82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Andr0
    hát az hülyeség lenne ha nem emelnék a mastery limitet... akkor az eu mégjobban a kinai felé emelkedne inkább az eu-t gyengítsék...^^ vagy z islámot csinálják meg úgy hogy beverjen mindenkit...×Ð
  • donatus13
    Szerintem is pacheon+fire lesz a legjobb de kínaiba sok kari ki fog esni ha nem emelnek limitet szerintem nuker az ki fog esni :( bár kitudja mondjuk egy full int s/s fire+sword nem lenne rossz de light mag+ miatt mindenképp kellene szóval ááááá:S Legtutibb a s/s light/fire nekem bár cold kell a snow miatt:)
  • Lord Nomak
    Jó, és 100 felett mi lesz ? Tudsz vinni 2 masteryt, ha sebzel majd elhalsz, ha nem sebzel, élsz és aztán halsz. Pacheon skillek mellé kéne lightning a jó sebzéshez, viszont akkor meg a 3. fát húzhatod vissza amivel gyengül a védelmed.. ha meg lightning fát húzod vissza akkor a sebzésed gyengül le. Eléggé patt helyzet. És közben egy bower pl fire + pacheon masteryt felvihet pure str build alatt 150ig és nem gyengül semmit max a 18% mag attack növelőt veszti ami str-es karinak nem egy agyhalál mivel crt a lényeg.
  • Darkspell
    Hybridnek karcos? Te most viccelsz? 91es skillekkel annyit sebzek mint a full str nyilas 98+osakkal!
    Várj csak 3 hetet, vége lesz a farmnak és gó 98+ skillek!
    Új imbue, új strong bow... Nos... hát... OWNED :)

Aztán állunk neki taxizni, kellene 2-3MRD gold... Most is árulnak 98+9 br 18 full blue (minden blue 100%) shieldet, csak nincs fölös 1,5MRD-om rá....

Igazából annyira nem tudom a helyzetet, mert eddig a két legnagyobb unió zúzta egymást folyamatosan, de most úgy néz ki, hogy még vagy 3-4 másik unio is oldalt választott... Szóval most az egész szerveren megy a pankráció.
    GYakorlatilag 2 party csak azért jár medura, hogy egymást tudják PKzni :D
  • Andr0
    Rum szegény nem nagyon aktív de az unionja virágzik^^ van ott egy keménymag guild vmi Hun_Eternal és most velünk szívóznak hogy ők mekkora high-ok csak épp Guild Warra nem mernek kiálni-.-

Marson amugy sok a Török mostmár kevés a Goldbot(még) meg lowok a magyarok...

• Lord Nomak
    Ma néztem egy múvít jútúbon bowerről, hát igen szal az a fél képernyős strong 18k crt-t vágott glaviesbe +9 bowwal.. gondoltam héhahó ez nem olyan laza dolog. Viszont darkness státuszos devil getzijól néz ki =D
    Meg bower 2 fajta kb kombóval lol.. sun glavies alig tudott hozzáérni bowerhez, bár mikor megütötte szegényt beszaladt 24k crt =D
    Szal hibrideknek nem lesz túl jó életük sztem, csak érdekelt hogy van-e ott még valaki olyannal.. meg ugye 100 felett hibrid 3 masteryt nem tud húzni ami alapból parás szerintem.
  • Morphin
    mákoscsibe^^
  • Morphin
    te mázlista ááááállat XD mizu Marson?? beszéltem azthiszem tegnap a Rum-mal, ő nem nagyon játszik már, sok a műszak
  • Andr0
    hát egy török 650millt kinált érte eddig
  • gameplusz
    Mennyiért adod el? :D
  • Andr0
    hát ja kb bár amit kapok belőle majd pénzt azért abból egy jobbacska settet lehet csinálni^^
  • THeArrow
    hehe flesh :D de ha iet kapnék kb instant felakasztanám magam :S :D hogy méértnem garment, sztem vmi iesmit érzel teis :D vagy nemtom de mindenesetre grat
  • Darkspell
    az ott "a bárd valami" akar lenni a 61% előtt, sry.
  • Darkspell
    Nagyon úgy szólnak a pletyik, hogy a köv Legend... :)

Nomak

Tegnap egy blédert 3 v 1-ben úgy tudtak leverni, hogy 2en lezerkelték.
    => navancs zerk.. itt már elvérzett szegénykém, de ez ugye már nem csoda...

Str bower a másikba szórja a 15-19k criteket, strong bow valami hihetetlenül böszmeerős lett...

Intes ugye megölhetetlen manapajzzsal... Utána viszont nem annyira erős.

Wizek túltápok, nagyon remélem, hogy gyengítenek rajtuk.

