82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Kryon #66852 90es nuker hülyét csinál belőled, majd meglátod :) -
sztem meg nem csak te vagy ott 90 es wizard 

-
Balázs2 #66850 90-est wiz ks-elni, szerintem feladják:D -
Kryon #66849 hát ja, nem árt őrködni, meglepetések elkerülése végett :) -
sztem igen, csak legyen jó helyed...készülj fel h ha egyedül vagy akkor kb esélytelen ott az élet, jönnek ks-elni ezerrel a k*cs*gök -
Balázs2 #66847 egy 90-es ff wizel majd, a kis karinak sp ticetel, összelet szedni napi 0 50k sp-t 0-24 ongoknál? -
akartam mondani csak nem duplapostolok^^ de mostmár mind1 -
Destyni #66845 Jap nem az én érdemem az sp , nomak szedte össze :) -
grat...látom van elég sp-d ^^ mennyi ideig ültél ongoknál?? gondolom 80ra minden megvan és van még + 786k pfff grat
-
Hát nem tudom, én egy idő után pl nem használtam átkokat locknál, csak stunt. Amiket én toltam azok a dull és poision 12 sec skill, trap, 2 nuke, hp elszívás.. ennyi bőven elegendő volt egy saját szinten levő str alapú karakter megöléséhez, akár glavies akár blades.. bower hát az meg alap. Természetesen átkokat is használtam de azokat inkább +2-3 szintel nagyobb kariknál biztos ami biztos alapon.
Ettől a kövezéstől én is tartok egy kicsit de ha valaki resist a 8 vagy hány fajta átokra akkor szopjon le alapon vagyok vele. ^^ -
De érted... ez 1 skill. Nem illegál 3rd party software - hanem a drága joynax által beleimplantált izé. Szóval azzal hogy használja, csak azt ismeri el hogy noob és a bot/vásárolt gold mellett még ilyen szarra is szüksége van. -
Darkspell #66841 Nem állítom, hogy ez nem faszság. Mert az.
De az ember nem kezdi el keresni hogyan lehet a láthatatlan embert látni amíg meg nem szívatják jópárszor...
Persze ez megint olyasvalakik miatt van, akik csak így bírtak pvpzni.
És a fire skillel sokra mész, amikor mindkettőt külön kell húzni, 1 perc countdownja van... a wiz meg bármeddig láthatatlan maradhat... -
Csak a rogue, de a wizard nem. -
donatus13 #66839 Warriornak is van egy skill je amit ha betol mindenkinek látható lesz a láthatatlan asszem:) -
Hát nem egészen... ha megfigyelted akkor a kínai kariknál + a wizardnál, warlocknál (elvileg) már pusztán a mestery húzásakor is kasz passzív dmg %-ot. A rogue és a warrior nem. Ok, hogy az alapfegyó erősebb mint a kínaié, de akkor is szívás hogy a mastery-d csak a hordható armor szintjét befolyásolja és semmi +... -
Kryon #66837 egyre gondoltunk :) -
Kryon #66836 egyébként nem xar a lock, nekem is tetszik, csak van az a nagy gyengesége, hogy "védtelen" ellenfél kell neki, hogy hatékony legyen -
Aha és szted ezért használ pk2 editet és nem azért mert egy szar cheater? O_o
Ott van a kínai karinál a tűz alatt a detect amit kihúzhat, vagy ha már úgyis veszi a goldot akkor ott a pill. Ennyi. -
csak most olvasom
"ott vannak warrior skillek, ha lock befuccsol" namármost igen, ha befuccsol egy valamire való ember általába pvpnél hord magánál pillt, namármost akkor minek "pazarolni" egy ágat ha "felesleges" ott a cleric 100x jobb warrior mellé :)) -
jó de figy, van ugye a pill.. namost az bugos vagy ígyvan megcsinálva picsa se tuggya de mikor egy forcos rámpakolja a 4 szarját, 4 gombnyomással leszedem :) és oláláá, másik meg holy spell.... jó de mondtam, h ez kajak magán vélemény, a lock nekem is tetszik csakhát ez a hátránya h aki tud ellene védekezni ( óvszer =) azt nemnon lehet megszivatni. ember válogatja -
Destyni #66832 Jó hát akkor ennyi erővel az össze kasztot meg tudnád támadni bármilyen gyengeségét kihasználva és akkor ugyan ott tartunk.
kinek a pap kinek a paplan... -
Kryon #66831 nem kell ehhez lvl 100, van jópár cleric +force karik is szaporodnak, végső esetben pill is leszedi a státuszt
elsődleges kasztnak ezért nem szerencsés lock, mert igaz naon erős addig míg nem találkozik valakivel aki buff miatt immunis, vagy valahogy le bírja szedni, ha ilyenbe fut bele, akkor intes ellen trap +12sec-es még mindíg jó lehet, de str cumi, 24k+++ hpval nevetésre ingerled max
és legfeljebb stunolod, blessben odamész és offering, 2 percenként, ami nem túl hatékony és még le is noob-oznak...
