82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Andr0
    nem akarok kötözködni de nekem ugy tünik hogy egy új dresst hoznak be és az exchange ablakba belerakják a karakter felsőtesteket... vagy nem??^^
  • at16
    "selytem"

"el tugyátok"

sanyx85. remélem hogy az a 85 ös a neved után az a szerencseszámodat jelöli :D
  • Darkspell
    És a női verzió valami kiba csúnya... női ruci, de nincs rá jobb szó, mint a ... a.... a... buzis. váááá... nagyongáz.
  • Darkspell
    Nem, nem az. *bárgyú mosoly*
  • Cat 02 #66525
    Google Transaltor....

1ébként ez csak ruha, olyan mint az Angel Wing.
  • sanyx85
    Én qrvára nem tudok németül és angolul sem ezért csak selytem
    hogy ez most arab karikat hozzák be k srora.
    A koreai link itt van de szerintem abból te sem értenél semmit,
    ezt legalább el tugyátok olvasni és ha vagytok olyan kedvesek akkor
    leírjátok hogy az vagy sem.

korea sro
  • Maala
    epic fail.

legalább utánanéztem mi lesz az. angolt v németet tanultál iskolában?
  • dragon11
    Visszavonva, látom cat intézkedett.;)
  • dragon11
    Game+ legyen eszed, ne töröld a hsz-t jelentsd a moderátoritopicba és kivágják :D

ON:
  • Darkspell
    GG. Na mindegy, most nem mondok semmi, kíváncsi vagyok hányan szopják be :D
  • sanyx85
    Ez most komoly!
    KSRO-ra behozzák az arab karikat következő
    nagy updatenél.
    KSRO arab kari update
  • Darkspell
    segítünk. megspórolunk neked jó sok időt: ha még egyszer írsz, valamelyik moder tuti kivág :)
  • datango
    igen, nem lehet tudni mit hogy csinál az ember...
    Erősebb az eu az tény de sokkal sokkal több sp kell neki ahoz az 1 ághoz is... nameg az a fejlődés már :D poti delay nagy minusz :( én most magam ellen beszélek , de szvsz erős a kínai, ha nem is a nagy támadásából , de a "kitartó" hosszú pvp harcból ... hisz eus karival nem tok perceket pvp zni , emlékszem még 70 volt a max és rengeteg olyan job warban vettem részt ahol az nyert akinek több poti volt a zsebébe :D na ezt az eusommal nem tom megcsinálni :D
  • datango
    hehe, téged már tegnap is elküldtek a fórumról :)
  • Cat 02 #66514
    +100 skill mastery ticket ? :)
  • Maala
    na és, úgy emléxem 120as skilltáblában nem volt benne új bich sor sem, szal?
  • Darkspell
    Jó, de nem? Skilleket ismerjük 120ig előre, nagy változás nem fog történni... Ha mastery limitet nem emelnek, nem látom kínai kari mitől erősödne majd...
  • Andr0
    de még jön a 3dik tényező is. Az Arabok.^^ ki tudja mi fog kisülni ebből... a jövö titka:D
  • Maala
    ááá, ez ugyanolyan, mint a jövőheti lottószámok... nem tud6od előre.
  • Darkspell
    Hát... ja :D
    medu csábító ám! majd meglássátok nemsokára. főleg mivel a server 2/3-a nem ütheti :D

de most nekiálltunk farmolni újra, bár sztem 500k-nál be is fejezzük..

maala, wufra

hát jó, majd kiderül, de szerintem ez akkor is szopás... kínainak 3 ág kellene, hogy normális erősségű legyen.
    eu-s kari már most legalább ugyanolyan erős, vagy erősebb, és a kínai innen már csak gyengülni fog...
  • Andr0
    a holnapi FW mikor kezdődik? 12:00-kor??
  • Maala
    lol, mi ez a tömegnyomor TSen 0o
  • WuFraZselic
    jó hát nemtom még, 0án vagyok, 0ás wep/shielddel, lehet beüzemelem karit délután, veszek 3-400m goldot azt go back +7 at least. na majd ts-en du.
  • WuFraZselic
    erről beszélek <3
  • Maala
    +19 lesz az, Tibik.
    10% passzív 9% Extreme.

Btw én most húztam vissza (húúúúúúú) Firet, és Rocky nem sebez többet vagy csak 2-400al pár potival több, úgyis van 90es inv exp...

