82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #67014
    Hja, csak mi még akkor csináltuk az eu-s karikat, mikor ti örültetek a d7-nek =)
  • gameplusz
    40k sp 1 nap
  • Cat 02 #67012
    Nem ksro-zok már, most powerlvl eznek vele ongokon, így már összejött neki 10 % kb, meg igazából farmolnia kéne 40k sp-t, de azt senkinek sincs kedve megcsinálni :D
  • Atisz #67011
    Ha a bower-t kihúzod a listáról, még igazad is van. Bléder perpill legjobb kari - hands down. Warrior szintén durva, 25%-os hp potykával megállíthatatlan.

2 cleric-kel ki nem állat? :P
  • Lord Nomak
    Egyedül: Rogue/Bard ; Rogue/Cleric ; Wizard/Cleric
    Ong farmolós partyban meg bármi lehet.. úgy is csak ül az ember. Egyedül két build a necces, Warrior/Warlock és Warlock/Cleric ez a két kombináció kb 1.5m sp-t igényel 90ig szóval a 4-5ös farmot simán tarthatod folyamatosan ami gázos mivel cuccokat nem vehetsz fel egy szint meglépése után csak ha mastery is húzva lett.
  • Lord Nomak
    Öhm, hát én akkor is leszarom számomra bower/blader/warriornál nincs jobb kari. :) Az meg hogy gyenge a bower pfpf így jártam akkor. De azért ha 2-3 rugó előtűnik a semmiből és betámadja a 2 clericet share pt-ben job közben még is csak jó az a bower a maga 20k strong crt-vel, szal nc. :)
    Bower kb erre lett kitalálva, hogy védje az eu-sok seggét ahogy elnézem.
  • Atisz #67008
    Ha botolsz, akkor warrior-t, amúgy wizard (wizardnál szükséges az ong sp táp). Jó a rogue is végülis (nekem az van).
  • Darkspell
    Ez marhára megnyugtat, amikor nem vesznek be roc partyba, mondván hogy picsát sebzek... ÉN!?!?
    És b+ igazuk van, mert ha van egy pap meg egy bárd a partyban, akkor a maradék 6 lehet wiz. És én sebzek 40k topot narancs zerkben, addig ők 150k+...

Anno medunál volt két party (háttérmunkásokat nem mondom): 1 wiz + 1 bow (nem 100as) vs 4 bow (mind4 100as, abból egyik én). És persze nem mi kaptuk meg...

Jöjjenek az arabok, aztán megyek D3azni.
  • Atisz #67006
    Lol Diablo 3? Ne add már annyira alá :P

Marha sok igényes eu/us mmorpg jön majd, ha végre erősen elkezd bukni a wow és rájönnek a fejlesztők hogy szükség van igényesebb játékokra is (addig is lehet röhögni a Warhammer Online-on amitől a beavatottak sokat vártak, de nem gyengén el lett qrva :))
  • tamas981
    Na lenne egy kérdésem. Eddig csak cinai karim volt de most gondolkodom egy euorópai kari inditásán.kérdésem : mit érdemes inditani?
  • Lord Nomak
    4 kecske pt elfektette a bladeremet 80% hp potival és 50% vigorral szal.. -.-" br15 shield + iron wall sem mentett meg.
  • Morphin
    Hát azért egy 79es bladest is megfektet az a 4 rocky PT!! Szerintem...20k életre 4-5k-s ütések azért tudnak fájni.

Cat: mekkora most az a wizzi?? Még mindig 8D-ben vagy?
  • Lord Nomak
    "ugyebár a +phy/mag def, a warrior minden osztósa és healing orbit is mintha lett volna"

Aham, de én még mindig arról beszélek, hogy EGYEDÜL.
  • Cat 02 #67001
    72 esként voltam új caveben, egyből a bejáratnál hacroltunk, ott vannak 83 as mobok, volt rajtam ugebár a +phy/mag def, a warrior minden osztósa és healing orbit is mintha lett volna, általában a warriorrol szedtem le a mobokat, mert szegény csak ült :( npc garment setem van :)
  • Rolly
    hát igen 2 skillen kívül a többit nemigazán kell húzni meg énis tudom hogy cleric jobblett volna csak sajna ahhoz nagyon sok sp kell sokat kell farmolni és amíg rec division meg nem lessz 40 en addig ha nem alapból clericcel kezdessz addig nemjó 2. nak (legalábbis én így vélem) meg kitudja meddig tudok még játszani a sok hülye török bot miatt mert hiába lessz megint botírtás nyár végére megint szörnyű lessz a helyzet :S de annak is van előnye hogy bardot viszem mert ott csak 2 skill kell így több marad a wizard skillekre :)
  • Lord Nomak
    Egyedül ? Már nem azért de ha mutatsz egy 78-79es wizard/cleric karit ami letankol 4 rocky pt-t akkor kb kivetetem a bordámat és lexopom magam. 83as bladerre azok 4k dmg-t vertek 9D +4 garm szettben.. Ja és nem pt mobok voltak. -.-"

