82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Morphin
    DrJarlaxle vagy vmi ilyesmi volt persián^^ oda már gondolom nem jártok egyáltalán...
  • WuFraZselic
    WTF...
    áh, amugy van egy Jarl_rogue_ is, nagy "i" betűvel, az pm-elgetett engem gyakran multhéten... ah, hires lettem, a nevemet is lenyulják... wow
  • Cat 02 #66444
    Ha valaki ennyire idióta, inkább ugorjon le valahonnan és ne cheatoldalt csináljon =|
    Te kis hamis ;)
    Képben sincsen a srác, ehhez a "cheat"-hez legalább lv30-nak kell lenni.
    Egyeseknek komoly kihívás ám ez cat :)
  • Cat 02 #66441
    Ezen behalok xD
    Silkroad cheat
    "(1) Az a legjobb ha már megvan a Harmony Teraphy tulajdonságod (skilled) az erőtöl (szerintem itt hadsereget jelent).
    (2) Van egy hely az Oázis tó alatt. Koordináták: (X 3274 ; Y 438).
    (3) Ha elmész ahhoz a ponthoz látni fogsz 3 darab "Blood Death Flowert körülötte.
    (4) Használd a Harmony Teraphy-t hogy ne zavarjanak a "scropok", ezután kezd el ölni a csinos lányokat (cutiesokat). 5-10 másodpercenként újraélednek ugyan azon a helyen, a gyűrűben el tudod érni az összeset.
    (5) Csak 3 van ami ugyan ott éled.

Az Ancient Elf küldetést másfél óra alatt meg tudtam csinálni. A küldetésben 1000 ilyen virágot kell megölnöd.
    Ha sok pénzt akarsz szerezni (farmolni) akkor ez a hely tökéletes hozzá, mert gyorsan fejlődsz szintet, és ezek jó cuccokat is dobnak a szintjükhöz képest."

namost angolul az eredeti
    Angol verzió:
    1 Its best to have Harmony Teraphy skill from force.
    2 There's a place (X-3274 Y-438) under oasis lake on the map.
    3 If u go to the that point, u can see 3 Blood Death Flower around it.
    4 Cast the Harmony Teraphy so the scrops won't disturb u, and begin killing those cuties. they respwan like each 5-10 seconds at the same spot, and u can reach all of them from incide the ring.
    5 These are the only 3 i have noticed to spawn at the same places exactly.

I did the Ancient Elf quest in like 1.5 hours. Where u have to kill 1000 of those Flowers.
    If u need to farm sp, this spot is also great, cause u lvl up very fast there, and those babys give drop like non of the monsters of the same lvl, made a lot on them:)

Hadsereg
  • dragon11
    Mármint, a bejött skillekre említve..
  • dragon11
    Glavie skilljei elég ratyik lettek, említte Maala, legyél force blader..
  • Morphin
    de haver bowosát használhatom amikor akarom...és a rugóm is xbowos.szal most vmi közelharcos kéne...hátha esik vmi sun és akkor az dönt^^(lehetetlen)
  • doxadmin
    Amelyik tetszik. Én nekem pl most rohadtul megtetszett a bowos kari meg a 9D/10D-s bow, szóval épp farmolom át magam xD Pár hónap alatt meg is lesz a kellő sp mennyiség xD
  • WuFraZselic
    lol ez a tag guildemben van :D
  • Cat 02 #66435
    Valaki képest ezt felvenni ?
    És ki az a láma aki ilyenekkel van unionban xD
  • Cat 02 #66434
    Sztem íjásZ :D
  • Morphin
    a faxom ebbe a dilemmába...blade v glavie?????????legtöbben glaviet mondják...de nekem az tök uncsinak tűnik.viszont a bladesben nem szeretnék csalodni.
  • Sweetraver
    Jack!
    De ha warrior mellé leszek warlock, akkor full STR és warrior a lényeg... Egyébként a wizardom 16-n van,így azt most még könnyen vissza tudom fejleszteni. Csak nemtom megéri-e...
  • Maala
    1 kérdéssel kevesebb az univerzumban. 42
  • Darkspell
    Nem csak velük :) Az új stone-ok adhatnak crit, br növelést... mellesleg 110 lesz mire ez elterjed, ugyanis jelen pillanatban csak a roc-os kisjunikok dobálják ezeket a stone-okat és kiba ritkák... a piacra csak az ellenállásosak jutnak ki, és azok is 27-48m közötti áron.
  • Maala
    le vagy maradva
  • Destyni
    Akkor jól kib@sztak a warlock karikkal........... lol jó hogy 100 még messze van ..
  • Darkspell
    majdnem :) de az kicsit gáz ha valaki ebből összeszed 100%ot.. akkor baszhatod a debuffokat :)
  • WuFraZselic
    és atomtámadás ellen is véd?
  • Darkspell
    meg az alatta lévő is :) ezek az új kövek... alig 27 miska darabja.
  • WuFraZselic
    jah, éjjel is feltűnt az a +47%os valami rajta, amit 80%nak jelöl. kérdezni is akartam. status elleni cuccos? mmint debuff
  • Darkspell
    Hát ez EU-s, szóval nekem nem jó semmire, de nézzétek meg kicsit jobban .)
  • THeArrow
    msnmsnmsn :)
  • Cat 02 #66421
    Ellenőrzik a szervereket, kb 2 éve ebben az időpontban minden héten.
  • mama2
    Most miért nem lehet feljutni Silkroadba? Minden szerver check vagy mi, de ha kiválasztom a szervert, akkor ott alul nem jelenik meg(ahol a kiválasztott szerver nevét szokta kiírni). Mi lehet a gond?
  • WuFraZselic
    mert ott ~6 napos rollbacket csináltak? :D
  • THeArrow
    Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : June 24, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

