82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    550ért volt +4 fb jó fehér%, de sztem ez jobban megérte. bár 1 gender switchet eltoltam rá.
  • Kryon
    biztos az a kedvenc alchemy helye xD
  • Balázs2
    nagyon szereted ezt a pálmanövényt, mindíg ott látni a képekenXD
  • Balázs2
    330 m-é képes voltál megvenni?XD MOndjuk ezután lehet pár hónapig 1 szem ilyen nem leszXD
  • Balázs2
    Komolyan csakis npc thiefek hunterek dropolják, 89, 90 itemet?>.< azt tom h az unique repair invalidot dropol belőle..mondjuk az sem rosz, csak nemes célokra kell használni, pl fw, jobozás, egy kis pvp, és elég sokáig amíg esetleg nincs normál fehér jóáron..
  • Maala
    ZSELAAAAA, te céda, hepit te hcb
  • Maala
    330m, +0 volt... ~25 elixir.
    aztán go cod és folyt köv. xD
  • dragon11
    Jah ok.Tudom mi az nyugi, attól, hogy eladtam az 58as VOLT nuker karim..^^
  • random001
    "Am Boldog Szülinapot Kedves WufraZselic!:)))))" Nem ismerem a tagot, de attól boldog szülinapot Neki :)
  • Kryon
    most, hogy ennyi ideje megtűrik botot, már a többség úgy hozzászokott, hogy kézzel nem folytatná
    valszeg ezért nem fognak tenni semmit sem
  • donatus13
    Full farmed..
  • random001
    ff=full farmed. azaz a saját szintjén mindig minden skilje ki van maxolva.
  • dragon11
    ff mit takar, random?
  • random001
    Nem rosz... :D legális ff kari :D:D:D 1-ik gépen a legális tápos csirke a 2.-gépen meg a botos multi :D pfff ez aztán legáli. :D / de az a vicc hogy igy tényleg az :))))) /
  • random001
    Bot nélkül lennének egyenlőek az esélyek pedig. Az első karim nekem is tiszta volt axem lv 40-ig kb... De láttam más milyen iramban halad bottal és én is megrontódtam :D Most axem a táposcsirke efektus felé fogok megrontódni... Azt is ki kell próbálni :D de azzal várok még vagy 2 hónapot. :)
  • Lord Nomak
    Attól függ.. Ha beültetek egy karit ongokhoz, nem kell bot sem multi kliens. Utána ha kapok plvl-t mondjuk 87-88ig szintén nem kell bot sem multikliens. A maradék 2 szintet 0ás farmban prém plusszal és quest raktározással simán le lehet tolni (Igazából 90 szintet is lehet nyomni kézzel csak türelem kell hozzá). De ebben ki is merül a legalitás fogalma. =D
  • random001
    Értelmet én itt nem keresnék :D Az értelme az lenne, minél nagyobb és jobb kari. De ezt véghezvinni túllépi a legális játék kereteit. :D
  • Lord Nomak
    Bot nélkül kicsit más szituáció állna elő, én az első karakteremmel Athenson 60at kb 4 hónap alatt léptem meg úgy, hogy 4es farmban voltam.. tisztán kézzel. Aztán megrontottak és viszlát handgrind. :(
  • dragon11
    Forza Spain!

Am Boldog Szülinapot Kedves WufraZselic!:)))))
  • THeArrow
    off
    Gooo Spain GOOOOOOOOOOOOOOO
  • dragon11
    Jah, de akkor kérdem én, mi értelme a játéknak?-Joymax viszont emelhetné a ratekat mondjuk 50x-esre^^-
  • Cat 02 #66751
    és aki otthagyja a francba és játszik rendes játékkal :P
  • random001
    Csak a "tiszta játékkal" egy ff nagy kari sem lenne... Tudod kétfajta játékos van. 1 aki botol. 2 aki csak ezután fog... Nem azokat védem akik botolnak. Hanem ezek a tények sajnos.
  • dragon11
    Jah.^^ mennyivel tisztább játék lenne, ha lenne állandó Game Master-.- (GM)
  • random001
    Nagy szintre mondjuk úgy majdnem lehetetlenség kézzel eljutni... :)
  • Balázs2
    ez most kérdés volt?Mert akkor igen, csak az ad!
    Épp ezaz, hiába üresek a szerverek, nem is kéne prém egyáltalán, testosteronéval 2 perc alatt bentvagy, de mivel hogy sp kell, így nem elég a 150 silkes prémium, sött a 200 silkes sem, ezért venni kell 290-est, ami adja a 30k sp-t...nem kötelező persze, de valjuk be, 30k sp-t összefamrolni nagyszinten már nem gyerekjáték, nem a kéznek találták ki:D=(
  • Super Saiyan
    ez kérdés lett volna xD
  • Super Saiyan
    csak prém+ ad 30k sp-t
  • Balázs2
    Szinte ösztönöz joymax h prémet vegyél, ha valaki nem ong famrolt táposcsibi, annak a prém+ által adott 30k sp, nagyon sokat számít így venni fog..
  • Lord Nomak
    Van egy szép és rövid kifejezés erre: Paraszt vakítás.

A gond csak az vele, hogy akik régóta játszanak és megtapasztalták Joymax hatékonyságát és üzletpolitikáját nem foglalkoznak ezzel. Max örülnek, hogy nem kell most még 1 hónapig prémiumot venni mert bejutnak anélkül is.
  • Balázs2
    Dragonak ment...
  • Balázs2
    Probáják magukat megyőzni h mindig ilyen lesz, nem látnak a kártyák mögé ez a gond..sok ilyen ember van, azhiszik h joymax most jött rá h bannolnia kell most jó útra tért, és mostantol kemény szígorba tartja botokat és bannolni fog ész nélkül ez csak 1 álom, látszatkeltés egy darabig még bannolgatnia fog, azt leapad mint az iszap, és visszajönek a régi szép időkXDNehogy azhitted h a joymaxbrigád egy tudatlan fasz volt, és most jött rű arra h kell bannolnia, muszály némi lácatot kelteni a népnek, h ők tesznek a botügy érdekébe itt a keddi lista nesze minden szerveről bannolva lett 1000 bot, most legyetek elégedettek, tehát ők tettek már az ügy érdekébe, csak kérdés h meddig;)
  • Lord Nomak
    Végülis.. aki nem látja át nem is fogja soha megérteni. :)
    Hagyd, felesleges, sohasem volt és nem is lesz képben ;)
  • Lord Nomak
    Erő fitogtatás azon kívül semmi. Plusz nem árt az embereknek mutatni hogy mi mennyire ügyelünk a játékra, csak ebből az egészből annyi a rossz, hogy decemberben ezek a bannolások sehol sem lesznek.
    Minden update előtt és után bejátszották ezt, igaz most nagyobb ütemben teszik ki a botokat mint régen. Ha felvásárolták volna akkor GM is lenne a szervereken..
  • Balázs2
    Restart voltO.o
  • Balázs2
    Mostanába 2-3 napja nem stim sro, sok a dc-a... a net rendbe, nem csak nálam, most néztem az elöbb 4 ember a guildból dc egymás után, mondom szép, 10 msp múlva énis >.<
  • Csuky
    Nagyon kösz :)
  • Cat 02 #66734
    Itt van kordináta.
  • Csuky
    Császtok, hol találom MYOSORYEONG-ot Jangani ördögűzőt? választ előre is kösz :)