ezért warrior/lock-ot jobbnak tartom, annak ott vannak warrior skillek, ha lock befuccsol
100on meg immun kövek nélkül is szopó lesz, pl bower addig kombózza eust, míg le nem esnek a buffok, aztán halál... -
Darkspell #66830 sleep ellen is véd. -
Destyni #66829 szép kis dura sikerült :)
http://www.sg.hu/galeria/1153858334/11538583341214836467.jpg -
Destyni #66828 jójó , de várj, 90 en vagyunk nem 100 on, nekünk az még 2 év és nem egyből lesznek nálunk olyan kövek szóval .... és akkor nem csak a lock karik lesznek szarban hanem a force alapú karik , akkor nekik is annyi ? nemhinném, mivel azok a kövek nem védenek a trap ellen pl, a 12 seces és a sleep ellen ha jól tom , és azért lehet velük csapatni eléggé mind1 meglátjuk mi lészen. -
Balázs2 #66827 Végülis ja, meg 1általán nem büszkeség hátbaszúrni a másikat, és nem is nagyon szoktam láthatatlan lenni, csak mikor már sok thief van kint.. 5/-ből 1-nek tuti van pk2- ezért megyek is..ha 1-2 van akkor ellehet játszadozni velük persze nem 2 full farmed ellen=)lehet mással is szívtani őket, pl trapal, kiteszünk 2 trapot és kijön csóri és meghalXD, probálták azt h teleportal megoldják, picit hátrébb kell akkor tenni a trapokatXDkijön a trapba lehet nem hal bele, utána lángszóróból 2 láng és kámpecXD -
grat!:)
és látom a világ legjobb kaszt és sub kaszt ot választottad :D
teszteld:D -
Ahh végre lv90, reszkessetek törökök xD -
balázs2, ne aggódj, igazából tényleg szomorú hogy egy úgymond technikát, ami az egyik kasztnak az előnye tönkreteszik a "csalók" ...
Igaza van nomak nak, azon kívűl gondoljunk csak a skilljeinkre (eu).
Még felbuffolás nélkül is erősek vagyunk, nagy sok erősítő passzív skill ami mindig rajtunk van, és ha ezt még megfűszerezzük egy kis cleric buffokkal, el se kell tünni :)
-
Cat 02 #66823 nem bot ? :D -
Darkspell #66822 Jaja, sajnos kezdenek feltűnni nálunk olyan emberek akikre stun nem igazán hat, disease nem megy fel rá meg 2 másik eu-s átok sem...
Más: fire vagy light imbue? -
Darkspell #66821 Ennek a másik oldala: szerinted miért csinálta meg? Biztos nem csak úgy magától...
Talán mert mindig az volt, hogy az eusok odamentek mögé láthatatlanságban és megölték?
Jó hogy megunja egy idő után. -
hát nálam sro = pvp szal minden más egyéb dolog most tárgytalan, meik kari hogy grindel etc, szal pvpbe vagy esetleg egy nagy job warba általába holy spell alap dolog, lock skillek magyarul semmit nemérnek (státuszokra gondolok) hameg 1v1 akkor van pill, szal két nukkal sztem sokra nemmész, intes karival, warrior mellé meghát waste, mivel státuszok kilőve, nukolni nemérdemes :D szal..., 100on meg a darkspell által benyomott kövek lesznek, tessék kifejtettem picit bővebben, ez teljesen magán vélemény ha vkinek bejön nyugodtan csinálja de én nemcsinálnék az tuti -
Hát szerintem van ki tolja helyetted. :) Max feljövök én van még bot =D Úgy is itt meresztem a seggem másfél hétig a gép előtt mert van elég melóm, csak estéket nem tudom vinni. :) -
jövőhét balcsi, utána hegyalja, de felőlem indulhat. ^^ -
Balázs2 #66817 Nem nem, mondta is h p2-öt használ, ahogy kijövök lelő a gecibe , annyira aljas módon, ott áll zafe zone vonalán, onnan nyírja le a kapuból kijővő emberkéket, ahogy lelő 1-et gyorsan belép a zeféba(legyen magára büszke)=) -
Balázs2 #66816 Összes ilyet bannolni kéne a picsűba, de komolyan, nem lesz belőle semmi tom,, de azt érdemelnék, faszért kell belenyulni a játékba.. ennyi erővel pk2-vel lehessen kivenni a a manna shieldet, kb nuker kari nem érne semmit, bowosnak meg critet, nem critelne 1 szemet sem meg az idegesitő stunt.. kiváncsi lennék , mennyire tetszene nekik,( ha már eusnak láthatatlanság skilje nem ér semmit, ami eléggé fontos, akkor az összes karinak "létfentartó" skiljeit kikéne venni) nagyon gizdul sok pk2-ös hogy az eust leölik láthatatlanul, az láthatatlanság az az eus skilje, nem csalás nem ámítás, ám csóri kínai karikat ígyis eléggé alázza az eus, ha még a láthatatlanságot lehete rendesen használni...már nem is tom h milyen.. -
lolos vagy ^^ -
A destealthnek semmi köze ahhoz, hogy egy kínai bower 20 méterről szájbatankol egy eu-s karit fél sec alatt miután kijött a kapuból. Vagy crystal inv partyt szétszednek a glaviesek amikor nincs egy eu-s sem a közelben és nem használnak potit.
Maala: Akkor update után indul a munka ? -
99,75% x( úgy tűnik meghalt az éjjel...
de amúgy lvl 90 force, maradt 5k SP ^^