Igazából EU kezd nagyon erős lenni, bár már valami 61% sebzéscsökkentést tud nyomni... Mi lesz ebből lv 120-130 körül?? Szerintem kicsit elszámolták magukat, csakúgy mint a fire shielddel... Az is 68on maxolódott, aztán azóta??
  • IfjuSkywalker
    Te sem gondoltam sztem át eléggé...mire itt 100 cap lesz, addigra sokkal jobb játékok lesznek odakint az éterben...

NEm beszélve azokrol, amiket Darkspell mondd...az aki iSRO-n játszani akar 100 capon, annak javaslom,h előre gyüjtse a kemény forintokat reverse ret scrollra meg hasonló nyalánkságokra...és ezt nem azért mondommert spúrkodok, vagy mert én sosem öltem zsetont SRO-ra, de szerintem egyszerüen nem fogja megérni a pénzét az a 100 cap...

Ennek fényében én magam is leszarom, hogy a lvl 90 full farmed mellé csak 70k sp-m van...
  • Andr0

OMFG 1 perce kaptam...^^
  • Andr0
    végülis...^^
  • gameplusz
    Jobb előbb, mint utóbb.
    Szevasz zselé, örülünk hogy segíthettünk...
  • Andr0
    10 d-re? elégé előre gondolkodsz^^:D
  • Balázs2
    Erősen gondolkodok azon h 10 d-re énis csinálok egy táposcsibét, ha ezzel fullos leszek, ott már több sp fog kelleni:S
  • Balázs2
    Akár mikor tudok csinálni, csak lusta vagyok hozzá nagyon, és kedvem sincs .. elég 1 kari, azzal meg 1-2 hónap alatt 9-es farmba mek, és megvan az sp, és még pénzt is keresek..nem fogok tuti új karit kezdeni az sp miatt:S
  • Andr0
    miért mikorra várható nálatok az arab update?
  • Kryon
    ha valaki csinál, vagy kap/vesz stb, annak van, másnak meg nincs
    ez mindenütt így van

nincs is ezzel semmi baj, én csak azt nem szeretem mikor valakinek kicsit nagy lesz az arca ettől :)
  • Lord Nomak
    Nem csak ott szal ez a táposcsibe hülyeség kicsit unalmas sztem.

DS nálatok van 80:80 hibrid speares ? Vagy bower ugyanez ? Érdekelne hogy milyen pvp-ben vagy bármiben ha tudsz valami infót..
  • Destyni
    Szeretnél te olyan táposcsibe lenni
  • Balázs2
    Athenson csak táposcsibék kerülnek ki kézalol?XD
  • Darkspell
    WTS lvl 100, 99.99% hybrid bow nuker, gap 9 340k sp, fullos itemekkel.
    Ajándék hozzá fél szervernyi koreai fan club xD

Najó, nem. Akkor nem lesz mivel plevelezni az arab karimat.
  • gameplusz
    :DDDDDDdddddddddd

Kryon: nem sok, még kell gyúrni...
  • Kryon
    ????
    abba ne hagyd már wazz, elfogynak magyarok Athensról lassan :(
  • WuFraZselic
    üdv
    WTS lvl 90, 99.99% full farmed 150k sp left force nuker s/s kínai karit, min bid 40k huf, fullos itemekkel. pm ha érdekel
    peace
  • Lord Nomak
    Ha összehozod azt amit beszéltünk neked se nagyon lesznek farmolási problémáid. Grátisznak vendégem vagy egy sörre ha végeztél vele. ^^
  • Kryon
    neked mennyi sp-d van már a 2mill+++ -ból? :)
  • gameplusz
    Hát, azt a 2 hetet még kibírhattad volna ongoknál ^^
  • Kryon
    "ha jó", hát 5k-ért max egy csupasz karit kapsz 0 goldal, 0 spvel...
  • THeArrow
    nincs jah, de nemis kell 90re maxos vok , 100on meg nemfogok jáccani szal majd aki megveszi a karim farmoljon vele :) de még meggondolandó a dolog 400k sp kell 100 FF-ra azt talán 1-1.5hónap 9es gap prem+ spticketel lehet aztfogom csinálni csak annyira nincs kedvem CH-t gyűjteni h vixategyem magam 9esbe :-/
  • Jocex
    lol xDDD ha jó karakter akkor megveszem 5000 ért is :P
  • gameplusz
    lol ^^
  • Jocex
    Hellosztok vennék lvl 60-as karaktert 4000 ezerét lehetőleg legyen kardos!
    Előre is köszönöm jelentkezésetek várom :))))
    [email protected] ezt a címet vegye fel aki eladná :) köszi
  • Kryon
    90en már nem is nagyon hiányzik neki :)