82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #66037
    De jó hogy ilyen sunyin kiszedték a +30% xp/sp-t... jó lett volna ha megmarad -_-
  • Maala
    ah, akkor azért untam meg a felénél annyira, h be sem fejeztem x)
  • JackyBoy
    mindenkinél szerintem..
  • Balázs2
    Dc-t kaptam, most minden probálkozásnál c7, és c9 inditáskor mint múltkor... csak nálam jelentkezik vagy másnál is?O.o
  • Lord Nomak
    Nehéz dolgok ezek. ;)
  • Zaylka
    Kismillió egyszer leirtuk már, hogy milyen kártyát kell csinálni, illetve azt is, hogy kell silket vásárolni. Ha ennyire nem vagy képes utánna járni minek neked silk?

Dombornyomott kártya kell azt szépen regisztrálod paypalon ahogy leirja és már veheted a silket, ennyi.
  • at16
    most akkor kell nekem csinálni még 1 bankkártyát?
    ugyanis van 1 bankkártyám de azon vagy vagy 100k és nem akarom hogy ellopják vagy vmi. (nemtudom h hogy működik)

pls segitsetek
  • donatus13
    Ma felszedtem egy Bomb(red) et ez micsoda?:S iylet még nem is láttam
  • Cat 02 #66029
    Tegnap/ma néztem meg :D
  • Lord Nomak
    Ha már csináltatsz kártyát és veszel silket akkor érdemes külföldről beszerezni a goldot. Magyaroktól én életemben nem vettem mert kb 4-600%-os hasznot is képesek rátenni ami finoman fogalmazva szánalmas. De min. 120-150%.

Off:

23-as szám pwned.. korrekt film, utolsó 1 percben derült ki mi a szitu szeressük az ilyet =)

On.
  • donatus13
    Török utálat az van sro nélküls is-_-
  • Darkspell
    semennyire.
  • at16
    hi

Vennék silket.
    valaki leirná pontosan rlszletesen hogy miket kell hogy megcsináljak? uj bankkártya vagy vmi. ilyenekre gondolok.

ja és a
    www.silkroadgold.atw.hu - oldal mennyire megbizható?
  • Balázs2
    Majd megkérem h stallba tegye ki és csinálok képet róla, úgy szebb lesz=)
  • Balázs2
    76+7 SUN Sword + 76+6 SOM shield

Ő a másik guildtrásam, de a sun speart kölcsönadta a haverjának..
    Vadászott valami fórumon speart 700$ vette >.< ahogy dropoltáks szervern már az ő kezébe voltak az 1. sunok, nincs is több..
    Ezen kívűl van még 76 sun robe hands, sun robe lvlv 81-es chest, most láttam stalba 76os SOM eu shieldet meg vanmég pár sun item..
    Fegyverbvől sun dagger, és xbow, mind saját szemmel láttam xbow persze h töröké, ja meg SOM 76os sword 78-80as mobok dropolták meg 76 sundaggert is O.o
  • Balázs2
    76+7 sun spear

Kedves guildtársam:D
  • Zaylka
    Nekem mondod, szégyen de volt ugy időszak (szerencsére nem hosszü) hogy sosun nélkül el sem tudtam képzelni az életet...Most meg bnő nélkül nem tom elképzelni.. xDD
  • Lord Nomak
    Nekem sro elött az egyetlen függőségem az élet volt, aztán másfél vagy két év hibernáció és 2 hete megint élet.
  • Zaylka
    Hát mielőtt én leültem sro-zni én már azelőtt is idegbeteg voltam, illetve függőségem is jelentkezett egyes dolgokban (mint pl. szex), valamint már azelőtt rühelltem a törököket. Tök fasza, semmi hatással nincs rám a játék!
  • Hay #66018
    Pikula... aki függő akar lenni, az próbálja meg, max. tanul türelmet, ha nem fizet. Vagy nem?!
  • Darkspell
    Inkább idegbetegséget :) No meg nagyfokú törökutálatot.
  • donatus13
    Ezzel egyet értek sztem keress más játékot ez a játék egy idő után átmeneti idegbetegséget függőséget és egyéb szörnyü dolgokat okozhat-_-
  • Darkspell
    Mea culpa.

szeki, a legegyszerűbb ha neki sem állsz játszani ezzel :)
  • donatus13
    Már új üzi van:D The server is full csak nyilván való neki:P:D
  • Darkspell
    Ha 'Cannot connect due to server traffic' üzit kapsz, akkor nem kell cisnálnod semmit. A serverek tele vannak, nem tudsz mit csinálni.
  • szeki87
    hello segitsetek plz nem tok belépni regisztráltam már és nem endedd belépni hogy leszedjem ajátékot mit csináljak elöre is köszi
  • Darkspell
    Nem lenne egyszerűbb mondjuk egy olyan oldalra feltenni ami egyből megjelenik? :/
  • marciw
    Játszik valaki a venuson?
  • datango
    Akkor azt magyarázza már el nekem valaki , hogy ásiába, hol mit és hogyan hanyas szinten kell ölni hogy jó legyen ?

Európai xbowos karival :)
  • Cat 02 #66008
    How to be a Nerd

at16: kell lennie a partyban még 1 barbnak, aki a futóskill sorából tol valamilyen bufot.
  • at16
    bard skilljei közül az utolsó sorban az első skill-t mivel lehet életre birni?
    mindíg azt irja hogy: Can only be used within musik play area.

PLS HELP
  • JackyBoy
    szépen tessék rákattintani és frissíteni vagy bemásolni a linket egy másik böngészőbe
  • Darkspell
    Szép sárga békák.
  • Kryon
    ehh, ha látott már valaki undorító dolgot...

x:-1539;y:1938 környékén, Athens szerver, 6 db prémiumos goldbotot számoltam össze eddig xD
  • JackyBoy
    kísértésbe estem ezek után:)
  • WuFraZselic
    nyád
    tnapelőtt csináltam szal stfu mala :D
  • JackyBoy

áh bocs:)
  • JackyBoy

• WuFraZselic
    jaja, te részeg disznaj
  • Cat 02 #65998
    off