WuFra te meg holnapig gyere fel. Jó lesz Fort. x)
  • Maala
    sztem a nagyot sebző, v sokat critelő fegyverek (glavie, bow) az egyikhez tuti jó lesz a Force Force. x)
  • donatus13
    Neked ahogy eddig olvasom a hsz-eidet inkább unique vadászatból:D
  • Darkspell
    na meg a játék nem csak pvp-ből áll...
  • JackyBoy
    +10% phy dmg és 200-250 mag def növelő azér még jól jöhet...
  • kenny00
    a cahjkí vagy mi devil eye vagy mi meg a 21 es az a bug akármi azok adják a legjban a droppokat XD szal 20-22 ig v hogy xD
  • inv
    láttam olyan globalt hogy eladó account lvl1es karival 1000silkel, csak az a baj hogy lvl10esnek kell lenie a karinak hogy lehesen rá venni silket, napi egy ilyen van, mivel tele van törökkel a szerver
  • THeArrow
    100on meg jáccon az akinek 2 annya van szvsz :D cask basszam a silket meg az időt arra h pure str blader bepownolnjon mindent áá inkább kihagyom :) 3-4hó azt wts my char
  • WuFraZselic
    ja hát az ugy télleg értelmetlen. max pwrlevelre alkalmas, de ha lion helyett az már más... amugy... most érted 30as fire, mennyibe tart kimaxolni? 80sp? lehet hogy értelmetlen, de mit zavar az a -pár sp.
    amugy... 100 felett én tuti Pure Str Wep skill + force karit szánok;
    1, pure str dmg, legyen X. pure str damage + imbue = X + ~200. -> felesleges
    2, inkább leszedem ellen defjét és attackját, többet ér mint +~10% phy attack és +~300 mag def imo. meg ugye jön még a stun 100 vagy 110en... meow
  • Darkspell
    Ja meg még valami, a buildeddel kapcsolatban. Itt látszik meg, hogy JM mennyire nem gondolkozik előre.
    Ha 150 a lvl limit, és ugye 300 a mastery limit, akkor force/force-nak mi értelme van?
    Mert nem hinném, hogy lesz aki weap skill+f/f-t fog használni fire vagy light helyett...
  • Darkspell
    Jó, értem én ezt, de..
    ad1) pure intként a sebzésed phy része picsa. a picsa 3%-a még kisebb picsa. akkor minek?
    ad2) mivel jobb a fegyver dobás skill (ami alapból nem sebez valami sokat, tehát gyakorlatilag csak az imbue sebzése+egy kicsi), mint a legalább ugyanolyan gyors (ha nem gyorsabb) shock lion, ami mellette még sebez is, mivel int skill?

A többi fegyver skillt megértem és aláírom, sőt én is használtam, de ezt az egyet.. főleg, hogy leírja, hogy shock lion helyett... na ezzel nem vagyok kibékülve.
  • WuFraZselic
    mmint "nem nukeolok, hanem PHY skilleket használok pvp-ben"*
  • WuFraZselic
    khm. pure intként nem nukeolok pvp-ben... division, weaken, parry reduce force-al rá, kd, 4 stab, thxbye. ha nem jön be, FSS és kombó a további status miatt ha nem megy rá debuffból, max akkor nukeolok ha 4stabet tulélte és feláll. de általában PONT akkor szoktam bekapni a stunt, nuke "gyúrása" közben...
  • tamas981
    azért gondoltam a tradenel erre mert igy kitudod vinni a 2-3-4-5* is hunti nélkül kis szinten a városból gold miatt nem xp miatt.Pl.kint a banditoknál kerese egy eldugott helyet és ott végod haza a tevét utolsó 1* kimész megvárod a thifeket leölöd őket és szeded a cuccot 1000-rel a földröl és utánna futás leadni ennyi.
  • dragon11
    Grat:)
  • Darkspell
    Hááát.. fenntartásokkal fogadnám.
    Pure int, és shock lion-t nem húzza ki, inkább a fegyver hajítást? Egy pure intes inkább használjon phy skillt mint magic-et? HÁÁÁÁÁÁt...
    Aztán... a parry növelő skillt felesleges maxolni, 3. book eleje bőven elég. Onnantól már csak sp pazarlás. Fireből phy dmg növelő buff/passive? Pure int-nek? Mi a ráknak?

De te tudod...