82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Destyni #66692 Na mára részemről ennyi , holnap reggel folyt.köv. bye jó éjt -
Hát tudod, az ár nem mindig fontos főleg ha olyan adja olyannak a karaktert akit 2 éve ismer már, plusz ha akié a karakter volt nem játszik többet sro-val.
Néha többet ér az, legalábbis számomra ha biztonságban tudom a karaktert. Nem pedig olyan kapta meg aki szétbarmolja vagy olyat használ amiért bannolják sőt feltörik.
De mivel Des lelke az enyém így végülis jó árat kaptam érte, halála után küldöm a pokolba és aktakukacot csinálok belőle. ^^ -
Destyni #66690 Naon felvágok itt ám vigyázz, és tod mien kemény árat fizettem érte? húúh hát eladtam a lelkem érte! -
Balázs2 #66689 Kikapart gesztenyével könnyü büszkélkedni, felvágni, tök mind1, biztos kemény árat fizettél érte, ezért megérdemled:DAzért 870k sp-vel lehet mit kezdeni, én lusti vok má ahoz h csinájak táposcsibét, pedig ha nem fogokcsinálni 100-ra lehúzhatom a rolot az fix,de szerintem nem fogok játszani -
Kryon #66688 a "90eseket ölöm" dologra csak úgymegemlítettem :)
-
Destyni #66687 Warlock -
Arba #66686 na jó, most nézhettek hülyének:D Mi a frász aza lock?-_-, mert gondolkozok de nem esik le xD -
Én is filóztam már ezen a hibrid dolgon ami nem is hülyeség. :) Felezőt csak akkor érdeme tolni szerintem ha invet is használod. Mert azért valjuk be, dw-ből kijösz inves felezővel, 3 ember elhal biztos. ^^ Csak a para ha kiszúrnak az első után egyből mert kapsz 1 cutot vagy flyt és lehet aludni. :)
Nem tudom mi a tököm a skillnek a neve, de amit warrior felrak magára meg másokra buffként az lemászik a kariról/karikról ha wepet vált ? Mert érdekelne egy wizard/warrior ha nem =D Lehet még funból vennék botot 2-3 hétre és felhúznám 60ig hogy megnézzem milyen. ^^ -
Destyni #66684 Nekem sincs már 870k+ spm :S én szegény.HA nem lesz legközelebb minek hoztad akkor fel ;) -
85os max durás lock rodra lennék kiváncsi ha a 72esre 400 került majdnem.. 85ösre mennyi mehet ? 600 ? xD Már csak ezért is megéri egy lock rod, beszarás hogy mennyire szép a maxolt dura =D Amúgy ja, ultra pwnzor a lock, csak tudni kell használni, veszélyesebb minden karakternél mert a folyamatos debuff, nuke nagyon durva tud lenni. Meg azért tényleg, ha a 2 trap egymást nem üti és lehet pakolni őket 90en lolz.. De ha csak az egyiket lehet feltenni az is durva mert 90es az 100%os skill, tehát 3 enemry biztos felmegy és 9-10k+ dmg-t biztos kreál ha most ahogy Des említette msn-en nekem az övé 6.5k körül van. Már nem azért de pure intesre 90en akinek van 13k hp oda is sok a 6.5k sebzés és mivel abs ez be is jön, mellé debuff, 12 sec nuke doll és poison kombinációval abszolút halál. :) -
felezőt nem szoktam használni, sztem hybrideknek találták ki.
pajzsom meg br14 ^^ fuck you Avi ^^ -
Destyni #66681 120 2 év? Ksro ba lesz minimum 2-3 év a 120 :) nálunk 5évre saccolnék :D -
Kryon #66680 nem lesz legközelebb, mivel nekem nincs 870k+ spm :S
csak nem tudtam kihagyni, hogy megjegyezzem :) -
kenny00 #66679 igen igazad van de amire ide behozák a 120 at az min2 év xD
am ugy gondoltam hogy akor átálnék lighting imboure azt lighting 120 wep 100 fire 80 vagy tugya halál még mesze van xD
de igazad van:D
ja írtam az offtopicba madj valaki válaszolhat köszike:D -
Zombi stat.. 1v1-be talán bejön, de amint egy cleric előkerül, felteszi a buffot, semmilyen státusz se fog bejönni ami azért eléggé suxx. ^^ -
ThedarkmanHUN #66677 Lock témához annyit szeretnék szólni mint amatőr ( lv 44 lock+cleric ) kari tulaj.
