82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Andr0
    omfg mi ez a "game"?
  • Cat 02 #67157
    Ez most komoly ?

• doxadmin
    levelet küldenek! pm az nem gond, ott működik a block, eddíg is használtam. Nem voltam semmi pt-ben vagy hasonló, legalábbis leaderként nem. Úgy kezdődött hogy az első üziben az volt, hogy aki szereti a törököket menjen dw-be. Utána jött egy másik hogy hackeltek és ha kilépek ővék a karim, utána meg free silk, free bot, meg más marhaságok jöttek. Most tele lett a levelesládám vagy mi, de általában 5 percenként jött 1 új üzenet(levél)
  • Lord Nomak
    Itt is úgy van.
  • Cat 02 #67154
    Lehet embert letiltani nem ? 20 at a szerveren tárolni és végtelent a gépeden, ksro-ban legalábbis.
  • Andr0
    balf*szok lol o.0
  • inv
    ha te vagy a party leader akkor rádírnak(ahogy eddig én észrevettem)msg-be meg random :D
  • McReay
    Valaki tud ajánlani Poseidon serveren magyar guildet,amihez tudnék csatlakozni??
  • Andr0
    úgy érted hogy pm be vagy levelet küldenek??
  • doxadmin
    váá, új spammelési forma jelent meg. Most privát msg be küldik a free bot, free gold, meg az egyébb hülyeségüket. Ilyen bot003, 004, 00x nevű botok. És még blokkolni sem lehet őket :@
  • kenny00
    sziaszok nem hiszem hogy ide való ez a kérdés :D
    de azért leírom hátha valaki tud benne segíteni:D

anyi lenne a gondom hogyha a windows(xp) angolul van a gépen ezért angol beűk stb semi ékezet semi azal lehet valamit tenni hogy magyar legyen a beűtipus? vagy mi?
  • gameplusz
    "If you are better than me, you have no life.
    If you are worse than me, you are a newb.
    If you beat me, it was luck.
    If i beat you, it was skill."
  • gameplusz
    Nem, csak mindenki játszik :D
  • horitazi
    na meghalt a topic?:D
  • Doomista
    lol na neeeeeee :D
    ez a destiny hun VOLT sros guildjának egyik képe :D látom akkor felrakta valahova a haver :DS
  • Cat 02 #67143

Egész jó.
  • Lord Nomak
    Alakul.. szépen haladsz, btw azért enyém sem gáz szerintem. 70k sp hétfő óta úgy hogy hétfőn csak este volt pt, kedden kb délután 2 után jött shyuri, szerdán 4 órán át halott voltam, tegnap meg 4-5 órán át dc mert afk voltam =D
  • Kryon
    amúgy mi a baj? meguntad? :S
  • Kryon
    hmm, emlékezhettél volna, hogy 9d behozataláig voltam, és rákérdeztem párszor azóta is, de akkor várok tovább
    ha érdemes
  • gameplusz
    Mi a baj? :o
  • Maala
    nem szólódtál időben. most akik 3 hete szóltak azok vannak kb.

bár elég szarul megy meg mostanában kedvem sincs...
  • exoterm
    amúgy tényleg ennyire kevés a quest vagy én nem csinálom jól?
  • Kryon
    mi is így kezdtük :)
  • exoterm
    nekem jelenleg 10 van monnyuk ma kezdtem el :D
  • Kryon
    minn1, majd szóljatok, ha lesz hely
  • gameplusz
    1/5-e a kívánt "seregnek".
  • Kryon
    úgy tűnik kifelejtődtem
  • exoterm
    hú de sok skill pont
  • gameplusz
    Végülis ez is megkezdett farm volt, októberben megkezdett :Dddddd
  • Kryon
    ja, megkezdett farmot folytatnám végre, de akkor minn1 :(

még 110k, és utolérsz :D
  • gameplusz
    Az a gáz, hogy tele vagyunk mindig :/

Btw jelenleg:

• Kryon
    Shyuri féle
  • Lord Nomak
    Tényleg, hogy haladsz ?

/me 750/70 -.-"

Nem gondoltam volna, hogy 1 hónap alatt végezni lehet mindenféle cucc nélkül napi 12-14 órával =D
  • gameplusz
    Hol?
  • Lord Nomak
    Fire le hm, végülis imbue kilő akkor és az a kb 300 mag def is, ez az ami a durva. És már nem azért, de amikor egy nuker mondjuk a 17-18k nuke helyett 22k+ adagot tol bele a kariba lehet meggondolandó hogy mag deff felejtős legyen. Abban van valami, hogy ne a véletlenre bízza magát az ember, de tudsz 3 fajta kombót használni 100 felett, és hát az esély szerintem nem kicsi, hogy a mittomén mennyi fajta státuszból egy sem jön be. Plusz ahogy Kryon is írta, immun kövek miatt úgy is suxx lesz a státuszozás ami megint csak csökkenti a force használhatóságát. Ez pedig eredményezi hogy fire imbue és mag deff használgatóbb a forcenál.
  • Kryon
    hmm, izé, ong party újraindult már? :)
    mert akkor folytatnám a karit...
  • gameplusz
    Szerintem max 1,5 év.
  • Kryon
    100 fölött, ha bejönnek immun kövek nem sokat érnek majd ezek a debuffok, de biztos hoznak majd be valami újabbat

másik, hogy mire isro-ban lvl 100+ lesz, addigra már közvetlen agyi kapcsolattal játszunk, egy gondolkodó gépen kb...
  • Maala
    ja, egyértelmű h firet húzza vissza, minek a +phy sebzés, amikor a division, bleed, decay ott van forve-ból? inkább tartom meg a biztos debuff esélyét, minthogy a véletlenre bízzam magamat.
  • doxadmin
    10.én lesz 1 hónapja. Akkor kiderül.