Rolly: Hát igen, amúgy war/bard nem tudom miért annyira jó.. futás/noise kivételével én nem találtam semmi használhatót neki. Akkor meg már 50%os drugot veszek de van rajtam holy, rec div, + bless ha nem lenne elég screen warnál.
  • Rolly
    ezzel egyetértek de ha most akarj új karit csinálni akkor már olyat csináljon ami könnyű nem? mert a wari/cleric tökéletes bár sokan aztmondják hogy 2handedsword+bard a nyerő :S nemtom mért nemtagadom nemgyenge főleg hunternek XD de végülis ki mit gondol mindenki azt vigye ami tetszik nekem speciel a wizard/bard jön be
  • Cat 02 #66997
    Partyban tudsz 4et tankolni, nekem legalábbis sikerült +11 lvl es party mobokat tankolni :D
  • Lord Nomak
    Ehpff.. EU mondjuk soha nem a gyengeségéről volt híres, de akármennyire is erős egy wiz vagy rugó 4 pt mobot nem tud egyedül tankolni =D Nekem ez bőven elegendő hogy kínai karim legyen esetleg. Meg azért ha belegondol az ember.. EU = teamwork szvsz. 1v1 eu vs kínai esetben vagy ez nyer vagy az.. Aki szeret egyedül játszani vagy pvp, job, unique stb.. annak a kínai jobb mert életképesebb. Aki pedig csapatra apellál annak ott van az eu-s lehet tápolni egymást. Viszont az sem elfelejtendő dolog, hogy egy 90es ff bowert ha 90es ff cleric vagy warrior buffolni kezd kb az eredmény egy rugó lesz csak jobb védelemmel. Tehát.. Mind a két oldalon megvan előny és hátrány is. Mondjuk engem soha nem az érdekelt, hogy juj ez erős ilyen karim lesz.. Mert akkor csinálok egy wiz/clericet aztán ennyi.. Az a jó és erős karakter amit az ember szeret. Mert pl engem zselé leültetne a karija mellé kb tízből tízszer halnék meg mert jó az a kari meg minden de nem az én esetem. Viszont valaki alámvág egy bladert vagy bowert akár +3 bowwal a +7 glavies ellen, addig addig tolom neki amíg le nem szedem. Ezt felejtették el az emberek a bot, ong farm idők alatt, nem szeretik a karikat csak gyártják. :F
  • Lord Nomak
    Annyira nem fszság mert kb ha warrior/lock mit csinál ? Felteszi debuffokat a másikra lehetőleg mindent mana = 0. Most vagy megvárja amíg a mana poti ismét tölteni kezd vagy szaladgál addig hogy ne haljon meg, általában mindenki a 2. lehetőséget választja, de addig meg kb a debuffok fele leesik. Viszont wiznél pedig van teleport ami néha eléggé hasznos és fear cucc, inv skill sem rossz akár egyedül akár full partyhoz.
    Nincs semmi bajom a warrior/lock kombóval mert jó párosítás, de azért annyira nem rossz wizzel megtolni.. Láttam én már 54es rugó/wizt néha kellemetlenebb volt mint egy cleric párosítással.
    Személy szerint én is warrior/lockot ajánlom, de mivel tök felesleges debuffolni ha 2h swordot használ így inkább warrior/cleric és az még jóval életképesebb is tömegben.
  • donatus13
    HA nagyon sokat előre gondolkodok ugy két fény évet akkor pl full hibrid S/S bicheon/fire vagy netán bicheon/light talán még egy életképes nuker lehetne bár pvp be nem sok esélye lenne szerintem elég érdekes lesz az biztos.
  • Rolly
    warrior wizard? nem akarlak elkeseríteni de ez a lehető legrosszabb build a kettő pont ellentéte egymásnak és tegyük fel csak 2 db skillért vinnéd a warit meg hogy nagyobb páncélt? akkor inkább legyél 1hsword wari +warlock feltolod rá a mérgeket aztán ütöd ezerrel én ezt javaslom
  • Powerfull
    Haliho!