Nem hogy ownol, egyszerűen kipicsázza a sz*rt is az enemyből :D
Legyen az pvm vagy pvp ... Lock az aláz de kegyetlenül, viszont télleg a hátránya már leirt dura zabálás :/
Szal a rod-on a dura blue 100%-olása elengedhetetlen :)
De kegyetlen kari amugy, phy meg mag attackos mobokat egyaránt gyepálja ... -
Destyni #66676 Na akkor gyere ki dh elé és megmutatom 1 90 esen a debuffos offeringes akciót , ja talán azért mivel wizard vagy , jó hogy nagyobb wizard lekap 1 nukeból ha nem blokkolok felezővel, azért nem tudtalak leszedni mivel felraktad magadra a buffjaid és healelted magad, mind1 legközelebb meglátjuk -
na ez a másik "török szindroma" hogy pvp közbe stealth ből hátbatámad. ennek mi értelme?? még a háborúkba(I-II) is leköpték az ilyet^^ Hidd el megtud ő ölni szemtől szembe is tapasztaltam....... -
Kryon #66674 amúgy eredetileg lock/cleric-et akartam, csak lebeszéltek róla :P
de már minn1 neki, mert kifarmolni egyiket sem lehet, csak ong módszerrel -
A hibriddel óvatosan szerintem. Tudom nem sokan terveznek 100 fölé, mert még példát sem láttunk rá. De el kell gondolkodni rajta mi lesz ha lesz, egy hibrid intesnek pedig szüksége van 3 masteryre, és ha kettőre kell csökkenteni az igényeit nehéz dolga lesz. Legyen wep és force mastery, vagy legyen 2 force mastery ami gyenge ugye. Viszont a második force mastery nélkül gyengül a védelme és a támadása.. Necces... -
kenny00 #66672 hát igen xD az aztán nagyon nagy lenne akor mindenki olyat csinálna :D -
Kryon #66671 na azt azért megnézném, ahogy 90eseket ölöd :)
xar 82es karimat akkor tudtad legyakni mikor nem figyeltem...
egyébként jelenleg én warrior/lock-ot tartom legerősebbnek egész sroban, azt gyakran láttam győzni 1 vs. 2-3 esetben is, ha összefutsz vele, általában elkönyvelheted, hogy megszívtad... -
hát az int hibrydhez egyáltalán nem értek csak annyira hogy 1:7 progressive int kb ennyi:D én vagy full str vagy full int full intnek a force-light-cold-os S/S nukert ajánlom^^(+30 ig bicheon kül. hasznos skillek miatt) -
jajj, az nagyon jó, elnyomok random stealth potit, megjelenik rugó és offering xD -
u.i.: nembaj majd a force-force ágba behozzák a zombie imbue-t^^ na az lenne a kibaszás:D -
kenny00 #66667 el kéne dönteni xD hogy a uj lockos karim vagy a 47 es sword int hibryd fire-lighitink-swodet vigyem xD a 2.karira azt ugy halotam hogy nagyon túléló 2 példát láttam is rá a szerveren nem volt csak ful sosunos aki le tudta győzni őket xD azért akarnék oylat én is de ot is felmrűl a kérdés hogy akor minek oda az int hybrid mert akor má keveset sebez a nuke de anyira szentem mégse xD
én ugy számolgattam gondolkodtam hogy az uj felütés leszurás meg max3 nuke azt meg van a 90 en a szintes full str nem?
vagy teljesen el vagyok tévedve?XD -
TEK? -
erről csak annyit hogy nekem mindig a kinai kari volt a best eu hát jó erősebb meg néha látványosabb is de azért a kinai kari az kinai kari sosem az erőre utaztam akkor wizardot csinálnék inkább a látványra hogy a lighing nuke 3 fele pattan meg a anti devil bow mögött eltünik a karakter akkora -
kenny00 #66664 aza gond h az ong má nagy ujrakezdeni nem szeretném xDakor marad a 4-5 ös farm egy szer 2 szer meg 9 es xD -
Jó hát tudom én azt. :) De muszáj egy kicsit keményebben fogalmazni hogy megértsék páran a warlock nem szar karakter. :P
Tudom hogy a wized ownol elég durván, de lássuk be ha a lockom (Des lockja xD) eléri 90et azért egy 85+5 br18+ shieldel több ellent bír el mint te és közben még öl is, tudom neked van cleric és ezért shield is a kezedben, de clericnél offering kivételével nem igazán tudsz ölni kivévve abs skillekkel ami másik 2 clericcel hatásos igazán ;) Tehát a staffra vagy kényszerülve, és amíg nincs +7 light armor vagy sun szetted nem leszel annyira életképes főleg felezővel mint egy lock shieldel +5 light armor szettben. :P -
naa, azért még ezzel a fos billel is egész jó pvpket nyomok 90es glaviesokkal ^^ -
2-es 3-as?? uhh nem akarok közbeszolni de az én kinai bowosomnak(ligh fire pacheon) átlag 5 ös farmja volt eddig(most 87) és msot 85-90 ig egy ötös ismét szóval a 2-3 nem igaznál elég:D haver ugy csinált magának force-cold-light full int S/S nuker-t hogy 30 ig 9 es farm utánna only 5 ös farm(amivel tudja ölni a szintén lévő mobokat)és 90 re FF. De nomak taktikája jobb 1.3 mill sp és 100 ig elég:D mondjuk én nem bírnáminkább lassabban de fejlődjek:D -
Őszintén szólva.. warlock/cleric éli fel a legtöbb sp-t mert sok a warlock skill és cleric sem kevés. Két lehetőséged van kb.
