    Köszi a válaszokat...

Beny
  • Maala
    sztem 85ig 78-80 mobok Tail Peaknél, DaSkillz-el tolatod a Rec Division, meg Moving Speed Scrollt.
    Aztán 88ig mehet 82-83 mob a 85ös staffoddal, ugyanúgy DaSkillz-zel. Vagyis Grindre APBRT5000-t használok, mert ha szar a hp, eltolja Earth Fencet is. DaSkillz inkább share ptyra ajánlom, oda tökéletes.

Azért zöld mobok, mert igaz, hogy kevesebb XPt kapsz értük, de jó skillhasználattal nincs az az isten, ami leKSelne, és 1 skill/mob, vagy 10-20mp/giant azért nem rossz arány. Meg premium quest is megvan 3 nap alatt.
  • THeArrow
    nehogymár csak wufinak legyen :D:D
  • Lord Nomak
    Vagy szimplán keressen más játékot. Úgy semmire se fog költeni plusz az idegrendszere is épségben marad már amennyire.
  • ThedarkmanHUN
    Sztem csinálj egy gyereket magadnak akit napi 24 orában ráálítassz sro-ra és csak enni meg inni adsz neki, wc-re is csak ugy engeded ki ha safe zoneban van, aztán te meg éld szépen az életed x)
  • Zaylka
    3. Scriptel recoveryt fel, vissza wizz, és saját szintűeket. :) Csak vigyázz hol shareznek...
    Maala mindjárt leírja neked az okosságot, ő tolja wizz/clericcel.
  • mrspawn
    Hello..
    82-es wizard-cleric-el ha botolni szeretnék melyik a jobb?

1. cleric támadó skillekkel kb. azonos mobokat
    2. wizarddal 4-5 szinttel kissebb mobokat, sok kicsi sokra megy alapon
    3. ???
    Várom a véleményeket, mert ez a bot dolog még új nekem..
    Köszi.
  • Maala
    asszem a kép mindent elárul.

<3 Avi
  • Zaylka
    Nekem az tetszett hogy aki 8d sunba volt most úgy hogy csak mastery volt huzva 2 skill, hát még ha skilljeim is lettek volna. Jó természetesen volt a másik oldal is aki már full pimped +5 set, +7 fegyo és 13k critet vert belém, ilyenkor szégyen a futás de hasznos, ne várják tőlem npc szetbe küzdjek az ilyennek! xD
  • WuFraZselic
    huha, ez nagyon csunya volt. meglett 90en kb 12:05re, mentem, az egész szerver minkett támadott. nagyon fogatkoztak. sok esélyük volt mondhatom :DDD 237 / 22 death. gyakorlatilag senki nem élte tul a 4 stabet :D de a legtöbb belehalt a 90es nukeba. awesomeness <3
  • Morphin
    igen ezis megnő^^ de nem annyira látványos mint pl a farkas...

sck FW...Tr_Ordusu_Tr vagy milyen guild (sose hallottunk róla, vmi szellem guild ez) elfoglalja 1 óra alatt,aztán Black Ninja...és övéké is maradt...még jó h alapból is törököké volt pff.
  • at16
    miért lehet most bejutni a szerverekre?

volt botirtás?
  • Kenworth W900L
    Köszi szépen a választ.A fejlődést úgy értettem,hogy megnő őis ugye?Elősször kismadár aztán meg gondolom nagyobb lesz.Vagy nem?? :)))
  • Zaylka
    Nállunk pár perce vége....Easyrider öcsém :)
  • Cat 02 #65897
    Funo biztos jóarc XD
  • Morphin
    igen fejlődik ő is...és tud "animálódni" is ^^ asszem igy tesz egy kört felfelé v ilyesmi
  • Kenworth W900L
    Had kérdezzem már meg,hogy a madár az fejlődik?? (szeretnék venni madarat:))
    Mármint őis átalakul,meg tud olyan trükköt??Gondolok itt a kölyökfarkasra,mert ő ugye labdázik vagy mit csinál,de nagyon aranyos.:))
    Pont tegnap láttam a pingvint is ő meg így hasradobta magát.(tuti)
  • marciw
    ha lenne vkinek csere egy lvl 65 nem farmolt cleric wizre vagy 64es nukerre.. golddal
  • marciw
    kinek van a venuosn egy 40+ois karija?
  • Darkspell
    A lepényhal meg utoljára :)
  • WuFraZselic
    nekem is az, mert nagoyn készülnek, cask lvl 89 90%+on nem lenne tul jó érzés, küzdök a 90ért amig lehet :)
  • Zaylka
    Hát akkor előre is grat! ^^ Amúgy meg úgyse az a fontos, hogy ő 90es legyen hanem, hogy miénk legyen a fortress... :P
  • Cortez Lovag
    ohh sorry elfelejtettem sp gap calculator az én segitségem
    bocsi
  • Cortez Lovag
    az érdekelne hogy: ha lvl 44 töl -80 ig 0-ás gapal mennyi spt lehet össze szedni?
  • WuFraZselic
    pedig hogy készült rá :F 91.90 itt, 2 óra mulva ticket, rawr
  • Zaylka
    Tuti nem lesz meg neki, mert vmikor este dczhetett és jelenleg sincs benn, szal amig fel nem kell tutko nem fejlődik sehova és tegnap este még 50% alatt volt...
  • Maala
    mm, turx...

izé, mm, lvl 88 LA fejes drop. már csak 87 chi füles és +5 fb mind2 szet, és +200m-ben is vagyok cap emelés előtthöz képest... lol?
    fuck fortress, fuck lvl 90 xD ma pwnage FW lesz.
  • WuFraZselic
    wowz, Ákos, lwl kaç? geci nem estem ki kb 36órája, csak restart idejére, és 89%on vok. ez meglesz FW-ig :D muhaha. lvl 90 <3
    Tanulság: globalt csak angolul :D
  • Zaylka
    Ebből mi a tanúlság?

Ki korán kel, mint borjú az új kapura.
  • Andr0
    és ilyen "Faszkalapok" baszogatnak engem minden globál után-.-
  • Lord Nomak
    A szint pwnt.
  • Andr0

hupsz sry szóköz maradt az elején :S
  • Andr0
    [IMG] http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nyomorek.JPG[/IMG]