82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #66324 Grt ? -
képzeljétek ma kezdtem el silkroadozni, ultralow vagyok lvl 4 gyel, mit szóltok?:D:D -
marciw #66322 kk sztem akko clerices eset lesz... -
Rugó cleric ami jobban húzza.. pvp-ben is jó meg amúgy is. Bard verzió sem rossz az gyorsabb ennyi. -
marciw #66320 de nemtom meik hal hamarabb mert ami rösebbb az leszz.. meik az ameik többet bir ?? rugo/bard vagy rugo/cler??? -
Olyan kari nincs. Amíg mások +7-9 fegyverekkel rohangálnak meg prémium plusszal mindig erős szett kell maxra kékezett és +5.
De amúgy mi a faxt foglalkozol az sp-vel ? Így is úgy is 1m+ sp kell tehát.. azt a karit csináld ami tetszik neked. -
marciw #66318 Meik az a kari amihez kevés sp kell és nem kell neki +6os set h erös legyen?? -
marciw #66317 de lehet h szar volt a buildja
-
Láttam én már rugót meghalni nála 4 szintel alacsonyabb mobtól.. Azt használd amelyik tetszik így is úgy is halni fog a kari. Agró mobok mindenhol vannak, most vagy noise felkerül és az agró mobok nem támadnak, vagy rec div felkerül és az agro mobok támadnak de van auto heal skill miatt. Ugyan az a szitu. -
marciw #66315 akkor ha nem akarok meghalni akkor cleric?? de a clericböl csak a rec division bless-t a healing cicle asszem igy hijják h 15 mpig tölti az életet resset nyomnám meg a faithot. -
marciw #66314 azalatt mit értesz h 2-3 giant?? szted mien gyakran jön rám 2 giant?? ritán és 3??? sima partymob 3 rámjön akkor?? -
az lószart sem vesz le, és csak aktív bárdoknak hasznos. -
marciw #66312 ja és nem lenne dagger skill csak xbow -
marciw #66311 és a bárdnál van h leveszi a támadást (absorbation)az nem számit?? -
bárdhoz kevesebb SP kell.
clerichez több SP kell, viszont egy +5ös LA szettel és +5/+7 XBow/Dagger mellett a legerősebb build a játékban perpill. szerintem.
melyikkel lehet gyorsabban fejlődni... relatív bárd miatt gyorsabban futsz, de 2-3 giant és meghalsz, cleric miatt meg ezeket tankolod, és kevesebbszer halsz, de moving speed scrollal lassabb vagy mint swing marchhal.
minden attól függ, mennyit akarsz farmolni, mert 90re rogue/clerichez kell vagy 1,1m SP, de sztem megéri, mert ez a legerősebb perpill. -
marciw #66309 ?? -
mm, maxolva 89en a skill nekem intesként ad karakterlapra +400 patt-ot és -100 pdefet... lol?
előtte
utána
wufra merre vagy, kell-e a füles te geek? -
marciw #66307 és meik hasznosabb és meikkel lehet jobban fejlödni meg stb... -
marciw #66306 Hello emberek véleményt kérek..FULL STR XBOWOS rogue meik 2. mastery jobb? cleric...rec division bless.... vagy a bard mivel gyorsabb futás noise meg a tobbi fazsa aura... meikkel halok hamarabb, meikkel elek tovább.kérek véleményeket. tapasztalatokat. -
+1...
megnéztem Shyurival (lvl 90 FTW) az első könyv lvl 1es skilljét... 27 patt növelés... feltolom a skillt erre bazz lvl 1en nőtt a patt 80at... apád? xD szal sztem én kihúzom.^^
bazmeg, tegnap vettem 87es kínai fülest 80 millába, erre ma esik egy 87es kínai fülest. éreztem a beleimben, h ez lesz xD meg még1 88as garm fejes, szal ma eddig +150m ^^ -
igen de ez nem jelenti azt h az egy rossz build...mint írtad eléggé helytelenül használta a skilleket...tehát az h te nyertél adott esetben nem csak a te tudásod miatt volt hanem az ellenfél "lámasága" miatt is. amúgy peace -
gondoltam leírom már a véleményemet a bladerekkel való pvpzés ről.. szal
kb 10perce nyomtam 1v1eket egy bladerrel maxolt itemeket nála +5 blade.. summit fel, nos... nemborított meg , ehelyett én megtettem helyette és a kd 4stabba belehalt effekt nélkül. 2dik menet 50%os mana shield fel (bladernek) + summit, énis feltettem a mana shieldet, lespammoltam smashel, bleed rajta, permament nuke nemvolt manája nemtudott ütni = megint meghalt. 3dik menet semmi nélkül, éncsak iron wallt nyomtam bleed rajta megint meghalt, szal bármennyire is jó aza summit, mégse oan jó az ;-) van ez a coldos blader build, és azt hiszi magáról h halhatatlan közbe meg igencsak nem mert nemtudja tölteni a manát ahogy egy nuker vixi le neki... na ez a véleményem a 90es maxolt bladerekről ja, és nem az első bladerrel pvpzek szal nem 1 után alkottam véleményt -
Cat 02 #66302 Legalább vietnámiak nincsenek :D -
há persze sok a török kell az nekünk^^ -
szép eredmények^^ és grat az uphoz...rugómat én most hanyagolom kicsit 84 mindjárt, de inkább pihenjen.nukerrel huzom fel a bladest...csak sajna tele van minden jo hely,és k*cs*g török barátaink szónélkül jönnek kselni,ahogy azt kell -
Grat. -
na végre vége matek töri 5 angol elméleti gazd 4 magyar 3
najó elég az off^^
am 86 ra luppotlam yea:D -
van benne vmi^^ -
off. -
thanx nekem is ZA van -
vírusírtó.... zonealarm nál előszeretettel írogassa nekem is azt shutdown és megvan oldva :) -
Valaki help : buzul az sro elakarom inditani mit kapok: Detected Abnormal Proces...
-
Nem vagyunk hülyék nyugi:) -
Már mindegy édesem.... uygis megtdták volna.... az esküvőn.....
:P KALÁCSSSSSSSSS tiszta menő a 68... de a 69.....áááááá... ugye ? :P -
Na jó, még a végén megtudják hogy szeretlek :D upsz -
Csak szeretnéd.... puszi édes ;)
( oda... ) -
Szeretem az olyat :) -
Má semmit :) Upoltam és most épp verem a nagy.....
Nah jo8 :P -
miCsinálsz? -
KALÁCS :P