a.) Ongoknál ülsz 2 hónapot és sp-t farmolsz
b.) Folyamatos 3-4es farmot tartasz miközben grindelsz (fejlődsz :P) és nem lesz gondod.
Kb a haladási arány azonos, csak az egyikhez seggelni kell és szerezni egy nagyobb karit a másikhoz pedig türelem és/vagy bot ha gyorsan akarsz haladni. -
Destyni #66659 Ez a kari naon eszi az sp-t :) -
kenny00 #66658 hajaj xD az nagyon sok xD most van 5-6k spm vagy valahogy így xD 2es 3 as farmban innenzől kb megleszek szeinted vagy szrintetek? -
Hát, az első kérdésre a válasz az amikor kimész fejlődni. A másodikra is én válaszolok ha nem gond mert én ültem 2 hónapot ongoknál vele és költöttem rá 30 ezer ft-ot aztán adtam oda neki.. =DD Szóval olyan 1.5m sp és minden okés vele, én 1.3m körül kezdtem el fejlődni.. de így sincs gond, pedig még vissza is fejlesztettem a karit mert bardot 76nál untam meg és onnan húztam vissza ami kicsit bukó volt ^^
A komment többi részére.. ha szeretnél olyan karit ami 1 skillből öl viszont gyakrabban hal meg mint egy warlock akkor csinálj wizard/clericet. Ha viszont szeretnél olyan karaktert ami másokat két oldalról is tápol, az egyik hogy az ellenfél védelmét szedi szét a másik hogy a saját társait próbálja meg életben tartani akkor warlock/cleric. Mind a kettőhöz tapasztalat és türelem kell szerintem, warlock/clerichez nagyobb türelem kell mert hát.. nekem kb 2 hónap grind volt mire rájöttem a használatára plusz összesen kb 60-70 óra pvp nálam nagyobb illetve kissebb karakterekkel. -
kenny00 #66656 osztjátok it egymásnak rendesen az észt:D
nekem most a wizi/lock kari angoyn be jön de lehet hogy nekem is lock/crelicem lesz:D ahogy így olvasgatom a védelem miat meg én is észrevettem hoyg hamar meghalokxD
de roht erős mind a 2 kaszt:D
1 kérdés mi a franc az a grind xD(tudatlan vagyok ezt a szót nem ismerem xD)
2. kérdés ez inkább destyni hez megy:D kb menyi sp kel egy ijen karakterhez? -
Destyni #66655 Abból következtetek rá hogy irígy vagy hogy le " tápos csibe"-ézed a karit mert össze lett rá farmolva 1m+ sp és gondolom neked nincs ennyi sp-d de mind1 nem folytatom.
90 es mana shieldje is lejár egyszer, mind1 nem azokkal szoktam elsősorban pvpzni, de 85 ös karit is simán ownolok vele , ha nagyot sebez belém ott a Bless , amúgy debuffolva 80 as offeringbe 90 es glavies FB garm szettbe belehalt a 33k dmg be, és ennél csak erősebb lesz. Meglátjuk 90 en. -
Öhöm, végülis trap nem abs dmg-t használ tényleg.. Zselének valami 13k hp-ja van.
Tehát vegyünk egy pure int 90es nukert 50%+ mana shieldel. Aztán tegyük rá a 2 trapet ami összesen sebez 16k körül. =DD Még ha le is szedi a lockot a nuker a trap az él tovább, és aztán kthxbai effekt.
Természesen a 2 trap után ha felment mind a kettő nyugodtan lehet stun és sleep effektet nyomni, és szólnék hogy sleep 20 seces, ergó a 2 trap simán felrobban rajta. Nos akkor megint miről beszélünk ? x)
Mondhatsz bármit, akinek lock van, vagy sokat partyzott lockal tudja mire képes, te meg aki láttál 2-3 lockot összesen, abból szerintem jó ha 1 érti mit is csinál ne nagyon vonj le következtetéseket.
De ha sokáig bosszantasz visszakérem Destől a karit, felrakom sro-t, csinálok egy videót, és megnézheted milyen grinder és pvp rusht tud lenyomni a kari. =) -
Balázs2 #66653 Csapat nélkül az sro-ba csunya világába, mi ér sokat?Egy full sunos kari talán..