Erdeklodnek hatha valaki tudja hogy a warrior skilleknel az Iron skin,Mana skin buff ha fegyvert valtok megmaradnak?
    Mert gondolkozok egy wizard/warrior karin csak nem tom milyen buffok maradnak meg fegyovaltas utan a warrior kasztnal.
    Valaszokat elore is kosszi=)
  • AnagyG
    nem tudjátok, mikor nyitnak uj szervert?
  • Darkspell
    Tapasztalatom szerint 90ről 100ra csak tovább mélyült a szakadék... A wiz kezébe egy böszmeerős új botot adtak, a warrior majdnem 50k hp-val garázdálkodik... Kapott egy új védőskillt, ami a régiekkel PÁRHUZAMOSAN is használható... A bárd a sebzés felénél többet képes elnyelni...
    Ehhez képest a kínai karik skillekben gyakorlatilag inkább gyengültek, a fegyverek közelében nincsenek sebzésben az eusokéhoz...

És már nálunk is van eu sun... Egy sommal a wiz kb. 5x-sét sebzi az enyémnek, pedig igencsak kedvem kardocskám van. El van tolva nagyon a balance... Hiába mondják, hogy a wiz hp felezővel könnyen hal, ha nekem lenne olyan skillem énis használnám. Mert ha van egy pap+bárd/warri mögötte, totálmindegy hogy mennyi élete van, ha az első ütésbe nem hal bele, akkor úgyis túléli.
    Most nekem 5k a mag dmg max, egy wiznek +7 bottal és felezővel... 7k+?
    Emellé a 300%+ skillek...

Remélem, hogy kirukkolnak valami újjak az iszlámnál. Utána meg Diablo III, és én be is fejeztem srot.
  • Lord Nomak
    Hát erre most nem tudok mit mondani. ^^ Amióta van EU azóta az a téma, hogy 100 felett mi lesz kínai karikkal mert 300as limitet nem igen akarják emelni ahogy látjuk ksro-ban, hetente egyszer felmerül ez a téma legalább. :F
  • THeArrow
    te kok 300as mastery limit van calculate pl0x
  • at16
    jah azt nemtudtam hogy 4 et nem lehet huzni.
  • Lord Nomak
    De nem vágom akkor sem, szal cold, light, fire imbue van. Force imbue nincs, 3 masteryt fullra lehet húzni, 4 masteryt nem, ergó ha egy nuker cold, light, fire masteryt húz akkor mind a háromnál tudja maxolni az összes skillt lvl100ig. Lehet túl logikusan gondolkodom.
  • gameplusz
    Nem vagyok rasszista, csak ezek a tapasztalataim. Írhatnám, hogy ez a kaszt helper karikból állna, ha nem röhögne mindenki körbe.
  • at16
    nem hülye a kérdés sztem. azt kérdeztem h kinek van minden imbue kihuzvA
  • Cat 02 #66983
    Harmadsor meg banolnának rasszizmusért :D
  • Lord Nomak
    "Gipsy bonus: +30% gold drop rate ; -50% mana/health potion price"
  • at16
    de fire , cold, light , force ezek mind megvannak? :D
  • Lord Nomak
    Ez most milyen kérdés ? 3 mastery pure bowernek 670k sp lvl90ig, pach, fire, light max.. 270 mastery. Tehát most vagy én vagyok a lassú vagy nagyon hülye a kérdés.
  • gameplusz
    Én is cigány karit akarok, mert azzal olcsóbb lenne a poti (megmondod az árusnak, ha nem adja ingyé elvágod a torkát), alapvető skill lenne a scam, és nem utolsó sorban a cigány party a legerősebb ^^
  • THeArrow
    én full farmed vok bicheon light ice
  • at16
    létezik olyan karakter (kínai) ami teljesen fullfarmed lvl 90 ? tehát fire,cold lighting,force + vmelyik kaszt.
    :D:D
    sztem nincs ennyi sp nincs a világon :D
  • donatus13
    Sztem télleg nem fognak:D:D
  • THeArrow
    iszláám, araab... még a végén kis cigánygyerek karik fognak sroba szaladgálni, arab quest =" ki tud többet lopni a bótbóó " :D hová fajul a vilááág