82377
Silkroad Online (iSRO)
-
vki tudja melyik magyar honlapon szoktál árulni az eladó karikat ? régen adtak vmi linket de már ninCs meg. -
hát ilyen helyzetekben fosós vagyok(bár drámaszakkörös voltam,tudom kezelni az izgulos dolgokat^^)...szal épp nem sron járt az eszem.jah meg hétvégén no sro volt.azért teljesen hülye nem vagyok, ha megy sro nemtudom megállni h nem nézegetek rá fél oránként 
jah és ez a blade őrület tegnap ota van csak nálam... -
Cat 02 #66282 Vizsga alatt tételen gondolkoztál v ott is a force v light problémán ? :D -
jaja...6osztályosban voltam...6év alatt képzelheted mennyire erőltettem meg magam...sőt most se nagyon másfél napig olvasgattam a tételeket.ahhoz képest nemis olyan rossz
még mindig nemtudom h force v light, majd nézegetek pvp videokat hátha találok pár blades forceosat
gn8 all -
Cat 02 #66280 Hát azért egy 5ös nem árt ha van :D -
Grat, szép.:) remélem mikor oda jutok nekem is lesz ennyi.. -
Cat 02 #66278 7:30 ,wtf :D -
én már végeztem^^ magyar matek 3as többi meg 4...SOK SIKERT!! -
Sok sikert^^ -
na holnap 7:30 eksön. Remélem nem bukok magyarból^^ -
Kryon #66274 megmondom mit kell tenned
lépj be 1 tetszőleges szerverre
keress valakit akinek TR szerepel a nevében
ezután pmelj rá, hogy: "plvl plz", "10k plz"
előbb utóbb az egyik készséggel segíteni fog :D -
Mi lenne ha szimplán befejezeznéd a kéregetés és csendben maradnál ? -
ja nektek hogy ne spammoljatok -
donatus13 #66271 Hát én nem értek ilyesmihez várj egy kicsit nem sokára ide néznek a kemények majd ők megmondják:D
Off:
Srácok nézzétek meg az út a vadonba c filmet egész érdekes:) road moive... -
és nem tudnál nekem beszervezni powerlevelt??? csak 24ig vagy ha lehet akkor inkább 32ig kéne! full str bladert csinálnék -
donatus13 #66269 Bocs elég sok munka van abba a kariba pénz nincs rajta egy kanyi se a cuccait meg már oda adtam havernak:() és az accot is:( -
és az accodat akkor odaadod ha abbahagyod? plssss! mijen a legnagyobb karid??? -
donatus13 #66267 PL én spartan tolom de itt ilyen szeró cserét nem lehet és én már nem nagyon srozom idegbetegséget és függőséget okozhat:D -
miért??? nagyon kéne a húzás vki nem tolja herculesen??? vagy valaki huzna ingyen monnyuk 24ig ha átmennék arra a szerverre ahol ő tolja??? pl te??? -
donatus13 #66265 Ilyet ne sokat írj be :) :D:D -
gyerekek melyik szerveren toljátok??? én herculesen van egy 17-es hybrid str bladerem... valaki tudna húzni??? fizetnék érte hp500 increase mp500 increase és moving speed dodging hit rate trigger scrollokkal tudnék... -
csinálj gales potit? -
hmm tetszik a force nagyon, nálunk van glavies és elég ütős...már megy a powerlvl a kis bladessel^^
light nagyon kéne a futás miatt,(meg phantom is hasznos) rugómat utálom h kecilassú.260k-ért meg nem veszek 100as lötyit :S -
Én nem játszom sro-val 3 hete nem tudok screent adni -.-" Meg többet nem is fogok az életben amíg Joymax nem vált át egy wow szintű üzletpolitikára ami lássuk be soha nem fog bekövetkezni. :)
INT alapúak ellen lett csinálva főként szerintem, mert hát ha veszem a lvl90 ff blader vs lvl90 ff sun+7 glavies karit nem biztos hogy a phy deff csökkentés a legjobb megoldás amíg nincs széteffektezve =D Igen amúgy csak phy deffet, summit lvl1 azt hiszem 66% phy shield deff csökkentés vagy 68% nem tudom.. -
akkor így mondom: van a Grass Walk féle gyors skillfelrakás, ami még skill közben is felmegy. aztán van a mana shield, fire shield féle, ami közben nem kezdhetsz skillt. x( csak phy defet csökkent? tehát nuker ellen használhatom?
adj mán' 1 SSt karakterlapos sebzésről vele meg nélküle plýz.
Maalina már nem döglik bele 1 Flying Dragonba, csak 1 critesbe -.-"
ui: tessék Avit rávenni, hogy ArcherAvataR-t reskillezzük hybrid int bowosra! xD mert az fun! úccse fog már grindelni Ongoknál, szal nem angy hátrány az arrowszükséglet xD -
Mi az hogy lassan lehet skillezni ? Felrakod a skillt kb olyan az effekt mint a fire shield, utána nyomogathatod a skilleket ennyi. Valamennyi %-ot levon persze a phy deffből shielden, de ezen kívül semmi hátránya nincs. Én orba szájba használtam és semmi probléma nem volt közben. EU-s karikkal szemben pedig alap azt kifelejtettem a felsorolásból lentebb, egy rugó 2 fajta cutból elhal ha csak a 4 sebzésből 1 crt. Ezt úgy hogy nincs extreme benyomva tehát..
