82377
Silkroad Online (iSRO)
-
ThedarkmanHUN #66812 Esetleg mivel xbowosrol van szó, a destealth skill szóba se jöhet mi? Csak rögtön a pk2 hack? :) -
Balázs2 #66811 Na ja, tod mi a rohadt idegesitő?pk2-vel az xbowos, kb elvették kedvem a jobtol, kimek láthatatlanul és 200 méterről folyton lelő mert lát, tök idegesitő.. sok mocskos kínai karit simán lehetne ölni, de nem lehet kimenni, mert megölnek=( már szinte megszoktam és nem is használom a láthatatlanságot mert felesleges.. -
Azért egy 90es rugó scuddal és felevőzel nekiáll rohanni nem sokan tudják letankolni cleric vagy warrior buffokkal. :) -
Hát.. warrior bard ff 90re nincs 1m sp mivel guardokat és attackot felesleges neki húzni.
Shyuri hogy áll amúgy ? Avi már igzul ^^ -
ez rettentően elkeserítő tud lenni, egyszer már tapasztaltam job közben én is ilyesmit...
Igazából ezért veszíti el a rouge az erejének előnyét, hisz 2 fegyójában xbow,dagger - a daggert ellehet felejteni :(
Xbow pedig nem pvp re van :S bár nem rosz , de szúrni jobb :D -
mondjuk ja, screenek jók, de én mind3 fegyót vinném. xD -
rohadt sok SP kell, de a legerősebb build SROban. -
Warrior/cleric sem rossz, úgy sincs valami sok, legalábbis én nem nagyon láttam. Általában lock vagy bard társaságában találkoztam vele csak az esetek 80-90%-ban.
66806ra meg annyit, hogy erős igen, de táp nélkül nem sokat ér ahogy a legtöbb eu-s kari.. és arra kell egy warrior vagy bard ami szívja a dmg-t. -
Kikoki #66804 Csáo Mindenkinek!
Odin szerverre keresnék karaktert.Cuccok nélkül semmi nem kell hozzá de sp-ja azért lehetőleg legyen.Jahm és silkroad pénzért tehát sima goldért!Minimum 50es level! -
Faja az új logód:P -
Valami indok? :P -
ha már ong farmerkedsz, akkor rogue/cleric -
Cat 02 #66800 pk2 hack =| -
at16 #66799 az miért van hogy stealthba pvp be látott egy kínai csávó mindíg?
volt rajta 1 pár buff de stealth ellen nem volt. levettem a sálat hátha ugy látom majd, de akkor se láttam rajta a buffot. -
Destyni #66798 Locknak nincs jövője? :) fejtsd ki ezt bővebben , mert nem hiszem el
-
szvsz nemkéne :D hamár eus akkor warrior / cleric heavymetál totál bruttáll, vagy nemtom :) de a locknak nincs jövője -
Ki mit szól egy ilyenhez? -
Vagy inkább lightning, mag attack, parry, passzív, teleport, imbue és futás végett. Mivel force skillek magas szinten mindent lehúznak ami támadást és védelmet illeti így több a haszna annak ha még megtolja egy kis parry csökkentővel.. 69es str force bowerem light, force, pacheon skillekkel ölte a 74es karikat. Csak ebből tudok kiindulni. Fire is jó meg minden, de mivel force mindent lehúz így nagyobb a haszna a teleportnak pl mivel force skill nem 16+ méterről használható, vagyis debuffolás után lehet nyomni 20 méteres teleportot és megküldeni strongal. -
donatus13 #66794 Full str hoz én úgy vélem fire érdemesebb mert ott vannak a phy erősítő buffok és mag def-ek is viszont a cold meg fagyasztást ad ami szintén elég jó :) -
random001 #66793 full str természetesen :) -
donatus13 #66792 attól függ full str ra én firet vinnék hibridesnek cold az jobb sztem... -
random001 #66791 Kérdés, mert ugye nem szégyen a lámaság :) Bowosnál force mellé mit érdemes vinni? -
mert kitudja meddig tudok még normálisan játszani és hidd el hasznos a noise..... -
tudom hogy a cleric jobblenne csak az a baj hogy előszöris én 30 as szintnél karit tovább eddig nemigen vittem és a cleric csak 40 től jó amikor meglessz a recovery division addig nem is biztos eljutok meg addig sokat is kell farmolni ráadásul troyon vagyok ahol nemvmi fényes a helyzet mert eltelik pár hét megint nemlehet bejutni és én nemvagyok olyan kocka hogy 1 órát azzal töltsek hogy felengedjen a játék ráadásul nekem még van 2 testvérem is szóval nemülhetek itt egész nap ezért döntöttem a bard mellett -
donatus13 #66788 5 csillivel egy konstani samarkand mennyi hasznot hoz? kb -
random001 #66787 Hátőőő :D Szerintem belefogok én is át skilezni a bowosom... Bár 5 csilivel eljutni eldugott helyre nem egyszerű... de ha sikerül... :D -
Hátőő, Athenson tudok mutatni 6 embert így első ránézésre =D És akkor még nem is kerestem nagyon ilyen buildes karikat. =) -
random001 #66785 Tovább fejlesztve a jövő üzletét: Legyél 90-es bowos trade. Perce force ágra maxolva, felrakod a therapy-t és mehet 5 csillaggal. :D De szerintem ilyen bower nem igazán van. -
Főleg ha nincs mellé még egy bard, és mivel 2 bard egy 8as partyban ritka így többet ér a guardokkal és attack rate növeléssel mert azt bármikor tudja hasznosítani. Mondjuk wizard mellé bardot tolni nem valami okos döntés mivel noise semmit se ér területi skillek miatt, futásra ott a drug. Ha clericet húzna mellé azzal kapna resistet effektekre, hp töltést, blesst, offeringet és deffeket amiknek több értelmük van kb. -
Én még a dancéket húznám a helyedben(uccsó 2 sor), mert jó lehet valamire xD -
most kezdte új karit már 23 as és szeretném megkérdezni hogyha bard a másodlagos skillág amit viszek abból a moving marchon meg a noise-n kívül mit érdemes kifejleszteni? (wizard vok) -
Balázs2 #66781 megkeresni sem lesz egyszerű, nagyon eldugott helyre kell menni, vagy egy bugot kell keresni, ami pl. mondjuk a hegynek a gyomrába van érted:) -
Kryon #66780 néha felgyújtják, de még megvan :) -
Kryon #66779 kóbor thiefekről nem is beszélve, akik ha eccer észreveszik, onnantól keresni fogják a "tradet" -
Kryon #66778 arra kíváncsi leszek, nem olyan eccerű kivitelezni, a tradejószág a gyenge pont -
ez a terv -
Balázs2 #66776 lol, akkor látom a jővöm üzletétXD, keresek egy nyugott idilli helyet, ahol még a moob sem jár, megkérek valami 90-es tradést hogy jöjjön velem, és beállítom oda botot, aztán reggelre lehet a petembe lex 1-2 89-90es itemXD, szép kis álom:D -
Balázs2 #66775 átjövök athensra, kivágom, azt jaj nektek
-
Kryon #66774 majd kipróbálom eccer :) -
Lassan már a fél unió oda jár pimpelni xD