[Patch]
    - Massive bot punishment
    - Compensation event begins
    Event Servers: Troy, Greece
    Event Details: 30% experience increase, 30% item drop rate increase
    Event Period: June 24, 2008 ~ July 08, 2008 until server inspection

mértcsak a troy, greece? fk them :) 30% item drop sztem mindenhova jóljönne :D
  • WuFraZselic
    hát, amit Foviac mesélt mivan mostanában, mikor ki lép ki és vissza, meg kit basznak ki miért (elég nevetséges...), nem sok értelme lesz a fortnak. elveszik, majd 2 hét mulva visszavesszük valszeg, azt beszéltük.meg addigra a sword/shieldet legalább +7re megakarom csinálni, csak ma lusta vagyok városba menni és utalni dellát.na de ez nem ilyen athens topic szal ez ilyen OFF jellegű volt. majd beszélünk béjbi
  • jack0101
    Sweetraver, nekem az a velyleményem, hogy a wizard magában jó, meg a warlock se rosz, de én is hasoonló képen jártam, most már nagyon bánom, de van egy 38- as bard/clericem. és az átalakítás kb 38- ason 3-4 misi lenne.Szal szerintem akk kezdj egy új karit ha ,ég nem olyan nagy szintű.
    Én a helyedben ha wrlockot szeretnél akk én warriort vinném mellé, de ha wizardot, akkor meg clericet, mert sérülékeny a wizard, és így legalább lesz védelembuffod, meg light armorban mehetsz.
  • Sweetraver
    Sziasztok!

Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy van egy Lvl 35-s Warlock\Wizard karim, és a kérdés az lenne, hogy megérné-e átváltanom Warlock\Clericre? Vagy maradjon ez? Nagyon sok (bár nem vmi sok van) fórumot olvastam, inkább külföldit ezzel kapcsolatban...és nagyon megoszlanak a vélemények... A Wiz\Warlock karit az egyik legerősebbnek tartják mobok ellen és pvpben is. Mások meg a warlock mellé csak clericet ajánlanak...
    Szóval volt vkinek, illetve van vkinek ilyen karija, illetve karijai?
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Maala
    a feka bárány xD
    merre jársz, szivi, Fortra jössz egyáltalán? x)
  • WuFraZselic
    hát. nálunk egy +4 gagyi %os gagyi kékes 87es füles 170m. ugyhogy remélem ezt nagggggyon gyorsan megvetted :))
  • Rabbit20
    lol de azért nagy orosz felirat virít falon :D
  • Darkspell
    hm.. első ilyen access amit eladásra árulnak...

• horitazi
    minőségi:D
  • Cat 02 #66409
    Joymax szerverhelyelőkészítés

Illetve a szerverek

• nagy1miklos
    Sziasztok! Hosszú kihagyás után jöttem vissza játszani mivel elég sokáig lehetetlennek tűnt feljutni a szerverekre és most egy elég érdekes dologba futottam bele a minap. Chinese easten ferry alatt a kereszteződésnél majd később bent a kikötőben is egyszercsak megjelentek valami 85 lvl-es mobok és mindenkit megöltek aki csak a közelben volt. Tudja valaki hogy ez mi lehetett és hogy mióta fordul elő hasonló? Ja a szerver a Pacific volt.
  • boci10
    Sziasztok

Vki tud segíteni, h miért terheli le a netemet amikor elinditom az srot??(már windowst is ujraraktam),más játék közbe nincs ien.