Amúgy meg summit felrakás után nagyobb a sebzésem mint egy azonos szintű glaviesnek azonos statokkal és nekem a védelmem csak 40-50 deffel csökken max, plusz van blockom, tehát jobban jövök ki belőle, tudok státuszokat pakolni skillekkel és nagyobbat ütök. -
Destyni #66258 Nem csak bladert alázza le lock/cle azonos szinten,engem azonos szintű kari még nem sokszor győzött lesz (lvl79) , debuff+ lock nukok faják ,
maala
Bloody trapet se engedi felrakni az ice wall ? vagy stunt/sleepet? -
Ennyire erősek a wall-ok, vagy csak bug? -_-
Nálunk nagyon ritkán használják.
Az 5 mastery úgy jön ki hogy még 1 pici light + ice (kínai kari sztem nincs min. 50-es light és 20-es ice nélkül) -
5 mastery? wtf? Force-Fire-Bicheon, pure STR v INT
mint mondtam, warlock ice/fire wallra nem tud rakni statust, ice wall ellen full int lock/cleric (általában ez életképes, vagy wiz/lock, lock/bard, mind mag attack only) esélytelen, sosem tudja leszedni. fire wallt le tudja szedni első soros skillekkel CSAK, ez full str-re is igaz. (rogue/warrior+lock)
ezen nem kell meggyőzni.
lvl 90 fire-bich-force + lvl 30 ice, ez 300 mastery lvl, erre gondoltál 5 mastery alatt? XD -
Jó ok, elhiszem. Ez kicsit hottentotta nekem (jó ideje nem néztem már kínai karit :)), de biztos így van.
Most már csak az eus karimra koncentrálok, ez is eléggé fárasztó tud lenni. Kellene találnom party-t akik jól megrángatnak miközben én passzívan bárd muzsikát játszom (minden német ezt csinálja: este grind, napközben powerlvl 1-2 bot által akik simán bírják a pt mobokat is a +20% phy/mag absorb mellett...) -
hmm, ez már 5 mastery ha jól számolom, nem? :)
A warlock úgy teszi a curse-öket mint a gép, szóval engem ezzel nem győztél meg. Láttam 1 azonos szintű bléder vs. warlock meccset és hát elégé toronymagasan verte a blédert a warlock (persze csak ha nem áll sunyin mellé "feltámadás" után) -
csak azoknak az str-es warlockoknak piskóta, akik kihúzták az első sort is, és le tudják szedni vele a fire wallt, intes warlock ice wallal meg van lőve, mivel nem megy rá az a qrva debuff xD -
mert a blade statusait alapból simán le lehet szedni, és ha ez megtörténik rárakod a kövi debuffszettet és simán apríthatod tovább az ellent. str/int esetében
decay/weaken+flying+AR/PR reduce
division+flying+AR/PR red.
lightning+flying+AR/PR red.
mana shield/ironwall/giant-kínai intes ellen/impotent v ha leszedik és szorulsz AR reduce
e módon el lehet érni h a az ellenen mindig legyen valami debuff, hiába szed le egy pillel akár 4 statust is egyszerre, ha rámegy a kövi debuffszet, 30mpig meg van lőve.
amíg van rajta impotent addig bladerként mehet a pajzsvédelem csökkentő is (új sor). igazából arra vok kíváncsi, h ez reinf előtt a fegyóhoz adja a plusz sebzést, vagy csak simán karakterlapra. utóbbi előtt 1értelmű növelés (~5%), előbbi esetén 10-15% sebzésnövelés.
és hogy miért jó a Decay, Weaken, Bleed... mert statusszinttől függően fix %al csökkenti a védelmét az ellennek, tehát elnyom6ja ironwallt, attól még fogsz bele elég szépen sebezni Decayyel. -
Ez régebben igaz volt, de ma már... a +phy dmg növelő skill, az új státuszok, meg a 15 sec-es kvázi phy dmg immunity nagyon megdobja a karit. Én (rogue) pl. nem nagyon tudok vele crossbow-wal mit csinálni (kivéve ha 1-ből distance crit)... más dolog hogy a warlocknak piskóta (de abból meg úgysincs sok egyik szerveren sem). -
Miért jó a force? (már nem az első hogy látom és tényleg nem vágom hogy mitől dobna akkorát a most már brutális kard+fire bléderen?) O_o -
az nem jó, lassan lehet utána skillezni... x( XX/DD gyorsabb -
akkor is kaphatok bannt ha C19H28O2-t használok? ezt [GM]Rumata csinálta... (ha jól tom :D) -
Kryon #66247 konpakun láttam régebben, bownál és glavnál is lesz valami új skillsor, azt lenne jó tudni mi -
Mana shield 2 csak ez sebez nem véd. -
mé', gyorsan ellövi, mint mana shieldet vagy XX/DD-t?